22323
-
#4262 wow, gyors munka, grat! -
#4261 kösziköszi,gyorsak vagytok! -
MolniGee #4260 Ne feledkezzetek meg ellátogatni néha ide :)
LOST.HU -
Cvd #4259 SPOILER
A Locke rajongóknak rossz hír, de ebben a részben akkora büdös kétszínű szemétláda amennyire csak lehet.
-
#4258 ez aztán gyors volt!!!! Grat -
#4257 a www.reteksub.atw.hu -n elsőnként van felirat az új Lost részhez!
http://users.atw.hu/reteksub/feliratok/lost[1].212.hdtv-lol.srt -
#4256 pro-net.tx.hu/teszt -> aki meg nem töltötte volna még le 12. részt. -
gnom #4255 el-sl.net probald igy... -
#4254 semmi baja.
a regelt emilcímedre küldtek egy mail, azt olvasd el... -
Nyiri #4253 Az hogy szar miota megvan. Rakas feltoltott cucc de seeder meg nincs. -
#4252 basszus ez endeless meg most szart be :S
nem tudja valaki hogy mi van vele? -
Alien1024 #4251 http://thepiratebay.org/ én inene szedem elég jól jön
-
CLY #4250 Fincsi, 1000 koszonet mindenkinek! :)
-
#4249 Tölthető a magyar torrentekről is,köszönhetően egy 100megabites usernek:) -
#4248 Mininovárol már jön a 12-es.
Lost s02e12 -
#4247 hát a mininován kb. fél óra alatt 14ezren megtalálták :)...
be is állt az egész, nekem alig mozdult, ki is szálltam. -
CLY #4246 Valaki tudja esetleg hol bujkál a 12-es, én még nem lelem..:) -
gnom #4245 gondolom mar megtalaltad :D
ma hajnalban a 12es "kerult elo" -
#4244 Szal van 10 es 11 -es is mar? -
#4243 Elvileg lassan fel kene kerülnie.
Ha szerda este volt a TV-ben, akkor gondolom ugy 20 ora körül, ami hajnal 5 ora a nyugati parttol szamitva. Akkor hatkor vege, hetre digitalizaljak, nyolcra fent van a neten...
A fene, meg 2 es fel orat kell varnom... :-))) -
#4242 nyugi,velem is előfordul:) -
LA52LO #4241 Aki nem tud vagy nem szeret torrent-ezni vagy DC-zni, esetleg túl lassúnak találja mindkettőt, számukra készült egy webes letöltési lehetőség. Sajnos csak SMSweb-es formában találtam akkora tárhelyet ahová fel tudtam rakni a sorozatot. Az epizódok (egyenlőre csak a 2.évad részei) elérhetőek a http://lostepisodes.atw.hu oldalon. -
#4240 bocs hulye vagyok
azthittem mar csutortok van:) -
#4239 Ma este lesz amcsikban. Holnap talán már tölthető lesz. -
#4238 12.resz mikor lesz? -
#4237 nemtom ismeritek-e, hogy mi is az az említett vicces forgatókönyv oldal?
tessék:
OceanicFlight815.com/
alul lesz egy vonalkód arra katt rá, majd kijön egy 'here' felirat, annak a helyére be kell irni ezt: 'theislandiswaiting'
és előjön a forgatókönyv oldal, ami ismerős lesz, de mégse ;-) -
#4236 Hevenyészett, munkahelyi, gyors fordítás:
Angol:
"Writer/Supervising producer Javier Grillo-Marxuach reveals (note that this is a summary of the spoilerish things he revealed): You have not seen the last of Dharma, but it's going to be a little while before you find out a little bit more. The Dharma Initiative was a communal research facility on the island. A lot of scientists and free-thinkers got together to do a lot of different kinds of research: psychiatry, zoology - and remember that with the zoology of the film you saw some polar bears. It's possible there were some animal aggression studies going on there, as well as human psychology experiments and a whole variety of other things. The Dharma Initiative was founded by two peacenik Grad students who were trying to get to the bottom of a lot of mysteries about human behavior. There are six bunkers on the island, and they were devoted to a lot of different kinds of research. That's going to open up a lot of different avenues for us to tease you with what the kind of research was, and how it's evolved now that the Dharma Initiative seems to have fallen into disrepair. A lot has happened on the island and the Dharma Initiative is just the tip of the iceberg... The "funny" script pages posted online at OceanicFlight815.com sometimes get things wrong but sometimes they get them right... Will you be seeing "Zombie Walt" of "Clone Jack"? Probably not, but I think in everything that we do, there are hints of things that are happening."
Magyar:
Javier Grillo-Marxuach író/gyártásvezető elárulta (megjegyzendő, hogy az általa közölt, poén-lelövő kijelentések összegzése):
Nem láttátok még az utolsó Dharma-t, de nem sokára többet is meg fogtok tudni róla. A Dharma Kezdeményezés egy közösségi kutatótelep volt a szigeten. Sok tudós és szabadgondolkodású lett összegyűjtve, hogy különböző kutatásokat hajtsanak végre: pszichiátrai, zoológia - emlékezzetek arra, hogy láttatok néhány jegesmedvét a zoológiával kapcsolatban. Lehetséges, hogy némi állati agresszió kutatás is folyt ott, ahogy emberi pszichológiai kísérletek és más egyéb változatos dolgok. A Dharma Kezdeményezést két békés diplomás hallgató alapította, kik megpróbálták megérteni az emberi viselkedés számos rejtélyét. Hat bunker található a szigeten, és sok, különféle kutatást végeztek. Az majd különböző utakon derül ki számunkra, hogy végül ráébredj, hogy miféle kutatások is voltak ezek, és hogy miként történhetett meg az, hogy most a Dharma Kezdeményezés romokban látszik heverni. Sok minden történt a szigeten és a Dharma Kezdeményezés csak a jéghegy csúcsa... A "vicces" forgatókönyv oldalak, melyeket az OceanicFlight815.com-ra küldtek néha hibáznak, de néha igazat is állítanak... Látni fogtok "zombi Walt"-ot vagy "Jack klón"-t? Valószínűleg nem, de azt hiszem, amit teszünk nem más, mint hogy tippelünk arra, hogy mi történik.
-
#4235 akkor ezt most magyarul... :) -
#4234 Spekuláció, némi alappal. Részben magyarázatot ad a különleges - szigetre nem illő - állatokra [miért éppen jegesmedvét használtak?], ugyanakkor messzire visz a füsttől. -
FLeK0 #4233 fehherrel akartam sry :/ -
FLeK0 #4232 Writer/Supervising producer Javier Grillo-Marxuach reveals (note that this is a summary of the spoilerish things he revealed): You have not seen the last of Dharma, but it's going to be a little while before you find out a little bit more. The Dharma Initiative was a communal research facility on the island. A lot of scientists and free-thinkers got together to do a lot of different kinds of research: psychiatry, zoology - and remember that with the zoology of the film you saw some polar bears. It's possible there were some animal aggression studies going on there, as well as human psychology experiments and a whole variety of other things. The Dharma Initiative was founded by two peacenik Grad students who were trying to get to the bottom of a lot of mysteries about human behavior. There are six bunkers on the island, and they were devoted to a lot of different kinds of research. That's going to open up a lot of different avenues for us to tease you with what the kind of research was, and how it's evolved now that the Dharma Initiative seems to have fallen into disrepair. A lot has happened on the island and the Dharma Initiative is just the tip of the iceberg... The "funny" script pages posted online at OceanicFlight815.com sometimes get things wrong but sometimes they get them right... Will you be seeing "Zombie Walt" of "Clone Jack"? Probably not, but I think in everything that we do, there are hints of things that are happening.
-
#4231 Ja, attol függetlenül gratula! Szep munka volt. -
#4230 amugy meg neztem es barhogy kombinaltam a jeleket, ertelmes szavakat nem tudtam belöle csinalni. Igaz nem is probalkoztam sokaig, csak ahogy ki van teritve ugy kerestem ra kombinaciokra. Persze lehet, hogy valojaban a közepen kezdödik es most az elejen a vege van... hogy ugy mond... -
#4229 Hat morse jelek nem lehetnek, ha Ying&Yang jelen is azok vannak...az meg uyge valszeg regebbi mint a morse... -
#4228 Ezek a különböző Dharma logók különböző bunkerekre utalnak. Ha jól emléxem összesen 7 van.
-
#4227 Aztán elkezdtem agyalni, hogy akkor most mi is van. -
#4226 Ezeket nem én vettem észre. Csak google-n akadtam a képekre. -
#4225 Arra nem gondoltál, hogy a forgatókönyvírók egyszerűen nem tudtak mit kitalálni, így már egy létező dologhoz nyúltak... -
LA52LO #4224 Ez nagyon szép munka! Gratulálok! Hallod-e, nagyon jó szemed van! Minden elismerésem! -
#4223 A csíkok teljesen megegyeznek. Dharma logo