Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Valaki írta korábban, hogy a füstben látott pár dolgot(nõi arc, feszület, stb.)
Amikor én néztem ezt a részt nem tudtam kivenni ezeket az alakokat, csak láttam, hogy bevillannak dolgok. Már nekem akkor a Minority Report (Különvélemény) jutott eszembe. Tudjátok, hasonlóan villogott a retina scannar.
Most, hogy kedves fórumtársunk felhívta rá a figyelmemet alaposan megnéztem.
BsPlayerben kockárol-kockára.
A következõket láttam: egy templom, az öreg akit Eko lelõtt fiatalon, Eko fiatal korában(a pólójárol ismertem fel), Eko öltönyben(zuhanás után), egy fekete srác, fekete nõ(szerintem az aki árulta a Szûz Mária szobrokat), feszület.
Hát ennyit sûrítettek be pár másodpercbe. És én ezek után arra a következtetésre jutottam, hogy ez a valami tényleg szkennelte Eko agyát, ezért villant be annyi vele kapcsolatos dolog. Ha belegondoltok logikus.
Egyébként én marhára bírom ezt a sorozatot. Remélem nem szállnak el a dicsõségtõl az alkotók valami hülyeség felé.
"Márcsak azért is mert ha jól emlékszem az elsõ barna volt, a szigeten viszont feketével találkozott."
De ha a következõ részben Kate talál egy automotorsportot (remélem van még ilyen újság) amibe beleolvas, majd ledõl aludni, és álmában újra felbukkan "a" ló, akkor semmigond, lehet véletlen is. De ha ezek után a parton egy tûzpiros ferrari várja, akkor asszem túllõttek a célon a készítõk ezzel az álom marhasággal :DD (csak viccelek persze)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A két ló sem biztos hogy ugyanaz, attól függetlenül hogy mindkettõ ló. Márcsak azért is mert ha jól emlékszem az elsõ barna volt, a szigeten viszont feketével találkozott. De még ha mindkettõ fekete is, én nem mondanám rá hogy ugyanaz, mert nem látom a kettõt egymás mellett.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Én viszont továbbra is tartom hogy nem az álom lesz a megoldás. Egyrészt mert az a legsz*rabb ami csak létezik, másrészt a sok-sok apró nyomocskából semmi sem utal erre. Persze van amit ezzel is meg lehet magyarázni - még 15 másik ugyanannyira hihetõ magyarázat mellett.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
de nekem most ez tûnik legvalószínûbbnek. akik meg meghalnak az álomban, azokat kivették belõle, mert mittudomén valami gond volt a rendes életben... haldoklott az anyja...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ezt már mondtam korábban is.
Tényleg lehetne találgatni napokig is, de inkább megnézem mi lesz, nem kutatok sehol válaszok után, nem bírom a spoilerezést :D
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Elöször en is azt hittem, hogy hiba, de aztan rajöttem.
Vagyis jött egy tolvaj, elõbb odacsempészte a fülére, aztán kapcsolt hogy õ egy éhes csóró tolvaj, majd lenyúlta. De rájött hogy kivel húzott újat, és visszarakta gyorsan megint, csak rossz helyre... Egyszer végig kellene nézni a részeket ilyenekre vadászgatva, hátha több apró részlet is van, ami nem baki hanem mondjuk szándékos utalás, csak az ember elsiklik felette minduntalan ;]
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Valaki találgatta itt, hogy jó oldalon van-e a véres kéznyom a Mr Eko féle repülõn... Sztem jó. Viszont találtam egy jó kis bugot, most hogy megint megnéztem a 2X10-et. Ott van, amikor Eko elmegy a testvéréhez befûzni a repülõ miatt, és az öreg nõ ajánlgatja neki a kis Mária szobrokat.
Figyeljétek Eko-t 16:04-nél aztán 16:13-nál. Feltûnt valami? :DDDD
persze kis ügy, de jó kis bug :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Aztan a reszeket lehet, hogy ugy huzzak, ahogy lehet, meg amennyire sikeres a sorozat, tovabb huzzak..."
Nos, amikor így tovább húzzák, és kénytelenek beépíteni újabb és újabb bonyodalmakat, akkor
- vagy újragondolják ezek hatására a sorozat elkezdésekor eltervezett kifejletet
- vagy elfelejtik ezek végkifejletre hatásukat és idõközben találnak ki valamifél, hihetõnek tûnõ magyarázatot rájuk.
Ha az utóbbi lesz, akkor sajnos fércmunkával nézünk szembe, mert eléggé átgondolatlanok lesznek annak fényében, hogy egyre és egyre több mellékszálat kénytelenek beépíteni a nézettség és az élmény fenntartása érdekében...
A forgatókönyvírók fognak elveszni végül. <#hehe>#hehe>
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
"A legjobb tévésorozat a dráma kategóriában a Lost, a vígjáték kategóriában pedig a Született feleségek lett... "
Forrás: index.hu
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Tuti hogy nem csak egy hatch van a szigeten és mindig oda húzódnak vissza feltöltõdni.
Igaz en kedvelem a misztikus es fantasy dolgokat, de a LOST-ba ez nem illene.
A jelenet egy kicsit az ABYSS-ra emlekeztetett es jollehet ott nem hatott hülyen az "arcfelvetel" itt az lett volna. Bar ha ebbe is belekeverik az alieneket, akkor sikitani fogok.
En attol felek nagyon (es tapasztalataim szerint ugy lesz), hogy valami emeletes baromsag lesz ennek az egesznek a vege. Sajnos mindenki mindig a csodat varja egy ilyen sztori vegere es aztan kiderül, hogy az irok is csak emberböl vannak es valoban megdöbbentö megoldas nekik sem jut eszükbe.
Nekem is az az erzesem ilyen sorozatoknal, hogy egyszerüen irjak ami eszükbe jut es ugy vannak vele, hogy a vegen majd csak lesz belöle valami.
Mint ahogy Stephen King irta azt a misery-ben: "Tudod-e folytatni?".
Ez olyasmi lehet mint az ilyen-olyan szolancos topicok itt az sg-n. A kerdes mindig az, hogy tudod-e folytatni, nem pedig az, hogy mi vezet a vege fele.
Itt erzesem szerint mindig az ut a fontos es nem a cel...
A legerõsebb emberi külsõ csontvázat egy DARPA nevû cég fejlesztette... Rögtön eszembe jutott a DHARMA :))
Mindenesetre ennek jelentése Defense Advanced Research Project Agency...
Csakúgy érdekeségként írtam be...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
De meglátjuk...
Mindenesetre nem áll már messze a történet attól, hogy kiderüljön, hogy mit is csinált a bizonyos Dharma...
És akkor a nanorobotos cucchoz hogy teszed hozzá a "pecsétes" farkú cápát, a jegesedvét, a fekete lovat, ami már ugye korábban is feltûnt, ugyanúgy a semmibõl, meg hogy miért kell a szigeten élõknek kisgyerekeket, meg túlélõket rabolni, stb.
Azért vannak itt még elvarratan szálak...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De így volt rendjén, se arc, se beszéd, helyette kis idõ múlva eltûnt."
Ehelyett - akárhogy is - fákat "mozdított" meg. Füst (nevezzük jelenleg ennek, mást sokat nem tudunk róla) létére. Hát szegény dohányosoknak lõttek, ha rágyújtanak a lakásban, a füst szétveri a kéglit. :D Nagyon félek hogy mi lesz a magyarázat erre, tartok tõle hogy a fejemet fogom fogni miatta...