22325
-
#7791 Sziasztok! Kellene nekem a LOST 2.évad részeinek a magyar címei! Légyszi segítsetek! Éppen divx-es dvd borítót csinálok a 2.évadhoz és hiányzik a címlista:( Az angol megvan!
Köszi: Kozy -
Dave9214 #7790 semmi sinss ingyen -
Ja, és egyébként Dave, a 300ft\rész az egy kicsit durva lett volna....én a stargate-t dvd-ként vettem annyiért.
A kis túlzásokbamenő:) -
Nem nyert....:) 27 -
Dave9214 #7787 8 -
Na mennyi? -
14 alatt :) -
Már sejtem hány éves lehetsz...
-
Ja, remélem a 3. ról van szó, hogy az jön az RTL-en:)
Nekem lassan bár, de meglesz a 1és a 2. évad magyarul hurrá, és még lóvét sem kell kiadni érte.
:) -
Kb én is így örülnék, ha harmadik vetítenék feliratosan :D -
melyik évad? mer mi már a 3.-at várjuk
-
Szeptember 1-től kezdve az Rtlklubon újra műsoron lesz a LOST !!! 

-
Hát pedig tele volt az ország PB plakáttal, a tévében is ment egy-két spot, és asszem újságban is volt hírdetés. Ahhoz képest elég nagy kampányt kapott. Mondjuk nem csoda, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy itthon mennyire lesz népszerű. -
Csakis attol fugg, mit nez az ember :)
En se Lost, se Szuletett felesegek, se PB reklamot nem lattam, mert ha megy ritkan a tv, akkor Minimaxot nez a gyerek :)
-
Hát én egy darab Prison Break reklámot se láttam.
Nem is értem. A Született Feteségeket meg agyba főbe reklámozta a TV2. -
FLeK0 #7776 sztem a hétvégétől fogják reklámozni, addig kavarás lenne az ismétlések miatt. -
1Obi1 #7775 Látott már valaki Lost-os reklámot a reteken?Úgy látszik a Prison Break elvette a pénzt a Lost reklámozása elöl...
-
Dave9214 #7774 azt észrevettétek hogy oktober 4, miért pont 4 edike?
amit bekellet irni számot a gépbe az 4 el kezdődött! sztem ezmég jeelnteni fog vmit!
-
okotber 4???
Baker egész nyáron septembert várom erre oktober 4... wáááá
Pedig milyen jó volt a befejező rész... -
köszi! -
www.lost.hu -
FLeK0 #7770 www.lostpedia.com -
Sziasztok! Tudtok egy olyan olédalt a sorozattal kapcsolatban, amin minden tudnivaló, infó fennt van? -
Ja, ugy mas :-))) -
Rem rendes csaladot en is tudom nezni okadasig :-))
nalunk is folyamatosan megy, csak mostanaban valami elcseszett csatornan valami elcseszett idöben... -
Azert a sitcomok ujranezhetosege lenyegesen jobb, mint egy drama/mystery sorozatnak ;] Rem rendes csalad haromszazvalahany reszet 10 eve nezem mar, szinte heti rendszeresseggel, es egyszeruen nem tudom megunni. Es meg lehetne sorolni a jobbakat, Jobaratok, Fekete Vipera, vagy az orok klasszikus, szemelyes kedvencem, a Waczak Szallo ;] -
Nem beszelve arrol, hogy jobban tudsz figyelni a reszletekre. Ertem ezalatt azt, hogy ezuttal nem a parbeszedekre, es a jelenetre koncentralsz ugye mint eloszor, hanem mondjuk a hatterekre, a berendezesekre, az esetleges hatterben latszo emberek arckifejezeseire, es egyeb apro kis reszletre. En is ujraneztem a lost mindket szezonjat mar, hatha valami kis aprosagra, easter eggre bukkanok. Izgalom nem volt benne, hiszen tudtam mi lesz, de meg igy is erdekes volt. Harmadjara mar nem tudnam vegignezni, max 2 perc alatt egy-egy reszt, vegigporgetve a dolgokat, es max egy-egy kedvenc jelenet menne 1:1ben ;] -
Az "Ez az igazi rajongói fanatizmus!"-t erre értettem Mayday írásában:
Mindenesetre en azert megvasarolom a dvd-ket, ha megjelenik, es vegignezem, angolul, magyar felirattal, kivancsi vagyok, milyen lesz ujra! :)
Ettől függetlenül: a LOST nálam egyszer-nézős.
Ahogy minden feszültséggel operáló sorozat, így a Prison Break is - sajnos.
Ellenben, kellemes még mindig a Joey újranézése, a Friends 100x is - a könnyedebbek...
-
Hu, az a "The Game" magyarul (mai napig sem ertem teljesen miert) Jatsz/ma, nagyon jo kis film volt! De teny, hogy a fordulatok, meglepeteseket ha az ember mar tudja, nem lesz meglepetes.
DE! Ezeknel a filmeknel meg erdemes sok esetben ugy ujranezni, hogy mar tudjuk a veget, a tenyeket, es annak fenyeben sok cselekedet maris tisztabb, hogy miert is ugy volt az. -
Nem fanatizmus, hanem tenymegallapitas.
Teljesen igaza van.
Vannak filmek, amiket ketszer nem lehet megnezni, mert akkor mar nem erdekes. Ezek altalaban az intelligensebb fajtabol valok. Mint peldaul a "The Game" Michael Douglas-szel.
Ahol csak robbantanak meg üldöznek, azt meg lehet sokszor. Ezeket nem.
Mondjuk en azert szivesen belenezek akkor is, ha mar nem tudja ugyanazt nyujtani, mint elsö alkalommal. -
Ez az igazi rajongói fanatizmus! 
-
Ezen en is gondolkodtam, mert en is belenezek, es hasonlot erzek :)
Talan mert a sorozat ereje a meglepetesekben van? Talan mert tul sokat tudunk mar, igy mar nem tud lekotni a "felvezetes"? Regen minden mozdulat izgalmas volt, mert nem tudtunk, mi miert van, minek mi a szerepe, stb. Most, hogy sokkal tobbet tudunk, talan ezert nem jon mar ugy at. Mindenesetre en azert megvasarolom a dvd-ket, ha megjelenik, es vegignezem, angolul, magyar felirattal, kivancsi vagyok, milyen lesz ujra! :) -
Néha belenézek ebbe a szinkronos valamibe, amit a rötölön adnak - már ha nincs büntiben a TV-adó - háááát... fogalmam sincs, hogy miért, de egyszerűen nem értem, mi volt izgalmas ezekben a részekben... 
Valahogy, ÜRES az egész - s nem a szinkron miatt - a szinkron jó, csak mi, akik láttuk már eredeti nyelven és / vagy felirattal, hisszük, hogy szar...
Valóban két darab A4-esen elfér az egész első évad története. Még a flashback-ek történetével együtt is.
-
Most mennyit adott le az RTL klub 1.évadot az tuti....de a 2.kat is? Mert itt írnak mindenféle sületlenségeket:) -
Na ja, de így sokba kerül....
Addig keresek más megoldást...ha van:) -
Nem lett jo a link, a vege hibas.
De ehhez kepest mar van frissebb info, megjelenes szeptember 05., es 7490 az ar az xpress.hu-n. -
FLeK0 #7755 Magyar_Lost-DVD_-_osz_elejen -
Na ne mááár...Ténylerg ki van itt olyan aki eladná dvd-n a sorozatot.
Ha valaki tud valamit privizzen:)
-
Hogy ezt az amnézia dolgot mindig el kell sütni...... :S -
Húúúúbazzee :DDDDDDDDDDDDdd