Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hosszupuska

Bazinga!

jugen
két hét...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Magoo
Nem fanatizmus, ha az ember perfekt beszél, ír és olvas angolul 😊
Ez nem nagyképüségbõl mondom...sztem sokan vagyunk errefelé fullos angol tudással.

Én pl. egyetlenegy részt láttam magyarul és olyan lehangoló volt a szinkron, hogy megfogadtam: soha többet nem nézem magyarul!

5c0rp330n
aztaqrva, h h szóltok, már szedem/nézem is! 😊

4.13 Promó!

EmThor
<#eljen> és milyen jó eredetiben hallgatni a nyelvi fordulatokat\poénokat is 😉

Szolnokboy1
lol 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Bulykin
az is lehet, hogy tudnak angolul...XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Herold
Ennyire nem lehettek fanatikusok, hogy felirat nélkül nézitek. Nem bírtok várni 1 napot?

Zs0lt1
Hali, az angol feliratot nem tudja vki honnan lehetne lekapni? Köszi!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

EmThor
tele lett a pelenka rendesen!

jugen
Záródik rendesen a történet.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Szolnokboy1
egyetértek! ebben a részben minden volt, csak kapkodtam a fejem <#guluszem1><#guluszem1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Magoo
Atya Úr Isten....mekkora rész volt már megint...
Rendesen feszítik a húrt az évadzáróhoz 😄 Te jó ég mekkorát fog szólni a dupla finálé!
Döbbenetes ez a sorozat...

magus
jah engem is idegesít. jól csinálják amúgy, hogy el tudják terelni a figyelmet arról, hogy azért annyira azért mégsem profik...

Skynet723
Engem meg az h végre jussanak már ki arrol a k*b*szott szigetrõõl 😄 ÁÁÁ

LasDen
Libby volt az......engem nagyon nem izgat, hogy mé vót ott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lele
az egészben az nem tetszik hogy csomó dologról elterelik a figyelmet ami az elsõ második évadban kérdés volt. Tulajdonképpen elfelejtük szóval kit érdekel már az a rész amiben Hurley eggyütt csücsült a diliházban a barátnõjével a szõke csajjal aki meghalt... régen ezen tök sokat filoztunk és azóta semmi nyom nincs erre... ezer megannyi ilyen kérdés van amit csak úgy elhagytak

tommyg
amerikába ma lesz, max mi holnap tölthetjük le

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Sephi
HOLNAP!!!!!11

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommyg
=)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

trident
Figyelembe véve a sziget körüli idõfluktuációt, szerintem tegnap. =)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommyg
azaz ma

Sephi
HOUNAP LOST!!!111

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Eppen ezt figyeltem meg. Annyira nincs tema, hogy most ezt kell vegig izzasztani.

Oszinten engem messze nem Jack apja erdekel 😄

Engem a fust es a templom erdekel.

Szerintem meg jack apja õslakos. Olyan mint Alpert, tehát halhatatlan.

LasDen
most nem azért, de nem tök mind1, hogy hogyan lehet elõ az apja?????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

AntiHero
Elvileg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
élõhalot
jack apja...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PrisonMan
A szigeten kívül halott volt. Mutatták a hullaházban, Jack azonosította. Bár 2 féle verzió létezhet:
1) tetszhalott volt, tehát egy idõ után újra életre kellt. -> Ha nem a Lostot néznénk, akkor tuti ez lenne a megfejtés <#vigyor0>
De mivel a Lostot nézzük: 2) Lehet, hogy olyan képessége van, mint Mikhailnak, tehát nem hal meg.
Ez kapcsolatban állhat, hogy a szigeten meggyógyulnak az emberek. Kivéve Jack valamiért.

Sephi
Tehát harom.

De nem vagom mit agyalunk ezen. Ha nektek igy a jobb, hat legyen halott. En akkoris meg vagyok rola gyozodve, hogy nem halott.

Ennyi.

Klemice
két fajta ruhában láttuk jack apját a szigeten öltönyben és tornacipõben valamint egyfajta kiránduló öltözékben most

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Sephi
Baze, hagyuk mar az ilyen gunyolodast, mert nem ide tartozik.

A Lost nem arrol hires, hogy normalis dolgok tortennek benne.

Szamtalanszor lathattuk mar filmekben, hogy valaki csak megjatsza a halalalt nem?

Ismetelten kerdem "UGYAN MIERT NEM JATSZHATTA MEG A HALALAT JACK APJA?"

Ott van vele Claire, mindig mas ruhat visel... az az ember nem halott.

Herold
Na igen, attól, hogy valakit koporsóba raknak és a fia készül temetni, még nem biztos, hogy halott. <#wilting>

Mivel a szellemek nemigen tudnak beszélni, csak két megoldást tartok elképzelhetõnek: 1.: sziget gyógyító ereje feltámasztotta; 2.: az nem Jack apja, hanem a sziget szelleme, amely bárkinek az alakját fel tudja venni (ez megmagyarázna számos más jelenést is).

Sephi
Igy van 😄

Azt meg kijelenteni "hogy mar semmin sem csodalkozom" nem igaz mert minden reszben van valami amitol felkialtok...

Imadom!

ProGabe
szóval:Jack apja végig benne volt,mármint egész életében.többek között ezért lett alkesz.hasonló okból aztán a fia is.feltették,vagy inkább õ intézte úgy,hogy felkerüljön (halottként) a repülõre,ami John Locke (!) miatt zuhant le,hiszen õ a kiválasztott!

meg is van fejtve ezen része a dolgoknak 😊

persze ahhoz,hogy lezuhanjon a repülõ kismillió dolognak kellett összejönnie (Desmond találkozik Pennyvel,hajóút,odakerül,nem írja be a számokat,stbstbstb és ez csak egy a sok százból,ezerbõl,millióból)
szóval Jacob ezt mind-mind irányítja,õ hozta össze a dolgokat

ezzel gondoltam rámutatok arra,hogy mennyi minden csak egy hajszálon múlott.ha csak egy szereplõ is máshogy cselekszik a múltjában,talán ez az egész nem történik meg.ezzel szemben mégis van benne valami,amitõl úgy tûnik,hogy irányítják az eseményeket

nagyon messze van még a 6-ik évad vége,a fene egye meg 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
Aaaa? Mondjuk direkt? Ugye te is belatod, hogy ez hulye kerdes volt 😛

Ebben sorozabtban szerinted furcsan nez ki, hogy valakit halotnak tetettnek direkt?

ProGabe
és szerinted miért tették a koporsóba?mert vámpír? 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sephi
En azt nem ertem, hogy a Fust azt miert nem olte meg az osszes katonat? Ugy hittem a tamadaskor, hogy agyon gyilkolta mindet.

Sephi
Nem halt meg az apja, ertsetek mar meg. Attol, hogy koporso meg ilyenek , nem jelenti azt , hogy halott. Amikor az elso reszben Jack felebredt a szigeten , akkoris az apja kuldte oda a kutyat hozza.

Masikm eg ha egy fokkal megforditjak a szigetet , akkor a kapu is elmozdul , ergo nem juthatnak be. Nehez megerteni mi?

tommyg
MI SE!

De az egészben azt nem értem, mi köze ehhez Jack már korábban meghalt apjának (szellemének, vagy feltámadt, stb.)?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Herold
Valami miatt nem öregszik.

Herold
Te eddig hol voltál bakker?

Nem mert lehet õk itt vanak de más már nem talál ide.

GTheo
De nem késõ már? A rész végén a helikopter már a sziget felett volt...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Szerintem meg nem. Pont az a lényeg, hogy ha nem azon a csatornán mész a szigethez, akkor "nem jutsz oda" (nagy vonalakban). Szerintem ez lesz a nyitja a dolgoknak, hogy ezzel a mágneses kisüléssel vagy mivel szépen átrendezik a dolgokat, hogy az az útvonal ne legyen használható többé.
PrisonMan
Ha elfordítanák 1 fokkal akkor miért ne tudnának bejönni? <#nevetes1> Max nem Jackék tengerszakaszán jönnének, hanem egy kicsit arrébb. A sziget elfrodításával a bejövõ csatorna ugyanúgy ott maradna.

dashed_ : Legvalószínûbb a helyileg átrakás. Ha ugyanott maradna, ahol most van, akkor Bennek nem okozna gondot a jövõben újra megtalálni! (Widmore - Ben párbeszéd) Ha idõben lenne máshol, attól még helyileg ugyanott maradna és Ben meg az O6 tagja visszamehetnének.

Azért nem találták meg sokáig a szigetet akik keresték, mert ide-oda költöztették :-)