22325
-
ZsirosKenyer #8231 dehogy hal meg.. Pláne nem az első részben..nagy hoaxer aki ilyeneket írt.. -
Daveee #8230 3. részben nem? -
FLeK0 #8229 hát itt azt írják, hogy az others teamről fog szólni a 2. évad, ők lesznek a főszreplők, pár régi biztos megy a levesbe.
kate is összejött sawyerrel a végén, nem hiszem hogy ne halna meg valamelyikük a 2. részben. -
vg #8228 "Jack meghal :((("
Ne írjál már ilyen hülyeséget! Az egyik főfőfőszereplő, gyakorlatilag a sorozat húzóneve, tuti nem fog meghalni!
-
Te mekkora egy orbitális (hosszú bíp) vagy... SPOILER?! -
FLeK0 #8226 ott már volt, nem tv-ben, csak sajtónak meg barátoknak. -
Daveee #8225 honann veszed? a vizalatti bunkerre kiwi vok -
Daveee #8224 oktober 4, nem oktober 1még nemlehetett sehol premier -
FLeK0 #8223 Jack meghal :((( -
Pont fél évett késett a dolog. De azért nem volt rossz... ;] -
Totya15 #8221 ezt nem kellett volna elolvasnom,de hát a kiváncsiság... 

-
coks #8220 Sziasztok!
Tegnap volt a premiere a 3. évad 1. epizódjának Hawaii-on. A lostforum.hu-n találtam egy nagyon részletes fordítást az epizódról. Nagyon kemény spoilereket tartalmaz, ezért nem is másolom be ide, akinek kedve van nézze meg itt:
3. évad 1. epizós SPOILER!!! -
Daveee #8219 öszefoglalo 1,2 évad -
#8200 - #8201 -
A 3x00 miről szól? Összefoglaló, vagy van benne új dolog is? -
Rio81 #8216 Apropó misztikus számsor. Nem tudom látta-e valaki a Pí című zseniális filmet, abban a főhős a "pí" pontos értékét keresi, és találja meg. Márpedig abban van a világ feletti uralom a titka, nem véletlen hogy bűnözők is rászállnak a csávóra... úgyhogy ha tényleg erről van szó, akkor volt honnan meríteniük Lindeloféknak. -
Miből következtettél arra, hogy nem néztem meg?
Én megnéztem, de nem találtam, és gondoltam a biztonság kedvéért megkérdezem.
-
winnie #8214 nincs és nem hiszem, hogy lesz (mert minek) - de ezt egyszerűbb megnézni és nem mást megkérni, hogy nézze meg helyetted. -
A 3x00 hoz van felirat? -
DJviolin #8212 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Akkoriban egy olasz matematikus felállított egy egyenletet, ami az emberiség hátralévő idejét határozza meg hasonló világpolitikai helyzetben, ennek az eredménye az ismert számsor."
Ha ez tényleg így van, akkor ez a számsor egy teljesen hétköznapi ember által megállapított és kitalált számsor. Akkor hogyan tud ez a szám misztikus tulajdonságokkal rendelkezni? Vagy esetleg ez a számsor már régóta létezik, és a tudós csak annyit csinált, hogy megfejtette, hogy ezek a számok jelzik a világvégét.
"ők viszont kísérleteznek egy szerrel, amit 2 falu lakosságának adnak be. Ők azt hiszik hogy ellenszer egy helyi vírusra, de ez csak fedősztori. A szer elég veszélyes, 30%-ban halált okoz. Viszont előhoz olyan genetikai tulajdonságokat egyesekben amit tulajdonképp keresnek a szer használatával. Ez a szer egyébként valszeg az mit a sorozatban is láttunk már."
Valt-nak is vannak ilyen paranormális tulajdonságai. A kérdés csak az, hogy születésétől fogva magában hordozza, vagy pedig mikor már elszakították michael-től, az anyja és barátja valt-tal elmentek üdülni, és esetleg elmentek ebbe a faluba, ahol, hogy nehogy megkapják a "vírust", őket is beoltották. Valt-ból kihozta ezt a genetikai tulajdonságot, az anyja viszont beleesett ebbe a 30%-ba, és mint tudjuk, meghalt. Ezért került Valt Michael-hez. De viszont akkor mi van Valt anyjának barátjával? Ezzel a szerrel oltották még be Calire babáját Claire hasában. Ergo Claire babája is különleges. Desmond is lőtte magát keményen a szerrel. Valószínűleg ő vele is lesz valami különlegesség a 3. évadban.
Ez az én elméletem. -
DJviolin #8211 Húúú köszi. 
Azta. Asszem lesz itt még kavarás a 3. évadban. :)
-
ZsirosKenyer #8210 Nem tudom vki emlékszik-e a season 1 első pár része közül arra, amikor sayid és a többiek elindulnak a hegynek megkeresni a rádiójelet amit a francia asszony hagyott.
Ott van egy olyan jelenet ahol a távolból mutatja a kamera a kis csapatot, de mindezt a kutya háta mögül, aki messziről nézi őket mozdulatlanul. Elég ijesztő látvány volt, mintha a háziállat értelmes "céllal" figyelte volna őket. -
Cvd #8209 Állítólag nem fake, a webes játék sikeres végigvitele eredményeként lehet megnézni hivatalosan. Nagyjából a lényeg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "régi" videón Alvar Hanso, a Dharma vezetője beszél a szervezet létrejtöttéről. A sorozatos és egyre durvább háborús veszélyek (itt a hidegháború atomháborúveszélyes idejéről van szó) miatt gyűjtötték össze a tudósokat a szigetre, és végtelen anyagi/egyéb támogatást kaptak. Akkoriban egy olasz matematikus felállított egy egyenletet, ami az emberiség hátralévő idejét határozza meg hasonló világpolitikai helyzetben, ennek az eredménye az ismert számsor. A Dharma feladata bármilyen tudományos vagy egyéb módszerrel ennek az időnek a kitolása, vagy a teljes fenyegetés megszüntetése. Ha jól értem a fő irány nem konkrétan az emberiség "megváltoztatása", hanem érdekes módon az egyenletet támadják, mert annyira erős, hatékony, vagy bárhogy hívjuk hogy annak az eredményének megváltoztatásával az emberiség végének az idejét is megváltoztathatják. Ez utóbbi lehet hogy nem így van és rosszul értem. "váltás" után a köpenyes fickó arról beszél hogy a Dharma kudarcot vallott, ők viszont kísérleteznek egy szerrel, amit 2 falu lakosságának adnak be. Ők azt hiszik hogy ellenszer egy helyi vírusra, de ez csak fedősztori. A szer elég veszélyes, 30%-ban halált okoz. Viszont előhoz olyan genetikai tulajdonságokat egyesekben amit tulajdonképp keresnek a szer használatával. Ez a szer egyébként valszeg az mit a sorozatban is láttunk már. Hogy pontosan hogyan hat az nem derül ki. Itt az egyik tudós a hallgatóságból nehezményezi az ártatlan áldozatokat, ez az álló fickó szerint szomorú de szükséges az emberiség túléléséhez. Kábé itt szúrják ki a kamerát.
Ha valaki ki tudja egészíteni/kijavítani vagy megerősíteni akkor örömmel venném. Sajnos nagyon pattog a hang, nem értettem pár bonyolultabb szófordulatot amik lényegesek lehetnek. Így lehet hogy néhol hülyeséget írtam.
-
1Obi1 #8208 Experience-es videó.
Itt le van írva pár fontosabb dolog:
http://www.lostpedia.com/wiki/The_Lost_Experience_Revelations -
DJviolin #8207 Húú ez a videó ez kész!!! Nagyon állat. Annyira kívánom, hogy ne fake legyen. :D
Amúgy aki jó angolos, az kérem mondja el egy spoilertagban a kedvemért, hogy hozzávetőlegesen miről beszélnek a videóban. -
Wow, ezt mondtak a keszitok is szorol szora ;] -
Rio81 #8205 Mindenesetre tuti valami olyasmi lesz a szörny, ami eddig kiverte a szemünket, ebben biztos vagyok. Csak épp nem láttunk a dolgok mögé. -
Hat nemtom... en peldaul tudok kutyat-macskat szallitani Mo-ra, de egy szivatültetesre megsem vallalkoznek... -
Rio81 #8203 Szerintem még Vincentről is kiderülhet valami turpisság. Végülis általa feltünésmentesen kémkedhettek Othersék... Ha lovat és jegesmedvét tudnak importálni a szigetre, tuti meg tudják buherálni egy háziállat agyát :) -
1Obi1 #8202 Persze, ingyenmozifilm.hu! -
meg annyit se kell...csak 23 hozzaszolast kellene visszagörgetni... -
Ha visszaolvasol a lap aljaig, megtudod. -
Lost.S03E00.HDTV.XviD-LOL ez micsoda?
-
Cvd #8198 Pl. könnyedén lehetett a Kate-hez kapcsolható fekete ló (alakjában). -
bcrics #8197 vki tud olyan cimet adni ahol online lehet filmezni?
1mbes a letöltési sávom
-
1Obi1 #8196 A füst és a Monster egy és ugyanaz, szintén a készítők nyilatkozták.Ti nem olvastok spoilereket?
-
Reyes #8195 Dharma videó
A vége durva;)
Bocs, ha már volt! -
Sztem henry gale az, aki egy négylábujjú, alakváltó, geci kis voodoo. -
Reyes #8193 Szerintem az egyik szikla volt az
-
FLeK0 #8192 de, az
viszont a lenti idézetben valószínüleg vmi másra gondolnak, ahol nem füstként láttuk.