22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • coks
    3. évad 6. epizód letöltés:
    http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=159

Jó szórakozást! :)
  • FLeK0
    ha az első fele nem lett volna ennyire lapos, és nem jönne most negyed év szünet, akkor nem lenne rossz rész.
    go jack!1
  • Hunnenkoenig
    Talan mert afrika egyes reszein az angol, mas reszein a francia a hivatalos nyelv...
  • Cvd
    Eko-ék is szépen nyomták egytől egyig az angolt Afrikában az anyanyelvük helyett, annak fényében már nem is akkora hiba.:) Már nem fordítanak annyi energiát az ilyen részletekbe mint az elején.
  • nesster
    Ez jó ötlet :)
  • Slash89
    Ma
  • Daveee
    6. rész mikor lesZ?
  • Slash89
    Lassan már be lehet tenni a 7. rész időpontját.
  • Amse
    remélem nem gond, hogy kivettem a banner alól a 3. évad kezdete... szöveget.
  • Amse
    aha most már sokkal többet tudok, köszi! ^^
  • FLeK0
    nem
  • Amse
    Mellesleg velük mi a franc lett? nálam kajak vagy kimaradt az a rész vagy tényleg nem tudni, hogy mi van? Sayid már rég a táborban van, de Yin meg Sun? A többi others nem kapta el őket?
  • precision
    lehet koreaiul is no a nem :D
  • nesster
    Nekem egyedül az a hiba tünt fel a 3. évadban amikor Jin úszik Sun-ért és azt kiabálja hogy ,,No!,,. Hát nem tom, ha én ilyen helyzetbe kerültem volna nem kiabáltam volna oda angolul magyar létemre..
  • PiszkosFred
    "sőt elvileg eddig nem volt sosem"

Akkor mi van azzal a nappal, amikor lezuhant a repülő?
  • goger
    a külvilágosról sztem azért nem érdemes fantáziálni mert abból sztem egyik elképzelés sem valósul meg, mivel desmondról szó sem volt azt sem tudjuk mit kerestekés mivel az tünt fel nekik amikor az kisülés vagy mifene volt , ami nincs minden nap sőt elvileg eddig nem volt sosem, ezért az sem érthető honnan tudták h olyan jelet kell keresni
  • Mayday
    En nem hiszem, hogy a "Jack probara tetele" teoria igaz lenne. Miert? Mert csak es kizarolag a Bennel szembeni bizalmat tennek probara, ugyanis, amit felvazolt a holgyemeny, hogy tobben ugy gondoljak, hogy Ben tul messzire ment, ha Jack el is szurja a mutetet, azzal elvileg atmegy a proban a tobbiek szemeben.

Es en ugy gondolom, Jack nem fogja "megolni", tehat legjobb tudasa szerint fogja megmuteni, hiszen elsosorban orvos, es ha tud, segit.
  • raymond01
    A vége meg szerintem olyan lesz mint a 2. évad vége, a külvilágról mutatnak valamit megint, hogy megtalálták őket, vagy vmi hasonló!
    Ha Desmond- os flashback lenne!?
  • goger
    na nemtom mit hoznak iki belőle de én már nagyon várom a holnap hajnalt, addig nem is megyek dolgozni míg meg nem nézem :D egyébként biztos igaz az a teória, hogy most próbára teszik Jack -et. legalábbis én is így gondolom

• Geeryy
    pontosan erre gondoltam
  • precision
    beszélgetünk, nem vitatkozunk
    nem ugyanaz
  • Hunnenkoenig
    Igen, emlekszem ra.
  • Slash89
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha jól emlékszem valamelyik előzetesben mutatták ahogy Ben fekszik le a műtőasztalra.
  • Mayday
    Tkp. mindig is errol szolt a Lost - a sok nyitott kerdesrol. A forumok meg azzal vannak tele, hogy mindenki teoriakat gyart, meg a lehetseges kovetkezmenyeken, torteneseken agyal.
  • Balázs 17
    már megint belekötsz valamibe LOOOL:D
    hát vmiről beszélni kell az új részig

azért érdekes lenne, hogyha felnyitná a hátát aztán, oh bocs rossz páciens, na adjatok egy varrótűt:D
  • Hunnenkoenig
    Csodalkozom, hogy egy ekkora baromsagon egyaltalan kepesek vagytok vitatkozni...
  • Cvd
    Szvsz meg azonnal észrevenné bárki, a Kate vagy Sawyer lenne ott helyette. Attól hogy le van takarva még látszik nagyjából a testmérete/alakja. De a nyakáról is azonnal észrevenné hogy egy nő nyaka (Kate), vagy hogy sokkal barnább a bőre mint kellene és szélesebb a válla (Sawyer). Egyedül egy Ben-hez hasonló testalkatú ember esetén lenne erre esély. De a műtéthez altatni is kell ami elég veszélyes művelet, nem annyi hogy fejbevágják az illetőt lapátnyéllel. Mivel egyedül Jack-nek van némi fogalma a dologról, gondolom ragaszkodna hozzá hogy már akkor is ott legyen. Ha nem engedik akkor megint csak gyanus a dolog.

• sorrow

Azért csak meg lehet különböztetni (pláne egy orvos) egy női, vagy egy kigyúrt hátat(Sawyer) Ben átlagos hátától, már ha ilyen trükk lenne.

Ez kizárt, hacsak nem találnk egy hasonló alkatú embert mint Ben.
  • Pharaoh
    A műtőasztalon egyből tuti nem venné észre, hisz hason fekszik és le van takarva mindenütt kivéve a nyaka. Miután felmnyitotta már észrevenné, hogy nincs tumor az tuti.
    Bár lehet abban is hazudtak, hogy a felvétel Ben-é.
  • homeless
    Ha háton fekszik akkor nem. És még az se biztos, hogy Bennek van tumora. Az is lehet, hogy Sawyernek, vagy valaki másnak a "többiek közül".
  • precision
    Miért szerinted nem venné észre hogy nem Ben van a műtőasztalon? Vagy mit kéne átgondolnom?
  • raymond01
    Prtugál bocs!
  • FLeK0
    portugál
    Michaelékről csak sokkal később lesz szó, ha lesz egyáltalán.
  • raymond01
    én csak azt mondom hogy arról még nem esett szó hogy mi is volt az a második évad végén, meg Michaelék?

Amúgy direkt megnéztem most, valami elekromágneses anomáliát észleltek, két orosz vagy vmi hasonló!
  • Geeryy
    na ezt gondold at ujra
  • raymond01
    Angelus verziója tényleg nagyon kemény lenne!
    Van még itt más is! A második évad végén sokminden volt egyszerre pl hogy valahol szibériában azt hiszem jelzett vmi amikor felrobbant a bunker, és szóltak egy csajnak hogy megtalálták és szerintem az a csaj Desmondnak a szerelme lehet!? Ja és mi lett Michaelékkel haza találtak?

valahol a lost.hu- n, vagy hasonló lost fan oldalon lehetett olvasni a 3. évad előtt hogy mi is lesz ebben az első 6 részben és ott volt pontokba szedve és ott sztem volt hogy majd lesz szó arról hogy kik is azok akik szólta a csajnak hogy Desmond meg van!
  • precision
    :DD

Biztos észrevenné hogy kit vág fel, nem? :) Vagy tegyük fel hogy nem nézheti meg az arcát, ugye hasonfekve van a páciens. Felnyitja a gerincét, látja nincs tumor, helo, visszavarja. Nem? :)
  • angelus
    Sztem a kliffhanger:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem Jack megműti Ben-t de ahogy a csaj kérte megöli a műtét közben "bakiból"... Ekkor mindenki meglepetésére belép Ben és elmondja Jacknek, h hiába remélte h megbízhat benne. Kiderül h átverés volt az egész, nem Ben-é a felvétel és jack akkor látja meg kit műtött igazából. (Sawyer-t vagy Kate-et) és akkor bejön a felirat h folytatjuk 3 hónap múlva... na ez kliffhenger lenne.
  • salieri
    folytatva amit elkezdtel...

szerintem itt csak egyszeruen arrol van szo, hogy bent mindenkeppen operalja meg...Jack meg nem fogja elbaszni, es ezt tudjak rola...
    Habar ugy tunik, en meg is azt mondom, hogy a csaj es ben egy oldalon allnak, es ugyanazt akarjak, csak maskepp akarjak elerni...
  • Reyes
    Ebben az esetben mind1, hogy bolond-e, mert tényként közölte, hogy a füst egy védelmi rendszer, amit gondolom a társai is tudtak, de erről nem beszéltek többet eddig...