22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • FLeK0
  • PiszkosFred
    Tetszett a második rész (is) ;]

[/spoiler]Végig azt vártam, hogy Jin is megszólal angolul. És lehet hülyeség, de tutira veszem, hogy egy kellő pillanatban, kiderül hogy perfekt ő is... Ezt a raboknál bevett "kőbánya" dolgot viszont nem nagyon értem egyelőre. Mármint hogy miért, hogyan, kik, stb... Talán pár rész múlva kiderül. Ben viszont haláli, nem ismertem a színészt eddig, de valami istentelen jól csinálja.[/spoiler]
  • Egerwin
    Szerintem is jó rész volt. Nemsokára kész lesz a felirat hozzá :)
  • kirol
    Úgy tűnik nagyon visszaesett a nézettség. Máskor mikor benéztem, már volt vagy 200 hsz, mostanság meg alig van.

Nekem tetszett az első, bár kíváncsi vagyok, mi lesz az a szörnyű dolog, amit Kate -el fognak csinálni. (Ugye azért kajált, hoyg legyen valami jó, amire emlékezhet.)
  • Gerbill
    Jó volt ez a rész is. Felirat nélkül is megértettem nagyjából, de azért a részleteket mégis csak abból tudom meg, ezért így többször is megtudom nézni:)
  • kill3r21
    Hát ige korrekt volt ez a rész de megnéztem a e03 promoját....hát rosszul tettem!!!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Desmond tényleg meztelen lesz!! kivi vagyok mivel magyarázzák! és ahogy kiveszem a promobol a "fekete" füst is elökerül! :)
  • FLeK0
    erre a részre nem lehet panaszunk, jó a flashback és a szigeti rész is nagyon :)
    jövő héten locke!
  • Csacsi
    nekem a 700 megás változathoz kéne egy link, akár smsweb is jó, csak ne torrent, mert az nem megy melóhelyen.
  • coks
    Íme a 2. epizód letöltési lehetőségei: http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=149
    Teljesen felesleges ide bemásolnom, folyamatosan változnak.
  • Daveee
    kinn van a 2. rész neke már lejött, várok feliratra
  • vg
    Szarul... ;)
  • Egerwin
    Hát... szódával elmegy :D
    ON
  • Egerwin
    OFF
    Bocsika, hogy offolok csak azt akarom megnézni, hogy hogy viszonul a logóm ehhez a designhoz...
  • lele
    direkt j vel irtam :D H ne kössetek belém de mind1 :D
  • Hunnenkoenig
    Gratula!
  • LasDen #8417
    ma van a névnapom...de elég szarul sikerült a mai nap, így hazafele jövett azon gondolkodon mi tudná mégjobban elb*szni....erre mikor hazaérek a szobámba mit látok...hát egy LOST krónikák....ááá mennyire örültem... :D
    tök zsír :D
  • SötétBarom
    ironizált..

-.-
  • Balázs 17
    azért szentem te is:D
    és nem a hosszú í miatt
    hejesírás-helyesírás
  • Fenrir
    Wow
  • PiszkosFred
    altgr+j?
  • Fenrir
    A hejesirást azért fejben tarthatnád.

ui: nekem nincs hosszú i-m a billentyűzeten mielőtt valaki belémkötne :)
  • lele
    a lost lélektanilag oriásit feljlődőtt a 3ik évad első részével remélem tovvábra is tartja a szinvonalat, bár nekem kezd 1re erőltetettebnek tűni a sok ujjonan megjelenő komplexum illetve szereplő amivel még több kérdést akarnak ránk sozni... Ami azt illeti én már fejben sem tudom tartani a sok kérdést szóval én ár nem nagyon várok válaszokat... De ettől függetlenül nekem nagyon tetszett az első rész!
  • nesster
    hát nem tudom, remélem erre is fény derül
  • Challanger
    Köszi szépen. Remélem jó lesz.
  • FLeK0
    Lost Season 2 Xvid Dvdrip
  • Challanger
    OFF

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az első két évadból TvRip-es változatom van, mindig frissen lett letöltve a TV premier után. Ezeket szeretném "lecserélni" DVDRip-re, mert ha jól tudom már a második évadot is kiadták Amerikában. De egyszerűen nem tudom, hogy honnan töltsem. Torrenteken ha van egyáltalán, akkor is nagyon kevés a seed. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahonnan lehetne tölteni?
    Több sorozatot is szeretnék ilyen formában letölteni.
  • Gerbill
    De arra még csak következtetni lehet, hogy estleg volt köztük valami, nem? Vagy már megint nem voltam elég fgyelmes?
  • Balázs 17
    miről beszélsz loool?:D
  • FLeK0
    ?
  • Vikesz16
    Köszi szépen,sikerült!!
  • sorrow

De honna tudták, hogy Walt túl fogja élni a zuhanást???,
    hiszen számítottak rá, hogy azzal a géppel jön.

• winnie
    nem a "nő", hanem a felesége:)
  • Gerbill
    Lehet hogy azért nem lepődtek meg, mert már történt hasonló dolog. A drogos gép is lezuhant, lehet, hogy azt is a mágnes szippantotta le, vagy lehet, hogy ők is úgy kerültek oda a szigetre, és a lost Experience-es videóban említett egyik faluba beköltöztek, vagy eredetileg ők voltak a falu lakói, bár ezt nemhiszem, mivel nemsok öreg van köztük.
  • FLeK0
    egy csáp nőtt a jobb könyökükből
  • Gerbill
    A repülős rész nagyon tetszik, főleg az, hogy már kb 4. szempontból látjuk lezuhanni, és mindig egyre jobban összeáll a kép, először csak az első részét látjuk, utána a hátsót is, utána nem látjuk de tudjuk, hogy Desmond miatt zuhant le, azután pedig a távoli nézet a többiek városkájából. A Locke-os részt már várom, már nagyon érdekel mi történt a bunkerrel, és azokkal akik ott voltak.
  • Gerbill
    Igen már észrevettem, most felirattal néztem meg, és tényleg elmondják párszor, de nekem csak a végén tűnt fel mikor közvetlenül neki mondják hogy Ben.
  • nesster
    :D:D:D

Azt nem értem az első rész elején amikor mindenki kimegy és nézik ahogy lezuhan a gép. Senki se mondja hogy ejj mi lehetett ez és az arcukon se látszik :S
    Meg amikor Ben mondja goodwinnak meg ethan-nek hogy menjenek azok se ellenkeznek nagyon.
  • FLeK0
    jól, az elején is sokszor mondják.
  • Gerbill
    Mármint az, aki Kattel reggelizett, és Henry személyazonossgát ellopta.
  • Gerbill
    Jól hallottam, hogy a fő other igazi neve Ben(a nő mondja a végén, hogy thank you Ben)?