22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Balázs 17
    SPOILER DANGER!!

szerintem így akarja elhitetni a csaj, hogy mittomén ő is fél bentől + minden, és előadja az ártatlan kislányt, jack meg bedőlni készül, aztán mégsem és ezért megfenyetik, hogy megölik az egyiküket... vagy hasonló
  • raymond01
    bocsi h kétszer ment el vmi volt a nettel
  • raymond01
    Szerintem a füst dolog csak jóval később lesz a sorozatban megmutatva hogy mi is valójában (ha egyáltalán meg lesz), én egy vmin agyaltam a legutóbbi rész megnézése után, azon hogy amikor a csaj bement beszélni Jackkel és elindította neki azt a bizonyos filmet, közben ő magyarázta milyen ember is a Ben, az tényleg azért volt e mer úgy akarják vagy ez is csak egy amolyan trükk hogy mit tenne Jack, mert Ben is mondta hogy magukhoz akarták fogadni csak nem tudják hogy mennyire megbízható!?
    Szerintetek a többiek tényleg azt akarják amit a csaj moutatott a filmben?
  • raymond01
    Szerintem a füst dolog csak jóval később lesz a sorozatban megmutatva hogy mi is valójában (ha egyáltalán meg lesz), én egy vmin agyaltam a legutóbbi rész megnézése után, azon hogy amikor a csaj bement beszélni Jackkel és elindította neki azt a bizonyos filmet, közben ő magyarázta milyen ember is a Ben, az tényleg azért volt e mer úgy akarják vagy ez is csak egy amolyan trükk hogy mit tenne Jack, mert Ben is mondta hogy magukhoz akarták fogadni csak nem tudják hogy mennyire megbízható!?
    Szerintetek a többiek tényleg azt akarják amit a csaj moutatott a filmben?
  • PiszkosFred
    Csakhogy tomhenksz baratunk tutajat nem gyujtottak fel a szakallas othersz nenik es bacsik, a film vegen... ;]
  • Balázs 17
    ő is csak egy bolond, csk aztnemértem, hogy az ilyenkor holvan, jó hatalmas a sziget meg minden, de persze más dolgokkal összefutnak, meg persze akkor feltűnik amikor pont ő kell és elpárolog:D
    az 15éve vagy mióta van ott, azé jólnyomja looool
    ha Tom Hanks feltalálta magát mikor egy szigeten volt, és ő nemvolt ott több éven keresztül
  • ZsirosKenyer
    oh persze

• Reyes
    Azt meg már elfelejtettétek, hogy ha jl emlékszem, Danielle mondja, hogy a füst a sziget védelmi rendszere...
  • Reyes
    A tóban csak 2 ülés volt.
  • LasDen #8864
    abba a tóba csak az a szék repült amelyikben a bíró ült....és annak a táskájában volt Kate repcsije......
  • SötétBarom
    A The other 42 days című részben van, hogy néhány nap alatt titokzatos arcok elhurcolnak mindenkit.. A farokrészben volt Ana lucia, meg eko.. stb.. Tehát nem egy tóban van.
  • ZsirosKenyer
    volt egy rész még az első évadban kate és nemtudomki talált egy tavat, melynek mélyén voltak utasok. Ott volt a farokrész is a közelben, de -elvileg- mindenki meghalt.
  • homeless
    szerintem ők is törik a követ, ahogy Sawyer és Kate. A gyerekekkel viszont nem tudom mi lehet.
  • SötétBarom
    Ha már rejtélyek, akkor pl mi történt a farokrész utasaival??
  • Slash89
    Van egy olyan sejtésem, hogy erre a rejtélyre csak nagyon sokára kapunk válszt.
  • ZsirosKenyer
    kell a füst, én imádtam az első évadban sok misztikumot melynek egy részét már megfejtették úgyhogy örülök hogy maradt még pár rejtély ami felfedésre vár..
  • homeless
    Szerintem valami szar amivel a dharmások kísérleteztek, és elszabadúlt. Lehet, hogy a többiek azért rabolták el az embereket, hogy megmentsék a füsttől őket. Valószínüleg a bunker ajtaján is a füst miatt volt a karantén felirat.
  • lele
    igen ez a füst egyre jobban elrontja a soroztott ennek nem lehet rendes befejezése és ha nyitva hadják is rossz. szerintem. na mind1 nem bajkiváncsi vagyok
    ami még egyre jobban idegesit az a sok álom egyre több benne az álom kezdenek becsavarodni?nem tom de már idegesitö!
  • LasDen #8854
    Pont Mr. Eko
  • SötétBarom
    A fekete füst a múlt sötét árnya..

Amugy ki is volt az aki szemben állt vele, és nem történt semmi?
    Valahol Season 2-ben volt..
  • Hunnenkoenig
    Szerintem majd jol kitalaljak, hogy valami mentalis erök maifesztacioja, amit nem tudtak kordaban tartani es csak a 25. dimenzioba lehetne bannolni, de nem tudjak, hogy hogyan es ezert kipusztitotta az egesz szigetet, mert gonosz.

Amolyan Sphere vagy Event Horizonosan megmagyarazzak. Akkor fogom magam tökön szurni.
  • Daveee
    lol muttata, az egy ember akinek iyen kaolozos szar vana szemén
  • Slash89
    Hát én sem gondoltam olyan komolyan a tudományos válszt, mindössze annyit várok hogy nem valami UFO vagy fantasztikus lény lesz hanem egy kicsit értelmesebb választ kapunk. De inkább nem töröm a fejem ezen, kivárom amíg kiderül.
  • PiszkosFred
    Köszönjük mester!
  • FLeK0
    Damon Lindelof answers a fan question in Issue 6 of Lost Magazine where he calls the theory of nanobots "absurd" and "least interesting."
  • LasDen #8847
    Istenem.....hogy vki ilyeneken van kiakadva hogy a füst mi a fasz....rinyál mindenki hogy így nem jó úgy nem jó....akkor ne nézze azt kész.....
  • Cvd
    Tökéletes tudományos válasz rá pl. a nanobot raj, hogy csak egyet mondjak. Persze nem létezik még csak elméletben, de ez lényegtelen. Ezer más dolog van még amire csak elméleti tudományos válasz létezik mert gyakorlatban nem lehet (még) megoldani.
    Az egyetlen fantasztikum ezesetben az lenne hogy a sorozat szerint létezik, a valóságban pedig csak ígérik pár évtizeden belül. Node a sorozatban is ott létezik ahol előtte jódarabig a világ legnagyobb koponyái melóztak minden eszközt megkapva ami csak lehetséges.
  • Hunnenkoenig
    Hat szerintem sem lehet ra "tudomanyos" magyarazatot adni.
    Ez nekem sem tetszik.
  • FLeK0
    ha azt várod hogy egy részben odajönnek a világ legnagyobb fizikusai meg más kutatói, és egy gondolatolvasó, alakváltó gyilkos füstnek látszó szörnyet megmagyaráznak, akkor tévedsz :)

megmagyarázni sztem sose fogják, legfeljebb legyőzni idővel vmi jó trükkel.
  • Slash89
    Hát ez a füst dolog engem is eléggé zavar, eddig "viszonylag" megmagyarázható dolgok történtek, de ez a füst nagyon összezavar mindent. Remélem kapunk még rá valami értelmes magyarázatot és nem megy át a sorozat scifi-be.
  • lele
    nagyon jó volt ez a rész sajnálom eko-t és van eg yolyan gyanúm h a fekete cuccosnak köze van a látomásokhoz és ha belegondoltok ennek nem éesz normális vége egy gerinc műtét miatt van az egész?
    tudd valaki normális bizonyitékot olyan dologra ami az embert felkapja és földhöz vágja??? Félek h rossz lesz a befejezés de nem baj nagyon jó volt!!!
  • Slash89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kate kérdi Jack-et hogy őt is dolgoztatják-e, azután meg Kate mondja Jack-nek hogy meg kell tennie amire kérik, különben Sawyer-t megölik, ha jól értettem. Nem vagyok profi angolból, javítsatok ki ha tévedek.
  • ZsirosKenyer
    az ABC weblapján van egy "Connections" szekció ahol le van írva hogy melyik szereplő miként kapcsolódik a többiekhez (múltbeli találkozás, rokonságok stb), nagyon durva!

Valószínűleg a végkifejletkor ezeknek az apróságoknak mind jelentősége lesz, és nem a véletlen sors hozta így hogy mindannyian ugyanarra a gépre kerültek. Ezért is van értelme a sok flashbacknek..
  • kissadamvikt
    Szasztok!!! Milyen progival tom kiírni a 3. évad első 5 részét 1DVD?? Az első évadnál is első 5 részegy DVD re ráfért. Valaki tudna segíteni?
  • nesster
    Valaki angolos mondja el legyen szives hogy miről beszélgetnek!Köszi!
  • dave85
    Akkor jól gondoltam. KÖszönöm :)
  • FLeK0
    őszi finálé
  • dave85
    felkrült egy újabb promo a 3x06-ról az abc honlapjára(persze lehet, h csak nekem új :) ):
    http://abc.go.com/primetime/lost/index

Lehet, h nem jön be azonnal, nekem pl először volt egy kis James Bond előzetes, utána következett ez a kis 2 perces promo.

Egyébként mi ez a SEASON FINALE dolog ebben a promóban? (http://www.youtube.com/watch?v=Wlz8xPpMdkg)
    Gondolom, csak arra utal, hogy most lesz egy kisebb kihagyás, nem pdig arra, h ennyi volt a 3.évad.
  • SötétBarom
    "Island of the Dead" by Romero..

Színvonalas lenne..
  • Balázs 17
    szentem felkelt és elsétált. Már várom a 4.évadot, remélhetőleg zombis lesz:DD