22325
-
EZt miből gondolod? -
Az a Tom kül szerintem az 1ik legszimpibb a többiek közül...Ben, talán juliet szimpi még és Tom... -
Cmdr #9769 Szerintem most már 100%, hogy tényleg egy módja a szigetről kijutásnak, ha ott meghal az illető... -
Asszem még lesz 4 évad is azt nyilatkozták a lost készítői, ha izgalmas lesz(olyan mint a 11-12. rész)akkor nincs ellene kifogásom,de ha csak húzni fogják akkor elég silány lesz. -
nah locknak meg jön az esze és keresi a tengeralatjárót... régen beszéltük hogy van nekik tengeralatjárojuk...hááát télleg van azzal nyulták le a vitorlás hajót is. meg kiváncsi leszek... -
thx már utánanéztem :D
nagyon örülnék ha végre lelenne zárva ezzel az évaddal...nem? -
Ittvan nézd meg. -
itt az akérdés lockék mit fognak csinálni :D Sztem elkapját őket és jack küzdeni fog értük. Vagy nem. Tul sokat tudnak és jack fogja őket megölni :D -
mikor másodszor dobta neki a labdát Tom aztihttem beesik a bokrok közé Lockeékhoz... :D -
Én eleinte azt gondoltam, hogy a következő rész arról fog szólni, hogy mivel állították át Jacket, csak aztán láttam a köv.rész promoját. De szerintem biztos lesz róla szó, vagy valahogy megmagyarázzák szerintem. -
Igen, ez egy dolog,de ismered Jacket hogy milyen még akkor sem akart segíteni amikor Juliette kérte rá, szóval szerintem is furcsa ez a nagy barátság.Nem tudom mi van az othersek kezébe, ami miatt edig még mindenki akit elraboltak összebarátkozott velük(nem tudom értelmes e ez az uccsó mondat :))
-
Amikor Ben-t műtötte már akkor is elég barátságos volt a fickó akivel focizott, még be is mutatkozott, azthiszem Tom. -
Érdekes volt a 12. rész ez kétségtelen,de a kövi 2 még jobb lesz.Apromoban vmi ojasmit hallotam hogy a kövi 2 részben meg fogjuk tudni Locke "teljes" történetét, és a promo is jó volt.nézzétek meg a youtubon. -
azért kivancsi vagyok,mi lehetett az,amitől egy nap alatt puszipajtás lett az átörszökkel -
De legalább nem írta le, hogy ki az... És ha jól tudom, csak féltestvérek. Ugye? -
Nemár! Komolyan?!
Ezt megnézem!
-
Ez a 12. rész nem volt annyira izgalmas... Remélem a köv-ben már történik valami érdekes dolog! Ez a testvéres dolog nem annyira érdekel... Sztem Jacknek nem mosták ki az agyát, én a helyében ott maradnék az ádörszökkel! 

-
mivel most derült ki.... -
Dave0092 #9753 én nézem foyamatosan a sorozatot, de nemis tutam hogy van tesoja -
ezt nem kellet volna spoilerezni? na mind1 =) -
raymond01 #9751 Flashback?
Jacknek a testvére a szigeten van! -
felirat az vala hosszupuskan...
azt nem mondom, hogy felesleges, de nem hinném, hogy pont az otherök mondjáák majd meg....plusz sztem nem is tudják hogy azok... -
Sanyeee #9749 felirat van már? -
akkor most láttunk egy ultrafelesleges flashbacket?
-
sztem nem derül ki.... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiváncsi lennék majd mit hoznak ki ebből a testvér dologból. Hogy derül ez ki a szigeten? Mondjuk amennyit az otherek tudnak, valszeg tudják ezt is és majd jól elmondják Jacknek. De tuti lesz még szignifikanciája (dejószó :)) a továbbiakban... -
ja de fennt van bocs
-
Az ingyensoris oldalon nincs fennt az új rész a francba. -
jack milyen jól elvan-.- -
Jack csak örül hogy végre tud focizni egy kicsit :DD -
Alkut kötött Jack az Othersekkel. Jó rész volt ez a 12-es, a 13-as a jelek szerint Locke-ról fog szólni. -
MagyaR #9740 Huhhh, hát akkorát röhögtem a végén! :D. Tuti kimosták Jack agyát vagy vmi hasonló! -
Azért végre már, hogy a 8-9-10 rész körüli mélyrepülés után megin kezd beindulni a sorozat. -
sztetek valaha ki fog bármi is derülni,vagy ez ilyen Dallas szerű végtelenségig tartó sorozat lesz? :-p -
áááá,ez milyen vég... -
Dave0092 #9736 omg
a vége kicsit brutál -
http://youtube.com/watch?v=gN8eDvpnBeU
valaki üvölt a végén. :D -
lehet,hogy észreveszi a matt-ot,de lehet,hogy maga a játékos nem... ezért értelmetlen 1-2 lépéssel előtte feladnia,mert ha elnéz valamit a játékos...
jó persze erre kicsi az esély,de megeshet. -
Dave0092 #9733 épp rá 1 perce teték fel,
!!!! VAN HUNSUB A LOSTS03E12 HEZ..!!!! -
itt vannak a feliratok, sztem 1-2 óra, és fenn lesz a 12.résznek is