22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • magus
    kiszivhatjak a vererest mar komolyan, nem ertem miert csinaljak

meg ugy altalaban, megint MAJDNEM tortent valami, de vegul semmi, a kov reszben gondolom megint semmi sem szolni arrol, hogy mi lett ezzel az emberrel akit elkaptak. Es azt sem ertem, hogy miert nem kinozta meg. Elkezdte utni, na bumm
  • rexa
    Nem lehet tudni...
  • AMD Norbee
    Lost S02E14 *HDTV* *XViD*

Végre:)
  • AMD Norbee
    SPOILER

Srácok megvan az eddigi összes Lost, igaz nem láttam az elsö évadból 1-2, kérdésem az lenne hogy hogy kerültek a szigetre azok a "kalózok" akik elrabolták Walt-ot meg a többi embert???
  • kirol
    Ebben tökéletesen igazad van, ha a tv -t nézzük.
    Nincs rajta egy értelmes film, mindig a 100 éves 20x leadott filmet harangozzák be szupermozinak. Rettenetes.

Egyedül a sorozatok jók pl. Lost, Született feleségek, Nyomtalanul, A Grace klinika.

Rendes film igen ritkán akad.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, kétszer.
    Időm nem sok van, de munka után, amikor az embernek még nincs kedve mást csinálni, de azért szeretne valami olyat csinálni, ami nem hasonlít a munkájához, akkor jól jön egy olyan 3/4 óra, ami szórakoztató történetet tálal fel.
    Mivel csak sorozatokat nézek mostanában - az "egésze stés" film kínálat több, mint szar - , így ilyenre mindig szakítok időt.
    Kedvencségi sorrendben ezekt szoktam nézni:
    - Battlestar Galactica
    - Desperate Housewifes
    - Prison Break [szünet március végéig]
    - Lost
    - Joey [jelenleg szünet - márciusig]
    - The Shield [az első 2 szezont sikerült eddig beszereznem, miközben már az 5.-nél tartanak]
    - Firefly [ez ugye csak 14 rész volt, félbehagyták]
  • kirol
    Kétszer is megnézed?

Vagy nagyon elszánt vagy, vagy sok időd lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem a személyeskedései zavarnak bennük, ja és irritálnak azok a Tzupp [stb]-ok is...
    Igaz, előbb mindig angolul nézem meg a részeket, a letöltés napján, s csak utána, önellenőrzésképp a megjelent felirattal is...
  • kirol
    Úgy látszik, kezdik nagyon elhúzni a dolgot.
    Szerintem ha így haladnak, tartanak majd 1 hónap síszünetet is.
  • Szolnokboy
    elmehetnek már a picsába...
  • kirol
  • Pharaoh
    Hogy a hallásérülteknek is jó legyen.
  • Amse
    felirat szokásosan ma este vagy holnap W3ND1G0 által?
    azt mondjuk nem értm W3ND1G0 felirataiban, hogy hangutánzó szavakat minek rak bele...
  • mukika
    jövőhéten a Pilot 1 & 2 fogják leadni! :[

várhatunk 2 hetet az új részre megint!
  • mukika
    akkor np. :)
  • kirol
    Bocsesz, én nem cikizni akartalok, hanem irigyelni, csak elszúrtam a smile-t, és szerkeszteni meg nem lehet.
  • mukika
    köszönöm, hogy osztozol az örömömben!
  • kirol
    Az igen!
  • PiszkosFred
    Szintén, amíg meg nem nézem utolsó kattintás volt, esélyt sem adok a "poéngyilkosoknak" ;]
  • Csacsi
    Úgyhogy mostantól topic látogatása felfüggesztve :D
  • Csacsi
    Nekem is....de délutánig várnom kell, mert meló van :(
  • mukika
    már itt is csücsül az új rész a vinyómon.
  • kill3r22
    ahogy megnéztem a 5.részböl a képeket....látom megtalálják a másik bunkert...sztem minden bunkerba mást csinálnak....amit elsöre találtak a mágneses mezövel foglakozik foglalkozott a videoban a faszi felsorol kb 4dolgot...psyhologia állattan mágnesesség satöbbi....
    kiváncsi vagyok amit a 15be megtalálnak az mi lesz....
  • kill3r22
    igen ma este lesz a TVbe...aztán holnap sztem fönt is lesz!!!
  • PyRex
    Hmm.....:)
  • Alien1024
    14 rséz lessz holnap??
  • kill3r22
    Képek S02E15 böl érdekes
  • kill3r22
    nem is beszálve a következö képsorokrol:
    ORIENTATION --STATION 3 -- THE SAWN
    SZAL TÖBB ÁLLOMÁS IS VAN A SZIGETEN..DE UGYE EZT TUDJUK...:)
  • kill3r22
    ha figyelemesen megnézitek a S02E03 mas részt mikor megnézik a szalagot a Bunkerba ez a Szalag kezdöképsora:
    THE DHARMA INITIAVITE 3OF6 ORIENTATION
    Ezek szerint ez a hármas video és van még ezen kivül 5 video!! ez szol a gombnyomkodásrol vajon a többi miröl vagy hol vannak....érdekes a dolog nagyon....:)
  • kirol
    Ma este lesz Lost ugye?
  • rexa
    kéz:
    kepfeltolxxx.hu/051207/snap-akez2_www.kepfeltolxxx.hu_.jpg
  • PyRex
    Na akkor nem csak én vagyok vak :D valaki csinálhatna screenshotot arról, amit látnunk KELLENE :)
  • fifi
    a dinamitosnál nem látok semmi különöset...
    sry
  • kill3r22
    és is alaposan megnéztem a dinamitos jelenetet de semmi különöset nem láttam...kockárol kockára néztem....a Logo télleg valoszinü de mivel nem ismertem a gépet ezért nem tudtam mi az Oceanic logoja csak azt lehet kivenni hogy kerek...:)
  • PyRex
    Tudom, hogy melyik jelenet. Mondom most kockéztam ki, nekem nem tűnt fel semmi, ott dumál és picit megemeli a dinamitot miközben beszél és akkor robban fel, de akkor közeliben mutatják a faszit, aztán vált a kamera, akkor távolról mutatják, miközben robban, de nekem ott sem tűnt fel, hogy elszállna valami mögötte.
  • rexa
    majd kifényképezem.
    Annál a résznél amikor megtalálják a dinamitot és a faszi megpróbálja bebugyolálni vagy mi és a kezében felrobban
  • PyRex
    de nem látom, most néztem meg kockáról kockára
  • rexa
    ott is pont a robbanás pillanatában.
  • PyRex
    A dinamitosnál nem látom, pontosan hol húz el?
  • fifi
    nade az nem "fénygömb"...
    na mindegy, ugyanarra gondolunk :)