22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • homeless
    Én azt nem értem, hogy Jack és Sayid miért 1 nappal később keltek fel?
  • Aspyrin
    Én így érzem mióta elkezdték leadni a harmadik sorozatot. Hatalmas csalódás, nulla sztori.
  • raymond01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor visszamentek volna oda a másik szigetre!? De azt tudják Jackék hogy hol van!
  • grebber
    Hát engem már marhára érdekel mi az az izé!
  • stargatelost
    abban volt Jack
  • raymond01
    Vmikor a 2. és 3. évad között írták hogy lesz majd egy vízalatti bunker szerűség! Azzal mizu?
    Lehet a Huliet-et csak azért hagyták ott hogy informálódjon a táborból meg legyen köztük valaki az othersek közül! Mert a 16-os trailerben hiába kérdezi Sawyer is hogy mit keres itt, szépen elmondja hogy a gyerekeket meg a többi embert megmentették és hogy minde ok Jack meg csak igazolja hogy így van! Lehet tényleg Julietnek lesz flasbackje és abban lesz a tengeralattjáró, mert ahogy kivehető csak egy nő áll ott.
  • PiszkosFred

Igen. De vszinu, hogy a kovetkezo reszben Juliet fog meselni, es a uboat csak flashback-ben fog szerepelni. Kivancsi leszek mi lesz. Azt speciel nem ertem, hogy Juliet csak ugy elindul veluk a taborba. Oda, ahol emberek haltak meg miatta/miattuk, oda, ahol Claire es Sawyer is varja ot, mint korabban elrabolt, es fogvatartott (majd persze megszokott) tulelok, stb. Bruce Willisnek konnyebb dolga volt a diehard3 elejen nyakaban a tablaval, mint most Julietnek ;]

Mindenesetre, tetszett az aktualis resz. Eszre se vettem, es mar vege lett. Ennyi nekem pont eleg ;]
  • Ramore
    Az ott egy tengeralattjáró teteje a promo egyik képkockáján mielőtt Said beszélne?
  • Ramore
    Szerintem jó rész volt, főképp a füst rejtély visszatérésének, és persze a hanghatásainak köszönhetően. Lehetséges, hogy ez a füst a sziget első "lakosa"? Végül is ahogyan azt a második évad befejezésekor mondták a sorozat készítői, vannak az első lakosok, aztán az Others-ek.
  • rage
    Igen, ez eléggé vicces :)
  • zorden
    Es buta fust, mert nem ment el a kerites felett, ahogy az emberkek is. Pedig neki meg masznia sem kellett volna :-)
  • MagyaR
    Hát az a füst még mindig nemtom mi a rák lehet, de kicsit furcsa, hogy egy füstöt csakúgy meglehet sokkolni :).
  • Lostmania
    Na, most be kellene koltozniuk (a partrol) a hazakba!? Ott van viz, villany...
  • nesster
    Nincs valakinek felirata a s1 dvdriphez?
  • Magoo

-Azt akarom, hogy mondjon el mindent amit tud!
    -Ha mindent elmondok, akkor megöl!
    -És mit gondol, mit csinálok ha nem teszi?
    :D Ez tetszik!! :D
    Várom a 3x16-ost!!! ;)
  • Lyan Kyj
    3x15

Nekem bejött a rész. VIszont most arra leszek kíváncsi, h a készítőktől kapunk-e felvilágosítást az Otherekről, hisz Juliet ott van velük, vagy megint mindenki idiótán semmibe veszi az infóforrást..
  • nesster
    lost 3x16
    Nekem tetszett.
  • Szolnokboy1
    3x15

Hát ez jó ratyesz rész volt. A 14-esben sem mozdult előre a cselekmény, de az legalább ötletes volt. De itt...Bah. Az semmi, hogy a szigeten csak csámborog Kate baby, a kamubilincselt irritáló Juliettel, de még a flashbackje is teljességgel felesleges volt. Nem tetszett.
  • runner78
    áhhhh....lett felirat FQM-hez is.
  • runner78
    Tök jo hogy kijött a felirat a SORNY féle változathoz, én meg leszedtem már napközben a FQM változatot...
  • zmeor
    sztem a lost készítői se tudják mi van a sorozattal....
    méghozzá azért mert vegyük a 3/14 es részt példának

a storihoz köze se volt az egésznek... nem is tudtam hogy ezek léteznek, és nem is hiányoztak... amugy jó rész volt, mint egy kis 45 perces film... de még 1 részt kiejtettek mivel nem történt semmi az alapsztorival

• kill3r21
    SPOILER
    nah a drága látós "füst" barátünk visszatért...XD
    és rábaxxott XD
  • Mayday
    Tudjuk, miutan minden csutortok hajnalban kinn van...
  • Dave0092
    kinn az uj rész..
  • bauer15
    iggen télleg eltévesztettem egy napot bocs:)
  • Aspyrin
    Épp most láttam, hogy nálunk is van Axn (upc). Hétfő óta ismétlik az első hét epizódot minden nap este nyolctól, azután pedig hetente lesz a folytatás. Kár, hogy lemaradtam az elmúlt két nap részeiről :(
  • Mayday
    Biztosan jol, de meg csak szerda van, majd nezd meg holnap is ;)
  • bauer15
    jól látom hogy nincs 15.rész-? :(
  • Slash89
    Lehet, hogy ő még csak ott jár.
  • Shaman
    hümm?
    ha jól tudom ez a rész a 3x14 volt...
  • Dns5000
    aaaaa megint isteni volt :D
    a 3x13 nagyon utos, nagyon jok a szoveget, a kis csipkelodesek benne :)
  • Quantumleap
    Úgy értem, próbáltam behangolni, de nem volt találat.
  • kolp
    a discovery helyén keresd
  • Quantumleap
    Fél OFF:

Az AXN csatornát elvileg mától lehet fogni a T-kábel csomagban is. De nem találom a tévén. Érdemes még várni 2-3 napot, mielőtt reklamálok a szolgáltatónál?
  • lele
    jaja...
    De ettől függetlenül ez egy töltelék rész volt teljesen elrugaszkodva a lost megszokot stilusától...ez egy nagyon régi filmes motivum...ezt lehetne elemzgetni hogy mi minden benne volt...Én is azt mondtam a végén hogy "bazd Meg" de ha márilyenekhez folyamodnak nagy baj lehet :D és érdekes hogy ebben a részben beszéltek más sorozatokról:D azt birtam :D
  • Gerbill
    Mondjuk azért egy ilyen vég után már kicsit gyenge volna, ha kidugnák a kezüket és megmentik őket, majd jön a Happy End.
  • homeless
    Tuti meghalnak. Az elején mondja is nikki a rendezőnek, hogy "te is tudod, hogy mi a vendégszereplők sorsa".
  • Gerbill
    Húú, ez aztán befejezés. Nem szoktam csúnyán beszélni, de itt még én is azt mondtam, hogy "bazd meg":D Nagyon odavágós rész volt. A következő a trailer alapján nem lesz ilyen jó.
  • Grove4
    Nagyon durva volt ez a rész.Ők már hamarabb megtaláltak mindent mint az igazi"csapat".A Vége jó amikor élve eltemetik őket.
  • nesster
    lost 3x15
    iszap bunyó :D:D