22323
-
#16112 1-es.
Holnapra nézd meg az 5x08-as részt. -
sirdond #16111 elsőre azt mondanám mikhail
meg másodikra is -
#16110 Ismerős?
-
#16109 persze emeljük má az írokat isteni szintre....lehet hogy a szobor az Carlton Cuse.....de Abramst is eltudom képzelni -
#16108 itt ha valami hibát látsz, az szándékos -
#16107 És akkor mi van? -
#16106 most feltűnt nekem valami. az hogy van hogy az alábbi képen (3x1) a other falu a sziget közepén van, de a mostani részben pl. julieték a tengeralattjáró mellett beszélgettek, meg amikor korábban locke felrobbantotta, akkor is közel volt a tengeralattjáró a faluhoz? vagy ez már egy másik falu?
-
#16105 de ez a Lost -
#16104 Nem ez lenne az első és az utolsó anakronizmus, amit a filmiparban elkövettek. -
#16103 hát itt a pont :D -
#16102 ez meg a másik:) -
#16101 ugye nem gondolod komolyan hogy _A LOST_ készítői olyan bakit követnek el hogy olyan járgányt raknak be az adott idősíkba amit még akkor nem is gyártottak? :) -
gabesz012 #16100 Ugyan passatgt már megadta a választ... De valóban nem sokat tudsz az autóiparról, már a 2. Vh-ban ilyesmi formájú dzsippek álltak a hadsereg rendelkezésére (Willys néven). Ez annak egy későbbi generációja (ahogy a Jeep Wrangler is). -
Ezt pl 1954 és 1983 között gyártották -
#16098 50-be már voltak hasonlók -
#16097 Akkor én semmi nem tudok az autóiparról! 74-ben már voltak ilyen dzsippek? -
gabesz012 #16096 Anyám, már bocs, de szerintem nézd meg elölről az egész sorozatot... :D
(tán azért, mert a Dharma a '70-es években élte fénykorát?) -
#16095 egyértelmű: Dharma hozta. -
#16094 juhuhu ezt az új rész de kurvára nem értem.
Elvileg 1974-be maradt a sziget mivel megszüntek az ugrabugrálások az időben.
Akkor hogy a picsbe furikázott Szójer olyan frankó kék dzsippel? -
#16093 szóval azért van 4 lábujja, mert az nem is emberi láb :D ez így nem is olyan érdekes már :D -
#16092 -
sirdond #16091 igen már linkelték... -
#16090 Ez naon jó :DDD -
#16089 Taweret
a vizilo szobor... igen elég valoszinű hogy ez ő.és sok érdekességet ir a szöveg bár angol de aki érti az olvass el.
és ennek a magyar! cikknek az elején is ir pár dolgot.de persze csak akit érdekel. -
#16088 -
#16087 sorry
-
#16086 a legdurvább az, hogy vannak, akik nem vágják, hogy az egész poén. nézz bele egy-két hozzászólásba!
term. vannak, akik rájátszanak, de 10-ből 6 hülyeidiótavadbaromállatamcsihülye egyszerűen azon a szinten van, amit a srác igen jól kifiguráz
pl. az előző résznél írja, hogy nem tudta, Lockenak van egy kanadai ikertestvére, akinek ráadásul különbözik a vezetékneve :D
erre többen is beírják, teljesen komolyan, hogy hülye az illető és nézze meg rendesen a részt -
#16085 egyébként eszméletlenül qrvanagy rész volt ez sztem. -
#16084 loool -
#16083 váá, sírok, vazzeg :)
http://themisfitishere.blogspot.com/
avagy a sorozat elemzése egy totális idióta szemével
Not SURE why they put the BAG over cindy's HEAD she was NOT that UGLY!!
-
#16082 99% hogy ez lesz:) -
#16081 hát itt már nem lehet tudni semmit
van kismillió szereplő, jelenet, tárgy, esemény...stb., amihez hozzányúlhatnak, és írhatnak rá egy olyan sztorit az időutazás segítségével, ami új értelmet ad neki
szóval, fogunk mi még pislogni, remélem :D -
#16080 jó kis rész volt, de igazi izgalmak most elmaradtak sajna. :S
Amúgy Ekonak is volt egy ilyen nyaklánca... nem tudom kapcsolódik e hozzá, csak eszembe jutott ez láttán. -
#16079 nemtudom ez honnan jött hogy Horace Ben apja... ennyire nem emlékezni -
#16078 jaja ez a viziló lesz az -
#16077 csak mert ugye ahogy EZEN a képen is látható, mind2 kezében tart ilyen bazinagy cuccot a szobor... -
#16076 Sorozatjunkie blog-ról a szoborral kapcsolatban:
Taurt az asszonyok, terhes anyák és gyermekek gyámolítója. Két lábon álló víziló alakban ábrázolták, amint védőerővel rendelkező mágikus hurokra támaszkodik. Egész Egyiptomban tisztelték.
http://www.aambiroda.hu/okorvilaga/image12.jpg
Ott a két matyi a kezében meg a sapi.
http://inanna.virtualave.net/taweret098.jpg
jah és számoljátok meg a lábujjait.
Jah és mi is történt a terhes nőkkel???:D
CSak 1 kicsit fogyózott :D
-
#16075 :DDDDDDDDD -
#16074 a füléből akár elf szobor is lehet :O -
#16073 Ben:
apja:Roger
anyja:meghalt
Horace: ő hozta Bent és Rogert a szigetre, amikor Ben a harry potter korszakát élte