22325
-
Reyes #9073 "sokak aztse tudjk mit jelent az hogy centrikus, énse tom"
LoL, elég alap szó...
Akkor MENJÉL TANULNI az iskolába!!! -
Én meg azt hittem, hogy itt a 8 általános sima ügy volt mindenkinek..
-
Ez micsoda ötletes és elmés meghatározás volt.
-
homeless #9070 OMG. Lost szakkifejezés!? Szerinted ezt a szót a lost előtt nem is használták? -
WTH #9069 Igen, ez (mármint a centrikus) amolyan Lost szakkifejezés, a flashback-ek miatt. -
Pl.: Juliet centrikus, tehát a rész Juliet körül fog leginkább forogni meg az ő flashbackjei lesznek benne. -
Daveee #9067 és szted lesz oyan aki egy szo miyatt keresni fog? -
-
Daveee #9065 sokak aztse tudjk mit jelent az hogy centrikus, énse tom -
WTH #9064 Rengeteget rinyálás volt itt is, meg a Prison break topikban is a spoiler-ek miatt. Most meg ha valaki óvatos, akkor az a baj? Hogy milyen centrikus az epizód, az igenis spoiler. Nagyon-nagyon enyhe, de spoiler. -
Balázs 17 #9063 mi ebben a spoiler, a Juliet?:DDD -
Reyes #9062
-
Daveee #9061 nagy spoiler volt -
Rücsök #9060 SPOILER: Én is már megnéztem a 6. részt felirattal, és a kövi sajna csak Febr. 7-én lesz, és Juliet centrikus! -
nekem meg az hogy az egész 3ik évadot láthassam már végre -
jó az is... -
nekem meg egy ferrari kéne. -
nekem ilyen oldal kéne csak ftp-vel -
Totya15 #9055 a 6.részig van -
nem akarok spoilerkedni,de meddig van meg a sorozat eddig?
Én harmadik évad 6. részig láttam.
Vannak már meg további részek?
Egyébként nemtom mennyire lehet reklámozni (nem az én oldalam) de ezen az oldalon fennt van a sorozat,illetve még jópár másik is... -
Nem csa, csak szunet van. Az elozo evadban az volt a baj, hogy soxor volt 2-3-4 hetes szunet, hat most nem lesz, csak egy nagy. -
SAFIII #9052 ez miért van??
hogy legyártanak 6 részt,leadják aztán csá,jól tudom erre a sorsra jutott a prison break is,bár még mindig jobb mintha totál leállna és a sok kérdőjel megmaradna
-
Daveee #9051 www.youtube.com beirod hogy lost s03 promo, és kiadja 0-6 ig ha szerencséd van van 7. is már -
linkeld be -
jájj micsoda elmélkedések
-
FLeK0 #9048 az -
marcell007 #9047 Most néztem meg a YOU TOUBE-on a 3. évad promojit.ZSÍR LESZ!!!!! 
-
Nem is emlékeztem az üvegszemre!
-
.. és mivel elöször nem sikerült megölni (?) Eko-t most megölte a füst -
SPOILER
Más téma
Elkezdtem nézni a 2. évadot elöről és abban a részben amikor a farokszérsz túlélői megtalálják a bunkerüket van ott egy doboz amiből Libby kivesz egy
üvegszemet..
:P Most mehet a kombinálás! Én arra gondoltam h a félszemü fickónak elöször az volt a bunkere. Vagy még mindig az! De ez csak találgatás.
Megint más: Eko-t is el akarták vinni a többiek, még az első körbe. Jack a mütét miatt kell, Hurley h elmondja a többieknek, Kate és Sawyer meg azért h jack megmütse Ben-t. -
Joker Hun #9043 Endless&Skyline non megtallálsz mindent. -
Tuti van season 01, csak hat teljes szezonban 7-8gb-s csomagok. Egy probat meger. -
1. évadot honnan tudom leszedni? Gondolom rapidshare kilőve.. Torrenten meg ki az a hülye aki az s01 e01-et seedeli :S -
Balázs 17 #9040 hát nemtom, a lost nálam a 3. évadnál lett toplistás, számomra még1szer lehetetlen megnézni 1-2évadot:)
b első résznél megunnám és kilépnék:DD -
goger #9039 hát nemtom, szerintem érdemes lenne első résztől végignézni a dolgokat immár "tapasztaltabb" szemmel , mert sztem sokmindent észre lehetne venni amire már nem is emléxünk, én lehet neki is kedzek a 7végén előlről , februárig biztos végignyomom :D
-
lol :D javítva... -
A fórum fejlécében a figyelmeztetés nem rossz ötlet, bár a spoiler szót érdemes lenne kijavítani sopilerről
:) -
Balázs 17 #9036 ha ezek után is ^^^^ sírnak, hogy a fenébe megint elolvastam olyat amit nem kellettt volna, mért nem lehet spoilerezni.. akkor.. LOOL!!:DDD -
sorrow #9035
Jack nem tudja, hogy a helyzet kilátástalan mivel egy szigeten vannak, szinte hiába játszik Ben életével és a magáéval mert Kate és Sawyer nem tudnak elszökni.
Hacsak nem kérnek egy hajót a szabad elvonulás mellé.
Másrészt, miért ment bele a műtétbe??? : nem hiszem, hogy most hú de féltékeny lett attól amit a videó látott, inkább az időt húzza, megpróbál minél több infót, helyismeretet szerezni.
-
Én se jövök be, amíg nem láttam a legfrissebb részt.. Bírd ki. ;D