Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívesen megcsinálom, de
valaki segítsen összszedni azokat amiket bele kellene írni.
Minden szívesen várok, ha egyáltalán akartok FAQ-t.
Privátban
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Próbálj meg használni cFosSpeed-et pl, hátha az segít.
http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
(okosítást meg keress hozzá valahol 😊 )
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy tényleg nagyon nyomasztó nekem is a helyzet.torrentrõl szedem a filmeket amit nézek és 1-2 kiloval jön.ha eléri a 25-öt az már ünnep.pedig vissza is osztok.de amatõr vagyo kolyan szintan hogy még,lehet h valamit nem jól csinálok...
ez a feldobott FAQ ötlet nem lenne hülyeség az ilyen lámerkedések elkerülése végett!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ilyen a mai fiatalsag. Minden kell azonnal, ingyér... Hogy azert megdolgozzunk vagy legalabbis valamit adjunk cserebe...
"vadkelet"...ez tetszik :-)))
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Én innen olvastam az infót.
Egyébként a torrent is gyors ha nagy oldalról töltesz...
Careful what you look for. You just might find it.
Ennek alapján nem is lenne kérdés hogy ki is a faszi. De...
Én arra gondoltam, hogy ez az egész csak egy kis figyelemelterelés a nézõknek. Leülnek a TV-elé meglátják a címet és máris együttéreznek Sayiddal, õk is elhiszik, hogy egy Otherst kaptak el. De mi van ha a cím nem is rá utal, hanem egy olyan valakire akire nem is gondolnánk. Pl. Rousseau. Lehet h teljesen igazat mond a tag, és közben valaki a háttérben szövi a szálakat.
Nekem ez ugrott be erröl a részröl. Másnak esetleg megfordult a fejében? Vagy tök hülyeség amit írtam?
En ennek nagyon örülök.
Regen nemet szinesz probalt akcentussal beszelni, ami mindig nagyon gagyin hangzott. Ma mar ez a multe. Legalabbis jobb filmekben. Neha azert meg elöfordul a masik eset is.
Ha jol emlekszem, ezt az 1462-ben kezdtek, amiben Gerard Depardieu jatszotta Columbust.
Wet floor-t az amerikaiak elöszeretettel hasznaljak altalaban ejszakai jeleneteknel, mert feldobja a kepet a tükrözödö fenyekkel. Irakban kicsit tulzasnak tartottam.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
de azért az ilyen "Jack a B4-es billentyûvel játszik a zongorán" belemagyarázás tényleg szánalom
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...