22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • nunogomes
    Nemtudom sajnos biztosra az előadót, de ezt nézd meg azért :)
    http://youtube.com/watch?v=2DljH_QzlTY

Amúgy elvileg az előadó vagy a THREE DOG NIGHT vagy a BULIKOKO BAND. (nem 100%)
  • Thadius #9650
    hi
    valaki nemtudja az "on the road to Shambala" című számnak(3x10) az előadóját? :)
  • raymond01
    Kate- ék sztem tudják hogy ő Alex, meg a gyerek is említette a nevét tuti!
  • Ramore
    Úgy gondolom erre a kérdésre majd meg fogjuk kapni a választ olyan cirka 1 év múlva, talán....
  • nunogomes
    Szerintem is, ráadásul még hasonlít is rá
  • PiszkosFred
    Behulyitettek? Elmondta Danielle, hogy a lanyat Alex-nek hivjak (s1ben azt hiszem, amikor "Sayid" vendegeskedett nala), es a csajszi neve is Alex. Emellett a kora is stimmel, ha feltetelezzuk, hogy Danielle altal emondottak megfelelnek a valozsagnak. A nezok tudjak, hogy a csajt Alexnek hivjak, Kate es Sawyer talan nem, vegulis nem sok idejuk volt bemutatkozni vagy megismerni egymast. Sz'al teljesen jogos volt, amit Kate mondott Danielle-nek a lanyat illetoen.
  • Grove4
    NAGYON NAGYON JÓ RÉSZ VOLT!VÉGRE VISSZATÉRT A JÓ ÖREG LOST HANGULAT!NAGYON TETSZETT EZ A RÉSZ!!!!MEG AZ A TÉRKÉP AMIT SAWYER NÉZETT MEG AZ IRATOK A KOCSIBAN SZTEM FONTOS SZEREPÜK LESZ
  • Ramore
    A francia csajt behülyítették, hogy biztosan az ő lányát látták az other-ek táborában. Ebből kiindulva a francia csaj rossz ember lehet, ha az othereknek nem volt terve vele, hiszen ők a jó emberekre hajtanak.
  • raymond01
    Hát nem tudom milyen lesz a következő rész de most néztem az abc oldalán egy rövid jelenetet ott ping pongozni készültek!
    :)
  • raymond01
    Szerintem is jó volt ez a rész egynek, bár tényleg van töltelék feelingje!
    Remélem a következő rész kemény lesz, amit a promó jól mutat csak néha vagy két résszel előbb jár!
  • nunogomes
    Spoiler

Jut eszembe, Hurley Libby sírjánál..., emlékeztek még mikor mutatták egy pillanatra Libbyt az elmegyógyintézetben mint beteg? :) Akkor arról ennyit?
    Dharma Beer
  • macselek #9640
    Hogy érted hogy dupla adag adrenalin löket? Dupla epizód lesz, vagy csak annyira jó?:)
  • PiszkosFred
    Hat jo volt ez a resz, talan az eddigi osszes Lost reszen nem nevettem annyit, mint a mostanin. Nem erdekel hogy haladt e story vagy nem, vagy mennyire realis a kis regi VW klon es a vele kapcsolatos dolgok, en elveztem minden percet. (es latva a promot, a jovo heten dupla adag adrenalin loketet fogunk kapni). A Sawyer meg kesz, az a ficko ha nem lenne, ki kellene talalni. ;]

- Son of a.... What's a head doing back here?
    - Oh, that's just Roger.

Ezen padloztam :D
  • macselek #9638
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na, úgylátszik megtalálják a félszemü csávót:) Meg egy új bunkert. Melyik lehet az? Hattyú: megvan, Nyíl: megvan Gyöngy: megvan, Pálca: megvan! Láng nem lehet, mer az otherville-ben van, nem? Akkor ez most milyen bunker?
  • grebber
    Sayer trufás beszolása nagy volt :D
  • macselek #9636
    Dehogy nincs:) Erre
  • AntiHero
    Jegesmaci hol?
  • Ramore
    Most nincs elérhető előzetes a következő részek tartalmából?
  • lele
    télleg? akkor megnyugodtam...nagy szar lenne ha télleg felkellnek egy osztálytalálkozó után...
    bizti lesz válasz...csak az alap kérdésekre rengeteg összefüggést csak mi látunk és ők nem ez az ami egy eseményben a legizgalmasabb a többszinűség az emberek gondolatai. tehát nem kapunk mindenre választ csak az alapp kérdésekre
  • tuto558
    Olvass utána az interneten hogy a rendezők azt nyilatkozták, hogy nem purgatórium jellegű és semmi olyasmi, hogy valaki képzelné, vagy valakinek a látomása lenne.
  • macselek #9631
    már egy ideje
  • Dave0092
    van magyar felirat
  • macselek #9629
    Naggggggyon király rész volt!xD Bár nem sok valóság alapja van, de kit érdekel?! Egyik legjobb rész sztem:)
  • ToCsEk
    Nah megnéztem a 3. részt magyarul, jó volt, jegesmaci dejavu(vagy hogy kell írni)
  • Gerbill
    Az hagyján hogy kocsit találtak, de milyen jó állapotban voltak a kerekei:D Nagyon jó rész volt, bár tényleg nem sokat haladt.
  • Vegita1
    hello magyar felirat mikorra váthato?
  • nagykovi
    Nekem nagyon tetszett ez a rész (is). Sokat nevettem rajta :)
  • macselek #9624
    a 4.ig, igen...
  • kolp
    Hát igen... valahogy el kell húzni a 8. évadig
  • Zs0lt1
    Húú barpmi jó volt ez a rész. A sztori ugyan nem haladt jottányit sem, de összességében jópofa volt.
    Amúgy őszintén, mennyi esélye van, hogy egy kocsi ott legyen egy dzsungelben? :D
  • grebber
    Lost S03E10 HDTV XViD-NoTV
  • Shaman
    itt egyszer már írta valaki.
    Én puritánabb dolgot várok. Annyi itt a kérdőjel elvarratlan szál,hogy valami olyasmi befejezése lesz,hogy xy magához tér a kocsmában,s csak álmodta az egészet :-p
  • fellegh
    hi

ok ok, en sem valami purgatoriumrol beszelek. Csak valami olyan hely ahova atcsusztak ezek a szerencsetlenek, vagy hogy mondjam. Lehet, hogy a magneses anomalia miatt. Es csak egy egyeselyed van elhagyni a szigetet. Meg kell halnod ott....
  • macselek #9618
    Szerintem nem lesz ilyen vallásos, vagy túlzottan természetfeletti. Egyszerűen azokat rabolják el, akik megérdemlik, hogy a szar helyett normál ágyban alhassanak:)
  • Gerbill
    Szerintem biztos, hogy nem ilyen purgatórium jellegű. Sayd is ezt mondta valami videóban, hogy ő a purgatóriumra tippelt volna.(Dante világképében a purgatórium=ha valaki vétkezett de megbánta bűneit, itt megtisztulhat és utána tovább jut a mennybe)
  • fellegh
    Hi all !

En meg uj vagyok itt, es elore is elnezest az ekezetekert.
    Szoval nekem lenne egy teoriam a Losttal kapcsolatban. Es szeretnem ha segitenetek megcafolni, vagy alatamasztani. Mivel persze nem emlekszem minden kis reszletre a filmben jo lenne, ha segitenetek. Lehet, hogy ez az otlet mar elhangzott itt, akkor csak irjatok meg.
    Probalok rovid lenni, igerem.

Szoval: Szerintem abban sokan egyetertunk, hogy ez a sziget nem egy normal sziget, valami nagy difi van vele. Olyan manapsag a vilagon nincs, hogy valakit ne talaljanak meg honapokig. Nincs lakatlan sziget a foldon. Szoval mi van akkor, hogy ha ezek az emberek akik tuleltek, azok nem is eltek tul a dolgot... Pont ok haltak meg, vagy tortent veluk valami akikrol azt hisszuk hogy tuleltek. Csak forditsatok meg a dolgot. A "tobbiek" vezetoje Ben vagy ki. Szoval mi van, ha O tenyleg az igazat mondta, es csak segitenek visszakerulni a tobbieknek meghozza ugy, hogy megolik oket. Csak nezzetek meg, hogy kik azok akik mar elmentek, meghaltak. Az elso volt Boone, (egy jo ember, Shanon : Semmi keresnivaloja a szigeten, Mr Eko a pap, aki mar minden bunet megbanta, szoval megbocsajtas volt, hogy "tavozhatott" a szigetrol) A "tobbiek" is csak a jokat raboljak el !!! Ez el is hangzott, es a gyerekeket. Segitettek hazakerulni Wallnak, meg Michaelnek... Ki maradt ott ? Kate : Gyakorlatilag egy gyilkos aki meg mindig nem banta meg amit tett. Sewyer: Nagystilu csalo, aki meg a szigeten is elveszi a kozos tulajdont es kereskedi vele, Sayid egy zsoldos, aki sajat katonatarsait kinozta meg... stb... Nem tom, hogy vilagos vagyok-e, de mondanek meg ket peldat, es szeretnem, hogy ha valaki talana meg hasonlo osszefuggest akkor megosztana velunk. VAGY EPPEN EZ ELLEN VALAMI ERVET.

Szoval 1. Anna Lucia. O is egy gyilkos agressziv ember volt. Kerdezhatne berki, hogy akkor O miert tudta elhagyni a szigetet ? De a valasz ott van abban a reszben amikor meghalt. Amikor felhivta az anyjat, mielott indult a gepe ! :)
    Lock : O az egyetlen, aki viszont ajandekba kapta a szigetet, mert eleget szenvedett az eletben. Nyilvan ezert is tud jarni, mert ez nem a valo vilag...

Szoval ha tenyleg igy van, akakrmi is ez e hely, akkor Ben valoban jo ember, aki csak segiteni akar...
    Es O meg annyire jo, hogy NEM MARADHAT A SZIGETEN. Ezert rakja van, es meg KELL HALLNIA... De nem akarja otthagyni a szigetet... ???
    Na szoval nem ragozom tovabb... Remelem ertheto voltam. Egy biztos kivancsi az vagyok ! :)

fellegh
  • danikarate
    Most már a 3. is:D
  • Shaman
    Innen töltheted.

Ha jól láttam 3. évadból eddig az első 2 rész van fennt szinkronosan.
  • mentos-boy
    Hali!
    Ha a rapidshare.com-os linkeknél tudsz jobb megoldást légy oly jó oszd meg velem is priviben, vagy bárhogyan!
    Köcce!
  • danikarate
    Ha kérhetném elküldenéd. Csak a 3. rész kellene.