Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Nyiri te mijen jogon itelkezel masokrol kijelentömodban?

Ezen az alapon te is menj dolgozni, mert ha forumozni tudsz, nem valoszinü, hogy epp azt teszed.

De kis onerzetes vagy. Igy van elj a jogoddal es koldulj tovabb kis szanalmas barom. Filmek letoltese es azonnali megnezese helyett inkabb menj dolgozni es talan akkor nem egetted volna le magad jo ideje itt az egesz forumon. Mar mindenki ugy olvassa (ha olvassa) a hozzaszolasaidat, hogy arra kivancsi csak hogy mi a kovetkezo oltari nagy baromsag amit osszekavarsz.

Eld ki magad itt a forumon hogy azt teszel amit akarsz, ellenben azzal amit a masik tobb ezer felhasznalo el tud fogadni es kepes alkalmazni. De te nem, MERT TE ELSZ A JOGODDAL.

Ennyi oromod legyen baszod. Szep vagy.

Hunnenkoenig
Aha, akkor a nanorobotok meg a füstös hozzaszolasok miert nem lettek kispoilerezve?

Haggyatok mar logva a hülye kifogasaitokkal, amiket epp ugy hasznaltok, ahogy nektek jo...

Sulthal
Végül is ilyen felfogással is lehet élni, csak nem biztos, hogy érdemes.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

IMYke2.0.0.0
Az alpári megnyilvánulásaidat tartsd meg magadnak, senki sem kíváncsi rá.
Másrészt, senk isem kötelezett arra sem Téged, sem mást, hogy
1. idejárj
2. elolvasd mindenki hozzászólását.
Ha mégis idejársz, akkor a saját felelõsségedre olvasgass és ne dobálózz kakival csak azért, mert voltál olyan meggondolatlan, hogy nem gondoltad végig az egészet, s jöttél rá magadtól arra, amit fentebb közöltem...
Hunnenkoeniggel értek egyet, még ha tudom, hogy az is igaz, amit fifi írt a #4079-ben.
Ha valaki olyan hülye, hogy egy vadiúj rész megjelenésének idején berobog ide a fórumba, és minden hozászólást elolvas - legyen az fekete vagy fehér betûkkel írva - , akkor az megérdemli, hogy elromoljon a "film élménye"!
Én továbbra is élni fogok azon jogommal, hogy akkor és úgy írok ide, s a Fórum egyéb topikjaiba, amikor csak akarok - majd, ha a Gondolat Rendõrség létezésbe kezd, na akkor pofázhat bárki is nekem, hogy mit, mikor, hogyan írjak!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fifi
mert ugye az I. évad régebbi. ez az új rész meg ugye alig 2napos...
mire van nagy esély, hogy olyan jön ide, aki nem látta a 2X11-et, vagy olyan aki rajongó, de nem látta az I. évadot?
jól tudod te mirõl beszélünk!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Láma!
elolvastad a topik cimét??
Lost (TV)
azaz a tvben leadott részekröl kéne beszélni. minden más spoiler.
tehát ha a legujabb részekröl akarsz dumálni, 2nappal a megjeleneés után, akkor igenis ird fehérrel.eddif rajtatok kivül senkinek nem okozott nehézséget, ha nektek azt okoz, akkor viszlát.

Hunnenkoenig
Akkor fogjuk ra, hogy en most kezdem a masodik evszakot, akkor te miert nem spoilerezted ki az utolso 3-4-10 oldalt? Ezen az alapon mindent feherrel kell irni!

Vagy majd TE döntöd el, mikor van az az idöpont, amikor mindenki latta a legutolso reszt? Nem hiszem...

Te is legy tisztaban a forumon alkalmazott szokasoknak. Ha ezt nem birjatok felfogni, akkor NEKTEK nem kell bejonni.

Pharaoh
Aki a magyar feliratot csinálta, az az utolsó sort eléggé félrefordította.

Hunnenkoenig
Nekem az nem tetszett, hogy Michael teljesen motivalatlanul el kezd örjöngeni az elejen es leüti Locke-ot.

Az utolso reszben nyugisan chatel Walttal, mostmeg a dühkitöres...egyaltalan nem volt semmi alapja...

@Mindenki: En sem Spoilerezek. Amig nem nezted meg, nem kell bejönni es olvasni! En dumalni akarok a sorozatrol, nem pedig kodokat irni es egy tökfeher forumot nezegetni, meg az egerrel markirozgatni, hogy el tudjak valamit olvasni.
En meg akarom

fifi
és te ki vagy drága barátom, hogy csak úgy felrúgod a fórumok jól ismert, és eddig úgy-ahogy mindenki által betartott szabályait?
<#kocsog>

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Es te meg ki a lofasznak kepzeled magad, hogy eldontod ki latta es ki nem? Tudod mit? Inkabb kussolj ahelyett hogy elbaszod masnak a filmnezes elmenyet.

Latom penzt kunyeralni azt tudsz mast nem.

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. Amúgy meg nem lõttem le semmit - hidd el, annyira természetesre vették a forgatókönyvírók a dolog megjelenítését, hogy te magad is csodálkozni fogsz azon, hogy eddig miért is nem történt meg... mintha kimaradt volna jó pár rész... pedig nem.
Egyszerûen elszúrták ezt a forg.írók - véleményem szerint. Dramaturgiailag nem jó helyre tették.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Láma!
szerintem meg de. ugyanis ha nem vetted volna észre, idáig ha jol olvastam 2(!) ember látta innen a 11. részt. szal addig igenis ird fehérrel, vagy mittomén, csak emeld ki, mert igy tényleg elbaszod az emverek szorakozását. és képzeld. nekem már tegnap délelõt megvolt a 11. rész, csak a feliratot várom/vártam hozzá, ezért nem is néztem meg, de köszi hogy elözetest adsz!!!!

IMYke2.0.0.0
Klasszikust idézve, módosítva:
"Már nem azért, de ki az a fifi, aki parancsokat osztogasson?"...

fifi
"Egyszerûen feltételeztem, hogy mindenki látta már itt "
ne feltételezgess te, csak írd fehérrel, vagy bárhogy máshogy jelöld.

IMYke2.0.0.0
Nem kérkedni akartam.
Egyszerûen feltételeztem, hogy mindenki látta már itt - hiszen, több ezren töltötték velem együtt a torrent oldalakról...
Szerintem, ne forszírozzuk tovább ezt a bagatell dolgot.

IMYke2.0.0.0
A faszodat nem teszem ki...
Ellenben, a SPOILER SZÓT GYÛLÖLÖM, szóval, annak hazsnálatát ne is várd el tõlem...! <#duhos2>
Ha legközelebb úgy gondolom, hogy valakinek lelõheti a poént egy szó is a mondatomban, akkor majd fehérrel írom a hozzászólásomat - addig pedig hagy én döntsem el, hogy mit és hogyan! <#boxer>

Már nem azért, de ki Jack, aki parancsokat osztogasson? Plussz, az Otherséknek nagy valószinüséggel nem az volt a szándékuk, hogy teázgatva meg röhögcsélve elmeséljék, hogy kik is õk.

So cry me a fuckin river, bitch!

Valszeg kerkedni akart, hogy neki semmi dolga es megnezte mar :D

Mhosah Myth
Bazzzeg a SPOILER feliratot kitehetnéd a f@szomat!!! <#boxer>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

mukika
ez aztán gyors volt! yesssss :)

Van felirat.

IMYke2.0.0.0
Túl természetesen fogadták az Others egyik tagját... engem erõsen zavart az a beszélgetés!

Hunnenkoenig
Na, megneztem a 11-et is. Kezd erdekes lenni a dolog.

Hunnenkoenig
Ja igen! Tudtam hogy valami csavot ütött ki, csak nem akartam hülyeseget mondani.

PiszkosFred
Ha jol emlexem igy szokott meg a marshaltol, mert az lefejelte a muszerfalat, miutan felrekapta a kormanyt a lo miatt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig
W00t! 200k-val töltöm. Mindjart meg is nezhetem! Yippie!

Hunnenkoenig
Hat ha jol emlekszem a lo az elsö esetnel csak megmentette valamitöl. Mar nem egeszen emlekszem mitöl, de asszem az eletet mentette meg. Csak arra emlekszem, hogy ott allt az uton a lo a kocsi elött. Szerintem volt benne misztikus. Majd elökaparom, melyik reszben volt es megnezem ujra.

Amugy lehet mar tölteni a 11-et!!!!

IMYke2.0.0.0
Szerinted, csak egy szürke ló létezik a világon?
Megcsinálja helyette más. Hova szarjunk, hogy ne találja meg, hogy õ nem csinálja meg... <#eplus2>
Különben is, õ sem a kisújjából szopja a felirat angol anyagát, az idõzítést, hanem a forom.com-ról tölti le, - az egyik legjobb forrás! - és aztán lefordítja... helyette akkor megteszi más.

azért mert a feliratok.hu a felirat kérése nél az 1ik srác aszt mondta hogy nem csinál a forditó

ALien

fifi
pffff
miért ne lenne? eddig is volt nem?
omg

készül majd hozzá felirat mert 1esek szerint nem lessz

ALien

ikegami
Bocs! Csak megkérdeztem.

fifi
honnan a francból tudná?

ikegami
Ez jó ez a ló meg füst meg embereltünés meg minden...

Tudja v.ki mi lesz a vége? De komolyan?

<#nemtudom>

Az elsõ felbukkanásban abszolút semmi misztikus nincs. Átszalad egy fekete ló az úton, nagy dolog. A felénk õzek rohangálnak ugyanígy, abban sincs semmi misztikus. A második esettel összevetve már meg lehet így is magyarázni, habár én nem vagyok biztos benne hogy ugyanaz a ló veled ellentétben. A szememnek hiszek, és egyiket sem látni annyira hogy ki merjem jelenteni hogy biztosan ugyanaz a kettõ.
Ami meg végképp ellene szól az az amit a készítõk nyilatkoztak, és azóta sem változtattak rajta, így alapozhatunk rá. Mégpedig hogy az egészre tudományosan logikus választ adnak a végén. Nem vitás hogy a te misztikus ló feltûnéses elméleted sokkal messzebb van annál hogy csak véletlenül jelent meg az elsõ, és pl. valami szökött állat a második. Egyébként is elõszeretettel vezetik félre a nézõket olyan helyzetek teremtésével amikre hatalmas elméleteket lehet fûzni, aztán kiderül hogy teljesen triviális és egyszerû magyarázat van rá.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hunnenkoenig
Ja, a fekete füst...ezeket a felvillano kepeket en valahogy nem is realizaltam magamban. En azt hittem, hogy a foltok a rossz grafikusok es special effektes munkatarsak hibai.

Hunnenkoenig
Mindket lo fekete volt.
Feltetelezhetöen ugyanaz. Annyi misztikus fekete lo nem rohangal a vilagban, hogy különleges esemenyeknel csak ugy felbukkanjanak ugyanazon szemely mellett.

Szoval persze, mindent lehet hajanalfogva elörancigald dolgokkal magyarazni, csak semmi ertelem.

Ha egy csajnal sorsfordulonal ketszer megjeleneik egy misztikus fekete lo, akkor biztos lehetsz benne, hogy az a lo ugyanaz volt.

Amugy en mar nem vagyok benne biztos, hogy a LOST a sorozat szereplöire utal. Jobb esetben a nezöre, rosszabb esetben az irokra <#mf2>

magus
spoiler

hat ezt nem hiszem el hogy emiatt a buta liba miatt nem tudom meg meg vagy 40 reszig megint hogy kik ok. miert nem lehet teljesiteni egy egyszeru parancsot, ah... mellesleg elso kerdesem az lett volna h kik ok, nah mindegy. ez meg h tamadjuk meg oket, ugy, hogy mindent tudnak rolunk otlet nem egy epkezlab dolog.

szemet lost:/

IMYke2.0.0.0

Papirzacsi
Régebben volt szó, hogy miért van Sayid a tévében.
Ezért

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Láma!
szokásos módon, ha lesz, akkor pliz link a felirathoz,mert a film már egvan

Zs0lt1
skacok, itt van egy csomó kikockázott kép az eko vs füst jelenetbõl.
(hw crosstopikból másolva ;])
http://lost.cubit.net/pics/2x10/

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Csacsi
Úgyy látszik, már nincs fent sehol, de régebben volt ilyen híresztelés, hogy lesz sziget flashbackes epizód. Most már csak annyit talátlam, hogy SPOILER

hogy desmond talán visszatér, egy sziget flashbackes epizódban.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Huhh már nem emlékszem, de mintha vhol olvastam volna....majd mindjárt utánanézek.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nem hiszem, hogy lesz ilyen. hol hallottad?

Csacsi
És akkor mikor lesz a szigetes rész?

Challanger
Üdv mindenki!

Lenne két láma kérdésem:

1: Emlegetítek ezt a nano(ro)botos dolgot, hogy akár ez is lehet. Meg egy régi hozzászólás is rém meggyõzõ volt ezzel kapcsolatban(#374). Na de mi is pontosan ez a nonobot? Én tényleg nem tudom. Ezt hogyan kell elképzelni? Azt már sejtem, hogy nem olyan mint egy normál robot. Nem is szilárd. De akkor mibõl van, hogyan jön létre? Aki jártas a témában légyszi írja már le pontosan, mert nagyon érdekel.

2: Ez igazábol nem annyira kapcsolódik a sorozathoz. A HDTV-röl szeretnék informálódni. Sokan örültetek neki, meg mondtátok, hogy milyen jó minõségû így ez a sorozat. Erröl sem tudok semmit, kicsit levagyok maradva mostanában a technika terén<#vigyor3>. Ez egy eljárás amit a filmkészítéskor használnak, vagy egy szolgáltató, aki ilyen minõségben nyomatja a filmeket a TV-ben?
Magáról a HD televízió(készülék)-röl is hallottam, hogy létezik ilyen, de azt sem tudom, hogy mi az.
Elõre is köszi a válaszokat.