22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Captain Sparrow
    a 7edik rész elején nemtuttam mivan hogy miért mutatják egy csomó ideig a tengert..de az tök durván megcsinálták
    azt nemmondom el mit mert aki még nem látta...
  • Captain Sparrow
    a boone-os rész az télleg olyanos volt nekem is szinte (nem azért mert imádom a boone-t.nemtommér)...
    ja igen én a 6 meg 7ik rész végén sírtam majne mhogy mér lövik le a shannont :( :DD
  • MikX
    Végülis UFO-k is lehetnek, kár is találgatni, még sztem az írók sem tudják mi van :D
    Csak az idegesít, hogy emuléről még nem jött le a 10.rész... pedíg érdekelne nagyonis...
    olyan ideges lettem, amikor ilyen hülyén lett vége a 9. nek...
  • PyRex
    Ez lehet.
  • lobig
    én nem azt mondtam, hogy könyvadaptáció lenne a sorozat.
    csak a "füst" szerintem egy nanorobot raj.
    a könyv történetének semmi köze a lost történetéhez, egyetlen párhuzam a "füst".
  • lobig
    a suttogások "elvileg" lehetnek a nanorobotok. a sok kis robotocska felvesz egy membrán alakot és rezegteti a levegőt, így hangot képez...

de néztétek már képkockáról képkockára azt a részt, mikor a "füst"-ben van a kamera? érdekes képek villanak be. egy feszület, valami nő, egy szoba v. valamilyen helyiség, mr. eko arca, jack, walt...

érdekes!
  • MikX
    De szerintem itt más (is) van, mivel a jegesmedve, meg a ló, meg a suttogások is nanorobotok lennének? Itt vmi más van szerintem, valami pszi dolog...
  • quack
    http://kenzo.uw.hu/
  • runner78
    felirat nincsen még a 2x10-hez?
  • Hegemonix
    Egy könyv-adaptációval két nagy baj lenne: tudnánk mire számíthatunk és tudnánk mi lesz a vége :) Egy sorozat meg pont nem így működik.
  • PyRex
    SPOILER:

Igen, én is olvastam, hogy több fórumon is felvetették ezt a lehetőséget. az elején hülyeségnek tartottam, de most már nem annyira...
  • PyRex
    közben megnéztem és valóban jó. Arra nem emléksztem, hogy eredetileg melyik kezével hagyta ott a nyomot (valamiért a jobb ugrott be)
  • Zs0lt1
    Hát jah, Boone jó karakter volt, kár érte.
  • Kandurex
    Ez elég meredek lenne.

Bár ahol mérges zsiráfok szelik az erdőt, ott bármi megtörténhet :D

(asszem Charlie nyomta ezt a szöveget még valahol az elején)

Egyébként most fejzetem be, vagyis most jutottam 1 hónap alatt a 2X09 -ig. Egész jó sorozat, és most kivételesen egy könnycsepet is kierőszakolt belőlem (bár amúgy se vagyok túl jól) a 7. rész. bár ahogy hallottam kész bömbölde ment Boon után is :p rajongói oldalakon.

Azért érződik a nem előre leírt történet, jobban örültem volna egy többkötetes könyv feldolgozásnak valami profi részről.
  • lobig
    !!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!

a fekete füst:
    szerintem igaza volt annak, aki kb fél éve azt írta valamelyik fórumon (lehet, hogy épp itt), hogy a Michael Chrichton: Préda című könyvében szereplő "füst"-nek köze van a sorozathoz...
    A könyvben a "füst" egy nanorobotokbol álló raj. Biológiai célból hozták létre, hogy egy ilyen nanorobotot bejuttatva az emberi test bármelyik részébe, legyen az véráram vagy bármi, megtudják oldani az addig lehetetlen beavatkozásokat. Később katonai célra is akarták használni mint "kémrepülő"...
    A lényeg a lényeg, egy ilyen irányítás alól kiszabadult nanorobot raj okozta a galibát a könyvben.

A könyv elolvasása után, az abban leírtakat elképzelve, szerintem a 10. epizódban látott "füst" egy nanorobot raj.
    Hát kiváncsi vagyok, hogy így van-e!? :)

!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!-=SPOILER=-!!!
  • magus
    hm, vááááááá

(amugy a ctv-nek nincs hangja nalam)
  • gnom
    2x11 elozetesek
  • Papirzacsi
    Persze... Mr. Eko a bal kezével hagyta ott a nyomot, tehát az ajtónak a repülőgép orra felöli oldalán volt a nyom. Amikor bemegy a FEJJEL LEFELE fekvő gépbe, akkor a jobb kezénél van. De ha megnézed a hátteret, akkor látszik a szárny, és ebből már egyértelműen látszik, hogy a kéznyom akkor is a szárny felöli oldalán van az ajtónak. Tehát jó helyen van. :D
  • quack
    miért ne lett vna jo oldalan? hogy erted ezt?
    nehezfelfogasom van am :$
  • PyRex
    A repülőnek jó oldalán volt, de az ajtónak is jó oldalán volt? :)
  • Papirzacsi
    Abszolút jó helyen volt a kéznyom.
  • quack
    nem mert a repülő felfordult amikor lezuhant Boone-al együtt
  • PyRex
    SPOILER: Lehet, hogy a másik oldalt mutatták? Vagynem, mert csak egy oldalon volt ajtaja, franc tudja... amúgy szerintem ebben a részben is rossz helyen volt a kéznyom...
  • quack
    az elso par reszt nem lattam (de amugyse emlekeznek ra :D ) , de elhiszem

viszont lehet h a mai retkesben benne lesz mert ez ilyen felhozó lesz ugye?
  • kirol
    Nézzd meg az első részt és rögtön látod, hogy nem.
  • quack
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hát ez biztos hogy az a köd volt ami a mostani részben volt, a kérdés hogy fake-e vagy sem
  • IMYke2.0.0.0
    DC++, Torrent...

• Thadius #3874
    hello
    nem tudjátok honnan tudnám megszerezni a 10dik részt?
  • Szolnokboy
    tényleg !! Ok akkor sorry nem szóltam
  • Papirzacsi
    NEm bug! Nézd meg újra. Mr. Eko a gép ajtaján megy be (törzs bal oldala) , míg Lock a vészkijáraton (ami a törzs jobb oldalán van).
  • petee
    Király lett a felirat,köszönet a gyors munkáért a fordítónak!
  • Szolnokboy
    megnéztem a 10ik részt, jó volt DE

SPOILER!SPOILER!SPOILER!

Megnéztem az első éved 19. részben (Deus Ex Machina) amikor Boone lezuhan a repülőben, és Locke kiszedi onnan akkor látható hogy nincs ott a véres kéznyom.... sajnos, pedig milyen jó lett volna. Hasonló buggal állunk szemben mint a rádiózásnál a 2 csapat között

SPOILER!SPOILER!SPOILER!
  • Clidey
    Na megnéztem a 10ik részt. Jó is volt meg nem is... Szerintem nagyon nagy kár volt ezzel a fekete füsttel elvinni a történetet a szájenszfiksün felé. :(
    Sorry!
    Remélem megérte várni!
  • mukika
    azóta már fent van.
  • Zs0lt1
    szerintem tuti nem a fekete köd.
    szvsz csak a cgi-sek bénáztak kicsit :-)
    azt lehet tudni, hogy a turbina nem attól robban fel, hanem attól, mert beszippantja a fickót.
    az már másik dolog, hogy ha berobban a turbina nem robbant volna ekkorát, ha nem lett volna ott a kerozin tartály.
    egyébként ez a téma már ki lett tárgyalva a hardwired lost fórumában, csekkoljátok le ;-)
  • mukika
    nem fake. lassítsd ki az első részt.

több helyen is észre lehet venni, ha jobban figyel az ember... bár lehet, hogy tényleg semmi jelentősége nincs.
  • petee
    jaja:),én is azt várom.de elég gyorsan fordít a srác,akárhogy is nézzük:)
  • fifi
    ez fake, vagy nem???
    ha nem, simán lehet a fekete köd...
  • mukika
    na? már több mint 1 óra telt el... :]