22323
-
#4422 A fejbelövés persze durva lenne, de azért jobb megjegyezni, hogy nem szent Locke (ugyanolyan gyilkos, mint Kate, semmivel sem jobb).
Charlie pedig nem akarta vízbe fojtani a gyereket, hiszen éppen, hogy kifelé hozta a vízből (a látomásában is).
Az ütés pedig inkább olyan volt, hogy mitképzelezakispöcs, nem indulatból, meg nem óvó szándékkal, nem nevelésként, meg nem is a baba féltése miatt csapott -
Cvd #4421 Locke hisz abban hogy a sziget teszi őket próbára. Azt is látta előre a látomásában hogy Boone megsérül. A sziget meg ugyan foglalkozik velük, de senkit nem kényszerít semmire, Locke is dönthetett volna úgy hogy nem viszi oda Boone-t. Elég világos és egyértelmű a dolog. Boone is belement persze egy olyan helyzetbe ami veszélyes is lehet (volt is) de ettől még tény marad hogy Locke vitte bele annak tudatában hogy baj lesz belőle. Ha te beküldesz valakit egy olyan helyzetbe ahol tudod hogy baj fogja érni akkor csak az a bűnös aki bement, te nem mi?
-
January #4420 nekem elég bizarrnak tűnik ez a Claire- Locke páros. sztem Claire inkább segítőt lát Locke-ban, aki pedig szívesen vigyáz a kismamára és a gyerekre, ha már ő "el lett szakítva" a szüleitől.
más:
amúgy annyira nem volt gyenge ez a két rész. mivel az első 28 részt szinte egybe néztem, kevésbé tűnt fel, ha az egyik nem volt túl izgalmas. sokkal jobb volt úgy nézni, mint most, amikor heteket kell várni egy részre:( így kevésbé összefüggő, és jobban kivesézem azokat a részleteket, amikre az elején csak a topicban hívtátok fel a figyelmemet -
static #4419 Ezért meg sory, tényleg arogáns volt.. -
static #4418 Hát ezt már csak a készítők tudják. Mindenesetre Locke jobban megérdemli Claire-t már ha csak a múltját nézzük szerencsétlennek akkor is. A kor pedig mint tudjuk manapság nem számít. Mindenesetre kiváncsi vagyok... Ezt az esetet kb. csak úgy tudja tisztázni ha tényleg megmenti a gyereket. De ha a látomás igaz volt akkor azt már megmentette. Szal most lehet jön a mosolyszünet. Majd meglátjuk. -
#4417 Jó amerikai filmsorozat-szokás szerint, lesz tuti egy rész, mikor Charlie egy hőstettet hajt végre, visszanyerve a bizalmát a többieknek és szerelmének, Clair-nek is... -
static #4416 A másik pedig, hogy Locke megadta a bizalmat. Totálisan jó csávó volt Charlie-val, és még véletlenül sem ítélte el a drog miatt, sőt segített neki a legnehezebb pillanatokban. Szerintem ez a három jobbos is csak atyai volt, hogy térjen észhez. Charlie örülhet ha most nem közösítik ki teljesen. -
WTH #4415 -
static #4414 Amúgy meg ha Locke nem lenne már lehet az egész bagázs feldobta volna a talpát, vagy legalábbis az első hetekben figyelemre méltó fogyáson mentek volna át a kedves szigetlakók. Arról nem beszélve, hogy a bunkert is ő találta meg ami nélkül legyünk őszinték mostmár esélyük se lenne. Szal Locknak köszönhetik, hogy van lyuk a seggükön... -
#4413 De remélem, nem ugyanolyan UFO-s baromságok, mint a 4400, meg az Invasion... [X-Akták klónok - az X-Files imádtam, etalon, mások ne utáénozzák!! Már az Y-Akták létezésétől is hányingerem támad... ]
-
static #4412 Ebbe van valami de ez alapján nem hiszem, hogy bármilyen civilizált helyen fejbelőtték volna Lockot. Mert ugye cvd szerint azt érdemelné. Aki meg másodszorra lop el egy gyereket az anyjától és vízbe akarja folytani mert ugye ettől egy hajszál választotta el a csecsemőt azt meg simogatni kell. A tábor felgyújtásáról nem is beszélve.. -
#4411 Nézz be a topicjaikba, egyik jobb, mint a másik :)) -
#4410 Tehát figyelmeztetve is volt Locke. Szerintem tudta, hogy meg fog halni Boone, mégis odavitte (a szokásos mert ez a sorsa baromság).
És nem figyelmeztette, hogy "azt láttam hogy csuromvérvagy ezért légy extraóvatos", szóval ha innen nézzük igen, >50%-ban Locke ölte meg. -
#4409 [- a második mondatra] -
#4408 Az Invasion nagyon ratyinak tűnt nekem az első 3 rész alapján...
Ahogy a 4400 is. Egy-kaptafa az egész...
A Surface és a Treshold nem került még az életembe. Off keretében tudnál róluk ízelítőt adni?
-
static #4407 Csak még annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban ha neked azt mondják ugorj bele a kútba akkor beleugrasz? Ha jól tudom az a kis kretén aki ráadásul a féltestvérét kezelgette már elmúlt 18.. -
#4406 Tököm kivan, hogy most ket hetet kell varni a következöre... na mindegy, addig legalabb tudom tovabb nezni a surface-t, az invasion-t meg a tresholdot... -
static #4405 "Locke miatt halt meg. Ha Loscke nem viszi oda a nem hal meg, világos?
És most az elméleted: igen, a sziget vette rá Locke-ot a lábán keresztül arra hogy odavigye Boone-t." "Locke is megtehette volna" És még én vagyok az idióta... Szerintem mélyedj magadba és nézd meg még1-szer az első epizódot mert látom elsőre nem esett le. -
#4404 Jól. Volt neki lelkiismeretfurdalása rendesen... -
#4403 Jól emlékszem, hogy Locke a repcsis látomásánál/után Boone-t is látta csupa véresen ?
-
static #4402 OFF
Figyelj drága Dia. Ha már valakit fikázni akarsz akkor tedd stílusosan. Ezen kívül a két darab megnyílvánulásodon kívül én még nem sok hozzászólásodat láttam. De mindekettő magáért beszél és tulajdonképpen téged minősít. Sajnos te vagy az IQ 0 és még izmaid sincsenek mellé. Úgyhogy jobban teszed ha megszünsz baker mert kapsz tőlem egy olyan privátot hogy a héten tuti nem fogsz aludni... -
#4401 Érdekesség...
-
#4400 Tegnap néztem meg a Twin Peaks 2. évadjának 2. részét és Cooper úgynök is említi a Dharmát. Az elején dumált róla valamit. Idézem: "A buddhizmus először a Krisztus utáni V. században bukkant fel Tibetben. Az első király, kit a Dharma megérintett, Hathatha Rignamputsan volt."
Nem tudom hogy ez mit jelent, csak gondoltam érdekességként beírom.
Bocsi az off miatt. -
Cvd #4399 Én úgy vagyok vele hogy ha addig süllyednék szellemileg hogy egy arrogáns idióta magyarázatára lenne szükségem (aki állítólag piszkosul vágja a dolgokat, de arra is képtelen hogy egy teljesen egyszerű mondatot értelmezzen) ahhoz hogy megértsem a dolgokat akkor inkább nem nézem a sorozatot, márcsak az önbecsülésem végett sem.:) -
#4398 oh thank you:-)
-
#4397 tessék, link
de hogy segítsek is, itt egy másik link is. -
dia #4396 vágod már a filmet hé?:))
Ha nem, segít static az izomagyú iqhuszár:))) -
#4395 hat, sztem a gyuruk uraban senki sem alakitott olyan fergetegeset, hogy azutan megerdemeljen egy nagyobb szerepet, eszre sem vettem ott. Itt szerintem sokkal jobb, van is eselye megmutatni mit tud -
#4394 Sültgalamb? -
#4393 link? -
Cvd #4392 Légy szíves ha egyszer belefogsz egy elméletbe akkor ne addig menj vele ameddig téged igazol, hanem a végéig. Először is nem azt mondtam hogy Locke ölte meg hanem azt hogy Locke miatt halt meg. Ha Loscke nem viszi oda a nem hal meg, világos?
És most az elméleted: igen, a sziget vette rá Locke-ot a lábán keresztül arra hogy odavigye Boone-t. De az is nyilvánvló volt hogy ennél komolyabb áldozatra lesz szükség, hisz ha csak annyi lett volna a próbatétel hogy Boone felmászik-lemászik (szerinted ugye csak eddig terjed Locke felelőssége), abban semmi kihívás, Locke is megtehette volna. És ha valaki ezzel tisztában volt akkor az éppen Locke, aki folyton nyomatja a magasröptű dumát a témáról. Az ordibálás meg nem bizonyít semmit, vészhelyzetben persze hogy ordibál, de ha annyir féltette akkor minek külde fel a bármikor lezuhanható gépbe? Egyébként is Locke tökéletesen tisztában volt azzal hogy ő okozta Boone halálát (sőt mondhatjuk akár azt is hogy ő ölte meg), elvégre hazudott a többieknek egészről, márpedig ha balesetnek vette volna akkor nincs oka hazudozni. Ha lehet akkor ne úgy ferdíts dolgokat ahogy neked jó mert engem meg az idegesít. -
#4391 És erre a "stratégia lépésre" mi a bizonyíték?Nem biztos, hogy te is jobban érted mint mi.Jó, hát lehet elméleteket gyártani meg magyarázkodni, hogy tudatosan csináltak egy gyenge részt, a tényen akkor sem változtat, hogy ez egy szar epizód volt. -
#4390 Torrent? -
#4389 Hali
magyarul le lehet szedni valahonnan?
feliratos is jöhet
-
#4388 Hy All! megszeretném kérdezni hogy vki nem tudja nekem meg mondani ennek a számnak a pontos címét "heard and soul" a 1X20-részben ment....előre is thanx???! -
#4387 Oké, hozzad fogunk fordulni mester! -
static #4386 Ha valamit nem értetek csak szóljatok.. :) -
static #4385 De nem ám! Ez egy testvéri megérzés, mondja is neki, hogy mi vagy te jós? Az aranyfogú pedig azért rúgja mellbe amikor fel akar szállni a gépre mert úgy érzi a testvére révén elárulta a ganget. Ő csak ott akarja hagyni a rendőröknek, más kérdés, hogy ezzel megmenti az életét. -
#4384 Hat a megmentest arra is erthette, hogy a lelket menti meg vagy valami hasonlo elvont dologra...
Nem kell mindig mindent szo szerint venni. -
#4383 Ja, akkor kevertem öket. Mea Culpa!