22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Reyes
    "sokak aztse tudjk mit jelent az hogy centrikus, énse tom"

LoL, elég alap szó...

Akkor MENJÉL TANULNI az iskolába!!!
  • SötétBarom
    Én meg azt hittem, hogy itt a 8 általános sima ügy volt mindenkinek..
  • Gerbill
    Ez micsoda ötletes és elmés meghatározás volt.
  • homeless
    OMG. Lost szakkifejezés!? Szerinted ezt a szót a lost előtt nem is használták?
  • WTH
    Igen, ez (mármint a centrikus) amolyan Lost szakkifejezés, a flashback-ek miatt.
  • nesster
    Pl.: Juliet centrikus, tehát a rész Juliet körül fog leginkább forogni meg az ő flashbackjei lesznek benne.
  • Daveee
    és szted lesz oyan aki egy szo miyatt keresni fog?
  • PiszkosFred
  • Daveee
    sokak aztse tudjk mit jelent az hogy centrikus, énse tom
  • WTH
    Rengeteget rinyálás volt itt is, meg a Prison break topikban is a spoiler-ek miatt. Most meg ha valaki óvatos, akkor az a baj? Hogy milyen centrikus az epizód, az igenis spoiler. Nagyon-nagyon enyhe, de spoiler.
  • Balázs 17
    mi ebben a spoiler, a Juliet?:DDD
  • Reyes
  • Daveee
    nagy spoiler volt
  • Rücsök
    SPOILER: Én is már megnéztem a 6. részt felirattal, és a kövi sajna csak Febr. 7-én lesz, és Juliet centrikus!
  • lele
    nekem meg az hogy az egész 3ik évadot láthassam már végre
  • Swy
    jó az is...
  • mukika
    nekem meg egy ferrari kéne.
  • Swy
    nekem ilyen oldal kéne csak ftp-vel
  • Totya15
    a 6.részig van
  • Shaman
    nem akarok spoilerkedni,de meddig van meg a sorozat eddig?

Én harmadik évad 6. részig láttam.

Vannak már meg további részek?

Egyébként nemtom mennyire lehet reklámozni (nem az én oldalam) de ezen az oldalon fennt van a sorozat,illetve még jópár másik is...
  • Mayday
    Nem csa, csak szunet van. Az elozo evadban az volt a baj, hogy soxor volt 2-3-4 hetes szunet, hat most nem lesz, csak egy nagy.
  • SAFIII
    ez miért van??
    hogy legyártanak 6 részt,leadják aztán csá,jól tudom erre a sorsra jutott a prison break is,bár még mindig jobb mintha totál leállna és a sok kérdőjel megmaradna
  • Daveee
    www.youtube.com beirod hogy lost s03 promo, és kiadja 0-6 ig ha szerencséd van van 7. is már
  • zmeor
    linkeld be
  • Swy
    jájj micsoda elmélkedések

• FLeK0
    az
  • marcell007
    Most néztem meg a YOU TOUBE-on a 3. évad promojit.ZSÍR LESZ!!!!!
  • SötétBarom
    Nem is emlékeztem az üvegszemre!
  • nesster
    .. és mivel elöször nem sikerült megölni (?) Eko-t most megölte a füst
  • nesster
    SPOILER

Más téma

Elkezdtem nézni a 2. évadot elöről és abban a részben amikor a farokszérsz túlélői megtalálják a bunkerüket van ott egy doboz amiből Libby kivesz egy
    üvegszemet..
    :P Most mehet a kombinálás! Én arra gondoltam h a félszemü fickónak elöször az volt a bunkere. Vagy még mindig az! De ez csak találgatás.
    Megint más: Eko-t is el akarták vinni a többiek, még az első körbe. Jack a mütét miatt kell, Hurley h elmondja a többieknek, Kate és Sawyer meg azért h jack megmütse Ben-t.
  • Joker Hun
    Endless&Skyline non megtallálsz mindent.
  • PiszkosFred
    Tuti van season 01, csak hat teljes szezonban 7-8gb-s csomagok. Egy probat meger.
  • nesster
    1. évadot honnan tudom leszedni? Gondolom rapidshare kilőve.. Torrenten meg ki az a hülye aki az s01 e01-et seedeli :S
  • Balázs 17
    hát nemtom, a lost nálam a 3. évadnál lett toplistás, számomra még1szer lehetetlen megnézni 1-2évadot:)
    b első résznél megunnám és kilépnék:DD
  • goger
    hát nemtom, szerintem érdemes lenne első résztől végignézni a dolgokat immár "tapasztaltabb" szemmel , mert sztem sokmindent észre lehetne venni amire már nem is emléxünk, én lehet neki is kedzek a 7végén előlről , februárig biztos végignyomom :D
  • Amse
    lol :D javítva...
  • rage
    A fórum fejlécében a figyelmeztetés nem rossz ötlet, bár a spoiler szót érdemes lenne kijavítani sopilerről
    :)
  • Balázs 17
    ha ezek után is ^^^^ sírnak, hogy a fenébe megint elolvastam olyat amit nem kellettt volna, mért nem lehet spoilerezni.. akkor.. LOOL!!:DDD
  • sorrow

Jack nem tudja, hogy a helyzet kilátástalan mivel egy szigeten vannak, szinte hiába játszik Ben életével és a magáéval mert Kate és Sawyer nem tudnak elszökni.
    Hacsak nem kérnek egy hajót a szabad elvonulás mellé.

Másrészt, miért ment bele a műtétbe??? : nem hiszem, hogy most hú de féltékeny lett attól amit a videó látott, inkább az időt húzza, megpróbál minél több infót, helyismeretet szerezni.
  • SötétBarom
    Én se jövök be, amíg nem láttam a legfrissebb részt.. Bírd ki. ;D