22323
-
vadoclany #3941 Miert kerne varni? Minden heten van:-))))
-
#3940 -
FLeK0 #3939 jo varakozast februartol szeptemberig :) -
vadoclany #3938 Lost-ot en is nezem. De en haladok az RTL-clubal:-)
Nem akarom elore megnezni. Akkor mit neznek minden pentek este?:-)))
-
#3937 negol tenyleg ekeg hulyen nez ki, de azert nem különösebben zavart engem -
#3936 Akkor rosszul látod. Ez van.
-
#3935 én megnéztem egy párszor és nincsen benne semmi gagyi, szerintem... -
#3934 Az egész.
Nézd csak meg jobban!
-
#3933 sztem ez egy hülyeség hogy álmodják az egészet, egy hatalmas nagy baromság!!!
más:
"fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltűnése" - ez mit akar jelenteni? mi a gagyi abban a füstben??? -
#3932 Arra, hogy megtudd, hogy a warez scene-ben milyen megjelenések vannak.
-
play419 #3931 na jo akkor még 1 kérdés és nem offolok
akkor mire jo az nforce.nl?
-
#3930 sehogysem. -
#3929 sehogy NFOrce.nl -
play419 #3928 Köszi megpróbálom.
Láttam viszont ezt az oldalt, fe világositana v.ki hogy erről hogy tudok tölteni? http://www.nforce.nl/ -
#3927 én a torrentspy-ról szedtem le kb. 1 hónapja. 150k volt az átlag letöltési sebességem. -
play419 #3926 V.melyik torrent oldalról le lehet tölteni még az első évadot normális sebeséggel vagy már a 2. szedik inkább? -
#3925 Az egész tőrténetet csak a gyerek álmodja!!!!!!!!!És mikor felébred onnantól egy brazil szappanopera szerű tőrténet jön! -
thiefpaper #3924 A film sem volt rossz, de a könyv 100x jobb volt. -
#3923 együtt néztük melóban anno a 13emeletet...
tudod ott hogy volt a generált valóságokkal. -
#3922 hömmm
azért mert ez egy nagyon durva és top secret kísérlet, és csak így biztonságos... :D
mindemellett, lehet a valóságban nem is repülőre szálltak fel... hanem most is egy teremben fekszeenek. mittudomén. csak egy gondolat. -
Cvd #3921 Például mert az a kísérlet lényege hogy képesek-e "szinkronizálni" az agyukat/gondolataikat, és sikerült is nekik az álomszinten összehozni őket, most meg megfigynek. A következő lépcsőfok mondjuk ugyanez lenne ébren, vagyis gyakorlatilag a telepátiával kísérleteznek rajtuk. Már ha az álom-magyarázatból indulunk ki. -
#3920 hát nagyon remélem hogy nem ilyen pöcs befejezése lesz (pl valaki almodja/meseli az egeszet) -
Cvd #3919 Ez már a Dallasban is mocskosul gagyi magyarázat volt 20 éve, nagyon-nagyon remélem hogy nem ez lesz, mert ennél szarabbat nem tudok hirtelen mondani. Mondjuk biztosra veszem hogy nem ez a megoldás, sokkal nagyobb találékonyságról tettek tanubizonyságot eddig is az írók annál hogy ilyen béna legyen.
De csak hogy konkrétan a magyarázatodhoz is szóljak: miért éppen a repülőn tarjták őket álomban? Nem látom sok értelmét. Plusz ha már álomban vannak, akkor bármikor kezdődhetett a dolog, mégcsak nem is kellett mindenkit egyszerre elaltatni, egyesével is összefogdoshatták őket. Az is lehetne hogy máa a flashbackek alatt is aludtak (igy az ott látottak sem a valóság), vagy hogy pár szereplő nem is létezik csak a többiek ámodják, ésatöbbi ésatöbbi. Ezzel az álomdologgal az égvilágon mindent meg lehet magyarázni, csak nagyon gyenge megoldás lenne. -
Szolnokboy #3918 érdekes, csak az a kérdés, hogy hogy álmodják mind ugyanazt ?? -
#3917 na én azt mondom MESTERSÉGES ÁLOMBAN tartják őket a repülőgépen, ami le sem zuhant...így a dolgok nagy részére van magyarázat. Amit átéltek itt-ott azt beleálmodják a dolgaikba.
most így 2X10 után ez a véleményem
lehet fikázni! :) -
#3916 Jahh, nem tom hogy volt-e már, de nekem feltűnt, hogy abban a részben, amiben elrabolták Walt-ot, és amikor felrobbant a tutaj, akkor jött egy cápa, és a farkán volt a Dharma logó. Lehet volt már, csak mondom... -
Tschabi #3915 "Hasonló buggal állunk szemben mint a rádiózásnál a 2 csapat között"
Az milyen bug volt? Valaki elmondaná? -
Tschabi #3914 "fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltűnése,"
egyetértek. Nekem nem tetszik alapból ez a füstös dolog. Valami nagyon jó magyarázat kell ahhoz, hogy mégis bevegyem. Kérdés, hogy kb mikorra tudjuk meg? -
#3913 Ha így bonyolódna a történet, mint az utóbbi részben - értsd: a fekete füst ennyire gagyi ábrázolása, megjelenése, viselkedése és eltűnése, illetve a jelenség ennyire gyors túllépése a két ott lévő által [Eko és Charlie] - akkor a 3. széria is túlzás lenne ill. lesz.
-
#3912 Én személy szerint 2-3 szériával is beérném. Mert ha így bonyolódna a történet mondjuk az 5. széria végéig, akkor azt sem tudnánk a végén, hogy mit nézünk... -
#3911 5-6 széria az már sok lenne!
-
#3910 Azért kicsit több nem árthat, mondjuk 5-6 széria inkább, te tényleg az legyen, hogy a végén legyen vége... -
#3909 jah sajna lehet, en sem örülnek neki, inkabb legyen egy 3-4 szerias cucc egy kerek befejezessel... -
#3908 szerintem, ennyi lost resz utan en arra jutottam, hogy a keszitoknek fingjuk nincs mit csinaljanak. tele van megmagyarazatlan dologgal, egyre csak halmozodik, a legtobbje osszefuggestelen, szerintem csak fokozzak addig amig mar beleunnak az emberek es nem fogjak megmagyarazni. respecta ha vmit ki tudnak hozni belole, meg nagyon jo sorozat, de ketlem h lenne vege... -
#3907 szerintem is...
Márcsak azért is, mert ugye az elején Walt egy képregényt olvasgatott amiben jegesmedve volt, aztán ott is lett a jegesmedve... meg még sorolhatnám -
#3906 SPOILER! (2X10 rész)
Szerintem ez a füstös rész az egyik forgatókönyv író sci-fi fantáziájának túltengését bizonyítja. Egyszerűen még sejtelmesebbé akarta tenni a részt. HOgy ez jó vagy rossz :/ neház válasz, de nekem nagyon nem teszene, ha túlzottan a szürelitás irányába csúszna el a történet. -
#3905 hat ha csuszik a felirat akkor subtitle workshopban +/- delay-el szorakozgatok amig jo nem lesz -
#3904 szerintem sehol nicsnenek ufo-k meg különös lények hanem mind ilyen pszihés dolog.. -
#3903 ja meg ezt a két részt tök szar volt végignézni mert a felirat csúszott a kép egy csomószor beakadt..és szinte végig magamtól kellet megérteni mit beszélnek..de azért értettem :D -
#3902 jah az naon faszas volt szerintem is