22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • vadoclany
    Miert kerne varni? Minden heten van:-))))
  • IMYke2.0.0.0
  • FLeK0
    jo varakozast februartol szeptemberig :)
  • vadoclany
    Lost-ot en is nezem. De en haladok az RTL-clubal:-)
    Nem akarom elore megnezni. Akkor mit neznek minden pentek este?:-)))
  • quack
    negol tenyleg ekeg hulyen nez ki, de azert nem különösebben zavart engem
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor rosszul látod. Ez van.

• lobig
    én megnéztem egy párszor és nincsen benne semmi gagyi, szerintem...
  • IMYke2.0.0.0
    Az egész.
    Nézd csak meg jobban!

• lobig
    sztem ez egy hülyeség hogy álmodják az egészet, egy hatalmas nagy baromság!!!

más:
    "fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltűnése" - ez mit akar jelenteni? mi a gagyi abban a füstben???
  • IMYke2.0.0.0
    Arra, hogy megtudd, hogy a warez scene-ben milyen megjelenések vannak.

• play419
    na jo akkor még 1 kérdés és nem offolok

akkor mire jo az nforce.nl?
  • mukika
    sehogysem.
  • quack
    sehogy NFOrce.nl
  • play419
    Köszi megpróbálom.

Láttam viszont ezt az oldalt, fe világositana v.ki hogy erről hogy tudok tölteni? http://www.nforce.nl/
  • mukika
    én a torrentspy-ról szedtem le kb. 1 hónapja. 150k volt az átlag letöltési sebességem.
  • play419
    V.melyik torrent oldalról le lehet tölteni még az első évadot normális sebeséggel vagy már a 2. szedik inkább?
  • REALista
    Az egész tőrténetet csak a gyerek álmodja!!!!!!!!!És mikor felébred onnantól egy brazil szappanopera szerű tőrténet jön!
  • thiefpaper
    A film sem volt rossz, de a könyv 100x jobb volt.
  • fifi
    együtt néztük melóban anno a 13emeletet...
    tudod ott hogy volt a generált valóságokkal.
  • fifi
    hömmm

azért mert ez egy nagyon durva és top secret kísérlet, és csak így biztonságos... :D
    mindemellett, lehet a valóságban nem is repülőre szálltak fel... hanem most is egy teremben fekszeenek. mittudomén. csak egy gondolat.
  • Cvd
    Például mert az a kísérlet lényege hogy képesek-e "szinkronizálni" az agyukat/gondolataikat, és sikerült is nekik az álomszinten összehozni őket, most meg megfigynek. A következő lépcsőfok mondjuk ugyanez lenne ébren, vagyis gyakorlatilag a telepátiával kísérleteznek rajtuk. Már ha az álom-magyarázatból indulunk ki.
  • quack
    hát nagyon remélem hogy nem ilyen pöcs befejezése lesz (pl valaki almodja/meseli az egeszet)
  • Cvd
    Ez már a Dallasban is mocskosul gagyi magyarázat volt 20 éve, nagyon-nagyon remélem hogy nem ez lesz, mert ennél szarabbat nem tudok hirtelen mondani. Mondjuk biztosra veszem hogy nem ez a megoldás, sokkal nagyobb találékonyságról tettek tanubizonyságot eddig is az írók annál hogy ilyen béna legyen.
    De csak hogy konkrétan a magyarázatodhoz is szóljak: miért éppen a repülőn tarjták őket álomban? Nem látom sok értelmét. Plusz ha már álomban vannak, akkor bármikor kezdődhetett a dolog, mégcsak nem is kellett mindenkit egyszerre elaltatni, egyesével is összefogdoshatták őket. Az is lehetne hogy máa a flashbackek alatt is aludtak (igy az ott látottak sem a valóság), vagy hogy pár szereplő nem is létezik csak a többiek ámodják, ésatöbbi ésatöbbi. Ezzel az álomdologgal az égvilágon mindent meg lehet magyarázni, csak nagyon gyenge megoldás lenne.
  • Szolnokboy
    érdekes, csak az a kérdés, hogy hogy álmodják mind ugyanazt ??
  • fifi
    na én azt mondom MESTERSÉGES ÁLOMBAN tartják őket a repülőgépen, ami le sem zuhant...így a dolgok nagy részére van magyarázat. Amit átéltek itt-ott azt beleálmodják a dolgaikba.
    most így 2X10 után ez a véleményem

lehet fikázni! :)
  • MikX
    Jahh, nem tom hogy volt-e már, de nekem feltűnt, hogy abban a részben, amiben elrabolták Walt-ot, és amikor felrobbant a tutaj, akkor jött egy cápa, és a farkán volt a Dharma logó. Lehet volt már, csak mondom...
  • Tschabi
    "Hasonló buggal állunk szemben mint a rádiózásnál a 2 csapat között"

Az milyen bug volt? Valaki elmondaná?
  • Tschabi
    "fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltűnése,"

egyetértek. Nekem nem tetszik alapból ez a füstös dolog. Valami nagyon jó magyarázat kell ahhoz, hogy mégis bevegyem. Kérdés, hogy kb mikorra tudjuk meg?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha így bonyolódna a történet, mint az utóbbi részben - értsd: a fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltűnése, illetve a jelenség ennyire gyors túllépése a két ott lévő által [Eko és Charlie] - akkor a 3. széria is túlzás lenne ill. lesz.

• mukika
    Én személy szerint 2-3 szériával is beérném. Mert ha így bonyolódna a történet mondjuk az 5. széria végéig, akkor azt sem tudnánk a végén, hogy mit nézünk...
  • IMYke2.0.0.0
    5-6 széria az már sok lenne!
  • MikX
    Azért kicsit több nem árthat, mondjuk 5-6 széria inkább, te tényleg az legyen, hogy a végén legyen vége...
  • quack
    jah sajna lehet, en sem örülnek neki, inkabb legyen egy 3-4 szerias cucc egy kerek befejezessel...
  • magus
    szerintem, ennyi lost resz utan en arra jutottam, hogy a keszitoknek fingjuk nincs mit csinaljanak. tele van megmagyarazatlan dologgal, egyre csak halmozodik, a legtobbje osszefuggestelen, szerintem csak fokozzak addig amig mar beleunnak az emberek es nem fogjak megmagyarazni. respecta ha vmit ki tudnak hozni belole, meg nagyon jo sorozat, de ketlem h lenne vege...
  • MikX
    szerintem is...
    Márcsak azért is, mert ugye az elején Walt egy képregényt olvasgatott amiben jegesmedve volt, aztán ott is lett a jegesmedve... meg még sorolhatnám
  • Kandurex
    SPOILER! (2X10 rész)

Szerintem ez a füstös rész az egyik forgatókönyv író sci-fi fantáziájának túltengését bizonyítja. Egyszerűen még sejtelmesebbé akarta tenni a részt. HOgy ez jó vagy rossz :/ neház válasz, de nekem nagyon nem teszene, ha túlzottan a szürelitás irányába csúszna el a történet.
  • quack
    hat ha csuszik a felirat akkor subtitle workshopban +/- delay-el szorakozgatok amig jo nem lesz
  • Captain Sparrow
    szerintem sehol nicsnenek ufo-k meg különös lények hanem mind ilyen pszihés dolog..
  • Captain Sparrow
    ja meg ezt a két részt tök szar volt végignézni mert a felirat csúszott a kép egy csomószor beakadt..és szinte végig magamtól kellet megérteni mit beszélnek..de azért értettem :D
  • quack
    jah az naon faszas volt szerintem is