Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönöm!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

fifi
<#wow1><#wow2><#wow1>
omg!
na ne...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
feliratok.hu fórumban érdeklõdj...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Törölt felhasználó
Tényleg nuked lett a htdv lol verzió?
HI!
Nekem már mindjárt lent van!<#vigyor2>Felírat mikor lesz hozá kész?Megint csak vasárnap körül?Ha valaki tudja az szóljon!THX

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

mukika
nekem 20 perc alatt felgyorsult türhetõ sebességre. <#vigyor2>

fifi
mininovát figyelgesd ilyenkor pl...

IMYke2.0.0.0
Tenném én, de itt ülök a munkahelyi gépemnél, az anyag meg otthon csücsül a kikapcsolt gépem vinyóján... <#rinya>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zs0lt1
az a baj, h van többszász seeder de mégis kurva lassan jön 😞(

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

<#vigyor2><#worship><#worship><#eljen><#worship><#wave><#worship>
Zs0lt1
link ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mayday
Ossze is uthetnel egy jo kis magyar feliratot hozza. <#wink><#wink><#wink><#awink>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
BitHumen-en fenn van - s már a gépemen is <#hehe>

FtranX
Már igazán fentlehetne valamelyik torrent oldalon! Azért keltem fel, hogy le tudjam tölteni. 😄

mukika
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hello

>: Hello

Who is this?

>: This is Michael. Who is this?

Dad?

fifi
húú b+ mi is volt?

mukika
emlékeztetõnek megnéztem a 9. részt. szinte el is felejtettem milyen baszott jó vége volt. <#hawaii>

Már alig várjuk<#vigyor2>
holnap reggel mindenki torrentre fel !! <#taps>

mukika
torrentrõl ingyé' leszedhetõ... ráadásul nem az undorító szinkronos van ott fent. 😮

koryne

Xbox Live gamertag: kilencnad

3kor

shevy
mikor lesz új rész abc-n?

ELSÕ ÉVAD LETÖLTHETÕ: lost1.atw.hu
IMYke2.0.0.0
Az a tehén a logodban... beszarás <#vigyor><#vigyor2>

mukika
nm 😊

Tinman
Nagyon jóóóóóóó :-) Thx for the nfo :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mukika
Január 22.-étõl indul az AXN-en a Lost második évad.

Az ABC-n viszont ma lesz a 2. évadból a 10. epizód! <#finom><#vigyor2>

Tinman
Lost: Srácok! Nem úgy volt, hogy 11-én kezdõdik a 2. szezon?

PiszkosFred:
Post Mortem már kijött kb. 2.5 éve. Igen, nekem is az a bajom, mint szerintem neked... honnan a francból szerezzük be?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

PiszkosFred
OFF
Igaz nem annak szántad, de köszönöm hogy felhívtad a figyelmem a Post Mortemre ;] Nemtudtam róla, de immáron a várva várt játékok közé tartozik, ha csak feleannyira lesz olyan mint a StillLife, akkor nálam elérte a célját.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
Off:
A "majdnem"-et hamarosan elfelejtheted, mert átfésültem sokkal pihentebben és kiszûrtem az összes hibát! Nemsokára felkerül a javított verzió is a netre - bár, emiatt már nem lesz értelme újra végigjátszani <#vigyor>
Amúgy, lesz újabb is: a Post Mortem a Still Life elõzménye - és immáron ahhoz is van editorom! A PM-ben Victoria McPherson nagypapájának kalandjait élhetjük át / irányíthatjuk...

Tinman
Remélem is, hogy csak fake hír... eléggé lelombozott.

Off:
Más: Akkora király vagy! Ugye tudod!? Ezer+10000 köszönet a Still Life majdnem perfect fordításáért! Remélem ha lesz köv. rész azt is Te csinálod <#worship>

fehéry
ott beütöd a lost-ot és azonnal HDTV 5.1 minõségben jön.Privi

Szikla

fehéry
A legtutibb alimewire

Szikla

IMYke2.0.0.0
Nem kell minden hírnek bedõlni...
Már csak azért sem, mert a szellemek nem képesek, bölcsõt faragni egy csecsemõnek - egyáltalán, szellemek, hogy szülnek?! - , nem képesek vérezni - már pedig nem egyszer volt rá példa - és nem képesek meghalni - erre is volt több példa is a sorozatban.
Soroljam még?

Tinman
Ez a hír terjed...
Gondoltam ti jobban tudjátok, de úgy tûnik nem.

kirol
Hallom is ahogy suttognak!<#csodalk>

MikX
ÁÁ a szellemekkel beszél, nem hallod? 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

mila69en
magadban beszélsz?😊)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Tinman
Tényleg csak szellemek?<#banplz>

kirol
És a 2/1 -rész nagyon ott van az eddigiekhez képest a legjobb rész.

kirol
Meglehet! Tanusítom!<#nyes>

IMYke2.0.0.0
Akkor jó... <#worship><#nyes>

mila69en
azt is nemrég töltöttem le kb 1 hete.. jött fullon az is😊)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

IMYke2.0.0.0
Amikor megjelennek akkor igen. De próbáld meg az elsõ szériát megszerezni ugyanolyan gyorsan...

mila69en
hát azér ha megnézed a lost-okat igencsak több ezren seedelik😊) szall én full gázzal csúrgattam lefele....

IMYke2.0.0.0
<#nyes><#hehe>

magus
sztem irjuk ki felulre, hogy nem tudjuk honnan lehet letolteni a lostot, sot a meg le sem vetitetteket sem tudjuk, s orok bann jar ha meg mered kerdezni

quack
az rtl egybõl a az I. évead vége után adni fogja a 2-at?

es ugye most szerdan mar lesz uj resz?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.