22325
-
Viszont mutattak a kitört ablakot, amin egy kisebb allat siman befer.
Amugy nem igazan erdekel Kate. Engem Jack uj baratnöje jobban erdekelne :-)) -
Totya15 #8831 Hurley -
MagyaR #8830 Hmm. Tehát akkor az a dagi fickó is emiatt haluzott! (most hirtelen nem jut eszembe a neve). -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tiszta nekem annyira ez a köd dolog.. Nem tudtam eldönteni, hogy haluznak-e tőle, vagy tényleg valami paranorm dolog. Pl hová tűnt Yemi holtteste? Vagy amikor először odament Eko a géphez már akkor is haluzott??? Akkor viszont nem lehet nála a kereszt.. Az meg hogy az állatok elhordták azér nem frankó, mert amikor Eko megpróbált bejutni a roncsba, egy böszme sziklát kellett odébbrakni.. Szal neméttem.
-
MagyaR #8828 Hmmm, nekem nem. Vmi szellem vagy mi? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Áhh! Miért?! Eko volt az egyik legnagyobb tag. Azért remélem Sawyer meg Locke bácsi bírják még egy jó darabig. Amúgy jó rész volt, bár nekem az előző jobban tetszett, de itt legalább végre megtudtunk egy kevés infó a füstről. -
Add fel.. ;D -
pfff.... addig meg sok viz lefolyik a dunan, azonkivül ismerjük az ilyen hollywood hazassagok atlagos idötartamat... -
Totya15 #8824 loáááál:D -
na most egy pillanatra leálltam hesszelni Charliet-.- -
ZsirosKenyer #8822 akkor rossz hírem van: jövő nyáron összeházasodnak :D -
a leleplező kép:
:DDD -
Ezt nem mondod komolyan... pff... abszolut nem illenek össze, es szerintem nem is fog sokaig tartani. Ez olyasmi, hogy a hosszu forgatas alatt ugye nincs nagyon mas lehetösegük es ezert altalaban kialakulnak ilyen kapcsolatok. Tapasztalatbol ismerem a helyzetet. Van egy mondas erre mifelenk: "A vagoszobaban veget er a szerelem". -
ZsirosKenyer #8819 hoppsz, ez spoilernek számított? ;D -
ZsirosKenyer #8818 a legszörnyűbb hogy a valóságban azzal a "csicska" Charlieval jár :O
vki férfiasabbat érdemelne szerintem ... :) -
homeless #8817 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köcsög Sawyer, Kate-et én is blokkolnám:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát a promo az odabasz..ugynézki lesz sex sawyer és kate között...hmmm :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnálom Eko-t nem tudom mér ölték meg!! -
FLeK0 #8814 nem volt ma új rész, összefoglalót adtak. -
FLeK0 #8813 elég egyértelmű, hogy mi :) -
ami ma volt a tvben az hanyas rész?fontos lenne(mutternak megígértem hogy felveszem persze elfelejtettem,mos tmeg tölthetem le me különben kiherél)köszi -
Kurva kivácsi vagyok hogy mi az a fekete szarság ami gyilkol. -
azzistenitmárnekihogyállandóanilyenösszefoglalásosizétnyomatnak:C -
FLeK0 #8809 ezt megszívtad :| -
Végre péntek! Már alig várom a legújabb részt! -
Totya15 #8807 www.lostfeliratok.extra.hu -
liverpool123 #8806 vagy valaki nem tudná elküldeni? -
liverpool123 #8805 húú lécci nyomjatok má egy linket felirat ügyben mer a www.feliratok.hu-ról nem lehet letölteni az 1.rész feliratát nincs másik link? -
nah ez a rész nyagyon bejött......végre...de sajnálom Mr. Ekot...a 2 új karakter engem annyira nem zavarnak...... -
google.com -
Pff megnéztem végre az 5. részt meg a 6os promo-t
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuti az lesz majd hogy megzsarolják Jack-et hogy, ha nem sikerül a műtét akkor megölik Kate-t vagy Sawyer-t.
amúgy eszméletlen volt az 5. rész szerintem EDDIG tényleg az évad legjobbja, ja és sajnlom Eko-t
-
liverpool123 #8801 tod én linket szeretnék kérni -
Pont ez a baj az internettel, hogy néha az embernek olvasni is kell, meg az eszét használni. Ezért nem netezek, csak ritkán :D -
úúúú mostanában létrehoztak valami új dolgot... mi is a neve? talán az internet? meglehet... szóval elvileg azon mindent megtalálsz, ha ügyesen keresed, és használod az eszed. talán ki kéne próbálnod. -
liverpool123 #8798 császtok nem tudja valaki honnan lehet lszedni a 3.évadot? -
Majd biztos kiderül....2 évad múlva :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akit a tv-ben néztek Lockeék, az a kalóz, az ki volt? -
Rio81 #8795 8793: szerintem a "nem veszi észre senki" arra vonatkozott, hogy a fekete füst, na meg ugye a szörny aki kirángatta a pilótát voltaképp egy és ugyanaz azokkal a "látomásokkal", akikkel majd mindenki találkozott már... erre a legfőbb bizonyíték "Yemi" utolsó mondata... -
Balázs 17 #8794 odabaszott ez a rész!!! egyre jobbb
bazz a lostnak 2évad kellett ahhoz, hogy olyan sorozattá válljon, amely felfér az 5ös toplistámba:))
lehetett tudni, ki fog meghalni, ez a fekete füst meg nemtom mi
ha jól láttam akkor Sawyer és Kate?:DD
a promo után meg bazz ááááá
jah ez a két szereplő pffff, főleg a srác, nagyon gyenge, a szerepe is meg az alakítása is
és pont egy szőke jön rá a dologra a bunkerban, pedig ottvannak az iq-k vele...... ...:DD -
Azt mondták, hogy jajjde meglepődünk azon ki hal meg, hát nem...
amúgy kiderülhetne lassan, hogy mi ez a fekete füst, brutális volt ez, hogy ez volt rá a kommentje Yeminek (?)
szőke csaj meg Ben eszméletlen, döntsd el, hogy trükk-e vagy nem...
2 új szereplő, tök feleslegesek, csak hangulatromboló, mintegy népként szolgálva mennek, és magyarzzák a történéseket, áh...
(tökre örültem, hogy végre sikerült észrevennem a fekete füstöt, még az elején, 13:51-kor, vhol olvastam h sokszor benen van csak nem veszi észre senki, erre az egész rész erről szólt)