22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • mukika
    ez aztán gyors volt! yesssss :)
  • Roll
    Van felirat.
  • IMYke2.0.0.0
    Túl természetesen fogadták az Others egyik tagját... engem erősen zavart az a beszélgetés!
  • Hunnenkoenig
    Na, megneztem a 11-et is. Kezd erdekes lenni a dolog.
  • Hunnenkoenig
    Ja igen! Tudtam hogy valami csavot ütött ki, csak nem akartam hülyeseget mondani.
  • PiszkosFred
    Ha jol emlexem igy szokott meg a marshaltol, mert az lefejelte a muszerfalat, miutan felrekapta a kormanyt a lo miatt.
  • Hunnenkoenig
    W00t! 200k-val töltöm. Mindjart meg is nezhetem! Yippie!
  • Hunnenkoenig
    Hat ha jol emlekszem a lo az elsö esetnel csak megmentette valamitöl. Mar nem egeszen emlekszem mitöl, de asszem az eletet mentette meg. Csak arra emlekszem, hogy ott allt az uton a lo a kocsi elött. Szerintem volt benne misztikus. Majd elökaparom, melyik reszben volt es megnezem ujra.

Amugy lehet mar tölteni a 11-et!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Szerinted, csak egy szürke ló létezik a világon?
    Megcsinálja helyette más. Hova szarjunk, hogy ne találja meg, hogy ő nem csinálja meg...
    Különben is, ő sem a kisújjából szopja a felirat angol anyagát, az időzítést, hanem a forom.com-ról tölti le, - az egyik legjobb forrás! - és aztán lefordítja... helyette akkor megteszi más.
  • Alien1024
    azért mert a feliratok.hu a felirat kérése nél az 1ik srác aszt mondta hogy nem csinál a forditó
  • fifi
    pffff
    miért ne lenne? eddig is volt nem?
    omg
  • Alien1024
    készül majd hozzá felirat mert 1esek szerint nem lessz
  • ikegami
    Bocs! Csak megkérdeztem.
  • fifi
    honnan a francból tudná?
  • ikegami
    Ez jó ez a ló meg füst meg embereltünés meg minden...

Tudja v.ki mi lesz a vége? De komolyan?

• Cvd
    Az első felbukkanásban abszolút semmi misztikus nincs. Átszalad egy fekete ló az úton, nagy dolog. A felénk őzek rohangálnak ugyanígy, abban sincs semmi misztikus. A második esettel összevetve már meg lehet így is magyarázni, habár én nem vagyok biztos benne hogy ugyanaz a ló veled ellentétben. A szememnek hiszek, és egyiket sem látni annyira hogy ki merjem jelenteni hogy biztosan ugyanaz a kettő.
    Ami meg végképp ellene szól az az amit a készítők nyilatkoztak, és azóta sem változtattak rajta, így alapozhatunk rá. Mégpedig hogy az egészre tudományosan logikus választ adnak a végén. Nem vitás hogy a te misztikus ló feltűnéses elméleted sokkal messzebb van annál hogy csak véletlenül jelent meg az első, és pl. valami szökött állat a második. Egyébként is előszeretettel vezetik félre a nézőket olyan helyzetek teremtésével amikre hatalmas elméleteket lehet fűzni, aztán kiderül hogy teljesen triviális és egyszerű magyarázat van rá.
  • Hunnenkoenig
    Ja, a fekete füst...ezeket a felvillano kepeket en valahogy nem is realizaltam magamban. En azt hittem, hogy a foltok a rossz grafikusok es special effektes munkatarsak hibai.
  • Hunnenkoenig
    Mindket lo fekete volt.
    Feltetelezhetöen ugyanaz. Annyi misztikus fekete lo nem rohangal a vilagban, hogy különleges esemenyeknel csak ugy felbukkanjanak ugyanazon szemely mellett.

Szoval persze, mindent lehet hajanalfogva elörancigald dolgokkal magyarazni, csak semmi ertelem.

Ha egy csajnal sorsfordulonal ketszer megjeleneik egy misztikus fekete lo, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a lo ugyanaz volt.

Amugy en mar nem vagyok benne biztos, hogy a LOST a sorozat szereplöire utal. Jobb esetben a nezöre, rosszabb esetben az irokra
  • magus
    spoiler

hat ezt nem hiszem el hogy emiatt a buta liba miatt nem tudom meg meg vagy 40 reszig megint hogy kik ok. miert nem lehet teljesiteni egy egyszeru parancsot, ah... mellesleg elso kerdesem az lett volna h kik ok, nah mindegy. ez meg h tamadjuk meg oket, ugy, hogy mindent tudnak rolunk otlet nem egy epkezlab dolog.

szemet lost:/
  • IMYke2.0.0.0
    Nanorobotok + Minden, amit tudni akarsz a HDTV-ről...

• Papirzacsi
    Régebben volt szó, hogy miért van Sayid a tévében.
    Ezért
  • Láma!
    szokásos módon, ha lesz, akkor pliz link a felirathoz,mert a film már egvan
  • Zs0lt1
    skacok, itt van egy csomó kikockázott kép az eko vs füst jelenetből.
    (hw crosstopikból másolva ;])
    http://lost.cubit.net/pics/2x10/
  • Csacsi
    Úgyy látszik, már nincs fent sehol, de régebben volt ilyen híresztelés, hogy lesz sziget flashbackes epizód. Most már csak annyit talátlam, hogy SPOILER

hogy desmond talán visszatér, egy sziget flashbackes epizódban.
  • Csacsi
    Huhh már nem emlékszem, de mintha vhol olvastam volna....majd mindjárt utánanézek.
  • FLeK0
    Nem hiszem, hogy lesz ilyen. hol hallottad?
  • Csacsi
    És akkor mikor lesz a szigetes rész?
  • Challanger
    Üdv mindenki!

Lenne két láma kérdésem:

1: Emlegetítek ezt a nano(ro)botos dolgot, hogy akár ez is lehet. Meg egy régi hozzászólás is rém meggyőző volt ezzel kapcsolatban(#374). Na de mi is pontosan ez a nonobot? Én tényleg nem tudom. Ezt hogyan kell elképzelni? Azt már sejtem, hogy nem olyan mint egy normál robot. Nem is szilárd. De akkor miből van, hogyan jön létre? Aki jártas a témában légyszi írja már le pontosan, mert nagyon érdekel.

2: Ez igazábol nem annyira kapcsolódik a sorozathoz. A HDTV-röl szeretnék informálódni. Sokan örültetek neki, meg mondtátok, hogy milyen jó minőségű így ez a sorozat. Erröl sem tudok semmit, kicsit levagyok maradva mostanában a technika terén. Ez egy eljárás amit a filmkészítéskor használnak, vagy egy szolgáltató, aki ilyen minőségben nyomatja a filmeket a TV-ben?
    Magáról a HD televízió(készülék)-röl is hallottam, hogy létezik ilyen, de azt sem tudom, hogy mi az.
    Előre is köszi a válaszokat.
  • FLeK0
    Jack.
  • Csacsi
    A mai rész, azaz a tegnapi kinek a flashbackje lesz? Mert nem annak kéne jönnije, hogy most a sziget flashbackje jön? Amikor a szigetet mutatják azelőtt mielőtt ők ideértek volna?
  • Géb
    Valakinek nincs linkje a 11 részhez????Mert én megpróbáltam leszedni a bittorrentröl de valami holocaust os témát nyitna meg a bitcometés nem a lostot...
  • Challanger
    SPOILER lehet 10. résszel kapcsolatban!!!

Valaki írta korábban, hogy a füstben látott pár dolgot(női arc, feszület, stb.)
    Amikor én néztem ezt a részt nem tudtam kivenni ezeket az alakokat, csak láttam, hogy bevillannak dolgok. Már nekem akkor a Minority Report (Különvélemény) jutott eszembe. Tudjátok, hasonlóan villogott a retina scannar.
    Most, hogy kedves fórumtársunk felhívta rá a figyelmemet alaposan megnéztem.
    BsPlayerben kockárol-kockára.
    A következőket láttam: egy templom, az öreg akit Eko lelőtt fiatalon, Eko fiatal korában(a pólójárol ismertem fel), Eko öltönyben(zuhanás után), egy fekete srác, fekete nő(szerintem az aki árulta a Szűz Mária szobrokat), feszület.
    Hát ennyit sűrítettek be pár másodpercbe. És én ezek után arra a következtetésre jutottam, hogy ez a valami tényleg szkennelte Eko agyát, ezért villant be annyi vele kapcsolatos dolog. Ha belegondoltok logikus.
    Egyébként én marhára bírom ezt a sorozatot. Remélem nem szállnak el a dicsőségtől az alkotók valami hülyeség felé.
  • PiszkosFred
    "De ha én megnézem egy autó képt egy újságban aztán látok egyet az úton, abból még nem következik hogy a fejemből pattant oda.:)"

"Márcsak azért is mert ha jól emlékszem az első barna volt, a szigeten viszont feketével találkozott."

De ha a következő részben Kate talál egy automotorsportot (remélem van még ilyen újság) amibe beleolvas, majd ledől aludni, és álmában újra felbukkan "a" ló, akkor semmigond, lehet véletlen is. De ha ezek után a parton egy tűzpiros ferrari várja, akkor asszem túllőttek a célon a készítők ezzel az álom marhasággal :DD (csak viccelek persze)
  • predator88
    minden vasárnap 19.00-től egy rész.
  • quack
    mar kijott, szerdan (11-én)
  • gator
    kijott mar a masodik evad 10 resze ? mert az ABC nem ugy megy h heti egy darab ? es az AXN en nem tudja valaki hogy fog menni ? jan 22tol minden nap egy ???
  • Cvd
    Tényleg azután tűnt fel a jegesmedve hogy Walt látta a képregényben. De ha én megnézem egy autó képt egy újságban aztán látok egyet az úton, abból még nem következik hogy a fejemből pattant oda.:) Az is lehet hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak ezt a látszatot akarták kelteni.
    A két ló sem biztos hogy ugyanaz, attól függetlenül hogy mindkettő ló. Márcsak azért is mert ha jól emlékszem az első barna volt, a szigeten viszont feketével találkozott. De még ha mindkettő fekete is, én nem mondanám rá hogy ugyanaz, mert nem látom a kettőt egymás mellett.
  • Cvd
    Miért is? Ha valakiben több személyiség él évek óta, akkor logikus hogy azoknak múltjuk és emlékeik is vannak, így aztán flashbackjeik is lehetnek. Vagy azért mert lazán kötődnek egymáshoz? A személyiségek ugyanúgy idegenek egymásnak mint a valódi emberek, és ugyanúgy találkozhatnak is egymással (csak nem a valóságban hanem fejben persze). Ez semmivel sem valószínűtlenebb megoldás mint pl. az álom teória.
    Én viszont továbbra is tartom hogy nem az álom lesz a megoldás. Egyrészt mert az a legsz*rabb ami csak létezik, másrészt a sok-sok apró nyomocskából semmi sem utal erre. Persze van amit ezzel is meg lehet magyarázni - még 15 másik ugyanannyira hihető magyarázat mellett.
  • fifi
    akkor a visszaemlékezések értelmüket vesztik... ezt nem hinném.
  • North
    Akkor már az is lehetne, mint az Identity-ben. Hogy a szereplők valójában egyetlen skizofrén különböző személyiségei.:)))