22325
-
Rio81 #8792 SPOILER
A vége szenzációs volt... nincs is mit hozzáfűzni... azt hiszem Bernard kezdhet félni, mint a farrész utolsó mohikánja... -
SPOILER!!! SPOILER !!!
Huhh ez a rész kellett, úgyértem kezdtem közömbössé válni a sorozat iránt, csak a végkifejlet miatt néztem, de ez a rész jó volt. Ez a fekete füst izé azért zavar, de végülis "misztikus" sorozat, nehezen, de lenyelem. Eko -t sajnálom. Azon gondolkodtam, hogy ha megbánja a büneit Yeminek (vagyis a 'füst' -nek) akkor is megölte volna e? Valszeg igen, de azért nem olyan biztos. Mind1, ezt már sosem tudjuk meg... -
Huh... kemeny telunk lesz, akkor is, ha csak fele olyan jo lesz ez a "finale", mint a promo... ;] -
http://lostfeliratok.extra.hu/-n ott a szokasos csutortok esti magyar sub. -
Szolnokboy #8788 e06 promo
http://www.youtube.com/watch?v=Wlz8xPpMdkg -
homeless #8787 ha lesz magyar felirat, akkor valaki linkelje be pls.
Megnéztem angolúl, de kb a 80%-át értettem, ezért megnézném felirattal is. -
Szolnokboy #8786 nekem az angol elég lenne :) -
gnom #8785 du/este mar szokott lenni... 9 korul meg magyar.... valahogy igy... :D -
Szolnokboy #8784 Mikor jön ki az angol felirat ? -
Szolnokboy #8783 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ok -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a ket uj szereplö felvezetese nagyon eröltetett. Eddig sosem volt olyan, hogy a föszereplök csak ugy kikialtjak a tömegbe, hogy "akinek van kedve, az jöjjön".
Ha mar fel kell vezetni ezt a ket unszimpatikus szereplöt, csinalhattak volna jobban is. Peldaul ha valami logikus indok alapjan kenytelenek bevenni öket a "csapatba". Mondjuk meglattak volna valami fontosat es ezert be kellene kapcsolodniuk a tovabbi folyamatba. Peldaul csori tanar aki felrobbant annakidejen a dinamittal, az el volt magyarazva, hogy miert került be a csapatba. Sajna nem volt hosszu eletü a jelenese.
PS: aki azt hinne, hogy most feladtam az elveimet es kezdene gyözedelmi örömtancot jarni: Ezentul MINDENT spoilerben fogok irni, ha kell, ha nem. Akit erdekel az amit mondok, veszi a faradsagot es kijelöli, aki nem, az legalabb nem idegesiti magat rajtam. Ja es ezutan meg tömenyebben fogok spoilerezni! Majd akkor arrol megy majd valszeg a vita, hogy a spoilerben miert nem hasznalok spoilert.
Egeszsegetekre! -
Cvd #8781 És ehhez mit szólsz?:
"SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget."
Ezt olvashantnád a makróknál, ha eljutnál addig. Nekem eléggé szabálynak tűnik a megfogalmazás, nem az van odaírva hogy "ha van kedved", hanem "feltétlenül használd".
Azt ígérted hogy ha mutatunk erre írott szabályt, akkor használni fogod. Tessék, itt az írott szabály. -
ruma #8780 Basszák meg! Az ilyen jó nőketmért kellett eddig nélkülözni a sorozatból, mint a maiba az kis szöszi! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Ecko! Nagyon penge gyerek volt! Szntem ez is csak trükk amit a Jacknek mondott a csaj! De az a csaj is nagyon penge, megaz is aki ott nyomatta a Lockkal meg a Sayiddal! -
oppá srácok véletlen volt!
SPOILER!!!!! NE OLVASD AZ ELŐZŐT, CSAK HA LÁTTAD A LEGÚJABB RÉSZT! -
spoiler] Már csak azt nem értem, hogy Ben miért beteg? Mindenki aki betegen került a szigetre, az meggyógult...teljesen.
lásd Lock
Ben miért más? talán a sziget történetével kapcsolatos ben faxsága....majd kiderül....de remélem Jack kinyírja a gecit :D
Azonban attól is félek hogy ez is csak egy újabb trükk :D [/spoiler] -
Bakker hogy fogom kibírni.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mér és a kalóz srác mekkora volt? mondjuk jó, hogy van még hatch és vannak is benne!
jövő héten még 1 rész aztán már csak jövőre O_O -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bazzzeg....tudtam hogy Ecko lesz az! A francba...ő volt a kedvencem!
Viszont kiderült hogy a fekete füst maga a halucinációk forrása...vagy az változik át olyan emberekké akiket ismertek ezek életük során. Nem is tudom pontosan....de ahogy Ecko-t megölte, az brutális volt.
Jack remélem tényleg kinyírja Ben-t :D -
így van, évadokat tekintve is klasszis rész volt a 3x05 - 10/10
SPOILER: arr:)
-
Seeds
Lost S03E01 HDTV XviD-XOR 15257
Lost S03E02 HDTV XviD-XOR 10228
Lost S03E03 HDTV XviD-LOL 16631
Lost S03E04 HDTV XviD-XOR 10001
Lost S03E05 HDTV XviD-LOL 3644
Tehat amit irtal az hulyeseg?Igen az. -
Jóreggelt!
Szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan szervert, ahol fennvannak a harmadik évad részei.
De nem torrentet, mert ott már az első részeknél nincs seed...
Köszike, további szép napot
-
sleepyhead #8771 jó rész volt ez a 3x05. szerintem az évad legjobbja... -
coks #8770 5. epizód letöltési linkek:
http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=155 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Erős a gyanúm, hogy jack gerince volt a képen.. -
angelus #8768 Nyugi. Aki látta a promót tudja. Mellesleg megtévesztő is lehet a vágás. -
Elnézést, a mostani (E05) részben lesz! -
basszus belementem egy spoilerbe, hogy kinek van tumora :'((((((( 10. részbe lesz. Á de bánom :s -
az RTL klubon hányadik évad melyik résznmél tart a sorozat? -
enuska #8764 Bocsánat, hogy bár nem vagyok rendszeres írója a topicnak, mégis jövök, és véleményt nyilvánítok.
Régóta napi szinten olvasom az irományaitokat, és nagyon sok érdekes gondolotot és meglátást találtam bennük, ezért visszamenőleg hála mindenkinek. Mivel csak AXN-ünk van, nem láttam még az új részeket, de jövök, és minden hozzászólást elolvasok. Nem zavar, hogy kiderülnek dolgok, hisz éppen ezért jövök. Viszont tökéletesen megértem azokat, akik azzal érvelnek, hogy nem szeretnék, ha előre lelepleződnének a dolgok, így talán találhatnánk valami olyan kompromisszumot a topicban, hogy az aktuális részig nem, de a távolabbi dolgokat illetően spoilerezünk. Hülyeség? Én személy szerint tuti el fogok így is mindent olvasni :-), viszont innentől saját választás lenne, hogy ezt ki teszi meg, és ki nem.
Szerintetek? Egy középutas megoldás lenne...
A másik meg az, hogy olyan kár ezt az egyébként klassz topicot egymás anyázásával meg francba küldésével tarkítani! Tényleg minden megnyilvánulás az íróról szól, az ő gondolatairól, amit szerintem egyszerűen nem kell minősíteni, és kész (mármint arra gondolok, hogy ki mit vesz vagy nem vesz észre, meg ilyenek...). Egyszerűen beszélgessünk jót, okoskodjunk a sorozaton, talán tényleg ez az értelme a fórumozásnak. És igenis, én is hiszek az íratlan szabályokban, mert valahol tényleg ezek adják meg a normát ugyanúgy az internetezéshez, mint a valós viselkedéshez is. Szóval ez is minősít (és itt nem szeretnék senkit sem megbántani).
-
Magyarországon a hatályos jogszabályok szerint nem csak sorozatot de filmet is le szabad tölteni, és legális. A terjesztés viszont szigorúan tilos. Ha jól tudom nem biztos. -
Én azt várom, hogy majdnem kiderül ki az a titokzatos alak, esetleg ugyanazt a képet látjuk mint a promoban és vége. Ez olyan igazi "nézdmegakövetkezőrészt" befejezés volna. Amúgy minden részt nagyon várok:) -
angelus #8761 Sztem térjünk vissza arra ami fontosabb. Ma új rész jön, valszeg valami nagy dologgal, a még nagyobb 6os előtt. Ki mit vár? -
Gondolom egy társaságban ünnepi ebéd közben is nyugodtan finganál, meg turkálnád az orrod, mondván, hogy erre nincs szabály vagy törvény és leszarod kinek tetszik v. kinek nem.Mondd, tényleg nem érted, miről szól ez az egész? -
angelus #8759 Hunnenkonig te kérdezted a koromat, sajnálom h a válasz ilyen reakciót vált ki. Te az aktuális rész utánról beszéltél, későbbi történésekről.
Ráadásul rosszul tudod. TV műsort legális rögzíteni és INGYEN terjeszteni. És légyszives normális hangnemben válaszolj ha hozzádszólok.
Szabályhoz: Íratlan szabály ez. Mint ahogy az h nem szarunk az ebédlő asztal közepére, mert elvesszük más étvágyát. Ha okos vagy látod a hasonlatot. Ne lőj le olyan poént amit még a sorozatot neten követő néző nem tudhat. Te se örülnél ha megnézném egy fórumon és lelőném a 6-ik rész végi gigaspoilert. Sőt te lennél az első aki felháborodna.
U.I.: Persze a kérdésre, amit feltettem nem válaszoltál csak felháborodtál. Szeretném hallani azt a momentumot amiből nekem tudnom kellett volna h a Szőke csaj és Jack közt lesz valami.
+1 dolog. Lefeküdtem már néhány lánnyal, de emlékem szerint egyik se volt ribanc. Ezt tartsd tiszteletbe kérlek. -
Magyarul íratlan szabály. -
Mifele szabaly könyörgöm?
Ha mutatsz egy olyan irott szabalyt itt a forumon, hogy "Amerikaban megjelenö, illegalisan letöltött sorozatok reszeinek megjelenesi napjatol szamitott 5. napig mindent ami arrol a reszröl szol spoilerbe kell tenni." akkor elfogadom. Addig nem.
Rohadtul nem erdekel, a nyavajatok. Mast se erdekel, az enyem. kesz. En az aktualis reszröl akarok beszelni es nem a spoilerekröll meg a feliratokrol meg arrol, hogy te mar hany ribanccal feküdtel le a 20 eved alatt. -
Ezek általános fórumszabályok. A spoiler tag, vagy legalább a spoiler jelzése nem kötelező, de ha olyan dolgot írsz spoiler nélkül, amivel 2-3 részre előre lelövöd a poént, akkor azért sokan lesznek rád mérgesek. Itt van pl Hunnenkoenig, nem tudom gnom te örülsz e neki, ha mondjuk nézed a sorozatot, hogy valaki elmondja mi fog történni a következő részben, mert olvasta a spoilerfixen stb. A normálisabb közösségekben még az aktuális résznél is spoiler tagot használnak, itt meg van aki direkt szívózik. -
Pl. netikett -
gnom #8754 off: hol vannak leirva pontosan ezek a szabalyok, amikre hivatkoztok? -
angelus #8753 Nem tudok mit mondani. Hunnenkonig és Piszkos Fred is egyszerűen telehányja a topicot olyan dolgokkal amik mindenkinek spoiler még nekik is. De ezt nem teszik spoiler tagbe. Érvelés meg az hogy: "Csak" és persze az én becsmérlésem. Megjegyzem 20 éves vagyok, és még így se volt gyanus h a szőke csaj és Jack. Inkább én is egy rohadt kurvát láttam csak a csajban. Sorry h ez nekem még spoiler volt, de ha van egy értelmes indoka bármelyikőtöknek h honnan a búbánatos majomfüléből kellett volna tudnom úgy h 3x04-ig láttam, akkor leszállok róluk. De komolyan. SŐT! Még azzal is megelégszem ha egy olyan jelenetet mutattok ami kicsit is arra utal h lesz kettejük közt valami. Minden más esetben amit beírtál Hunnenkönig, az spoiler és akkor felrúgtál egy szabályt. És akkor ezt vagy elismered és bocsánatot kérsz, vagy távozol a topicbból.
:)