22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Grove4
    EZt miből gondolod?
  • GTheo
    Az a Tom kül szerintem az 1ik legszimpibb a többiek közül...Ben, talán juliet szimpi még és Tom...
  • Cmdr
    Szerintem most már 100%, hogy tényleg egy módja a szigetről kijutásnak, ha ott meghal az illető...
  • Grove4
    Asszem még lesz 4 évad is azt nyilatkozták a lost készítői, ha izgalmas lesz(olyan mint a 11-12. rész)akkor nincs ellene kifogásom,de ha csak húzni fogják akkor elég silány lesz.
  • lele
    nah locknak meg jön az esze és keresi a tengeralatjárót... régen beszéltük hogy van nekik tengeralatjárojuk...hááát télleg van azzal nyulták le a vitorlás hajót is. meg kiváncsi leszek...
  • lele
    thx már utánanéztem :D
    nagyon örülnék ha végre lelenne zárva ezzel az évaddal...nem?
  • Grove4
    Ittvan nézd meg.
  • lele
    itt az akérdés lockék mit fognak csinálni :D Sztem elkapját őket és jack küzdeni fog értük. Vagy nem. Tul sokat tudnak és jack fogja őket megölni :D
  • LasDen #9763
    mikor másodszor dobta neki a labdát Tom aztihttem beesik a bokrok közé Lockeékhoz... :D
  • Gerbill
    Én eleinte azt gondoltam, hogy a következő rész arról fog szólni, hogy mivel állították át Jacket, csak aztán láttam a köv.rész promoját. De szerintem biztos lesz róla szó, vagy valahogy megmagyarázzák szerintem.
  • Grove4
    Igen, ez egy dolog,de ismered Jacket hogy milyen még akkor sem akart segíteni amikor Juliette kérte rá, szóval szerintem is furcsa ez a nagy barátság.Nem tudom mi van az othersek kezébe, ami miatt edig még mindenki akit elraboltak összebarátkozott velük(nem tudom értelmes e ez az uccsó mondat :))
  • Gerbill
    Amikor Ben-t műtötte már akkor is elég barátságos volt a fickó akivel focizott, még be is mutatkozott, azthiszem Tom.
  • Grove4
    Érdekes volt a 12. rész ez kétségtelen,de a kövi 2 még jobb lesz.Apromoban vmi ojasmit hallotam hogy a kövi 2 részben meg fogjuk tudni Locke "teljes" történetét, és a promo is jó volt.nézzétek meg a youtubon.
  • Vanek
    azért kivancsi vagyok,mi lehetett az,amitől egy nap alatt puszipajtás lett az átörszökkel
  • szimida
    De legalább nem írta le, hogy ki az... És ha jól tudom, csak féltestvérek. Ugye?
  • szimida
    Nemár! Komolyan?! Ezt megnézem!
  • szimida
    Ez a 12. rész nem volt annyira izgalmas... Remélem a köv-ben már történik valami érdekes dolog! Ez a testvéres dolog nem annyira érdekel... Sztem Jacknek nem mosták ki az agyát, én a helyében ott maradnék az ádörszökkel!
  • LasDen #9754
    mivel most derült ki....
  • Dave0092
    én nézem foyamatosan a sorozatot, de nemis tutam hogy van tesoja
  • lele
    ezt nem kellet volna spoilerezni? na mind1 =)
  • raymond01
    Flashback?
    Jacknek a testvére a szigeten van!
  • LasDen #9750
    felirat az vala hosszupuskan...

azt nem mondom, hogy felesleges, de nem hinném, hogy pont az otherök mondjáák majd meg....plusz sztem nem is tudják hogy azok...
  • Sanyeee
    felirat van már?
  • Szolnokboy1
    akkor most láttunk egy ultrafelesleges flashbacket?
  • LasDen #9747
    sztem nem derül ki....
  • Szolnokboy1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiváncsi lennék majd mit hoznak ki ebből a testvér dologból. Hogy derül ez ki a szigeten? Mondjuk amennyit az otherek tudnak, valszeg tudják ezt is és majd jól elmondják Jacknek. De tuti lesz még szignifikanciája (dejószó :)) a továbbiakban...
  • Grove4
    ja de fennt van bocs
  • Grove4
    Az ingyensoris oldalon nincs fennt az új rész a francba.
  • magus
    jack milyen jól elvan-.-
  • LasDen #9742
    Jack csak örül hogy végre tud focizni egy kicsit :DD
  • Ramore
    Alkut kötött Jack az Othersekkel. Jó rész volt ez a 12-es, a 13-as a jelek szerint Locke-ról fog szólni.
  • MagyaR
    Huhhh, hát akkorát röhögtem a végén! :D. Tuti kimosták Jack agyát vagy vmi hasonló!
  • Dynamic
    Azért végre már, hogy a 8-9-10 rész körüli mélyrepülés után megin kezd beindulni a sorozat.
  • Shaman
    sztetek valaha ki fog bármi is derülni,vagy ez ilyen Dallas szerű végtelenségig tartó sorozat lesz? :-p
  • Vanek
    áááá,ez milyen vég...
  • Dave0092
    omg
    a vége kicsit brutál
  • nesster
    http://youtube.com/watch?v=gN8eDvpnBeU
    valaki üvölt a végén. :D
  • Shaman
    lehet,hogy észreveszi a matt-ot,de lehet,hogy maga a játékos nem... ezért értelmetlen 1-2 lépéssel előtte feladnia,mert ha elnéz valamit a játékos...
    jó persze erre kicsi az esély,de megeshet.
  • Dave0092
    épp rá 1 perce teték fel,
    !!!! VAN HUNSUB A LOSTS03E12 HEZ..!!!!
  • szimida
    itt vannak a feliratok, sztem 1-2 óra, és fenn lesz a 12.résznek is