Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Vajon a 4. évad végén megmenekülnek? Ha igen, mirõl fog szólni a következõ 2 évad?
Wed May 21 8/7c
nem új rész lesz,csak ismétlés!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagyis õ is része az egyenletnek!!!!4
VICCet félretéve, persze hogy fontosak a sorozatban a számok, a sorozatban ha jól tudom (nem néztem a kezdetektõl, csak a 3. dupla befejezéstõl -most pótoltam a duplaepizódokkal és összefoglalókkal) a számokat, pontosabban az egyenletet nem fejtegették... Remélem késõbb sor kerül erre is. =)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
itt minden mindennel összefügg xD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
most komolyan, Jack 4 mangót evett reggelire. tiszta rejtély
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ben is ilyen nyuszis trükköket csinált még a harmadik évad elején.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Mert nem csak a kilométeröra mutatott érdekes számokat,
de pont 108 nap után menekült meg az O6-csapat.
29-én lesz új rész,tehát csak jövõ héten nem lesz!az egy hét szünet!
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
találtam a youtubon egy videót. ez az oktató videó az orhid állomásról igazán érdekes... mellesleg a pacák full mintha sun apjának egy rokona lenne
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Amúgy ezek kik a jobb oldalon? Dublõrök? :o
Mert a jobb oldali faszi egy kicsit sem hasonlít Benre... 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez csak Jacknek volt újdonság, mi már régen tudjuk.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha jól értelmeztem a részt, akkor a zsoldos csávón egy jeladó lehet, ami nézi van e szívverése. Ha meghalna pukkan a hajó. Van egy olyan érzésem, jópáran odalesznek a finálé végére.
meg is néztem, nagyon brutál volt a rész!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
a legjobb benne,hogy
#14512:ugye csak viccbõl gondoltad,hogy angol tudás nélkül nézzük a részeket! 😊