Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
OFF:

szívesen megcsinálom, de
valaki segítsen összszedni azokat amiket bele kellene írni.
Minden szívesen várok, ha egyáltalán akartok FAQ-t.
Privátban

Szerintem viszont majdnem felesleges lenne. A tapasztalatok azt mutatják hogy mégha 3 centis villogó vörös betûkkel van is beírva a bannerba hogy itt olvassák el elõször, döntõ részük akkor sem foglalkozik vele hanem írja be a butaságait.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Aramir
Ha max sebességgel töltesz felfelé, az lassítja jelentõssen a letöltésed.
Próbálj meg használni cFosSpeed-et pl, hátha az segít.
http://www.cfos.de/speed/cfosspeed_e.htm
(okosítást meg keress hozzá valahol 😊 )

sadvagabond
de ugye azért az 1-3 kb/s az elég kevés?vagy más is szenved ilyenektöl?(ismerõsöm 300-zal szedi,teljesen kiakadtam...)

sadvagabond
köszi.napról napra okosabb leszek.

magus
jah, a regebbi reszeket nehez beszerezni, de nekem ugyanannyi eselyem van megtalalni szamara is elerheto helyen mint neki... vagyis guglizom

IMYke2.0.0.0
FAQ = F.A.Q. = (frequently asked questions) gyakran ismételt kérdések, gyakori kérdések (és válaszok) gyûjteménye, GYIK

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sadvagabond
lehet röhögni:mi is az a FAQ?
amúgy tényleg nagyon nyomasztó nekem is a helyzet.torrentrõl szedem a filmeket amit nézek és 1-2 kiloval jön.ha eléri a 25-öt az már ünnep.pedig vissza is osztok.de amatõr vagyo kolyan szintan hogy még,lehet h valamit nem jól csinálok...

fifi
szerinted???

ez a feldobott FAQ ötlet nem lenne hülyeség az ilyen lámerkedések elkerülése végett!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tudtok olyan torrentes oldalt ahol le lehet szedni a szezon 2 a 7. résztõl tovább (szinkronosan)?

kinek kell torrent elérés? melyik részhez?
Hunnenkoenig
Hat igen, aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem erdemli...

Ilyen a mai fiatalsag. Minden kell azonnal, ingyér... Hogy azert megdolgozzunk vagy legalabbis valamit adjunk cserebe...

"vadkelet"...ez tetszik :-)))

PiszkosFred
Utolsó részekkel nincs is baj. De korábbi részeknél már nincs olyan sok seed, és lehet lassú. De hát valamit valamiért, örüljön az ember hogy egyáltalán le tudja szedni. Pár héttel ezelõttig modemeztem (meg elõtte majd 12 évig). El tudja talán képzelni mindenki, hogy itt vadkeleten, szélessáv nélkül mit összekínlódtunk mire meglett egy-egy lost vagy galactica rész? Úgy vártuk a kollégám pesten tanuló fiát minden két hétben, mint a messiást, õ hozta a részeket ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PyRex
Ja én is csak ámulok azokon, akiknek lassú 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Hunnenkoenig
Nekem az utolso resz lejött 250k-val torrentröl 20 perc alatt...vagy meg annyi se volt...

The FlashBack
hát.
írj egyet😊

PyRex
télleg kéne egy fuck (FAQ 😊, mert ez már uncsi...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Törölt felhasználó
www.epguides.com/lost

Én innen olvastam az infót.
kirol
Nem 04.05-ig lezs szünet?

PiszkosFred
ABC-n

Mincsi
De hol?? Az HBO-on?? Vagy hol??

Rush!

Törölt felhasználó
Igen,ma este lesz,de utána 22.ig szünet.
magus
bazze, nem hiszem el, irjunk mar ki egy faq-t, torrent kruva gyors ha jo helyrol toltesz es jol van beallitva, senki sem fog neked csucsszuper ftp-t adni amin rajta van azonnal

Mincsi
Ma??? Hol???

Rush!

kirol
Este lesz Lost ugye?

Az Inváziót melyik napokon adják, mikor lezs legközelebb?

danikarate
köszi de egy sem jó.Vagy nem indul el vagy nem lehet regisztrálni

Gondolod, hogy valaki itt fizetõs oldalt fog ajánlani?
Egyébként a torrent is gyors ha nagy oldalról töltesz...

nem tudja valaki hogy van e olyan fizetõs oldal ahonnan le lehet tölteni a 2. évad részeit, mert a torrentrõl sokáig tart nagyon!?
magus
leirtad a leirhatatlant, kimondtad a kimondhatatlant, fussatok bolondok!!!

(bocs unatkozom)

Endless Skyline.... bithumen.....
danikarate
nem tudnál mondani konkrét torrentet?

Szvsz valszeg other a tag, vagy ha nem, akkor is "valami van vele", mert érdekesen nézett Sayid után, ahogy Jack elrángatta. Viszont nekem is van egy ötletem, hogy ki lehet még One of them: a szakállas amerikai tag. Hogy miért: a nemrég belinkelt elmélet szerint (amit én jónak tartok) a szigetre került figurák egy része már korábban ki lett választva, semmi sem véletlenül történt. Ezen figurák életében nyilván szerepet játszottak Dharma megbízottak. A szakállas tag akkor biztos az - tehát egy Dharma-ember, One of them.

Careful what you look for. You just might find it.

PiszkosFred
A "One of them" lehet reklámfogás az ABC részérõl (elõtte szünet volt ha jól emléxem, kellett valami hangzatos cím). Lehet gondolat, Sayid és a szigetlakók nagy részének szemszögébõl (vagyis hogy õk mit gondolnak a fickóról). De lehet maga az igazság, kissé spoilerkedve - de ennek így nem lenne értelme. És akkor ott van az a lehetsõg, amit írtál: elterelés. Majd kiderül mi lesz ;]

Challanger
A 14. részben szinte végig azon agyaltak, hogy a muki "közülük" való-e? Tehát a nézõt is foglalakoztatta a kérdés, hogy igazat mond-e a fogoly. Ennek ellenére a cím(amit már elõre is lehetett tudni)az, hogy: Egy közülük.
Ennek alapján nem is lenne kérdés hogy ki is a faszi. De...
Én arra gondoltam, hogy ez az egész csak egy kis figyelemelterelés a nézõknek. Leülnek a TV-elé meglátják a címet és máris együttéreznek Sayiddal, õk is elhiszik, hogy egy Otherst kaptak el. De mi van ha a cím nem is rá utal, hanem egy olyan valakire akire nem is gondolnánk. Pl. Rousseau. Lehet h teljesen igazat mond a tag, és közben valaki a háttérben szövi a szálakat.
Nekem ez ugrott be erröl a részröl. Másnak esetleg megfordult a fejében? Vagy tök hülyeség amit írtam?
Hunnenkoenig
*1492 termeszetesen.

Hunnenkoenig
Nemetek egy par eve raszoktak arra, hogy nativ speakerekkel szinkronizaljak az akcentusos szerepeket.

En ennek nagyon örülök.

Regen nemet szinesz probalt akcentussal beszelni, ami mindig nagyon gagyin hangzott. Ma mar ez a multe. Legalabbis jobb filmekben. Neha azert meg elöfordul a masik eset is.

Ha jol emlekszem, ezt az 1462-ben kezdtek, amiben Gerard Depardieu jatszotta Columbust.

magus
jah, en mindig mosolygok mikor ok ketten beszelnek, Charlie kedvenc szava a bloody, Sayid meg nem hasznal egy osszevonast sem^^

PiszkosFred
A repülõ lezuhanása minden kameraállásból kiváló volt szerintem. De félõ, hogy ezzel is ment a trükkök kassza 70%a ;] így szegény Sayid történetére már csak bkategóriás megoldás maradt 😄 Furcsa volt persze, de lehet tullihegjük. Legutóbb - néztem a szerdai elõtt kis emlékeztetõ gyanánt - már nem is tûnt fel annyira.

danikarate.... login-os magyar torrenteken fennt vannak a magyar szinkronos részek... én speciel jobban szeretem a feliratost, mivel olyan szutyok a szinkron, Sayid arab és a gitáros-kábszeres srác angol akcentusát úgy eltüntették, hogy csak na :-)
a vizes utat alant azzal magyarázták, hogy oltották az olajkutakat a távolban amik lángolnak.... bár az olyan cirka 20km-re voltak, nem tom mennyi víz kellene ahhoz, hogy addig elfolyjon a víz :-) Egyébként nagyos Stúdió íze volt annak a jelenetnek, mintha üvegen állt volna és utólag tették volna alá a földet.
danikarate
az AXN-on szinkronosan megy a 2.évad? és a részeket nem lehet valahol letölteni szinkronosan?

Hunnenkoenig
En csak azon csodalkoztam az utolso reszben, hogy Irakban a sivatag kellös közepen "wet floor" van...azaz az ut tök vizes.

Wet floor-t az amerikaiak elöszeretettel hasznaljak altalaban ejszakai jeleneteknel, mert feldobja a kepet a tükrözödö fenyekkel. Irakban kicsit tulzasnak tartottam.

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
szerintem azért egy része szándékosan van benne (pl. jack és ana a 23 ill. 42. ülésen ült ha jól emmlékszem)
de azért az ilyen "Jack a B4-es billentyûvel játszik a zongorán" belemagyarázás tényleg szánalom

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

JKa és bocsika a nevemért.(atok a halal) nem tom hogy hogy írtam be.Mégy 1-szer bocsi.
Honnan lehet megrendelni vagy letölteni a Lost-ot???Segítsen valaki.Köszönön.
PiszkosFred
Adott egy népszerû sorozat, amelyet milliók néznek odaát, gondolod két sikeres szezon után búcsút mondanak neki? Pénz az úr, ha sokan nézik akkor nincs vége, lehet belõle akár 10 szezon is - túlzás persze ;]

Mayday
Nem, mar meg van rendelve a harmadik is (tudomasom szerint). Ugyhogy minimum 3.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

lele
igazz az hogy csak 2 évad lesz???
mert akkor elkezdhetnék lezárni...