22325
-
Alien1024 #8311 MInden esetre THX -
Dunkey #8310 Jah, egyébként én lennék Kenny :D. -
Dunkey #8309 Na, ilyen gyorsan terjednek a hírek? :D:D:D
Nagyon jó volt fordítani, és szerintem jóra is sikerült, tökre élvezet ;).
Itt is megköszönném a társaimnak, hogyha esetleg erre járnának: jó együtt fordítani! :D -
Thomas Hangmen #8308 na van magyar felirat itt
http://lostfeliratok.extra.hu/ -
Alien1024 #8307 a 3évad 1rész elején mi annak a számnak a cime? -
http://lostfeliratok.extra.hu/ itt lesz elöször asszem a 0. részhez már va magyar felirat -
most akkor a lost.300.hdtv-lol ehhez nincs magyar felirat?
ha van hol?
kösz -
Mikorra várható magyar felirat? ha lesz vki belinkeli ide? -
FLeK0 #8303 mint mindig, lostlinks.net -
Egerwin #8302 Az eleje nagyon ottvan, először azt hittem valami hülyeséget szedtem le, de aztán beindultak a dolgok...:) -
hát én nagyot csalódtam a 3x01-ben :( sokkal többet vártam! -
hi all! sztem jo az elsö rész várom a többit! egy kérdés hol találom a 2. rész elözetesét??? mert em találom sehol -
forom.com-n mar van angol sub is, ha esetleg valakinek segit amig a magyar el nem keszul ;] -
Daveee #8298 0 az összefoglaló rész, nem hivatalos -
K Ace #8297 Volt egy 0. rész.(S03.00) Az egy összefoglaló volt. Most van az 1.rész(S03.01) és így megvan a dupla. -
Akkor összekevertem a 4400-al, bocsi. -
Daveee #8295 dupla részel sozkták befejezni....... -
Nem dupla résszel szoktak indítani?
Most mi történt? -
Már csak 20 perc és kezdem én is. -
Na megneztem en is.pozitiv csalodas volt.nem tudom, valamiert rosszabbra szamitottam.rengeteg uj kerdes megint mehet az agyalas. -
1Obi1 #8291 Nem lesznek 1-2 hetes szünetek, csak egy 3 hónapos. -
Hetente, szerda este van a premier az ABC-n, csutortok hajnaltol/reggeltol kerul fel a netre. Neha vannak szunetek (van hogy par het, vagy hogy hosszabb), akkor altalaban ismetelnek egy-ket reszt, majd jon a kovetkezo blokk az uj reszekkel. Felirat pentek/szombat kornyeken szokott erkezni, altalaban a reteksubon elobb, aztan jon a feliratok.hu-s verzio is, kesobb pedig az egyeb ripekhez idozitettek is befutnak. -
ZsirosKenyer #8289 Egyébként az ABC milyen gyakran tűzi adásra? 2 hetente v havonta?
(A S02-vel le voltunk maradva, egyben szedtem le a full évadot.) -
Nekem marhára bejött ez a rész :)
Tonnányi új kérdés :D De istenes :) -
1Obi1 #8287 Nekem is megvolt akkor. -
coks #8286 Http linkek, én is innen szedtem le: http://href.hu/x/1sxx -
Dunkey #8285 Öh Fleko milyen netkapcsod van? Bithura 5:04kor ment ki és meg is kell nézni, az 42 perc
tán vmi titkos sunyi ftpről szedted és már 04:54kor megvolt? :D (csak így láthattad 36ig :P) -
Dunkey #8284 jah első 5 perc ütős, a többi ammeg eléggé töltelék
de legalább mostmár tudják h ál-Henry Gale igazi keresztneve Ben (az minek is a becézése? :D)
salieri: estére felirat? azt hittem h csak mi (lost.hu fórumosok) csinálunk majd ilyen hamar :D -
Daveee #8283 namár töltöm az első részt :D akinek kell a torrentje vegyen fel msn re: [email protected] -
FLeK0 #8282 nem rossz a nyitány, de nincs tele meglepetésekkel.
első 5perc a tavalyi kezdésre épít, és jobban üt, utána pedig jön a sok-sok kérdőjel. Jack története pedig szokás szerint egy érdektelen szar, de ezvan :)
előzetes szerint jövő héten megindul az akciórészleg, jónak ígérkezik ez a pár őszi rész. -
salieri #8281 reggelre lost...estere felirat...vegre elkezdodik!!! -
1Obi1 #8280 Le vannak maradva, a lost.hu már csütörtök megcsinálja.
"lol oké :D de sztem már 11 kor fenn lesz nforce-on"
Úgy hogy éjszaka 3-kor fejeződik be a vetítése?BRAVÓ little man! -
ne írj múlt időben, mert még mindig van másnap álltalában a PB-hez. :)
amúgy a retekes sub már pénteken, szombaton megvolt az előző évadkor(W3ndigo köszönjük :) ), a feliratok.hu-s pedig hétvégén ált. megvolt. -
FLeK0 #8278 Az előző évadnál javarészt hétvégére volt. -
kiváncsi vagyok hogy mikor lesz hozzá magyar felirat ,a prison break-hez már másnap volt felirat általában -
FLeK0 #8276 ~20 perccel az adás (ami 3-tól 4-ig lesz) után töltheted. -
ABC adón és kinek van olyanja? Vagy tud valaki oNlInE lejátszót? :) ja és hánykor? -
várjuk!:) -
LOST MA!!!! -
És a legfontosabb talán:
Addig senki se jöjjön a topikba, amíg nem látta a legújabb részeket, mert belefuthat soksok spoilerbe. Ha valaki nem akar kockáztatni vagy a saját maga élvezetét elrontani, addig ne fórumozzon itt. Mert habár van spoiler tag, leszünk páran akik nem mindig fogják használni (szándékosan vagy véletlenül elfelejti, most mind1), és az ebből fakadó félreértéseket előzzük meg ezzel a kis fórum "megvonással" az aktuális rész megtekintésééig.
De tuti megint lesz "de szemét vagy, én még nem láttam az XY részt, most lelőtted a poént..." féle mondat így is dögivel..