22325
-
gabesz012 #9407 Ja, arra én is kíváncsi vagyok, hogy közben mi történik a "külvilágban". Arra is, hogy lesznek -e még Michael-ék...
Egyébként nekem is bejött ez a rész (is; egy rész nem tetszett, a Rose-Bernard flashback-es, ők elég unalmas szereplők számomra, remélem többet nem fejtegetik a múltjukat), csak annyit mondok rá, hogy tipikusan Lost-os, aki azt mondja rá, hogy szar, az vagy nem szeret agyalni, vagy csak simán "hülye" (sry ha megsértenék valakit) ehhez a sorozathoz. :) Meg még van pár nagy kérdés; hol van a gép többi túlélője, hol vannak a hajók... Nem lepődnék meg, ha lenne egy 3. sziget is. Egyet sajnálok; csak 40 perces egy rész. :) -
ja és beválltak a titkos tudományos kisérletek...mostmár csak azta kapcsot várom a második évad utsó részének az utso része volt :D az északi sarkot...de azt nagyon...és Desmondot meg a többieket, kis szerencsével róluk is szó lesz most... -
Vajon Ők mennyire vannak ezzel tisztában??? szerinted??? ha azt nézzük juliet is odahurcolt "tudós" és csak Benn a kapocs a külvilággal, ezért nyalja mindenki a seggét Párdon..szal értitek? -
Lila eg a robbanas volt, hja. De ami erdekes lett volna, es amit elharapott/abbahagyott hirtelen (a szokasos modon, pont a lenyeg jott volna), az az, hogy ez a robbanas mit csinalt... Marmint mi lett a robbanas kovetkezmenye. Mert lehet hogy meg fogjuk tudni, de most Tom siman elmondta volna. Legkozelebb ki tudja, mennyire lesz kozlekeny, sot, ki tudja hogy Jack statusza milyen lesz? Rab? Megturt de szabadon mozgo ember? "Beveszik" maguk koze? Stb.. -
winnie #9403 gondolom a heccs felrobantása, nem? -
tök mind1 beszéljünk erről a részről...
Jól emléxem hogy amikos Jack megkérdi Tomtól hogy mért nem mentek el az valamilyen lila égről beszélt???
4,8,15,16,23,42 -
winnie #9401 azért vedd bele, hogy a pb-t jóval többen nézik itthon, mint a lostot. és sokan nem tudták, hogy most kezdődik, sokan nem is látták, mivel még nem tudták megnézni felirattal, stb. -
Sajnos, a mostani PB rész után 2oldalt teleirtak. itt meg felet kb. :( -
Hogy lenne ő az ex ha elütötte a busz? nem őt ütötte el??? lol
Sztem jó volt ez a rész...wáááá nagyon tuti sok dologott lehet megnt kapisgálni mostmár 100% az hogy az embereken is kisérleteznek...Valami titkos project nevében a DHarmát továbbb vitték...lol...tutkeráj...
-
winnie #9398 "Egy érdekes kép: Ő vagy nem ő ? "
nem ő az. -
Na látom a nézettség is jól visszaesett, bár nem is csodálom.
Máskor ilyenkor volt már vagy 300 hsz. -
sztem a szája miatt nem, annyira jellegzetes az exférjnek a szája -
Neeeeeeeeem. -
Rio81 #9394 amugy sztem a félszemü csávó fiatalabb mint az exférj. -
hm tényleg, erről az _apró_ dologról meg is felejtkeztem :)) -
nekem bejött...
már hiányzott ez a pszihopata Lost! Tökre depis az egész és ezt szeretem benne -
Nagy a hasonlóság... Csak 1 a bibi: J exférjét elütötte egy busz...
Bár a Lostban bármi megtörténhet... :)
-
most akarom megnézni -
Szolnokboy #9388 jah nekem is unszimpatikus nagyon, úgy is mint színész és mint karakter...
Írják ki!Írják ki!
-
MagyaR #9387 Vaze. Nemtom mi bajotok van ezzel az új résszel. Szntem tök feelinges volt. A második évad sokkal gagyibb volt. Ez az első olyan évad ami úgy igazán tetszik.
Az a szőke csaj, amúgy elég nagy paraszt! Régen ilyen nyivákolós csajszi volt, mostmeg.... -
Legutóbbi részt nem láttad?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Juliette exférje -
mér ő ki? :D -
elképzelhető hogy ő -
Rio81 #9383 tegnap néztem sokadszorra a black hawk down-t abba is játszott a színész.. -
Szolnokboy #9382 Egy érdekes kép: Ő vagy nem ő ? 
-
Én már csak azért nézem a lostot, hogy választ kapjak a tonnányi kérdésre ami eddig a durván 2,5 évad alatt felgyülemlett. Nem is várom soha a következő részt, de ha kijön akkor megnézem, mindenféle várakozás v. elvárás nélkül. A mostani rész sem tetszett. -
Buszos jelenet jó volt... :)
Bár sejtettem, hogy ez lesz a faszival... :) -
Ha nem lenne flashback, akkor nem nézném tovább a sorozatot.Így tudtam épp most meg Juiláról, hogy régen nem volt szemét, persze most sem biztos,hogy az. -
gator #9378 Igaza van annak aki tobbet vart volna ettol a ket honapos szunet utani elso resztol ! Fiuk ??!! Ennel en is tobbet vartam volna . Egy ' semmitmondo' reszt lathattunk amibol megint 2 reszen at szovodo flashbackek lesznek es mar alig varjuk hogy a rendes """ szigeten """ tortenjen mar a fiukkal valami izgi .
En nagy Lost rajongo vagyok , de a Prison B kezd egyre jobban kiteljesedni es erdekesebbe valni . Es ezzel parhuzamosan jobban beferkozni a szivembe .
Csak annyit szeretnek , hogy ne legyen egy 10 evados , nyulos ragogumi sorozat a LOST , hanem legyen egy kicsit porgosebb . Oke hogy van flashback de kezdodjon mar megint a lavina , es tortenjen mar valami .
-
Hat, gyerekek, ez a resz most is fantasztikus volt. Tizenegynehany sorozatot nezek mar, de meg mindig nincs semmi mas, ami ezt a hangulatot, sztorit, meg ugy az egeszet megkozelitene! -
Hát jah. PB 1. része a szünet óta ütött nagyot, de ez... Mind1, várom a jövő hetet... :) -
azt hogy nem sütik el azt az ócska és szar poént, hogy mikor elkezdené mondani, akkor félbeszakítja vmi. a lila égről beszélek. egyszerűen ócska -
promo 1
promo 2 -
Hát nem estem hanyat ettől a résztől. De azért elment. -
miért mit vártál? -
sokkal beljebb vagyok bazze...
elmehetnek a picsába a lost készítői, de komolyan, várok x hónapot erre ez -
igazán folytathatták volna dupla résszel. 9/10 ez a rész szvsz. -
Vmiert nem jott be nekem a link, de mindegy koszi, mar talaltam youtubeon.
Ez nem a szokasos fel perces promo, hanem egy 1 perces izelito a kov. reszbol. -
zorden #9364 Haaat, ez egy elegge semmis resz volt, a vege meg teljesen egyertelmu dologra vilagitott ra, ha valoban ez hangzott el. Valahogy egyre inkabb lecseng nalam a Lost... -
Mehet lassan a bannermodositas is... :)