22325
-
"Az első sorozat olyasminek tűnt, mint egy alacsony költségvetésű filmecske"
ez érdekes... tudomásom szerint messze a legköltségesebb első rész/pilot volt a többi sorozathoz képest.... -
Rio81 #9446 A bannert megváltoztatja vki? -
Hatigen, az! :) -
én most kezdtem el nézni a 3. évadot feliratosan érdekes lesz ugylátom! -
Mindenre vártam csak erre nem, hogy "házak"-ban élnek, és könyvekről beszélgetnek, és ugyamott élnek. Kezd nagyon érdekes lenni a sori
-
Borg #9442 Szerintem ők nem másik szigetre kerültek, hanem ugyanarra. Ha a 3/1 bevezetőjét megnézed, ki is derül, hogy a falu (vagy mi) ugyanazon sziget túloldalán, a hegy mögött van. Szerintem. -
miért van az hogy letöltöm a xoros 7. részt és nincs kép? hang van, de a kép elmegy 4 mp után és hiba üzenetet ír ki majdnem minden, kivéve a vlc player, az viszi a hangot. Ha codek probléma akkor belinkelné nekem alaki azt amelyik kell? előre is kösz -
köfi :) -
felnevettem :D
-
elvileg karbantartás van. a fóruma működik. link -

-
micve??? -
Reyes #9435 Akkore megvolt a mai jócselekedet is:) -
a hosszúpuskával mi van nem tudja vki?
thx -

öcsém de jót nevettem
-
Reyes #9432 
-

-
Reyes #9430 Nem...
Seggbekúrja egy jegesmedve...
-
hello all! most néztem 1 videot a 3 évad vmék részéről és sawyer-t nagyon meg kinozzák vagy tudja a fene!sztetek megéli az évad végét?(sajna a hülye kérdésért de érdekel) -
hogy idáig 1-2 részből láttak pár percet
ilyen nem ír ide -
gabesz012 #9427 Örülök, hogy tetszik.
Mellesleg nagyban hozzájárultál a Lost témájához ebben a hozzászólásodban... -
gabesz012 #9426 Valahogy sejtettem, hogy zendülés lesz belőle, ha leírom a "hülye" szót, meg eleve azért írtam idézőjelben, mert nem a szó szoros értelmében akartam használni. Én tiszteletben tartom mások véleményét és így van rendjén, hogy mindenkinek más tetszik. Azért halkan jegyzem meg, hogy mindenki úgy értelmezte a hozzászólást, ahogy éppen akarta (Mayday értelmezte jól); ((hogy is van a mondás? Mindenki magából indul ki...)) Az olyan embereknek címeztem, akik úgy fikázzák, hogy idáig 1-2 részből láttak pár percet (így persze, hogy zavaros és összefüggéstelen baromság a sok flashback-el) és persze az sem az első kettő rész volt, illetve azoknak, akiket "idegesít", de mégis nézik, aztán kritizálnak. Ez a sorozat mindig is ilyen volt, szóval azt sem lehet mondani, hogy ellaposodott (én legalábbis nem vettem észre zuhanórepülést). Én úgy vagyok vele, hogy csak arról a filmről alkotok véleményt, ami tetszik, mivel csak egy laikus vagyok, és lehet, hogy éppen nem vettem észre a filmben rejlő művésziességet. -
mentos-boy #9425 Halihó!
Nem tudja valaki rögzíteni az AXN-ről a LOST epizódokat?!
Legalábbis, az első részt mindenképp, lehet hogy a 2.-tól fel tudom veni őket én is, ha tudok majd a telekre videót telepíteni...
-
ó nemá, pedig én kíváncsi lettem volna Michaelre :( -
a sziget nem annak az oldalán vannak...ezt megis beswzélik a többiek és ezért lesz nagyon fontos elkapni a hajót -
#9422 Ma Lessz a 3. évad az axn-n!!!!!!!!!!!
-
mert akkor túl hamar megoldódnának a dolgok, és nem lehetne jó sok évadot csinálni tonnányi flashback -kel -
Tegnap néztem az RTL-en.
Egyik a csőpostából soha az életben nem jönne ki egy üzenet se, mert a végén olyan ív volt, ahol az üzenet alapból beszorulna, ahelyett, hogy kijönne.
Kettő amikor Jin -ék körbemennek a szigeten hajóval, mi a francért nem veszik észre, hogy mellettük ott van egy köpésre egy másik sziget, amire majd Jack-ék kerülnek?
Meg meg a hajós csávó feleségjelőltje is csinálhatna már valamit, ha egyszer vették a jelet a helyzetükről. -
winnie #9419 "Arra is, hogy lesznek -e még Michael-ék..."
michael most szerződött le egy induló sorozathoz, nem terveznek vele. esetleg egy cameo az utolsó részben, de ő ugye alapból ki is lógott a többiek közül, nem vol tsemmi bűne. ő azt a szigeten követte el.
"aki azt mondja rá, hogy szar, az vagy nem szeret agyalni, vagy csak simán "hülye""
ilyet mindig öröm olvasni, eléggé infantilis ez az "akinek más tetszik, mint nekem, az hülye" hozzáállás. -
jolvan, megszólalt az értelmiségi:D:D -
javaslom aki nem akar sok spoilert olvasni a topikban, és az rtlt nézi, itt az rtl-es topik:)
-
Vége az RTL klubon a 2. évadnak.
És még hogy milyen volt az utolsó rész, pont most kell végelennie amikor egy csomó kérdés nincs megválaszolva.
-
tehát röviden a lost előnye és a hátránya: a sokszinűség nem 1 száll nem 2 hanem rengeteg rohadt sok...ez az amire az ember felfigyel és érdekli vagy ezaz amit em lát és unalmasnak tartja... -
Én mostanábban megnézem a magyar lostot is és rákell hogy jöjjek hogy rengeteg dolog van ebben, aki nem szereti az felületesen nézi nem látja az összefüggéseket, és a csavarokat. ahhoz hogy ezt meglásd minden részt megkell nézni és mindenre odafigyelni ami szinte lehetetlen túl sok benne a kérdés és a csavar meg a rejtet összefüggés...Belenézek néha napján egy-két második évad beli részbe és leesik az állam hogy milyen csodálatosan is agyafúrt...Ha az ember lostot nézz többnyire 1 dologra koncentrál benne miközben sokkal több van benne... -
Daveee #9413 az utlso részbe nyitja ki, és azal lesz vége az évadnak hogy néznek lefelé hogy miyen mély....
és nem lehet azzal vége hogy álmodta mert tul sok mdien egybesik... -
Üdv! Láttam vagy másfél éve az első részt, és most nézem az RTL Klubon a dupla-részt. Valaki leírná pár sorban, mi történt közben??? Mi van a jegesmedvékkel? Az első sorozat olyasminek tűnt, mint egy alacsony költségvetésű filmecske, ahol az alkotóknak semmi ötletük sincs, hogy minek is kell kisülnie a végére. A vasodú ajtaját is tizenhuszadik rész végén nyitják ki (?!?!?!) Még a végén nekem lesz igazam, hogy az egészet Pamela álmodta és Bobby nem is halt meg. -
Ben feje az orvosi ágyon fekve tökre hasonlít Fábriéra szerintem. Először a szünet előtt tűűnt fel, most meg megint felötlött a gondolat, ahogy néztem. -
Rio81 #9410 az a "baj" a losttal, hogy aki nem kezdte el az elején, vagy nem nézi folyamatosan, azt nem köti le egy olyan rész, mint pl. a mostani (bár ebben még több akció volt mint az utobbi részekben összesen)... és második esélyt se ad neki, hanem (rossz esetben) leszarozza, hogy ennek így semmi értelme. -
Ha nem is ennyire lesarkitva, de teny, hogy egy kicsit "igenyesebb" nezok kellenek hozza, mint mondjuk egy PB-hez (amit en szinten nezek es szeretek). -
Akinek nem tetszik az hülye a sorozathoz? LOÁL?