22325
-
Ez is egy vélemény, de engem (és nem csak engem szvsz) zavar az hogy a közel 3 évad alatt felmerülő többtucat kérdésre alig kapunk válaszokat, csak újabb és újabb kérdéseket. -
SPOILER !!!
Ez a Juliet ilyen naív lenne? Miért segít még mindig Bennek, mikor már nincs tengeralattjáró? Bár ugyis lesz vmi 'logikus' magyarázat... Amúgy engem is hihetetlen mód irritál a "mosolya", a magabiztossága, pedig nem vmi iqbetyár, Ben bábúja csak.
Picit bajban vagyok, ugyhogy segítsen nekem valami "lost-guru" :)
Ugye van ez a sziget, ami vmi speciális mágneses mezővel v. istentudja mivel rendelkezik. A lényeg hogy nem hétköznapi sziget, pl Locke felállt a tolószékből...stb. Ez a cég Ben cége? Vagy ő is csak egy báb? De Ben már ott született, mint említette. Mondja hogy ott nem születtek gyerekek, mert az anya szervezete megtámadja a magzatot. Nade Ben mégis ott született? 'Pici' ellentmondás. De még mindig tonnányi kérdés, kik ezek az Othersék, miért fontos nekik ez a sziget? Egy gyógyszercég lenne az egész mögött? Én vagyok helikopter vagy tényleg semmi összefüggés? -
Larvin #10013 Én élvezem ahogyan csűrik-csavarják.
Az tetszik a legjobban a sorozatban, hogy minden karaktert a végletekig kidolgoznak, mindenkinek van sztorija. Nem arctalan szuperhősök, hanem emberek. Mindet lehet szeretni, vagy legalább megérteni az indítékait. Nemtudok mégegy sorozatot mondani amiről ezeket el lehet mondani. akkor sem unnám meg, ha 20 sorozat lenne még belőle és nem derülne ki semmi :P -
zorden #10012 Jol jatsza az idegesito szerepet... es meg mindig gyonyoru (sztem :-)) -
homeless #10011 Nem értem, hogy Juliet ha jó -mert ez jött le az eddigi flashback-ekből- akkor miért segít Ben-nek? És Ben miért bízik benne, amikor tudja, hogy utálja?
Az lehetséges, hogy az öszes Juliet flashback kamu, mert ez így elég logikátlan? Clairt is azért rabolták el, hogy kisérletezzenek rajta. Arra voltak kiváncsiak, hogy életben marad e. És nem volt szándékukban elengedni, meg nem tudták, hogy ki fogják szabadítani, akkor minek raktak bele implantátumot?
Amúgy nekem végig gyanús volt Juliet(valahogy kibaszott idegesítő a higgadtsága), de nálam ott bukott le végleg, amikor Sayiddal meg Sawyerrel elkezdett "Ben stílusba" beszélni, ennek ellenére meglepett a végén, hogy ilyen részletesen kiterveltek mindent előre. -
kösz a segitséget most töltöm de szerintem ez nem az amire én gondolok..amit én szeretnék az a szomoru siros részeknél szokott szolni :D -
winnie #10009 ha befejezik, akkor nem a pénz hiánya miatt, hiszen az egyik legdrágább reklámidővel és az egyik legjobb 18-49-es nézettséggel bír a sorozat.
én spec, mivel látom, hogy ötlet van bőven, ezért nyugodtan bő lére ereszteném a dolgot. megint igazolódott, amit legutóbb írtam, egyszerűen azért élvezetes, mert általában a sorozatoknál lehet sejteni, hogy mi fog történni a következő pillanatban, a minitörténetekben, de itt minden snit hordozhat magában meglepetést, kiszámíthatatlanságot.
(nagyvonalakban sejthető, hogy mire megy ki a játék, az annyira nem is érdekel, de kicsiben nagyon erős a sorozat) -
ízlések és pofonok, nekem elegem van abból, hogy ennyi ideje húzzák. remélem nem lesz pénz 4. évadra és befejezik végre ezt az egész sorozatot, mostmár nagyon unom. tudom nem kell nézni. -
winnie #10007 durva, hogy folyamatosan azt mondom, hogy még az előzőnél is jobb rész volt, de ez megint felülmúlta az előzőeket. (csak most csodálkozom el, hogy én az első évadot minimum 8/10-esnek tartottam - viszont akkor a 3. nem fér bele a 10-es skálába...) -
elmehetnek a picsába a lost készítői
megint 80x feltették a kérdéseket, megint egy rohadt válasz nem jött rájuk, a rész végére meg megtudtam valamit amit már nyílvánvalóan tudok.
egyszerűen annyira leromlott a sorozat, hogy kész, innentől kezdve nem nézem tovább. majd ha befejezték a 3. évadot, egyben megnézem a maradék részeket, én ezt így nem folytatom tovább. -
Jó rész volt! A dolog akkor lett gyanús, mikor a műanyag dobozról a frissen letört, vágott zöld gyomokat leszórta. Ha Eaton tette oda hetekkel korábban, akkor miért zöld? A végére megértettem, hogy b.....meg! Ez a nő felk....ta az agyamat rendesen! -
Dave0092 #10004 lol, jo volt a vége:D -
Spoilert lehagytam bocs. -
Én számítottam valami ilyenre, hogy Juliet jól átba**za a fejüket, de aztána v vége felé már inkább kezdtem elhinni(azért reménykedtem, hogy Sawyer meg Sayd nekiront a dzsungelben:D én nem hagytam volna elsétálni, legfeljebb Clair egy kicsit tovább szenved, de legalább jól megkínozták volna Juli-t:P). -
Megnéztem, ez a vége ez már tényleg durva volt :) De ez az egész rész nem volt semmi
-
TÉK -
Louis Cyphre #9999 Petula Clark - Downtown
Nem egykönnyen megy ki az ember fejéből. Nagyszerű dal. -
kate meg sawyer van együtt. végén sawyer azt mondja hogy finish it ugye? amugy már ismernétek kéne a lost promókat, vagyis nem az aminek látszik. viszont valaki mondja meg nekem hogy ez mi(http://i92.photobucket.com/albums/l10/mcgery/knyvlost.jpg)
fekete-fehérrel van vagyis emlékeznem kéne de nem megy. :P meg hogy sun mit mondott ,,how do you know HE isnt working with them?,, HE nem she, tehát nem juliet-ről beszélnek. jaj mikor lesz már jővőhét?! :D -
Nem kis rész volt....:D
De a vége....

Julet naon zsir kis szereplőőő...nekem teccik...:D -
Van felirat
-
raymond01 #9995 Kemény rész volt! És a kövi promó is az, bár sztem ahogy modják benne hogy most kezdődik a vége cselekmény vagy mi, lehet hogy az uccsó részek lettek egybe vágva, de ha nem akkor a 17. rész profi lesz! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a letölthető videónak nem annyira tömörített a képe, azon kivehető, hogy hosszú hajú a srác, akivel fetreng Kate...és visszatűrt zöld inget visel, pont mint Sawyeré...ergo... (: -
nemtudom, de én egyik részre se tudom azt mondani, hogy rossz volt.....az eddigi 3 évad minden részét élveztem vmilyen módon....és érzem, hogy ez az 5 rész iszonyatosan jó lesz.....még jó hogy nincs szünet :D -
Ha most a külsejéről beszélsz, akkor valószínüleg csak egy nagyon apró része lógott csak ki a vízből a hajónak, és ezért tűnt picinek és szarnak...valószínüleg normális nagy tengeralattjáróról van szó.
Bár amilyen szögből lőtték, tényleg elég érdekesen festett, mint egy műanyag játékhajó :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden esetre érdekes lesz a köv epizódban ismét Desmond képessége...lehet hogy végre Charlie kampó lesz? Bár talán mondta volna a mély bemondó hang, hogy ismét elveszítenek valakit örökre. :)
Amúgy nem hinném, hogy Kate Desmond-dal kavarna. Bár már semmin nem lepődnék meg...na jó ezt nem mondom többet a Lost-nál, mert minden részben meglepődök valamin, de Qrvára :D -
Cmdr #9990 Hát bakker! Ennyire szar, gyagyi tengeralattjárót, hogy a picsába tudtak egyáltalán készíteni?????
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a promo a kövi 5 részböl van..és igen Sawyer üti le Lockot...engem az érdekelne Kate kivel kever..mert nem sawyer meg nem is Jack de akkor ki tán desmond? :D:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit jobban elemezve a köv rész promoját, sztem jön valami helikopter a sziget felé, Hurley pedig valami jelzőfénnyel próbálkozik. Lehull Juliet álcája. Valamint Sawyer leüti John-t....legalábbis mintha őt láttam volna leütni Lock-ot.
Bazz de imádom ezt a sorozatot!!! :) -
Én is helikopter hangot hallottam! Szóval a következő rész ütős lesz!
naná mint általában :)
Bár elképzelhető, hogy nem csak a következőből, hanem a következő 5 részből mutattak epizódokat ezért az ütős zene :) -
3x17 Letölthetö formában!!! :) -
huu helikopter hangot hallani a promoban? :D
erösitsetek meg:D
Valami jön a szigetre azt mondják :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÉN is meglepödtem már már kezdett szimpi lenni a csaj meg minden erre meg ez átbaxxa az egész bagázst...bár valamien szinten érthetö ha haza akar menni... -
rettentő durva, requiem zenés, 3x17 promo
http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost%2B3x17/video/x1oyei_lost-3x17-catch-22 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetértek, bár engem már kezdettől fogva idegesít, remélem gyorsan kiírják
-
tiszteletem
ha valaki megmondja hogy a mai rész elején lévö zene cimét örökre lekötelezne...nagyon szép zene....
elöre is thx ha valaki tudja -
vega69 #9980 Ezt más is látta, vagy csak én?
-
Lyan Kyj #9979 Pár résszel ezelőtt (3x11)mondta az egyik other, ahol Locke robbantott, hogy nem Ben a fő-főmájer. -
Oh baxxameg!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a rohadás álljon Juliet-be! Már megbocsásson mindenki!
Mi ez az újabb játék már megint????????????
Nekem senki ne mondja, hogy megint azért teszi, mert Ben rávette azzal a hamis ürüggyel hogy elviszi a szigetről! Ezt a csajt remélem Said és Sawyer megkínozza az infó reményében, majd kinyírják és csá!
Most lett totálisan idegesítő!
Bocsi a felháborodást, de már picit durva! :D Lássuk be...van hatása a sorozatnak :D -
Asszem osztoznunk kellene a fodijon, en minden heten jatszom oket ;) -
Az elméleted ott sántít kicsit h a hipermájer faj Ádámja egy olyanvalaki lenne akinek gericnvelőrákdaganatverése [vagymi] van/volt? Abból inkább egy ultrakorcs faj lesz, aminek inkább hiperlúzer nevet lehetne adni :)