22325
-
kiszivhatjak a vererest mar komolyan, nem ertem miert csinaljak
meg ugy altalaban, megint MAJDNEM tortent valami, de vegul semmi, a kov reszben gondolom megint semmi sem szolni arrol, hogy mi lett ezzel az emberrel akit elkaptak. Es azt sem ertem, hogy miert nem kinozta meg. Elkezdte utni, na bumm -
rexa #4878 Nem lehet tudni... -
Lost S02E14 *HDTV* *XViD*
Végre:) -
SPOILER
Srácok megvan az eddigi összes Lost, igaz nem láttam az elsö évadból 1-2, kérdésem az lenne hogy hogy kerültek a szigetre azok a "kalózok" akik elrabolták Walt-ot meg a többi embert??? -
Ebben tökéletesen igazad van, ha a tv -t nézzük.
Nincs rajta egy értelmes film, mindig a 100 éves 20x leadott filmet harangozzák be szupermozinak. Rettenetes.
Egyedül a sorozatok jók pl. Lost, Született feleségek, Nyomtalanul, A Grace klinika.
Rendes film igen ritkán akad.
-
Igen, kétszer.
Időm nem sok van, de munka után, amikor az embernek még nincs kedve mást csinálni, de azért szeretne valami olyat csinálni, ami nem hasonlít a munkájához, akkor jól jön egy olyan 3/4 óra, ami szórakoztató történetet tálal fel.
Mivel csak sorozatokat nézek mostanában - az "egésze stés" film kínálat több, mint szar - , így ilyenre mindig szakítok időt.
Kedvencségi sorrendben ezekt szoktam nézni:
- Battlestar Galactica
- Desperate Housewifes
- Prison Break [szünet március végéig]
- Lost
- Joey [jelenleg szünet - márciusig]
- The Shield [az első 2 szezont sikerült eddig beszereznem, miközben már az 5.-nél tartanak]
- Firefly [ez ugye csak 14 rész volt, félbehagyták]
-
Kétszer is megnézed? 
Vagy nagyon elszánt vagy, vagy sok időd lehet.
-
Engem a személyeskedései zavarnak bennük, ja és irritálnak azok a Tzupp [stb]-ok is...
Igaz, előbb mindig angolul nézem meg a részeket, a letöltés napján, s csak utána, önellenőrzésképp a megjelent felirattal is...
-
Úgy látszik, kezdik nagyon elhúzni a dolgot.
Szerintem ha így haladnak, tartanak majd 1 hónap síszünetet is. -
Szolnokboy #4870 elmehetnek már a picsába...
-
-
Hogy a hallásérülteknek is jó legyen. -
felirat szokásosan ma este vagy holnap W3ND1G0 által?
azt mondjuk nem értm W3ND1G0 felirataiban, hogy hangutánzó szavakat minek rak bele...
-
jövőhéten a Pilot 1 & 2 fogják leadni! :[
várhatunk 2 hetet az új részre megint! -
akkor np. :) -
Bocsesz, én nem cikizni akartalok, hanem irigyelni, csak elszúrtam a smile-t, és szerkeszteni meg nem lehet.
-
köszönöm, hogy osztozol az örömömben! 
-
Az igen!
-
Szintén, amíg meg nem nézem utolsó kattintás volt, esélyt sem adok a "poéngyilkosoknak" ;] -
Úgyhogy mostantól topic látogatása felfüggesztve :D -
Nekem is....de délutánig várnom kell, mert meló van :( -
már itt is csücsül az új rész a vinyómon. 
-
ahogy megnéztem a 5.részböl a képeket....látom megtalálják a másik bunkert...sztem minden bunkerba mást csinálnak....amit elsöre találtak a mágneses mezövel foglakozik foglalkozott a videoban a faszi felsorol kb 4dolgot...psyhologia állattan mágnesesség satöbbi....
kiváncsi vagyok amit a 15be megtalálnak az mi lesz.... -
igen ma este lesz a TVbe...aztán holnap sztem fönt is lesz!!! -
Hmm.....:) -
Alien1024 #4854 14 rséz lessz holnap??
-
Képek S02E15 böl érdekes -
nem is beszálve a következö képsorokrol:
ORIENTATION --STATION 3 -- THE SAWN
SZAL TÖBB ÁLLOMÁS IS VAN A SZIGETEN..DE UGYE EZT TUDJUK...:) -
ha figyelemesen megnézitek a S02E03 mas részt mikor megnézik a szalagot a Bunkerba ez a Szalag kezdöképsora:
THE DHARMA INITIAVITE 3OF6 ORIENTATION
Ezek szerint ez a hármas video és van még ezen kivül 5 video!! ez szol a gombnyomkodásrol vajon a többi miröl vagy hol vannak....érdekes a dolog nagyon....:)
-
Ma este lesz Lost ugye? -
rexa #4849 kéz:
kepfeltolxxx.hu/051207/snap-akez2_www.kepfeltolxxx.hu_.jpg -
Na akkor nem csak én vagyok vak :D valaki csinálhatna screenshotot arról, amit látnunk KELLENE :) -
a dinamitosnál nem látok semmi különöset...
sry -
és is alaposan megnéztem a dinamitos jelenetet de semmi különöset nem láttam...kockárol kockára néztem....a Logo télleg valoszinü de mivel nem ismertem a gépet ezért nem tudtam mi az Oceanic logoja csak azt lehet kivenni hogy kerek...:)
-
Tudom, hogy melyik jelenet. Mondom most kockéztam ki, nekem nem tűnt fel semmi, ott dumál és picit megemeli a dinamitot miközben beszél és akkor robban fel, de akkor közeliben mutatják a faszit, aztán vált a kamera, akkor távolról mutatják, miközben robban, de nekem ott sem tűnt fel, hogy elszállna valami mögötte. -
rexa #4844 majd kifényképezem.
Annál a résznél amikor megtalálják a dinamitot és a faszi megpróbálja bebugyolálni vagy mi és a kezében felrobban -
de nem látom, most néztem meg kockáról kockára -
rexa #4842 ott is pont a robbanás pillanatában. -
A dinamitosnál nem látom, pontosan hol húz el? -
nade az nem "fénygömb"...
na mindegy, ugyanarra gondolunk :)