22325
-
homeless #9935 Én azt nem értem, hogy Jack és Sayid miért 1 nappal később keltek fel? -
Aspyrin #9934 Én így érzem mióta elkezdték leadni a harmadik sorozatot. Hatalmas csalódás, nulla sztori. -
raymond01 #9933 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor visszamentek volna oda a másik szigetre!? De azt tudják Jackék hogy hol van! -
Hát engem már marhára érdekel mi az az izé! -
abban volt Jack -
raymond01 #9930 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vmikor a 2. és 3. évad között írták hogy lesz majd egy vízalatti bunker szerűség! Azzal mizu?
Lehet a Huliet-et csak azért hagyták ott hogy informálódjon a táborból meg legyen köztük valaki az othersek közül! Mert a 16-os trailerben hiába kérdezi Sawyer is hogy mit keres itt, szépen elmondja hogy a gyerekeket meg a többi embert megmentették és hogy minde ok Jack meg csak igazolja hogy így van! Lehet tényleg Julietnek lesz flasbackje és abban lesz a tengeralattjáró, mert ahogy kivehető csak egy nő áll ott. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen. De vszinu, hogy a kovetkezo reszben Juliet fog meselni, es a uboat csak flashback-ben fog szerepelni. Kivancsi leszek mi lesz. Azt speciel nem ertem, hogy Juliet csak ugy elindul veluk a taborba. Oda, ahol emberek haltak meg miatta/miattuk, oda, ahol Claire es Sawyer is varja ot, mint korabban elrabolt, es fogvatartott (majd persze megszokott) tulelok, stb. Bruce Willisnek konnyebb dolga volt a diehard3 elejen nyakaban a tablaval, mint most Julietnek ;]
Mindenesetre, tetszett az aktualis resz. Eszre se vettem, es mar vege lett. Ennyi nekem pont eleg ;]
-
Az ott egy tengeralattjáró teteje a promo egyik képkockáján mielőtt Said beszélne? -
Szerintem jó rész volt, főképp a füst rejtély visszatérésének, és persze a hanghatásainak köszönhetően. Lehetséges, hogy ez a füst a sziget első "lakosa"? Végül is ahogyan azt a második évad befejezésekor mondták a sorozat készítői, vannak az első lakosok, aztán az Others-ek. -
Igen, ez eléggé vicces :) -
zorden #9925 Es buta fust, mert nem ment el a kerites felett, ahogy az emberkek is. Pedig neki meg masznia sem kellett volna :-) -
MagyaR #9924 Hát az a füst még mindig nemtom mi a rák lehet, de kicsit furcsa, hogy egy füstöt csakúgy meglehet sokkolni :). -
Lostmania #9923 Na, most be kellene koltozniuk (a partrol) a hazakba!? Ott van viz, villany... -
Nincs valakinek felirata a s1 dvdriphez? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Azt akarom, hogy mondjon el mindent amit tud!
-Ha mindent elmondok, akkor megöl!
-És mit gondol, mit csinálok ha nem teszi?
:D Ez tetszik!! :D
Várom a 3x16-ost!!! ;)
-
Lyan Kyj #9920 3x15
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem bejött a rész. VIszont most arra leszek kíváncsi, h a készítőktől kapunk-e felvilágosítást az Otherekről, hisz Juliet ott van velük, vagy megint mindenki idiótán semmibe veszi az infóforrást.. -
lost 3x16
Nekem tetszett. -
3x15
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez jó ratyesz rész volt. A 14-esben sem mozdult előre a cselekmény, de az legalább ötletes volt. De itt...Bah. Az semmi, hogy a szigeten csak csámborog Kate baby, a kamubilincselt irritáló Juliettel, de még a flashbackje is teljességgel felesleges volt. Nem tetszett. -
runner78 #9917 áhhhh....lett felirat FQM-hez is.
-
runner78 #9916 Tök jo hogy kijött a felirat a SORNY féle változathoz, én meg leszedtem már napközben a FQM változatot...
-
sztem a lost készítői se tudják mi van a sorozattal....
méghozzá azért mert vegyük a 3/14 es részt példának
a storihoz köze se volt az egésznek... nem is tudtam hogy ezek léteznek, és nem is hiányoztak... amugy jó rész volt, mint egy kis 45 perces film... de még 1 részt kiejtettek mivel nem történt semmi az alapsztorival
-
SPOILER
nah a drága látós "füst" barátünk visszatért...XD
és rábaxxott XD
-
Tudjuk, miutan minden csutortok hajnalban kinn van... -
Dave0092 #9912 kinn az uj rész.. -
iggen télleg eltévesztettem egy napot bocs:) -
Aspyrin #9910 Épp most láttam, hogy nálunk is van Axn (upc). Hétfő óta ismétlik az első hét epizódot minden nap este nyolctól, azután pedig hetente lesz a folytatás. Kár, hogy lemaradtam az elmúlt két nap részeiről :( -
Biztosan jol, de meg csak szerda van, majd nezd meg holnap is ;) -
jól látom hogy nincs 15.rész-? :( -
Slash89 #9907 Lehet, hogy ő még csak ott jár. -
hümm?
ha jól tudom ez a rész a 3x14 volt... -
Dns5000 #9905 aaaaa megint isteni volt :D
a 3x13 nagyon utos, nagyon jok a szoveget, a kis csipkelodesek benne :) -
Quantumleap #9904 Úgy értem, próbáltam behangolni, de nem volt találat. -
kolp #9902 a discovery helyén keresd -
Quantumleap #9901 Fél OFF:
Az AXN csatornát elvileg mától lehet fogni a T-kábel csomagban is. De nem találom a tévén. Érdemes még várni 2-3 napot, mielőtt reklamálok a szolgáltatónál?
-
jaja...
De ettől függetlenül ez egy töltelék rész volt teljesen elrugaszkodva a lost megszokot stilusától...ez egy nagyon régi filmes motivum...ezt lehetne elemzgetni hogy mi minden benne volt...Én is azt mondtam a végén hogy "bazd Meg" de ha márilyenekhez folyamodnak nagy baj lehet :D és érdekes hogy ebben a részben beszéltek más sorozatokról:D azt birtam :D -
Mondjuk azért egy ilyen vég után már kicsit gyenge volna, ha kidugnák a kezüket és megmentik őket, majd jön a Happy End. -
homeless #9898 Tuti meghalnak. Az elején mondja is nikki a rendezőnek, hogy "te is tudod, hogy mi a vendégszereplők sorsa". -
Húú, ez aztán befejezés. Nem szoktam csúnyán beszélni, de itt még én is azt mondtam, hogy "bazd meg":D Nagyon odavágós rész volt. A következő a trailer alapján nem lesz ilyen jó. -
Nagyon durva volt ez a rész.Ők már hamarabb megtaláltak mindent mint az igazi"csapat".A Vége jó amikor élve eltemetik őket. -
lost 3x15
iszap bunyó :D:D