22323
-
#17598 -
#17597 -
#17596 -
#17595 -
#17594 ABC has announced today that the sixth and final season of Lost will premiere on Tuesday, February 2nd 2010 with a special ” all-night event.” Basically, the night will kick-off at 8:00pm et with a one-hour recap special, followed at 9:00pm et with a two-hour premiere. -
Blacktom #17593 nincs mit, csütörtökön érettségizek, szurkoljatok:D
megnéztem a tavalyi évadzárót, de nemtom hogy értik az utolsó mondatot
-
#17592 Köszönöm a saját és mindazok nevében, akiknek nem erőssége az angol -
Blacktom #17591 magyarul, de azért spoilerben hagytam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Magyarázat, amit a 2008-as évad végén árultak el: a Dharma Initiative létrehozott egy "időkaput". Az egyik vége a jelenben található az Antarktiszon. A másik pedig a Szigeten. Azonban a Sziget egy "időbuborékban" van, így a múltban marad. Mindig, amikor valaki (Desmond) megnyomta a gombot a heccsben, a Sziget visszaállítódott az idejében, míg a jelen tovább folytatódott (vicces mondat:D)
Amikor az utolsó pillanatban nyomták meg a gombot, rés nyílt az időbuborékon, ezen repült be az Oceanic majd zuhant a szigetre. Amikor a bunker felrobbant, kinyílt - vagy akkor már inkább kipukkadt:D - az időbuborék és minden a jelenbe ugrott. Jack, Jin, és Desmond az, aki ezt megtudta a Dharma Initiative vezetőjétőla 2008-as évadzáróban -
SAFIII #17590 Hi!!!!
Volt itt annak idején egy fan videó, a srác állította h ő készítette,be is linkelte ide h nézzük meg, nem tudjátok mi volt a videónak a címe???
tudom h youtube-on volt fent, ana johnson - we are c. zene ment alatta meg ez benne is volt talán a címben h "we are", bár így nem találom se itt se a fórumban:S -
#17589 ha nem akkora spoiler, akkor valaki fordítsa már le pls -
Blacktom #17588 (válasz spoilerre, de sztem nem veszélyes..)
érdekes, érdekes:) általában a teóriák szoktak ilyesmik lenni
utolsó mondatra van valami magyarázat? (akárkinek, akármilyen;)) -
#17587 érdekes 6 ÉVADOS SPOILER AKI NEM AKARJA NE OLVASSA, junkieról, még a 3. évad környékén került ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Explanation that is revealed near the end of the 2008 season: Dharma Initiative has created a “time door”. One end of the door exists in present time in Antarctica. The other end of the door is the Island. However, the Island exists in the “time bubble” in which it remains in the past. Everytime someone (Desmond) pressed the switch in the Hatch, the Island was reset further back in its own time, while the present continued onward.
By nearly not pressing it, it opened the time bubble slightly, and Oceanic went through the bubble and crashed into the Island. When the hatch exploded, the time bubble was released, and accelerated into the present. It is Jack, Jin, and Desmond who come upon this knowledge by the leader of the Dharma Initiative in the Season Finale of 2008. -
#17586 -
#17585 America's Funniest Home Videosból van sztem, az megy ABC-n. -
#17584 A csaj alkatilag hasonlít a kis Katie-hez, de remélem nem ő volt. -
Big Bad Ryder #17583 Abc, tengerpart, potyogó emberek ez csak is évadzáró stáb buli lehet. Mekkora parti lehetett már -
#17582 abc, tengerpart, égből pottyant ember, gondoltam lost:D -
#17581 abc és tengerpartnak tűnik ez is.. de valószínűleg semmi köze a losthoz :D -
#17580 ABC?? :D -
#17579 Ennek mi köze a Losthoz? -
#17578 ouch -
#17577 -
#17576 Na jó, de még csak 3 éves! Mire oda kerül, hogy képes legyen megérteni egyáltalán mi a jó és a rossz, el kell telnie 5-7 évnek. -
#17575 hát pont, hogy Jacob meghal és így Áron veszi át a szigeten betöltött szerepét. -
#17574 Kétlem... ha X száz évig nem öregedett, nem most fogja kezdeni. Ha meg tudta, hogy meghal, kicsit késő, nem? -
kenyer007 #17573 Lost Trance
Link: http://www.youtube.com/watch?v=OM8LZyVV2HM
Comment. :) -
#17572 Lehet Áron veszi át Jacob szerepét? -
#17571 Nos: az elsőnek utána sem nézek, ez valószínű KLER álmában van, amikor is John azt mondja: "lemondott róla [ti. Áronról] és ezzel mindannyiunkat veszélybe sodort", ez egy kemény célzott álom, nem lennék meglepve, ha kiderülne a 6. évadban, hogy Áron kérdése kulcsfontosságú a történések szempontjából (elég még arra a részre gondolni, amikor a jós addig manipulálta Clire-t, amíg az csak felszállt a repcsire. Áronnak a szigetre kellett érkezni, ott megszületni - már csak aza kérdés miért?) Különben nekem ez a rész el sem éri a 40 percet :) Locke szeme 2-3 perc körül olyan.
A jós kérdése érdekes, lehet így is, úgyí is magyarázni. 50-50%, hogy véletlen fény-árnyék, vagy direkt célzás arra, hogy a jós misztikus sugallatra cselekedett. (Szerintem inkább véletlen árnyék.)
Boone-ra a 13. epizódnál gondolhattál: a rendőr egyik szeme sír, a másik üveg :) komoly
Charlie esete egyértelműen árnyék.
-
#17570 -
dzsagon #17569 ne szar lcd monitoron nézd oldalról alacsony felbontásban és akkor minden rendben lesz -
jage81 #17568 Sziasztok
elkezdtem az elejétől az egész évadot és észrevettem egy-két dolgot ami érdekes lehet!!!
Az első évad 10.rész 41.percnél LOCK szeme az egyik fekete a másik fehér!!:)
Az első évad 10.rész 37perc10.másodpercnél KLER:) a jósnál van a jósnak az egyik szeme normális a másik befeketedik ahogy közelít rá a kamera!!!:)
Az első évad 12.rész 16-17.percnél Boon beszélget a rendőrrel, a rendőr szeme is egyik szeme normális a másik fekete!!:)
Az első évad 15.rész 17-18. percnél Charlei vendégségben van a barátnőjénél az apjának a szeme az egyik normális a másik fekete!!:)
NÉZEGESSÉTEK MEG!!! -
#17567 Ő Hydrocodone-t szedett. -
jage81 #17566 EZ TUTI HOGY JACK, CSAK NÁLA ROSSZÚL HATOTT A NAPOSIM:DDD -
#17565 dehogynem :D -
#17564 -
#17563 Rohadtul nem hasonlít Jackre... -
#17562 egyelőre jan 20-ig. tudtommal még nincs bejelentve kezdési dátum, ha lesz, beállítják a számlálót -
#17561 lol :) -
-
#17559 számláló február 1ig számol?