22325
-
FLeK0 #8432 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4815162342 -
Tetszett a második rész (is) ;]
[/spoiler]Végig azt vártam, hogy Jin is megszólal angolul. És lehet hülyeség, de tutira veszem, hogy egy kellő pillanatban, kiderül hogy perfekt ő is... Ezt a raboknál bevett "kőbánya" dolgot viszont nem nagyon értem egyelőre. Mármint hogy miért, hogyan, kik, stb... Talán pár rész múlva kiderül. Ben viszont haláli, nem ismertem a színészt eddig, de valami istentelen jól csinálja.[/spoiler] -
Egerwin #8430 Szerintem is jó rész volt. Nemsokára kész lesz a felirat hozzá :)
-
Úgy tűnik nagyon visszaesett a nézettség. Máskor mikor benéztem, már volt vagy 200 hsz, mostanság meg alig van.
Nekem tetszett az első, bár kíváncsi vagyok, mi lesz az a szörnyű dolog, amit Kate -el fognak csinálni. (Ugye azért kajált, hoyg legyen valami jó, amire emlékezhet.) -
Jó volt ez a rész is. Felirat nélkül is megértettem nagyjából, de azért a részleteket mégis csak abból tudom meg, ezért így többször is megtudom nézni:) -
Hát ige korrekt volt ez a rész de megnéztem a e03 promoját....hát rosszul tettem!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Desmond tényleg meztelen lesz!! kivi vagyok mivel magyarázzák! és ahogy kiveszem a promobol a "fekete" füst is elökerül! :) -
FLeK0 #8426 erre a részre nem lehet panaszunk, jó a flashback és a szigeti rész is nagyon :)
jövő héten locke! -
nekem a 700 megás változathoz kéne egy link, akár smsweb is jó, csak ne torrent, mert az nem megy melóhelyen. -
coks #8424 Íme a 2. epizód letöltési lehetőségei: http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=149
Teljesen felesleges ide bemásolnom, folyamatosan változnak. -
Daveee #8423 kinn van a 2. rész neke már lejött, várok feliratra -
vg #8422 Szarul... ;) -
Egerwin #8421 Hát... szódával elmegy :D
ON -
Egerwin #8420 OFF
Bocsika, hogy offolok csak azt akarom megnézni, hogy hogy viszonul a logóm ehhez a designhoz...
-
direkt j vel irtam :D H ne kössetek belém de mind1 :D -
Gratula! -
ma van a névnapom...de elég szarul sikerült a mai nap, így hazafele jövett azon gondolkodon mi tudná mégjobban elb*szni....erre mikor hazaérek a szobámba mit látok...hát egy LOST krónikák....ááá mennyire örültem... :D
tök zsír :D -
ironizált..
-.- -
Balázs 17 #8415 azért szentem te is:D
és nem a hosszú í miatt
hejesírás-helyesírás -
Wow
-
altgr+j? -
A hejesirást azért fejben tarthatnád.
ui: nekem nincs hosszú i-m a billentyűzeten mielőtt valaki belémkötne :) -
a lost lélektanilag oriásit feljlődőtt a 3ik évad első részével remélem tovvábra is tartja a szinvonalat, bár nekem kezd 1re erőltetettebnek tűni a sok ujjonan megjelenő komplexum illetve szereplő amivel még több kérdést akarnak ránk sozni... Ami azt illeti én már fejben sem tudom tartani a sok kérdést szóval én ár nem nagyon várok válaszokat... De ettől függetlenül nekem nagyon tetszett az első rész! -
hát nem tudom, remélem erre is fény derül -
Köszi szépen. Remélem jó lesz. -
FLeK0 #8408 Lost Season 2 Xvid Dvdrip -
OFF
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az első két évadból TvRip-es változatom van, mindig frissen lett letöltve a TV premier után. Ezeket szeretném "lecserélni" DVDRip-re, mert ha jól tudom már a második évadot is kiadták Amerikában. De egyszerűen nem tudom, hogy honnan töltsem. Torrenteken ha van egyáltalán, akkor is nagyon kevés a seed. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahonnan lehetne tölteni?
Több sorozatot is szeretnék ilyen formában letölteni. -
De arra még csak következtetni lehet, hogy estleg volt köztük valami, nem? Vagy már megint nem voltam elég fgyelmes? -
Balázs 17 #8405 miről beszélsz loool?:D -
FLeK0 #8404 ? -
Vikesz16 #8403 Köszi szépen,sikerült!! -
sorrow #8402
De honna tudták, hogy Walt túl fogja élni a zuhanást???,
hiszen számítottak rá, hogy azzal a géppel jön.
-
winnie #8401 nem a "nő", hanem a felesége:) -
Lehet hogy azért nem lepődtek meg, mert már történt hasonló dolog. A drogos gép is lezuhant, lehet, hogy azt is a mágnes szippantotta le, vagy lehet, hogy ők is úgy kerültek oda a szigetre, és a lost Experience-es videóban említett egyik faluba beköltöztek, vagy eredetileg ők voltak a falu lakói, bár ezt nemhiszem, mivel nemsok öreg van köztük. -
FLeK0 #8399 egy csáp nőtt a jobb könyökükből -
A repülős rész nagyon tetszik, főleg az, hogy már kb 4. szempontból látjuk lezuhanni, és mindig egyre jobban összeáll a kép, először csak az első részét látjuk, utána a hátsót is, utána nem látjuk de tudjuk, hogy Desmond miatt zuhant le, azután pedig a távoli nézet a többiek városkájából. A Locke-os részt már várom, már nagyon érdekel mi történt a bunkerrel, és azokkal akik ott voltak. -
Igen már észrevettem, most felirattal néztem meg, és tényleg elmondják párszor, de nekem csak a végén tűnt fel mikor közvetlenül neki mondják hogy Ben. -
:D:D:D
Azt nem értem az első rész elején amikor mindenki kimegy és nézik ahogy lezuhan a gép. Senki se mondja hogy ejj mi lehetett ez és az arcukon se látszik :S
Meg amikor Ben mondja goodwinnak meg ethan-nek hogy menjenek azok se ellenkeznek nagyon. -
FLeK0 #8395 jól, az elején is sokszor mondják. -
Mármint az, aki Kattel reggelizett, és Henry személyazonossgát ellopta. -
Jól hallottam, hogy a fő other igazi neve Ben(a nő mondja a végén, hogy thank you Ben)?