22325
-
hentesferi #8512 Hi all
ma néztem meg az s2 utolsó részét hááthh...
eléggé érdekes :D az a kár hogy a s3-t nem tom honnan lehetne leszedni :)
az a kár hogy a 3. évadba már csak 3 rész van ?! :S -
FLeK0 #8511 azt írtad, hogy nem tud divx-et lejátszani, akkor nem fogod tudni így felírni, és sok dvd fog kelleni. -
asszem nem érted a lényeget...ha nem adatként írod fel, hanem mint mondtad "asztali dvdlejátszon (nem divx-es) meg tudjam nézni", akkor az dvd video, amire ha jól rémlik egy dvd -re max 4 órányi film fér fel, kódolástól függően persze. Egy duplarétegűre max 8 óra. De javítson ki valaki hogyha nagy hülyeséget mondanék. Szóval KIZÁRT hogy a teljes 2. évad rámenjen egy dvdre dvd videoként. Max adatként, de azzal egy nem divxes lejátszó nem tud mit kezdeni. Sztem csináld azt hogy összeszedsz 3-3,5 órának megfelelő részt és azt pl. nero vision expressel dvd formátumúra (.vob) konvertálod, és úgy írod ki. -
Piko888 #8509 Nekem megvan a teljes 2. évad egy rész 360 mega, tehát simán felfér 2 dvd-re. Már csak egy progi kellene. -
Talán mert a készítők a kaja problémát megoldották. Amikor Locke nem vadászott többet, megtalálták a bunkert, tele kajával. Aztán amikor azt hinnénk hogy az kifogyott, jött a ballonos ellátmány, szintén sok kajával. Emellett még Jin is halászott, bár ez elenyésző, de ez is kajaforrás volt.
És mivel Jack is a bunkerben élt sokáig, neki is volt alkalma borotválkozni, vagy hajat vágatni ez alatt a közel 70 nap alatt.
#szerintem -
Cvd #8507 Pedig Hurley halálbiztosan fogyott. Márcsak azért is mert valamelyik szinésztársa fogyókúrára fogta, és valami több tíz kilótól szabadult meg. Hír is volt ebből egy-másfél éve. Mondjuk én se látok rajta nagyon feltűnő változást de azért egy fokkal mintha soványabb lenne. -
Balázs 17 #8506 esetleg mert eszik mint állat, ha nem veted volna észre:) -
Rio81 #8505 djukel, nézzél survivort ha hosszú hajra és fogyásra vágysz... -
djukel #8504 Számomra a legnagyobb rejtély ebben a szar sorozatban az, hogy a dokinak 50 nap alatt miért nem nőtt meg a haja és az a istentelenul dagadt csávó miért nem fogyott le egy kicsit. -
Ő pont azt mondja, hogy kb 2 rész férne fel egy dvd-re. tehát összesen 12 dvd lenne a második évad. -
Piko888 #8502 Jó lenne 2 dvd-n is -
winnie #8501 "nekem semmi bajom ezzel ettől jó a sorozat h igy van felépitve logikusan 1másra rkva"
én most a harmadikban azt bírom, hogy abszolút kiszámíthatatlan, nem tudni, hogy mi lesz a köv. jelenet, a köv reakció. -
Balázs 17 #8500 loool
2évad? pffff amikor egy ávad kitesz 2dvd-t, ha divx, neked nem abba kell, ezé nagyon sok lenne:DDXD
-
Piko888 #8499 Hi!Milyen progival tudnám megoldani hogy a 2. széria összes részét kírom egy dvd-re és asztali dvdlejátszon (nem divx-es) meg tudjam nézni. Köszi -
LOLOL
Az Eureka cimü Sci-Fi Chanel-es sorozat honlapjarol. Egy fake webshop olyan itemekkel, amik "Made in Eureka"
"Is the wait for the new season of Lost slowly killing you? There's no waiting with the TemporalVision Monitor — just use the special +/- Time buttons on the remote to advance the day, week, month or year to tune in to the yet-to-be-produced show you want to peek in on." -
van abban amit mondtál...
folyt.: "A" variáns: felhalmoz mégtöbb kérdést és mégtöbb rejtély és nem csinálják tovább és fejezzük be mi ahogyan akarjuk
"B" variáns: fény derül a sok titokra és befejeződik
szerintem "A" lesz
-
Rio81 #8496 Azért tegyük a kezünket a szívünkre: míg az első széria karakterközpontú volt, a másodikban kegyetlen mennyiségben felhalmozták a rejtélyeket, a megválaszolatlan kérdéseket. Elveszett az első évadnak az az "ártatlan" hangulata, ugyanakkor a helyébe lépett valami más, amitől legalább olyan jó lett a színvonal. Kíváncsi leszek, hogy a harmadik évad milyen érzéseket fog kelteni bennem, úgy an bloc. Eddig tetszik. -
nekem semmi bajom ezzel ettől jó a sorozat h igy van felépitve logikusan 1másra rkva
1ébként ha megfigyeleitek az első évado mindenhol vannak jelek és csak a második évadnban értjük meg szal minden résznek van valami mondanivalója csak megkell találni -
az a sok ember aki nézi szerintem szereti azt, hogy apránként tud meg infokat, aztán összerak magának valamit, találgat, hogy mivan -
Mindenki tisztában van vele, hogy a sorozatok között vannak olyanok, amelyek története minden részben egy egész, és vannak olyanok, amelyek kérdései szezonokon át húzódnak. És van olyan, amely ezeket ötvözi, általában minimális nyitott kérdést hagyva a következő részekre. Colombo minden részben kideríti ki a csúnya gonosz gyilkos. A CSI is. Még csáknorrisz és rex is walkerként és rexfelügyelőként. Ennek ellenpéldája a Lost, és még millió másik sorozat ebből a típusból. Mindenki tisztában van vele, hogy a Lostban az eltelt időt szinte teljesen egészében bemutatják, ezért nehéz befejezni. Ha egy mozifilm lenne, akkor 100 percbe össze lehetne hozni a dolgokat, de közel sem tudnánk meg ennyi mindent a szereplőkről. Lenne egy egész estés misztikus/akció/thriller, és kész is. De sorozatként a Lostban apránként kapjuk meg a válaszokat, és velük az újabb kérdéseket.
Amíg lesz nézettség, ne várj mindent lezáró válaszokat ;] Győzd meg az amcsikat, hogy ne nézzék, az ABC majd leállítja, és akkor kapsz választ - talán - a cancel előtti 2-3 részben ;] -
Mondjuk X-Aktaknal senki sem rinyalt, hogy 10 ev utan tudtak meg, ki a smoker meg ilyesmi... erdekes... -
"azzal is tisztában vagy hogy akkor vége lenne a sorozatnak, amit nem szeretnél"
Ilyet soha nem mondtam :) Reménykedem hogy ez az utsó évad, ennyi. :D -
Cvd #8490 "de bocsánat hogy rosszat merészeltem írni a sorozatról" - Mert azt írtad hogy nem árulnak el mindent egyszerre egy rejtélyekre és kavarásra épülő sorozatban, hanem apránként adagolják?
Kijavítanálak: te ezzel nem rosszat írtál a sorozatról, hanem teljességgel feleslegeset. Összefoglalva az az álláspontod (meg vannak még páran ezzel így) hogy baj hogy nem árulnak el mindent egyszerre, ugyanakkor azzal is tisztában vagy hogy akkor vége lenne a sorozatnak, amit nem szeretnél. Akkor most a sorozatban van a hiba? vagy azokban akiket zavar hogy teljességgel feleslegesen kell ugyanezt részről részre több hozzászólótól is olvasni? Vagy egyszerűen ezzel az állásponttal van a hiba? Szvsz elég egyértelmű a válasz. -
nem szenvedek, inkább csak bosszant a dolog
de bocsánat hogy rosszat merészeltem írni a sorozatról
-
Már látom ki írja a 4. évad forgatókönyvét
-
Balázs 17 #8487 grat 
-
és amúgy néger -
kíváncsi vagyok mikor derül ki h Jin perfekt angol, valójában ő a dharma vezetője, Ben főnöke, Sun pedig egy ártatlan áldozat, amúgy rendelkezik sok olyan tulajdonsággal mint Walt, telekinézissel lökte le a tetőről a csókát akivel megcsalta Sun és mellesleg ha akarná egy röpke gondolattal ki tudta (volna) törni Sun apjának a nyakát. És valójában Boonet is ő ölte meg. -
ZsirosKenyer #8484 hát ha nem lesz 4. évad akkor minden bizonnyal kiderülnek a dolgok.. -
ZsirosKenyer #8483 "De ugye ha mindenre választ kapnánk akkor vége lenne a sorozatnak és akkor nem jönne be több pénz a készítőknek. Ők pedig minnél többet akarnak keresni..."
Ügyes vagy hogy rájöttél és megosztottad velünk! Minden sorozat erről szól képzeld, csak máshol nincs miért nyújtani a dolgot hisz úgyis arra kiváncsi a tömeg hogy Marissának sikerül-e meghódítani James szívét. Ha megnézed ugyanúgy telerakják idétlen csavarokkal az összes többit is. Amialatt ezt a topikot nézegeted elmehetnél moziba, ott egyből kiderül minden és nem kell várnod.
Én leszarom hogy mennyit keresnek a készítők, meg is érdemlik hisz toppos a sorozat, és úgylátszik a marketing-csel is jól működik hisz te is megnézed hétről hétre.
Azért voltam ilyen ingerült mert már idegesítő hogy mindenki itt sírdogál hogy "jajj. megint nem derült ki semmi..". Ha így állsz hozzá akkor ne csodálkozz hogy szenvedsz! -
Balázs 17 #8482 a 3. évad végén fény derül, egy első évados rejtélyre:DD -
Szerinted fel ev mulva "megtudjuk az igazsagot"? o.0 -
Szánalom? :)
Nemtom feltűnt e, de már lement 2 évad a sorozatból, és nem csak a vége érdekel, hanem válaszokat akarok. De ugye ha mindenre választ kapnánk akkor vége lenne a sorozatnak és akkor nem jönne be több pénz a készítőknek. Ők pedig minnél többet akarnak keresni... -
ZsirosKenyer #8479 miről beszélsz ember? Ha csak a vége érdekel inkább ne is nézd! Szánalom..
Várjál fél évet és töltsd le az utolsó 4 részt, akkor megtudod az igazságot.. És addig sem idegeskedsz feleslegesen. -
teljes mértékben egyetértek veled, mármint abban hogy a készítők erre hajtanak, hogy ne légy közömbös a sorozattal szemben, hanem vagy szeresd és azért nézd, vagy "huu-de-idegesít-de-megnézem-mert-érdekel-már-mi-lesz-a-vége"
Egy terméknél/szolgáltatásnál még elfogadhatónak is tartom, hogy a marketingesek ilyen eszközöket használnak a közömbösség elkerülése miatt...de egy sorozatnál idegesítőnek tartom továbbra is :)
mindemelett természetesen ugyanugy nézni fogom továbbra is, jópár "gyenge harcossal" ellentétben, akiknek annyira elegük lett hogy abbahagyták a nézését:D -
szerintem a lost 3ik évadja teljesen megváltozott nemhozza azt a régi "lost fílinget" Inkább pszichológia... -
kösz az infót -
Daveee #8475 2007. január vége -
Hellász!
Lehet alap kérdés, de mikor kezdik a 3.évadot az AXN-en? -
Daveee #8473 igen, feliratok.hu