22323
-
#4182 remélem valaki felveszi és lehet aztán tölteni... -
Kou #4181 http://www.mininova.org/tor/176503 -
gergelyanevem #4180 de remélem ha valamikor valaki megtalálja közületek a "lost zenéket" akkor berakja ide -
#4179 megertem -
gergelyanevem #4178 most így nem tudom elmondani -
#4177 milyen zenet? -
Szolnokboy #4176 pfujjjj szinkron pfujjj -
#4175 Tudjátok, hogy a második évad első része ma este lesz az AXN-en 19:10-kor? (hátha vkit érdekel) -
Roll #4174 Pont erre gondoltam én is.
Mindenki millás itt a fórumon, csak Static(Münchausen báró) nem tudja ezt. :-P -
DVDMester #4173 Ha vered itt a nyálad a sok pénzedre akkor takarodjál azt vedd meg DVD-n, köcsög. -
WTH #4172 > Ami meg a másik: valahogy nem hinném hogy ezek az Others néven futó banda
Szerintem sem ők azok, de egy dolog pedig mellettük szól. Az 1. szezon vége felé (Spoiler) amikor Danielle elrabola Aaron-t. Mintha azt mondta volna, legalábbis lényegében, hogy az "others" -nek kell a "boy". Csak aztán kiderült, hogy nekik Walt kellett. Márpedig a "nekik" a szakállas bácsi és csapata voltak. Ilyen alapon ők az others.
Valszeg egyébként több frakció van a szigeten, lehet többféle others is... -
#4171 Hi all! Nagyon érdekelnének a lost részek mivel a munkám miatt nem tudom nézni mindig...nem tudná nekem valaki kirni? mert nincs ADSL-em hogy leszedjem!!
[email protected]
please help -
static #4170 Humorérzék 0. És csssssssittt! -
FLeK0 #4169 na pszt -
static #4168 Maradjál már kukika, megveszlek kilóra.. :) -
#4167 értem én. ha jól emlékszem a 2 széria első 9 részét foglalja össze. bár lehet, hogy az első 10 részt. -
#4166 és te mit csinálsz fasztarisznya? vered itt a nyálad, gratulálok... -
static #4165 Hehe most nézem, hogy nem is a filmről beszéltek hanem megy a vérszívás meg a spoiler. Gratulálok IQ bajnokok! -
static #4164 Off Állítólag az a nagyképűség ha olyasvalamire van nagy arcod ami nincs. Amúgy a 2/10-en kívül a véleményetekre is szarok. :) -
static #4163 Ja és ha nem lenne világos szarok a 2/10 re, majd megnézem AXN-en. Kösz a segítséget! -
#4162 OFF:
"Biztos azért szedtem össze a sok lóvét és élek olyan életet amiről te csak álmodozol"
na ilyen kommenttel/nagyképűséggel azért te is tendálsz a zéró felé... -
static #4161 Zenei gyűjteményem pedig olyan van, hogy körbeszopkodnának érte Dc++-on. :)) -
static #4160 Nagyon aranyos vagy. :) Már csak az érdekelne, hogy ezt mi alapján állapítottad meg. Az lehet, hogy iq 0 vagyok de pld. milliomos is. Biztos azért szedtem össze a sok lóvét és élek olyan életet amiről te csak álmodozol mert egy iq 0 vagyok. :))) -
#4159 Én ezt értem, csak mikor nézzem meg, nehogy túl hamar nézzem meg, és olyat látok az összefoglalóban, amit még "rendes" részben nem is láttam.
Érted ugye, mire gondolok? -
#4158 nem. az egy spec. (összefoglaló) rész. -
#4157 A Lost - Revelation az a második évad "0." -része? -
#4156 I eman: BhagWan :-) -
#4155 Ez mar biztos a masodik generacio! :-)
A vegen kiderül, hogy Hitler nem halt meg, hanem BagVan-nal szektat alapitott es most nagy tömegszexeles folyik a szigeten... -
#4154 Most, hogy mondod tényleg. Nekem is feltünt a pisztoly, de nem tulajdonítottam neki nagy szerepet. Bár nem vagyok fegyverszakértő, de nekem is Luger-nek tünt a stukker. Ha 2. világháborús bűnösök lennének, akkor legalább 80 éveseknek keéne lenniük. Azért ez a matróz faszi még nem néz ki annyinak. Vagy csak jól tartja magát. Friss levegő... -
#4153 Annál az others-nél nem ilyen 2. világháborús pisztoly volt, mint amilyen a németeknek volt? Lehet valami szökött náci háborúsbűnösök menekültek ide. Ők úgy is a japánokkal voltak, a sziget meg a videóból úgy néz ki az ővék volt. -
#4152 Kis diplomacia nem artott volan...arra akartam kilyukadni :-) -
#4151 Hat mondjuk ebben is van valami es valszeg igazad van, de azert az a beszelgetes nagyon gyorsan befejezödött.
Ha mast nem is, de azert megprobaltam volna nehany infot kihuzni belölük. Jack meg csak meg sem probalta a szitut valahogy ellenörizni.
A ficko szerintem a viszonyokhoz kepest eleg "baratsagosan" viselkedett. Legalabbis szoba allt velük.
Jacknek meg kellett volna probalnia hatni egy kicsit ra, hogy "ok, parasztok vagytok, legyen harc, de legalabb azt mondjatok meg, hogy..." -
gergelyanevem #4150 kár...,azt hittem van -
#4149 Nincs még Original Soundtrack kiadva... Maximum, a filmek alatt tudod rögzíteni a zenéket.
-
Bandy #4148 én pl nem tudom honnan lehetne letölteni de engem is érdekelnie :D -
gergelyanevem #4147 senki?
(nem tudjátok? nem akartok segíteni? vagy csak nem vettétek észre a hsz-t?) -
Cvd #4146 Nincs itt semmiféle logikátlanság. Amit tudnak az Others-ekről (pl. van motoros hajójuk, van valamiféle bázisuk, valamiért elrabolták Waltot, azonnal beépültek közéjük már a gép lezuhanásakor, ésatöbbi), nyilvánvaló hogy nem egyszerű hajótöröttek akik saját akaratukon kívül jutottak a szigetre, hanem valamiféle céllal vannak ott. Mivel ellenségesek a kezdetektől fogva, és valami rosszban sántikálnak egy eldugott szigeten, nyilvánvaló hogy nem szeretnék ha erről bárki is tudna. Így aztán nem fognak hajót tolni olyanok alá akik szinte biztosan beszélnének róluk ha visszajutnának a civilizációba. Jack helyében én sem vetettem volna fel ezt a dolgot valszeg az elején, mert 0 esélyt láttam volna arra hogy segítenek elmenni.
Ami meg a másik: valahogy nem hinném hogy ezek az Others néven futó banda. Azok a valamiért megbetegedett, erdőben mezítláb, eddig mindenféle cél nélkül mászkáló banda. Velük ellentétben ez a csapat eszközöket használ, és nagyonis határozott célok érdekében cselekszik, ha nem is tudjuk még mi az. Szvsz két külön frakció a kettő. -
Roll #4145 Vagy tvtorrents.com. -
#4144 Mire gondolsz? A sorozatot honnan lehet letölteni?
Ja Ajanlom az Azureus-t vagy a BitComet-ot, aztan uccu neki innen leszedheted az összeset.
Torrentspy.com -
#4143 Na igen. Ez nekem is megfordult a fejemben a film nezese közben.
Elegge logikatlanul viselkednek sokszor, de ez mar nem ujdonsag a LOST-ban.
Ugye az others-nek motoros hajoik is vannak, szoval technikailag elegge el vannak latva. En is felvetettem volna, hogy övek lehet a neger kissrac, ha adnak helyette egy csonakot, amivel le lehet lepni a szigetröl.
En is ugy ereztem, hogy JAck mar nem is akar onnan elmenni, hanem ö akar lenni ott a kiraly...
Locke meg egyszer mintha mar mondta is volna, hogy ö nem akarna elmenni, mert itt megtalalta önmagat...