22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Hunnenkoenig
    Viszont mutattak a kitört ablakot, amin egy kisebb allat siman befer.

Amugy nem igazan erdekel Kate. Engem Jack uj baratnöje jobban erdekelne :-))
  • Totya15
    Hurley
  • MagyaR
    Hmm. Tehát akkor az a dagi fickó is emiatt haluzott! (most hirtelen nem jut eszembe a neve).
  • SötétBarom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tiszta nekem annyira ez a köd dolog.. Nem tudtam eldönteni, hogy haluznak-e tőle, vagy tényleg valami paranorm dolog. Pl hová tűnt Yemi holtteste? Vagy amikor először odament Eko a géphez már akkor is haluzott??? Akkor viszont nem lehet nála a kereszt.. Az meg hogy az állatok elhordták azér nem frankó, mert amikor Eko megpróbált bejutni a roncsba, egy böszme sziklát kellett odébbrakni.. Szal neméttem.

• MagyaR
    Hmmm, nekem nem. Vmi szellem vagy mi?
  • Challanger
    Áhh! Miért?! Eko volt az egyik legnagyobb tag. Azért remélem Sawyer meg Locke bácsi bírják még egy jó darabig. Amúgy jó rész volt, bár nekem az előző jobban tetszett, de itt legalább végre megtudtunk egy kevés infó a füstről.
  • SötétBarom
    Add fel.. ;D
  • Hunnenkoenig
    pfff.... addig meg sok viz lefolyik a dunan, azonkivül ismerjük az ilyen hollywood hazassagok atlagos idötartamat...
  • Totya15
    loáááál:D
  • magus
    na most egy pillanatra leálltam hesszelni Charliet-.-
  • ZsirosKenyer
    akkor rossz hírem van: jövő nyáron összeházasodnak :D
  • LasDen #8821
    a leleplező kép:

:DDD
  • Hunnenkoenig
    Ezt nem mondod komolyan... pff... abszolut nem illenek össze, es szerintem nem is fog sokaig tartani. Ez olyasmi, hogy a hosszu forgatas alatt ugye nincs nagyon mas lehetösegük es ezert altalaban kialakulnak ilyen kapcsolatok. Tapasztalatbol ismerem a helyzetet. Van egy mondas erre mifelenk: "A vagoszobaban veget er a szerelem".
  • ZsirosKenyer
    hoppsz, ez spoilernek számított? ;D
  • ZsirosKenyer
    a legszörnyűbb hogy a valóságban azzal a "csicska" Charlieval jár :O

vki férfiasabbat érdemelne szerintem ... :)
  • homeless
    Köcsög Sawyer, Kate-et én is blokkolnám:D
  • kill3r21
    Hát a promo az odabasz..ugynézki lesz sex sawyer és kate között...hmmm :D
  • kill3r21

Sajnálom Eko-t nem tudom mér ölték meg!!
  • FLeK0
    nem volt ma új rész, összefoglalót adtak.
  • FLeK0
    elég egyértelmű, hogy mi :)
  • egypszichonauta
    ami ma volt a tvben az hanyas rész?fontos lenne(mutternak megígértem hogy felveszem persze elfelejtettem,mos tmeg tölthetem le me különben kiherél)köszi
  • grebber
    Kurva kivácsi vagyok hogy mi az a fekete szarság ami gyilkol.
  • passatgt
    azzistenitmárnekihogyállandóanilyenösszefoglalásosizétnyomatnak:C
  • FLeK0
    ezt megszívtad :|
  • Casper007
    Végre péntek! Már alig várom a legújabb részt!
  • Totya15
    www.lostfeliratok.extra.hu
  • liverpool123
    vagy valaki nem tudná elküldeni?
  • liverpool123
    húú lécci nyomjatok má egy linket felirat ügyben mer a www.feliratok.hu-ról nem lehet letölteni az 1.rész feliratát nincs másik link?
  • LasDen #8804
    nah ez a rész nyagyon bejött......végre...de sajnálom Mr. Ekot...a 2 új karakter engem annyira nem zavarnak......
  • PiszkosFred
    google.com
  • seriesfanatic
    Pff megnéztem végre az 5. részt meg a 6os promo-t
    Tuti az lesz majd hogy megzsarolják Jack-et hogy, ha nem sikerül a műtét akkor megölik Kate-t vagy Sawyer-t.
    amúgy eszméletlen volt az 5. rész szerintem EDDIG tényleg az évad legjobbja, ja és sajnlom Eko-t

• liverpool123
    tod én linket szeretnék kérni
  • Csacsi
    Pont ez a baj az internettel, hogy néha az embernek olvasni is kell, meg az eszét használni. Ezért nem netezek, csak ritkán :D
  • mukika
    úúúú mostanában létrehoztak valami új dolgot... mi is a neve? talán az internet? meglehet... szóval elvileg azon mindent megtalálsz, ha ügyesen keresed, és használod az eszed. talán ki kéne próbálnod.
  • liverpool123
    császtok nem tudja valaki honnan lehet lszedni a 3.évadot?
  • Csacsi
    Majd biztos kiderül....2 évad múlva :D
  • shevy
    Akit a tv-ben néztek Lockeék, az a kalóz, az ki volt?
  • Rio81
    8793: szerintem a "nem veszi észre senki" arra vonatkozott, hogy a fekete füst, na meg ugye a szörny aki kirángatta a pilótát voltaképp egy és ugyanaz azokkal a "látomásokkal", akikkel majd mindenki találkozott már... erre a legfőbb bizonyíték "Yemi" utolsó mondata...
  • Balázs 17
    odabaszott ez a rész!!! egyre jobbb
    bazz a lostnak 2évad kellett ahhoz, hogy olyan sorozattá válljon, amely felfér az 5ös toplistámba:))

lehetett tudni, ki fog meghalni, ez a fekete füst meg nemtom mi
    ha jól láttam akkor Sawyer és Kate?:DD

a promo után meg bazz ááááá

jah ez a két szereplő pffff, főleg a srác, nagyon gyenge, a szerepe is meg az alakítása is
    és pont egy szőke jön rá a dologra a bunkerban, pedig ottvannak az iq-k vele...... ...:DD
  • magus
    Azt mondták, hogy jajjde meglepődünk azon ki hal meg, hát nem...

amúgy kiderülhetne lassan, hogy mi ez a fekete füst, brutális volt ez, hogy ez volt rá a kommentje Yeminek (?)

szőke csaj meg Ben eszméletlen, döntsd el, hogy trükk-e vagy nem...

2 új szereplő, tök feleslegesek, csak hangulatromboló, mintegy népként szolgálva mennek, és magyarzzák a történéseket, áh...

(tökre örültem, hogy végre sikerült észrevennem a fekete füstöt, még az elején, 13:51-kor, vhol olvastam h sokszor benen van csak nem veszi észre senki, erre az egész rész erről szólt)