22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • precision
    bár ugye a fül miatt akár Anubis is lehet
  • precision
    hát ebben tényleg van valami

szobor!
  • jugen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért ez a sok hippi kutató...:DDD
  • ates84
    Dharmatel - vannak telefonállomások a szigeten - ennyi

Amúgy sok-sok hsz van ITT, de rengeteg jó dolgot írnak szóval érdemes végig olvasni.

Bár nem kell ahhoz sok logika, hogy tudjuk, hogy NEM Ben született meg ebben a részben, mivel ő lurkó korában jött a szigetre, az anyja meg belehalt ugye a szülésbe...
  • Borg
    Én azért el tudtam volna viselni ezegyszer, ha pár perccel előbb ér véget a rész. Amolyan happyendesen. Kicsit sablonos már, hogy minden rész végén van valami megdöbbenős :-dráma jelenet.
  • Marci0115
    valaki légyszi magyarázza el nekem hogy amikor feltételezhetöleg jin hivja sawyert akkor miröl hivja fel jin? mer gondolom mobilja nincs , vagy a kocsiban volt telefon?:D

és rose-kkal mi a helyzet?
  • Sephi
    Jo resz volt, de lehetett volna kicsit izgalmasabb is. Nem tuti, hogy Horace Ben apja. Lehet csak a neveloapja nem?

De Richard jol meglepodott amikor Sawyer bejelentette a Locke-os jelenetet 20 evvel ezelott hohe :D
  • TNormi
    HOLY SHIT :D:D:D:D
  • SötétBarom
    VÁáááááááááá, fuck yeah.
  • LasDen #16063
    valószínű úgy gondolja, hogy korábban szerepelt-e már....de szerintem nem....
    A szoborhoz én annyit tennék hozzá, hogy nem feltétlenül kell az egyiptomi mitológiából, hisz eleve egy ilyen elzárt (többszörösen elzárt) közösségbe hogy juthatnának el az egyiptomi istenségek ??? :D Persze ha onnan jöttek más :D
    De azt akartam mondani, hogy lehet akár bármilyen antropomorf istenség....
    A másik, hogy valaki aszonta, hogy szte Anubis az, az ankhból gondolva....az ankh messze nem csak Anubissznál ábrázolták.....bármelyik isten kezébe lehet látni ilyet....szóval ez nem egyértelmű :D Plusz akkor Paul is valami örök életű lenne (ami sztem nem az me meghalt :D)....sztem a kettőnek nincs köze egymáshoz :D
  • dbz
    Horace-ra én is emlékszem :-P
    De Paul, mintha lett volna régebben is :-S
  • r4pt0r
    Paul a mai részben volt, akit megöltek. Azért ennyire nekem sincs amnéziám. :D
  • LasDen #16060
    jó tudni, hogy vannak, akik még nálam is kevesebbre melékeznek, mer nekem Horace meg minden beugrott a korábbiakról....szerencsére..... :D
  • dbz
    Ki az a Paul? Már nem emlékszek rá hogy volt-e már a sorozatban.
  • technopeter
    Lost s05e08 hunsub

tessék normálisabban
  • technopeter
    Nem hivatalos hunsub:

http://feliratok.org/letoltes.php?id=8869&nev=Elt%C5%B1ntek

• toysoldier
    © chetory ma 19:07 | Válasz | #12941
    Lost 5 x 08 felirat 9-10 körül.
  • sajtburger
    magyar felirat mikorra várható?
  • Larvin
    Desmond mint Jézus :)
  • Klemice
    Ja :P
    Horace még központi figura lesz, azt hittem már Jacob csinált vele valamit, hogy robbantgatja a fákat :P
  • ProGabe #16052
    pont ezért szúrtam be, mert én sem emlékeztem erre. szerintem elfér itt egy-két értelmes kép a sorozatból, nem Klemice? :P
  • Klemice
    én sem nézem naponta újra :D
  • r4pt0r
    Én pl nem tudtam mert elfelejtettem. És nem nézem naponta újra. :P
  • Klemice
    Ezt mind tudja az aki követi a sorozat eseményeit.
    Szóval.. és? :D
  • ProGabe #16048
    hopp, itt meg Locke-val beszél miután meghalt :D
    S04E11
  • ProGabe #16047
    term. ő volt. itt éppen a kicsi Bennel pajtáskodik
    (S3E20-ban)
  • ProGabe #16046
    kit érdekel Ben apja? engem az érdekel, aki ráosztotta a mindenes feladatát, stbstb. úgy emlékszem ő Horace volt

a hajós doki sem az, akire gondoltam, hogy lehetne :)
    Minkowskira gondoltam, hibásan:
  • Klemice
    Egyértelműen a szobor baszott be a legjobban, reméltem eljutnak oda, de Locke pont akkor csavart :\, majd legközelebb.. biztos előkerül még majd az Orchid meg ilyenek :)
  • trident
    Nem baj, ha kopipasztázok?
    Ben reminded him that it was his birthday and Roger, having forgotten again, suggested they have a beer together after work. At 4:00pm, Ben put on a gas mask and opened a canister, which released a gas that killed Roger.Ben then returned to the barracks where the staff of the Initiative had all been killed in the Purge. ("The Man Behind the Curtain")

Roger Linus versus Ray
    ...

Nekem ami legjobban tetszett, az az, hogy a karakterek és a sziget is fókuszpontba kerültek. Mindkét kategóriában tudhattunk meg új dolgokat, volt amit csak sejtettek, de nagyon rendben volt.
    [spoiler]Érdekes volt Sawyer-t a tőle nem megszokott érzelmi állapotában látni, Juliet emócionális hullámzása (elfáradt, el akar húni, majd esélyt adott, végül sikerélmény) is hangulatos volt.
    Richard szokásához híven hozta a formát. Faraday meglepett az apátiájával. A szobor szintúgy odabasz.:D[/apro]

Gyors, feszes tempó, ugrálás volt, de ez még bőven belefért a Lost ritmusba. Ezek a határozott lépések kellenek, hogy kerek egész legyen a történet.
  • sirdond
    sztem az túl egyszerű lenne. richard egyből úgy ment a táborba,hogy hiányzik két embere, tehát tudta,hogy meghaltak
    talán azért kell őket eltemetni,nehogy történjen valami velük...

bár az is lehet,hogy csak túl sok elméletet olvasok mostanában és én komplikálom túl a dolgokat :)
  • ProGabe #16042
    magát a részt nem kezdtem még el, csak bespammeltek a "hűdejóvolt" egyik megoldását

#16039:
    hogy ne találják meg őket

#16040:
    egyértelműen lehetséges. Locke nem '77-ben van

ugye jól emlékszem és Horace az, aki Ben apját a szigetre hívta? aki a hajón meghalt orrvérzésben csak nagyon hasonlít rá? ááá, utálom, hogy szar az arcmemóriám

nagyon egyben volt a rész. olyannyira, hogy most hirtelen nincs is nagyon mit hozzáfűznöm. majd biztos jönnek teóriák erre-arra azoktól, akik kenik-vágják minden másodpercét az egésznek, mert megnéznek minden részt min. 3x :)
  • trident
    Nekem úgy tűnik.

A miértre nem tudom a választ. Számomra az lett volna a "tiszta", hogy az aki helikopteren, majd mentőhajóban, Penny ladikjában lépett le, azok egy időpontba kerülnek mindannyian (fless), akik pedig az ajirával "érkeznek" azok függetlenek tőlük (lezuhan).

Ezt a logikát pedig el kell vetnünk, mert Frank és Sun baszik követni.
    (Ben és Locke máshogy hagyták el a szigetet, tehát ők beleférnek)

re: sirdond: felirat nélkül néztem, gyenge az angolom, de
    netán azért, hogy Richard ne tudja meg, mert akkor nem menne be a Dharma apartmanok közzé morcoskodni, hiába van fegyverük a kezdeményezés embereinek, így is berittyentettek a kezeslábasba.
  • Klemice
    Olyan lehetséges, hogy vannak akik kiflesseltek a repülőről, és vannak akik lezuhantak, és külön időbe kerültek? szóval Jack-ék 1977 Locke-ék pedig 2007?
  • sirdond
    azt hittem most kezdte el nézni az 5. évad közepétől

miért annyira fontos,hogy eltemessék a hullákat? vagy volt rá válasz,csak nem figyeltem?
  • Klemice
    Mit kezdjen elölről?
  • Klemice
    nem spoiler tehát
    Anno Roger holttestét találták meg aki Ben apja, és Ben Portlandhoz közel született, ennyi
    Az meg eszméletlen hülyeség amiket írtatok, komolyan ennyire nem lehet emlékezni a sorozat történéseire? Ben folyamatos hazugságainak egyike volt hogy a szigeten született de mégse... És ez régesrég kiderült..
  • sirdond
    akkor hagyd abba és kezd el elölről az egészet,mert sok dolgot nem fogsz érteni
  • Szolnokboy1
    csináltam egy kis ábrát az időugrabugrálásról. gondolom ezt mindenki tudja magától is, de azért mégis. :P

• ProGabe #16034
    EZ MEKKORA VOLT!!11

:PPP

/igazság szerint csak most kezdem nézni :)/
  • trident
    Emlékszem rá, én más miatt sem gondolnám, hogy "ő" lenne az.:)