22325
-
Lost.S03.The.Answers.HDTV.XviD-XOR - "Visszatekintés a két főmufti segítségével pár kérdésre, amire választ adott a Lost.
--
A series recap exploring questions that have been answered and those that
haven't. Executive producers Carlton Cuse and Damon Lindelof host" -
Lostmania #10615 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Ez most poén, vagy mi? LOST: The Final Episode
http://youtube.com/watch?v=jAh08snnydo
2. Grebber: a 3/12-ben, 25 percnél mondja Jack apja Claire-nek, hogy "az apád vagyok"
3. Tükör állomás: mindent olyan profin álcáztak, csak ezt az egy vezetéket nem ásták volna be 20 méterre a föld alá!?
4. Anyum szerint kapcsolat van Jacob és a hajóroncs (fekete szikla)között :)
5. Van egy mondat a 3/16-ban, Ben mondja Julietnek 20 percnél, hogy "Jackob azt mondta, maga gondoskodik róla". Ennek a mondatnak Jacob feltűnéséig nem volt értelme. -
raymond01 #10614 Én a félszeműt nem tudtam kivenni a lassítottból, mindegy! De akkor vagy nem jó már Des képesége vagy tudta az egészet hogy így lesz! -
Nezzuk a filmet :) -
Slow Motionból sokminden kiderűl!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
pl:
- Jackék találkoznak útközben Bennel! (valószínüleg 2 csapat indult Benék táborából)
- Sayidékat elfogják és megkötözik (csapdába esnek).
- A félszemű csávó is lent lesz a víz alatti bunkerba.
- Charlit megkötözik és vallatni próbálják.
- Desmond le megy Charli után.
- Desmond lelövi a nőt akinél a nagy stuki van.
Imádom ezt a sorozat, Heroestől 5x jobb
-
A sorozatból mikor mutatták... -
Ezt a Claire apja ugyanaz mint Jack apja cuccot honnan szedtétek? -
Sztem ha az írók olyan dolgokat kitaláltak előre, hogy kinek mi a fax fityeg az ujján és annak mi a jelentősége majdnem 60-70 résszel később, akkor biztosra vehetjük, hogy nem hülyeségből találták ki a lemenetelt, és a kábelben nem csak áram megy. -
Lostmania #10608 -
Nem, legalabbis szerintem nem. En is ra gondoltam eloszor, meg is neztem alaposan a ket jelenetet, de szerintem nincs azonossag. -
Én is pont erre gondoltam: mi a f@szért odamenni, egy ollóval egy nyissz és ennyi volt :) -
lehet van generátoruk :P -
Elvileg ha elvágják a vezetéket, akkor le kellene állnia az állomásnak, és így a zavarásnak is. Mivel a vezetékben feltételezem áram és kommunikációhoz szükséges vezetékek futnak. -
Dave0092 #10603 jo volt ez a rész :D -
előszőr énis azt töltöttem le, azt hittem h megfejelem a monitort -.-
am persze h van olyan változat -
chapog #10601 ja elfelejtettem ez a 3.évad 21.része
-
chapog #10600 letöltöttem egy változatát és valami reklám lehet vagy mi mert csak 3 mp, de emelett 350 MB playon.play3w.com ezt reklámozza
van valami olyan verzió ami tényleg a film? -
mentos-boy #10599 Eszembejutott közbe mégvalami! mégpedig ez
De innen egyenlőre nem hajlandó lejönni, szal nemtom mi lesz...
/remélem a link nem számít reklámnak, ha igen akkor bocsi nem direkt volt/ -
mentos-boy #10598 #10567, #10573:
Az AXN leadta a 12. részt vasárnap, és azokás szerint kedden is megismételték, de sajnos ettől függetlenül, még én sem láttam sehol a magyar verziót, pedig kerestem veszettül... -
bcrics #10597 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah lockért még 1 hétig imádkozhatunk:)mi volt ez charlival??kurva jó,hogy megörült már,jé élek,élek..aszt helló.haha,,elég gyenge rész volt mellesleg...meg aki fegyvert rántott rá az az a bige volt akit megmentett az utcában nem? -
Tecnamo #10596 Felirat!
http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2302.zip
Köszönet érte Kennynek! :) -
Mért is?
Én csak kérdeztem. Nemtom mi ebben aspoiler. Már egy ideje csárlit mindig dezmond menti meg.
-
finálé promo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet, hogy a 3 "left behind"-nak is harangoznak?
-
Larvin #10593 Én nem olvastam el a "durva spoiler" feliratú hozzászólást, szal szerintem én most még jobban megdöbbentem a rész végén, és izgulok Charlie-ért nagyon. -
csoda -
mi lett volna, ha ezt spoiler-be irod ? -
Most megint lehet kaparni a falat egy hétig, hogy mi fog történni...

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért mekkora poén Charlie és a gyűrű... Nem hinném, hogy véletlen volt.

-
Emlékeztek az első évedra:
Csárli ujjain voltak papír vagy mittom mik és mindegyikre írt egy betűt: FATE
Ez nagyon ki van találva előre... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ááá ez is nagyon jó rész volt! Mégha nem is történt túl sok minden!
Tényleg minden úgy alakul ahogy leírták azt! De így is végig fogom a székem karfáját! :D
Nincs jobb sorozat a lost-nál az tuti! Nincs még egy sorozat ami ennyire ki lenne dolgozva jó pár évre előre! Olyan részletességgel ki van találva minden momentum, hogy az valami isteni!
ja és...DIE CHARLIE DIE! :D -
Larvin #10586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ez valami beavatás, mondta Ben, hoyg minden others hozott valami nagy áldozatot, mint láttuk ő is, az meg majd kiderül miért volt erre szükség. A Ben féle flashbackből nekem az jön le, hogy ő sem egy veleéig gonosz ember, csak valami miatt félrecsúszott. -
Ma adják. -
wáááááááááá
marhára várom az utsó epizódot!!! :)
Ha tényleg minden így alakul, az nagyon ütős lesz! -
Odaírta, hogy kivétel 3 rész. -
hát a 3. is nehezen lehet meg fullon mivel még 3 részt nem adtak le d; -
Ja, az más... :P -
Dave0092 #10580 3 at akartam irni, bocsi -
Lost 4. éved fullon? Hmm. -
Na erre kiváncsi leszek.
HA ez tnyleg így alakul... -
én ezt olvastam:
"A kezdési dátumról nincs hivatalos bejelentés, de a február és a május fontosságát elnézve a 16 rész ismeretében szinte biztos, hogy 2008. februárban fog indulni a 4. évad."
sajnos :(