22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Csaba007
    Hát a 3. évad elég furcsa. A hangulata megmaradt a régi de nagyon sok a kérdés. De várom a folytatást!
  • Geeryy
    itt
    de csak azert mert rendes vagyok
  • precision
    vedd meg a boltban
  • Piko888
    Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a lost 1 évad dvd-jét? Köszi
  • Balázs 17
    dehogy is nincs, ottvan pl Desmond..meg még gondolom mindekiről jönnek elő még dolgok.
  • lele
    remélem értettétek :D kicsit fáradt vagyok már :D
  • lele
    szerintem a 3ik évad teljesen megváltozott
    túl sokat kérdés van és nehéz fenntartani inkább lélektnai és pszchologiai jelentősége van teljesen megváltozott az egész a szereplő ábrázolása is és a rendszerezés is...szép sorba fűzik vissza a szálakat kiváncsi leszek a következő részre mert ott már nincs kit visszafűzni
  • Crem
    kösz!!!:)
  • FLeK0
    8.
  • Crem
    Helló!

Kérnék egy kis segítséget!
    Lemaradtam a pénteki részről. Szeretném megtudni, hogy a 2. évad hányadik része volt ez pontosan?

Előre is kösz!
  • Laza
    Remeltem hogy nem hagyjak ki ebbol az evadbol az igazi Lost erzest, es szerencsere a 3. reszben visszajott, es amint kiderult, marad is :)

Le kell allnom par hetre, hogy egyszerre tobb reszt megnezhessek, mert igy egyesevel nem az igazi :))
  • magus
    szerintem Jin telepatikus képessége játszhatott szerepet Desmond beszólása ügyében.

a promo meg nyiff:/
  • Balázs 17
    áhhhh promok ez kész!! ugye nemlesz szünet a sorozatban, mármint köv. héten?:D
  • Balázs 17
    na megnéztem
    jó volt ez a rész és aztvettem észre, hogy végevan:( ohhh mondom
    érdekes ez a 3 ember télleg, hogyan élték túl azt nemtom, de bizonyíára erre is lesz válasz csak várjuk ki:)
  • LasDen #8578
    mondjuk én ezt nem tuttam...
  • FLeK0
    arról beszélt
  • Daveee
    a 3. részben benne is van......
  • Monoton
    már az első szezon után mondták hogy vissza fog térni
  • LasDen #8574
    Megnéztem......és vegyes érzéseim vannak.....
    de a legérdekesebb az hogy a héten olvastam ebben a LOST könvyben az Amrams Lindelof interjút ahol volt kérdés hogy Boonet láthatjuk majd még a sorozatban? a válasz igen volt, bár én gondoltam már úgy se lesz...erre egyből feltünt mikor megláttam a nevét....... :D
  • Papirzacsi
    Nem vagyok ilyen hiba észrevevős ember általában fel se tűnnek a dolgok,de ez mégis ordított a képernyőről.Ezek szerint csak nekem. :-)
    Tippem az volt ,hogy valószínűleg a jegesmedve vadászatból vágták ki, de ez lényegtelen. Lényeg, hogy nem oda illik a kép. :-)
  • Hunnenkoenig
    Mondjuk biztos inkabb regebbi reszböl van a jelenet, mert ugye nem hatizsakkal repült a bunkerböl, szoval feltehetö, hogy kellett egy ilyen jelenet, amit nem tudtak, avgy elfelejtettek leforgatni es ezert bevagtak archivbol...
  • Hunnenkoenig
    Aham...

Vagy volt egy jelenet, amit kihagytak idöhiany vagy dramaturgiai meggondolasok miatt, vagy egy regebbi reszböl vagtak be szinten dramaturgiai es/vagy idöhiany miatt...

Amugy nekem nem tünt fel, mert annyira rövid es a vilagon szerintem max 10 embernek...

Multkor volt itt egy kiserlet a TV-ben. Embereket allitott meg egy szöke bombazo az utcan mikrofonnal es egy feladatot kellett megoldaniuk. Miközben a kliensek a feladatra öszpontositottak, kicsereltek a csajt egy vöröshajura.

Senkinek nem tünt fel.

Meg az sem, mikor fickora csereltek a csajt.

Szoval rohadtul nem lenyeges...

Ha egy erdekfeszitö jelenetnel pirosruhas bohocok ugralnanak a hatterben, a legtöbben azt sem vennek eszre.
  • Slash89
    Az egyik pillanatban még nincs rajta a hátizsák, a másikban pedig már igen.
  • sorrow
    Hát Desmond valami szuperképességgel fertőződhetett meg, Hurley meg is jegyzi hogy esetleg egy HULK lett , talán ő tudtán kívül egy eröteret gerjesztett ami megvédte őt, Lockot és Mr.Eko-t a robbanástól.

Vagy meggörbült a tér és kiteleportálódtak.

Mert a bunker felrobbanását nem élhették túl.
  • Hunnenkoenig
    En se latok semmit...
    Csak etet. :-))
  • precision
    én nem látom :)
    mi a hiba? :)
  • Slash89
    Nekem elsőre fel sem tűnt, de most hogy mondod, eléggé zavaró hiba.
  • Papirzacsi
    Elég béna az S3 3. részben 2:43 körnéykén az a hiba. Ha nem direkt hagyták benne, akkor paradicsomszeműek a készítők.
  • Hunnenkoenig
    Ez egy rendszeretö jegesmedve.

Lehet, hogy az volt epp az apoloja es ezert öt megkülönböztetett figyelemben reszesitette. :-)))

Vagy csak veletlen volt epp ugy ott a rongy...

Vagy Mr. Ecko, miközben a maci huzta a földön, csusztaban gyorsan betakarta, mert kilatszott a pipije es ugye akkor mar nem lehet esti müsorban adni, vagy ki kell blurozni, az meg nem nezett volna jol ki...
  • PiszkosFred
    Hja, aztan szépen betakarta a hullát a dharma logós terítővel ;]
  • mukika
    hú bazze azért a promok odabasznak rendesen. :O

amúgy nagyon jó kis rész volt. aki szerint lapos, és gyenge a 3. évad, az nem tudom mit nézett eddig. annyi minden kiderül, és annyi mindenre válaszokat kapunk, hogy csak na. csak oda kell figyelni, hogy mit nézel, és értelmezni is kell. nem fogják a szádba rágni a készítők.
  • Hunnenkoenig
    Hat gondolom elhurcolt mar nehany embert az evek soran, nem a neger volt az elsö...

Mondjuk en azt birtam, hogy ha teged a labadnal fogva rancigal egy ehes jegesmedve, a nadragod es a labad nem igazan fest olyan jol, mint Mr. Eckoé...
  • PiszkosFred
    Azért a "kis játék dömper" és a dharma logóval letakart hulla kérdésére is kíváncsi vagyok ;]
  • Lyan Kyj
    Nekem kifejezetten tetszett az új rész, ismét kevesebb flashback volt, mint szokott, és annyira lekötött, hogy meglepődtem, milyen hamar vége lett. Most esett le a ketrec és a jegesmedvék kapcsolata, bár a fennmaradásuk és a "miért hozták ide őket" kérdés még megmaradt
  • Hunnenkoenig
    Hat en is attol feltem, hogy azok lesznek az uj szereplök...

A csaj valami szörnyen szarul jatszott. Inkabb ripacskodott es amugy meg mindkettö eleg unszimpatikus...
  • Magoo
    Nekem az a bajom, hogy túl szét van szórva most sok szál....és ezért egyes történések között hetek telhetnek el (leadási idő szerint). Mivel egyik részben mutatják hogy mi történt egy időben ezekkel, aztán a következőben meg, hogy mi történt ugyanebben az időben azokkal....és így tovább. Legalább 3 szálat kell vinniük, akkor most ilyen hármas tagolásban kapjuk a sztorikat? a promo alapján a kövi epizódban ismét az others-éknél történő dolog lesz...
    Apropó...én nem siklottam el a Desmond-os dolog felett! :) Nézd csak meg...én is fel tettem a kérdést #8532-ben :)
  • PiszkosFred
    Ahogy a BSGnél is, itt is az az érzésem, hogy a következő 1-2 részben meghal egy másodvonalbeli szereplő. (féltem, hogy Ekoval lesz egy vezéráldozat, de úgy látszik hogy Eko marad egy ideig még - gondolom azért sem volt olyan súlyos a sérülése a macitól, hogy Jack távollétében is kezelhető legyen) És ezért lettek a szokásosnál is aktívabbak az eddig háttérként funkcionáló túlélők - vagyis hogy a csaj vagy a fickó közül az egyik meg fog halni ;] Nem tudtam, hogy főszereplők lesznek.
  • FLeK0
    A végén bevillant 2 új arc (paulo és niki) főszereplő lesz mostantól, úgyhogy lesznek azért ott is aktívak.
  • PiszkosFred
    pfff... BefoLYásol ;] sorry...
  • PiszkosFred
    Akkor ahogy én látom ezt a részt.

Jacket az előző részben Ben megpróbálta együttműködésre bírni. Nem hiszem hogy sikere lesz, de majd kiderül. Sawyer még ennyire sem, erre volt már példa, szóval ő sem az a fajta. Kate-t passzolom. De a lényeg az egészben az, hogy a mostani részben (és a korábbiban is - lásd vese móka az apjával) is kiderült, hogy Locke-t könnyű befojásolni. Ahogy a zsaru is mondta, könnyen a bizalmába lehet férkőzni. Tudom, hülyén hangzik ez, de ha Locke lát értelmet a dolgokban, vagy esetleg úgy látja, hogy valakinek segítségre van szüksége, akkor talán rávehető arra, hogy másként cselekedjen mint a többiek. Szóval ha esetleg odaér majd az Others faluba/bázisra, akkor ne lepődjön meg a kedves néző, ha Locke a rambó fogások helyett másként cselekszik, és esetleg Ben/Henry zöldágra tud vergődni vele. Amúgy is különös "kapcsolat" az övéké. De mindezt most elő kellett hozni Locke kapcsán, ezt pedig legjobban egy ilyen Locke központú résszel lehetett felvezetni (megemlíti a zsarugyerek az apját, eszébe jut minden nézőnek a sztori... Boone előveszi a tolószéket, eszünkbejut hogy a szigeten tudott újra talpra állni, stbstb... apró kis utalások Locke dolgaira, egy részben szinte minden) Szóval kellett ez a rész, amolyan emlékeztetőnek. Lehet nem volt túl eseménydús, de jó volt.

De a poén felett úgylátszik elsiklott sok ember. Mégpedig Desmond és Hurley csevegéséről van szó, a vadonban, amikor Locke is szóba kerül... Megint egy új, valami furcsa dolog a történetben, amelyre választ kitudja mikor kapunk.

És a jelenlegi gárdából senki sem maradt (Eko ugye ki van ütve pár napra tuti, de akár hetekre is), csak Locke, ezért valószínű hogy egyedül fog elindulni. És ha igazam lenne az előzőekkel kapcsolatban, és Locket sikerül ott tartani szép szóval és meggyőzéssel az Othersnek, akkor jön majd be a képbe Alex/Danielle, a felépült Eko, és esetleg a hirtelen visszatérő Miki/Walt "hármasból" valaki(k), mint fény az alagút végén.

De mindez csak spekuláció, nézzétek el nekem ha hülyeségnek tűnik. Jövő héten többet tudunk talán, akkor lehet borul minden, és új elméletet kell kitalálni. ;]