22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Mayday
    Meg egy gondoltat a "The Others"-rol:
    (Ez talan SPOILER lesz)
    Szo volt itt rola, hogy akit elkaptak, az nem lehet others, mert azokat nem lehet ilyen konnyen elkapni, vagy ok akartak, hogy elkapjak.
    Nos, ne feledkezzunk el rola, hogy meg ha sokkal tobbet is tudnak a szigetrol, mert regen ott vannak, azert nem mindenhatoak! Ok is csak emberek, es nem szuperemberek! Legyozhetok, csapdaba csalhatok, ok sem tudnak mindenrol, beepitett emberre is szukseguk volt. Tehat nem istenek, akik mindent tudnak, ami a szigeten tortenik! Tehat sztem boven belefer, hogy egyikuk belesetalt a francia neni csapdajaba. Tul messze kerult a sajat fennhatosagu teruletuktol. Nem hinnem, hogy szandekosan, es beepulni ment.
    Olyasmit egyebkent el tudok kepzelni, hogy ezek valamifele szokott rabok, esetleg halalraiteltek, esetleg kiserletezett rajtuk a dherma, es kiszabadultak, atvettek az iranyitast, ilyesmi.
    Legyozhetoek, sebezhetoek. Nagy elonyuk persze, hogy sokkal jobban ismerik a szigetet es a "mieink" nem tudjak, hanyan vannak, milyen technologia, fegyverek vannak a kezukben.
    Felek, hogy mielott Sayid tovabb vallathatna emberunket, az elszokik, vagy kiszabaditjak.

Van valahol s02e15 trailer egyebkent? :)
  • kirol
    Szerintem Tom Sawyer is, mivel igen mérgező békák is léteznek, és ahogy megérintette a bőrét a békának - ő pedig megtette rendesen - ennyi bőven elég.
  • Mayday
    Ha mergezo a beka, akkor nem Sawyer, hanem Hurley betegszik meg, mert neki "kell" megenni a salataszosszal :))))))
  • WTH
    Egy ideig csak gyűjtöttem az epizódokat, de most megnéztem a 2x10-től 14-ig. Túl sok minden tényleg nem történt, de annyira talán szörnyűek sem voltak, mint itt néhányan írták. Két észrevétel.

A Sayid flashback-ben, ugye kiderült a végén, hogy az amerikai tag is beszélte az irakiak nyelvét, Sayid-ra nem is lett volna szükség, inkább csak azt akarták, hogy tanulja meg a vallatás "tudományát". Ez frankón erősíti azt a teóriát, amit belinkeltek ebbe a fórumba nemrég (az a hosszú, angol blabla).

Sawyer és a béka: ez tényleg marhaság és időhúzás volt, kivéve, ha később még lesz jelentősége. Mondjuk Hurley nagyon megharagudott Sawyer-re, és később kib***ik vele, vagy, "mérgező béka" volt szegényke, és Sawyer jól megbetegszik.
  • Csacsi
    tvrip.try.hu

Itt fent van a 2 évad első 4 része szinkronosan.
  • Amse
    nagyon durva a szinkron.
    az első pár részt láttam anno úgy, de azóta megnéztem angolul és múlt pénteken megint láttam magyarul....
    hát nagyon durván szar a magyar szinkron...
    annyira elrontják egyes karaktereket, hogy teljesen élményromboló.
  • mukika
    igen szinkronosan is. de abból még csak 5 részt lehet letölteni. abc-n 14 rész ment le idáig, de az feliratos! :)

szinkron:
  • ffxi
    Magyarszinkronnal?
  • Csacsi
    Nagyobb torrent oldalakon fentvan.
  • ffxi
    Olyanom nincs:(
    Neten hol?
  • Csacsi
    Az axn-en már megy a II. évad. Nem tudom pontosan de asszem 5 rész már lement. Illetve neten fentvan 14 rész.
  • ffxi
    Másik csatornán?
  • Amse
    vége az első évadnak.majd ősszel talán...:)
  • ffxi
    Mosttantól nem már lesz?

• Joker Hun
    Szivesen.
  • kill3r22
    Kösz a progit teso...leszedtem és király!! meg is csináltam a 2es széria elsö részét proba képpen és anyámék meg is nézték....thx
  • Sogetsu
    ok thx
  • Szolnokboy
    rosszul tudod...15.rész jövö héten lesz és 24 részes a széria
  • Sogetsu
    hi, én ugytudom a season2 15 részes, de bármelyik torrentoldalt nézem mindenhol csak 14.részig vannak fent
    mivan ezzel a 15.részel? honnan lehet leszedni?
  • Joker Hun
    Amit keresel. vsoDivixToDVD. Torrenten találsz.
  • kill3r22
    Tele van vele a Net!!!
    torrenteken megtalálod....de ezt a forumot ha az rtlklubbon nézted a filmet ne olvasd tovább mert itt már kb ojan 14résszel elörébb járunk...:)
  • bognarg
    Hali! Sajnos lemaradtam az utolsó részről pénteken, valamit rosszul állítottam be a videón. Nem vette fel véletlenül valaki? Nagyon megköszönném...
  • Monkey
    Köszönöm a gyors válaszokat! Ezek szerint túl naív vagyok... Erre tényleg nem gondoltam. Nem volt még ilyen irányú tapasztalatom. De már jönnek is lefelé.
  • PiszkosFred
    -a*
  • PiszkosFred
    Ahogy nimafas is emlitette, a premier utan vannak "vicces" emberek, akik ilyeneket adnak kozre, es sajnos a nep letolti. Nem te vagy az egyetlen aki ilyet lat a "download complete" felirat utan, es nem is az utolso ;] Kenytelen vagy ujra leszedni sajnos ezt a ket reszt. Az illetot meg pofan kellene vagni egy lapattal...vagy otszor ;]
  • nimfas
    Monkey.... vki megviccelt téged és pár embert aki a FAKE verziót tette fel... Windows alatt is ugyanezt fogod látni, le kell szedned egy másik (VALÓDI) lost részt.
  • Monkey
    Sziasztok!

Van egy hatalmas problémám: a 13. és 14. részt egyszerűen nem tudom lejátszani. Mindenkettő xvid.lol-os, ha jól emlékszem. Az összes többi is tőlük volt S01-ből és S02-ből is. Linuxot használtok, itt MPlayerrel próbáltam, majd feltettem egy üres partícióra egy xp-t csak azért, h. alatta hátha megy. Feltettem a legújabb xvid codeceket, de ugyanaz volt az eredmény. Amit látok, az egy 1 min 35 sec hosszú "Download AT www.BTSearcher.com" felirat. Találkozott már valaki ilyennel? Ja, a mókás az, h. a fájlok mértete természeretesen a szokásos (cirka 350-360 Mb.)
  • koppim
    http://www.lost.click.hu/

Itt fent van az előzetese

Letöltések alatt.
  • PiszkosFred
    Locke kapcsan, kis erdekesseg. Akinek van 10 perc szabad ideje, szanjon ra par percet. Aki tanult rola, annak nem lesz ujdonsag persze:

John Locke
  • IMYke2.0.0.0
    Adobe Premier.
    De akkor beleőszülsz mire elkészül.
  • kill3r22
    Hi all! Skacok ajánljatok nekem egy progit amivel megtudom a Lostot csinálni DVD-re felirattal eggyütt! Jó lenne!
    Virtualdub+subtitler kilöve mert ujrakodolásnál csuszik a hang...Tipp?
  • mukika
    nagyobb magyar torrent oldalakon láttam már... persze 4 részt adott idáig le az Axn, illetve ma jön az 5. szal evidens, hogy mennyit tudsz leszedni a szinkronos 2. évadból. :)

amúgy meg szinkron:
  • Amse

nem
  • Blave
    Valahonnét le lehet tölteni a 2. évad szinkronos részeit?
  • kill3r22
    skacok kellene egy kis Help! honnan tudom letölteni a 15ös rész Trailerjét?pár oldalt visszaolvastam de nem találtam semmit...pleasze help
  • magus
    ez nekem se tunt fel, nem emlekszel hol olvastad?
  • Pharaoh
    Én unalmamba már tuti egyszer szédszedtem-összeraktam volna már az egész kócerájt. Nem tom, hogy nem unnyák ott egyesek magukat, már egy hónapja csak a hasukat sütetik a napon egy-két kivétellel.
  • Cvd
    Annyi volt az összes info hogy Claire mögött áll mikor Claire egy nyilvános telefonon beszél valakivel a reptéren. Azt nem tudom hogy melyik részben lehet.
  • kirol
    És avval a helyiséggel is mi van, ami Jack nyakláncát vonzotta?
    És le is másztak hogy megnézzék. És azóta semmi?
  • mukika
    ...egy flashbackban mégis feltűnt a reptéren a gép indulása előtt. ez komoly?