22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gator
    Honnan lehet letolteni ? BitTorrent?
  • Kou
    ne legyél hülye :)
    Kate nem az Others-t hanem Jackéket követte...
  • lobig
    hát nem semmik vagytok.
    feljövök ide, hogy megnézzem ki mit gondol a legutóbbi epizódról, erre itt fikázzátok egymást...
    fasza!
  • Zs0lt1
    te nézzed bazzeg az ertéelklubbon ilyen köcsög hozzáállással b+ :P
  • dia
    jónak magyarázol static izomagyú IQ nulla:)
  • mila69en
    hátha így álsz hozzá hogy nem szándékozol megosztani a vinyódat akkor más miért is osztaná meg neked:DDDD

égybkén torrenthez nem is kell megosztanod:)
  • static
    Dc-n meg torrenten kívül :) be lehet szerezni valahonnén? 2/10

Nem szándékozom megosztani a vinyómat.
  • pedro870
    mondjuk az furcsa, ha egy szigeten találkozol egy másik (bár ellenséges) társasággal, miután lezuhant a repülőd, és még korrekten beszégetésbe is elegyednek veled, bár közlik, hogy ez az ő szigetük, mé nem veted fel, hogy ok, baromi szívesen el is húznál erről a szigetről, hogyan lehetne, meg ugyanmár hol is vagyunk egyáltalán,,,,,
  • gergelyanevem
    nem nagyon követtem figyelemmel a soroatot, pár részt láttam, nem rossz, de nem is ezért írok most
    egy-két részben meghallottam egy nagyon jó zenét..., tudtok segíteni, hogy honnan lehetne letölteni, vagy hol keresgéljek ?
  • Nyiri
    SPOILER
    Nah megneztem en is.
    Nalam egyre jobban ugy tunik, hogy a keszitok nem tudjak igazan hogy mit kezdjenek par karakterrel. Vagy az egesz tortenettel...
  • Láma!
    továbbá vallatótisz
  • thiefpaper
    Sayid ha jól emlékszem csak valami kommunikációs tiszt volt (bár fegyvert kezelni biztos tud).
  • Hunnenkoenig
    Hat ezt töle kene megkerdezni.

Gondolom azert mert sayid-nak mar megvolt a reszben a szerzödes szerinti egy jelenete, de a rendör csajnak meg nem, ezert öt is kepbe kellett hozni

Jaja, furcsa dolgokat produkal hollywood...
  • Hunnenkoenig
    Valoban. Köszi neked is! :-)

Aha, azt a reszt mikor Hurley taglal azt valahogy nem vagtam. Közben mashol is jart az agyam. Majd megnezem ujra.
  • Pharaoh
    Amúgy Jack minek egy rendörtől kérdi, hogy kell hadsereket kiképezni, mikor Sayid -tól is megtehetné, aki katona volt?
  • Láma!
    taglalta, a szöke uj nő.
  • Roll
    :DDDDDDDDDDDDDDDd

Jól összefoglaltad. :-D

Még kimaradt:

Jack haragszik most Kate-re amiért utánuk ment.
    Jack felesége, már párszor találkozgatott valakivel.
    Az others-ek elég sokan vannak.

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Hunnenkoenig
    Ja tenyleg! Köszi, hogy kijavitottad! :-)))

Bar azt nem ertettem pontosan, hogy melyikre. Vagy azt nem is taglalta konkretan?
  • Láma!
    kimaradt hogy hurley rákattant az egyik csajra snecie
  • Zs0lt1
    realvideo kell hozzá
  • Hunnenkoenig
    Hat nekem itt egy fekete oldal jön be egy törött keppel (placeholder).
  • Hunnenkoenig
    Ki okatott ki mindenkit?
    Ti kötekedtetek en meg elmondtam az EN velemenyem.

Te is tipikusan az az ember vagy, aki "csak a velemenyet mondja el", de mindenki mas kioktat, hülyesegeket beszel, nemert hozza, lusta, bürokratikus es meg kitudja mifele minden jut eszedbe.

Az hogy annak az egyennek is velemenye van es csak azt irta le, az eszedbe se jut, mert csakis a TE velemenyed az egyetlen igazsag a földön es csak az velemeny. Minden mas csak kioktatas.

Szoval talan neked kene lehuzni nehany felest.

Tiszteletet nem varok, csak szinvonalat.
  • Nyiri
    Juj de fasza gyerek voltal most.
    Amit mondtam az a szepseghez semmi koze. Azert irtam, hogy ha talan lenyomsz par felot nem fogod itt tenni a "kivagyok en vagyok mindenkit kioktatok" mestert.

Intelligencianak semmi koze ahhoz, hogy felidegesitettel es elmondtam a velemenyem. Mindenkivel ugy viselkedek ahogy megerdemli. Ne varj az utan tiszteleltet miutan kioktatsz mindenkit es miutan szoltak neked hogy nem kene, meg neked all feljebb.
  • Thadius #4119
    kösziszépen
  • Zs0lt1
    a következő rész tartalmából:
    http://www.lostlinks.net/promo.htm
  • Roll
    Baromi jó rész volt ez a 2x11. Már nagyon várom a következőt. :-D
  • Hunnenkoenig
    Amugy pedig:

Michael leüti Locke-ot es Jackel együtt bezarja egy kamraba, majd elmegy Waltot megkeresni.

Sawyer es Kate kiszabaditjak a ket rabot es együtt elindulnak, hogy megkeressek Michaelt.

A koreai csavo is menne, de az asszony nem engedi.

Katet meg Jack nem engedi.

Közben kiderül, hogy Jacket elhagyta a felesege, mert Jack folyton csak melozik, de nem baj, mert egy sexy kis fekete mexikoi csajjal smarol, akinek az apjat is meg kene menteni, de a faszi belehal.

Nem baj, mert Jacket meg igy is lesmarolja a lanya, szoval minden rendben. Nincs harag.

Aztan talalkoznak az Othersekkel es dumcsiznak egy jot a tabortüz körül, de nem mehetnek tovabb, mert közben azok a snecie otherzök zsakot huztak Kate fejere.

Szoval visszabaktatnak a tengerpartra es Jack megkerdi a rendörcsajt, mennyi idöbe tellne egy hadsereget kikepezni?

Na erre varjatok gombot geciee

SPOILER
  • Hunnenkoenig
    Nyiri, teged honnan szalajtottak?
    Figyi, ne keseredj el, majd egyszer te is felnösz es rajössz majd, hogy mekkora balfasz voltal (vagy).

Az hogy en hogy nezek ki, az teged ne erdekeljen. Engem sem erdekel, hogy te hogy nezel ki.

Amugy nem faj, mikor erölködsz, hogy faszagyereknek latszodj es az intelligencia halvany nyomat fel lehessen rajtad fedezni, de semmi ertelmes erv nem jön elö a fejedböl egy vita soran, hanem mindig szemelyeskedni kell ahhoz, hogy jobban erezd magad?
  • Tschabi
    Lost S02E11 HR HDTV AC3 5 1 XviD-NBS

Lost S02E11 HDTV XviD-LOL

Lost.S02E11.HDTV.XviD-LOL

Az első kettő mininova.org, a harmadik pedig thepiratebay.org

Javaslom az elsőt, annak sokkal jobb a minősége, én mindig a HR verziót szedem/nézem.
  • Zs0lt1
    olvass kicsit vissza és megtudod
  • Thadius #4112
    hello
    nem tudna valaki egy torrentes linket küldeni ahonnan a 11es részt le tudom szedni?vagy kijött már egyáltalán?:D
  • bazsi123
    én akkor is élvezem ezt a munkát. a lehető legkomolyabban mondom. sok érdekességet tanulok. nem tuodm, melyik megyében élsz, de nálunk kevesen fellebbezik meg a határozatainkat.

na, lost már!!! :-P
  • Nyiri
    Nem... Nem tartom jonak. Mivel ha szarul szamoljak ki a profi kozigazgatasban dolgozo arcok mennyi afat fizetek es nem fizetem be idoben akkor megbasznak. Miutan befizettem nehezen, kiderul hogy elszamoltak es jopar zsetonnal tobbet kertek. Persze visszautalni luxus mert azt nem. Inkabb majd levonjak kesobb. Azt bezzeg leszarjal, hogy megkonnyitettek volna az ember eletet ha nem basszak el eloszor. Jah es nem egyszer fordult elo. Hanem majdnem rendszeres. A lenyeg hogy megbecsuljuk es tulfizessuk ezeket az embereket. Mert vegulis Ok tartjak el az orszagot.
  • bazsi123
    okés!

ettől függetlenül én elég jó gyakorlati helynek tartom az APEH Kiutalás Előtti Ellenőrzések Osztályát a kellő közigazgatási jogi gyakorlat megszerzéséhez.

btw: ha mondjuk vállalkozol, azért elég jó érzés, ha egy ellenőrzésen azt mondják, hogy oké, teljesítetted a törvényi feltételd, visszakapod az igényelt áfádat ;-) nem? ilyenkor is rohattbürográcia? :-D

na, de télleg lost-oljunk már!
  • Nyiri
    A burokracia menedzseleset es karbantartasat, sot tovabb terjeszkedesenek elosegiteset nem tartom munkanak. Inkabb csak felesleges idopocsekolas.

Bocsi, de ez a velemenyem.
  • bazsi123
    off

hopp

nem akarok belefolyni a dolgokba.

de én is az államigazgatásban dolgozom. mmmm, egyszer ülj a helyemre az irodában, és megtudod, milyen az a "naplopás", amit én csinálok ;-) amikor folynak ki a határozatra váró jegyzőkönyvek az összes létező szekrényből, az az igazi :-)

on
  • mukika
    !!!SPOILER!!!

Most megnéztem újra azt a részt amikor felbukkannak az othersék. Mikor a szakállas csávó mondja, hogy hozzák oda Kate-t akkor egy Alex nevü emberkének szól. Esetleg Rousseu Alexe lehet az???!!! Kár, hogy csak a kezét látjuk...

Az tényleg szarul van viszont megcsinálva, hogy ilyen könnyen elfogadják a jelenlétüket. Mintha meg sem lepődnének. Bár annyi minden történt már velük, meg tudtak a létezésükről, szal... Viszont, hogy nem voltak kiváncsiak, nem kérdeztek, ez tényleg negatív. Remélem a következő részben többet megtudunk már.

Jack meg a feleségével pórul járt rendesen. A nő hálás volt inkább mint szerelmes, de erre későn jött rá. Ha a örek muksót is meg"fikszálta" volta akkor, netán esetleg egy kis homo kapcsolat is kialakulhatott volna?!?!?

Már előre félek, hogy a köv. részekben mennyire húzni fogják megint a dolgokat.
  • Nyiri
    Nah tegyel magadba egy uniqumot hogy szebben nez ki es pajtizz vissza nemethonba. Ne itt oszd az eszt venember.
  • Tschabi
    Ti meg ne vitatkozzatok már itt.
    "A fórum 90% spoiler" -Tévedés, a fórum 90% fölöslegek köpködés. Vagy a Lostról beszéljünk vagy semmiről.

Spoilert meg írjátok ki! A másik oldal meg ne olvasgasson itt, ha még nem látta az új részt!
  • Tschabi
    Ha valaki kompetens az ügyben, az szóljon a még kompetensebbnek (:D), hogy ezt a feliratot javítsák ki, mert szerintem sokan nem értik a végét, ami pedig elég fontos.