22325
-
Tényleg fickó bekötött szemmel, valahogy a szájáról látszik szerintem :s
Az a kérdés hol van meg hogy ki ő :D -
Reklámnak ne vegye senki, tényleg csak akit érdekel:
Le lehet szedni az első évad összes illetve a második évad 1-18 epizód szinkronjait. Ezt csak azért mondom, mert elég kevés helyen van meg és sokakat érdekel. Cím: http://www.lostsite.hu -
goger #8710 ez egy pasi, ha figyelmesen nézitek akkor amikor az első tized másodpercben látszik akkor teljesen emberi kinézete van. ha tudok csinálok képet és berakom -
Na többek között ezert vagyok en annak a hive, hogy a banneren rajta legyen a csatorna neve is.
Nem csak copy right es a kellö tisztelet miatt, hanem emiatt is. -
winnie #8708 "Ezt most nem mondjátok komolyan hogy 5 évad lesz..."
annyi évad lesz, amennyire igény van. ha nem nézik, nem lesz több évad, ha nézik lesz. a színészek szerződéséből van még pár év, volt arról is szó, hogy az 5.-ben lezárják, de mérget nem lehet venni semmire. -
FLeK0 #8707 mtv 1 -
omg :D -
Tiger102 #8705 én kérek elnézést..
biztos az is ki van írva csak én nem látom..melyik csatorna?
-
áúúú
miközben írtad ezt az értelmetlen hozzászólást, nem szúrta ki a szemed a kékkel írott okt 4? -
homeless #8703 Bazdmeg, ennyire nehéz a kibaszott banner alá nézni???? -
Balázs 17 #8702 looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
-
Tiger102 #8701 most akkor hogy lesz? mikor kezdődik a 3.évad? vagy már megkezdődött? :(( -
FLeK0 #8700 vagy 15 -
kcsaba78 #8699 Ezt most nem mondjátok komolyan hogy 5 évad lesz...
-
Igen, ez az uj evad nagyon ott van a topon.
Ha ezt tartani tudjak a tervezett 5 evadon keresztül, akkor ugy mehet nyugdijba, mint a Sex and the City.
Meg esetleg egy mozifilm lezarasnak tenyleg jo lenne... -
Ez is nagyon jó rész volt. Szegény Sawyer-re mostanában rájár a rúd. Előző részben is kapott az arcára egy kicsit, na de ebben...
Nagyon jó irányba ment el a Lost 3. évadja. Nem tudom, hogy mi az ami megfog benne, de csak így tovább. Egészen más hangulata van, mint az előző 2 évadnak (részban azért mert külön vannak a szereplők). Eddig még nem is nagyon terelték rá a szót az eddigi nagy rejtéjekre, és újabbakat se nagyon kaptunk, ennek ellenére nagyon tetszik. Most pl. engem az is teljesen hidegen hagyott, hogy két sziget van. Azért az első évadban durvább meglepetések is voltak.
Az elsőben a misztikusság tetszett, jött a töménytelen mennyiségű kérdés. És nem érdekelt, hogy sokra nem is kaptunk választ. Így még érdekesebb volt.
A 2. évad igazából kicsit gyengébb volt (és nem azért, mert azt hetente néztem, az elsőt meg "egyben". Mert most a 3.-at is hetente nézem és mégis nagyon bejön). Lehet, hogy azért, mert itt már kevesebb volt a kérdés, és több a válasz.
Mindegy. A lényeg, hogy újra beindult a Lost, így van esély több évadra is. Csak az a 3 hónapos szünet ne lenne... -
ááááááááááááááááááááááááá emberfej a Marson ááááááááááááááááááááááá -
Igaz :) Kevertem a neveket :) -
Mellékesen jegyzem meg, hogy Locke nem Charlie-vel, hanem Boone-nal ásta ki a bunkert ;-) -
persze hogy villámhárító, hát ez nem is volt kérdés :/
csak szólt a csajnak hogy CSAK ERRE az egy napra költözzön le mert nem biztonságos vagy mi... erre csinálta ezt a szart és lám megvédte...
szal -
sorrow #8692 Én arra gondolok hogy tudta, hogy ott fog - azon a részen becsapódni a villám, ezért óvintézkedés céljából felépített egy villámhárítót és leföldelte.
-
Itt arrol volt szo, hogy ha nem epit villamharitot, akkor az nem vonzza a villamot magahoz es a villam akkor Clair kunyhojaba csap bele.
Azt hittem ez mindenkinek lejött.
Mar csak azert is, mivel amikor szolt Clairnek, akkor meg jele sem volt viharnak. Honnan tudta volna? -
Nomeg Locke "vadasz", tuti hogy ert a termeszet dolgaihoz - ezt lattuk is tole a dzsungelben az elejen - amibe beletartozik az is, hogy lassa, mikor fog esni... ;] Nem hiszem hogy barmi koze lenne ennek a "survivor skilleknek" a Desmond fele jovolatashoz. -
ööö, hát mi is történt, belecsapott a villám a golfütőbe, vezeték, meggyulladt a cucc...most ebben mi olyan különleges? tudta hogy esni fog (vihar lesz), a golfütő sztem vonzotta a villámot, nem? javítson ki vki aki jártas az ilyesmiben :) -
hát az nem meglepő hogy megmondta az esőt... hisz bárki eltalálhatja ha felnézz az égre ://////
a villámos dolog sokkal érdekesebb... -
Amugy a Desmondos 'jövőbelátos' dologhoz annyit, hogy ha jól rémlik a series 01 -ben, amikor Locke és Charlie mennek minden nap kiásni a bunker ajtaját, egyszer Locke ugyanugy megérezte másodperc pontosan, hogy mikor fog esni az eső, mint a mostani részben Desmond. -
En Sayidra tippelek. Bar hozzateszem, szerintem senki sem fog meghalni a kozeljovoben, max a season vegen.. -
Mondjuk kar lenne Hurley-ert, de rola aztan igazan minden el lett mondva szerintem...
(bocs a spamert, csak ezt elfelejtettem...tul gyorsan nyomtama sendet) -
Locke sem lehet, mert meg meg kell (es fogjuk) tudni, hogy miert került toloszekbe.
Az enekesgyerek (most hirtelen nemtom hogy hivjak) se lehet, mert neki allitolag meg elsz szerepe böven es Claire es Desmond es közte valami haromszögkapcsolat fog kialakulni...
Hurley sem lehet, mert Libby-t meg meg kell tudnunk, bar öt meg Desmond flashbackjeiböl is megtudhatjuk...
Szoval a legeselyesebb Hurley szerintem. -
nemtom, de olyan érzésem van hogy nem Jack és nem is Ecko fog meghalni...nagyot fogunk nézni az biztos. Én Locke -ra tippelek, ne kérdezzétek miért gondolom ezt :) -
Jack nem halhat meg, mivel a spoilerfix.com szerint hivatalos forrasbol a szezont a szerelemre es a kalandra tuningoltak es több romantikus kapcsolat is ki fog alakulni.
Ott eleg konkretan le is van irva, hogy Jack es a szöke csajszi fog összejönni. Ennek eddig meg csak a bimbozasat lathattuk.
Jack allitolag az Otherseknel marad (legalabbis nem ter vissza a többiekkel a strandra) es az eletben maradottak egy uj vezetöt kapnak (valszeg az uj fickot...?)
A következö resz Eckorol fog szolni, viszont Jacknek lesznek meg flashbackjei amiböl kiderül, hogy talalkozott mar othersekkel a kinti vilagban (ez meg nem volt, ha jol emlekszem.
Szoval elvileg meghalhat, de szerintem nem fog. -
Oké nem chat-kedem többet...már csak annyit fűzök hozzá, hogy biztosan ember.
Nem feltétlen ebből a képből hanem az azelöttiből derül ki, mielőtt a csaj megrémül.
Ott látszódik hogy emberke -
Áhh lehet tévedek...kicsit tovább játszva kezd emberi formát adni...de akkoris valahogy CGI fej érzetet ad ez a kép :) -
Én ex-grafikus létemre neki estem ennek a kis szarfelbontású képnek, hogy kihozzak belőle emberi fejet...
Ha visszapróbálom hozni az eredeti formát akkor sem nyerő, mert túl széles a koponyája és az álla valamint a szája túl pici és vékony...
Nem emberi ez sztem...mondom sztem :D -
Nézz utána a guglival, hogy milyen kamera típusok léteznek. És nézz utána annak is, hogy ezek mennyire torzítanak, ha közel van hozzájuk az objektum. A kettőt összerakod, és megfejted a képrejtvényt. Ennyi. -
Egyszerüen torzit a kamera, mivel gondolom halszemoptikat hasznal, hogy az egesz helyseget be lehessen latni vele.
Egy FÖLDÖNKIVÜLINEK ritkan van szerintem szemvedöje egyreszt, masreszt en semmi FÖLDÖNKIVÜLIeset sem veszek eszre rajta. Maximum kicsit deformalodott a csavo, de szerintem inkabb az arnyekok miatt latszik olyannak.
vagy szerinted ez is egy emberi arc a marson?:
-
FLeK0 #8676 Jack hal meg -
Baz most akkor télleg meghal Eko? :) -
vagy Eko akinek a feje mellett becsapodott akarmi vegulis a szemebe ment -
Balázs 17 #8673 vagy kalóz vagy egy ufó:D