22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Casper007
    Amúgy ja, Sayid elég durva, amikor kitekerte annak a fickónak a nyakát a lábával! :D És tud kínozni. XD Csak nekem túlságosan komoly, és komor.
  • Casper007
    Öhm, mikor verekedett Sayid és Ecko? Az most nem ugrik be.
  • JP Forever
    Meg amikor Lock bevágta Sawyer mellé a kést. 10 centivel Sawyer feje mellé: "Majd vadászunk!"
    Először Lock volt a kedvencem, aztán mostmár Sawxer és Sayid.

Sayid: Nagyon nagy emberismerő, okos, tapasztalt, és feltalálja magát midnen helyzetben, ráadásul ebben kiváló fizikuma is segít. Lást: Amikor verekedett Eckoval!

Sawyer: Bunkó de mégis van benne valami szeretet, és szereti Kate-et:D Ő is elég pimasz de okos és logikusan gondolkosik. Ráadásul önfeláldozó, már amikor:D
  • Casper007
    Jah, az elején Lock olyan volt, akit nem lehet zavarba hozni, aztán többször is sikerült. Amúgy marha nagy karakter.
  • seahorse
    Zillo, szerintem nagyon jól látod a dolgokat és a jellemeket, Lock 'leépülését' nem is láttam ennyire kristályosan, csak nem tudtam mi a hiba a képen...valóban. Én Jack-re, Ben-re szavazok, egyébként meg úgy megörültem a maratonnak, mintha újra rokonlátogatóba jöttek volna : ) Sayid pedig még mindig tudja hogyan kell érzékin mosdani... (lsd Angol beteg ....) Amúgy meg mikor kin van a hangsúly, arról derül ki, milyen jól alakít és mekkora egyéniség...végül mindenkit meg lehet kedvelni/utálni. Szerintem Libby a férje elvesztése miatt került be az intézetbe. Demsmond lelkészének asztalán a képen a lelkész és az ősz jósnő van együtt, aki előre elmondta Desmondnak a jövőjét? Jól láttam??
  • JP Forever
    Őőő nem lakik valaki ceglédbercel, cegléd, vagy albertirsa közelében?
  • JP Forever
    AzámX)
  • Casper007
    Várjuk.
  • JP Forever
    Mindjárt LOST 3. évad maraton:P
  • Aspyrin
    Nos, hogy én se maradjak ki a sorból:
    Sawyert a pimaszkodása, Lockeot az agya, Sayidot pedig az emberismerete miatt kedvelem. A többiek sem rosszak persze :)
  • AntiHero
    Eggyértelmű favorit csúcs szuper karakter: DESMOND

Nagyon csúcs volt az összes része ami róla szólt, istenien játsza a szerepét.

A többi színézt is imádom de valahogy legjobban mindig a Desmondos részeket vártam:)
  • Zillo
    Ha már kedvenc karaktereknél jarunk,akkor kiemelném Sayid-ot,Juliet-et,Ben-t es Hurley-t.Szamomra ök azok,akikben talaltam valami emlitesre meltot.

Sayid: Nyilvan valoan a legértelmesebb,legtettrekészebb karakter.Kellöképpen higadt,megnyugtato egyeniseg,es nem irrital a jelenléte.Nem pattog összevissza,nem keveri a nagy adag lószart,nem nyavajog..Minden helyzetben feltalalja magát,Jack-el ellentétben nem befolyásolhato,es nem bizonytalan.

Juliet: rideg,kifejezéstelen arca láttán feláll a hátamon a ször.Teljesen kiszámithatatlan,es pont ez a jo benne.

Ben: a kifejezéstleneség itt olyasfajta jellemvonásokkal párosul,amik tökéletesek ahhoz,hogy másokat kellö képpen manipulálni tudjon.Én minden egyes mondata után felteszem a kérdést magamban: ő ilyen okos,vagy én vagyok ilyen hülye? zseniális karakterhez zseniális szinész parosul.Minden bizonnyal,még akkor is hazudik,ha kérdez valamit.Vagy mégsem?

Hurley: Nos,azthiszem Hurley-nek nem kell sokat beszelnie ahhoz,hogy engem megnevettessen.Valóban nagyon érdekes egyéniség.Az egesz sorozat alatt nem láttam olyan mulatságosan hátborzongató részt,mint amikor Hurley képzeletbeli baratja megjelent a szigeten.Szinte kezdtem elhinni magam is,hogy az egész sorozat végére valami hasonló dolog sül ki,mint amiről az epizód szólt :)

Ezek mellett,mint karaktert kedvelem még Sawyert,és szerettem MR.Eko-t akinek igen ostoba halál jutott.Először megkóstolja Micimackó aztán jön a 'kifüstölés'.Nevetséges.

Jahh...és végül...a legnagyobb csalódást Lock okozta nekem.Az elsö évadban ő volt a megfejtetlen álmom,a legtitokzatosabb,legérdekesebb szereplö a sorozatban.Aztán a 2. évadban lelkesedésem alább hagyott,és jött a nagy pofáraesés.AZ az érzésem támadt,hogy nincs itt szó titokzatosságról,csak szellemi leépülésről.Talán stikkes az öreg.Reménykedem benne,hogy visszanyeri önmagát.Láttam a 3. évadot és hát.Pontpontpont
  • Casper007
    Nekem igazából nincs kedvencem. Minden szereplő nagyon jól van kidolgozva, a flashback-ek alapján azért már van eltérés. Ezekből nekem a Jack, Locke, Kate típusú flashback-ek a kedvenceim. Ja, és Eckot én is sajnálom, ász volt.
  • tommyg
    Én nagyon bírtam főleg amikor Locke-al "kalandozott" a második évad végén!
  • zaki
    Én is, de annyira nem csíptem... Mondjuk a halála durva volt.
  • tommyg
    Én meg Eko-t sajnálom hogy meghalt!
  • zaki
    Én kedvencem Locke. Nagyon bírtam azokat a részeket, amikor ő volt a központban. Nem semmi miken ment keresztül. Mondjuk az kicsit érdekes, hogy hogyan élt túl egy ekkora zuhanást...
    De bírom Jacket is, Hurley-t, meg Charliet.
    Lassan mindenkit felsorolok... :D
  • ancsie18
    Mint szereplök nekem Sawyer, Desmond, Eko, Sayid, Kate a kedvencek. Mint színészek azért Bent is mindenképpen ide venném, szerintem hatalmas színész a pali.
  • tommyg
    Dharma már nincsen Ben-nek köszönhetően! :)
  • JP Forever
    Oké:) Én talán Sayidos, meg Sawxer-es vagyok:)
  • ancsie18
    Hát a 3. évad végére egyértelmüen Kate lett, pedig eleinte ki nem állhattam a pattogását, meg hogy mindenben benne akar lenni... De mint nö én nem igazán ilyen szempontból nézem...
  • LasDen #11564
    az első tök jó.... :D jó lenne háttérnek is csak kicsit nagyobb lehetne... :D
  • JP Forever
    Photoshopp powa:P
  • JP Forever

Kemény

Ez isP
  • JP Forever
    ancsie 18 ki a kedvenced? Kate?
  • homeless
    Egyértelműen Kate
  • JP Forever
    Igen szerintem is ki fog derülni legalább is remélem. Nézi majd vki 25-26odikán a 3 évad maratonját? Én biztosan! Nagyon várom már. Amúgy sajnáltam Lybbit mikor Michael lelőtte.
    Ana luciáról azt gondolom hogy van rossz oldala és jó oldala is. Ja és vágjátok a kis szűz mária szobrokat. Van egy ugyanolyan szobra a mamámnak pesten most vettem észre ott voltunk ma felköszönteni. Ugyanolyan szobor és üreges is. Lehet drog van bennexD
  • JP Forever
    Az nagyon megütött amikor a végén meghmutatták Lybbit. És amikor kiderült hogy nincs David.:D
    Hugit nagyon bírom:D
    Amúgy sztetek melyik a legjobb csal ezek közül?:
    Ana Lucia
    Shannon Rutherford
    Kate
    Sun
    Klerr

Na melyik? Sztem Kate meg Shannon
  • JP Forever
    Én a 3. évad 5. részéig láttam azt hiszem.
  • Casper007
    Mondjuk, hogy igazad van. Ana Lucia először tényleg elég tré alak, de ha belegondolunk, hogy elvesztette a gyerekét egy idióta miatt... elég szar ügy. Az meg, hogy Shannon-t lelőtte, már túl sok volt. Aztán Michael megadta a kegyelemdöfést.
  • LasDen #11555
    sztem már nem nagyon létezik a Dharma a történtek óta....
  • Herold
    Szerintem a Dharma intézet nyomására terjesztették el ezt a hírt, hogy a hozzátartozók ne keressék tovább a gép utasait.
  • ancsie18
    Szerintem az elkövetkezendö évadokban meg fogjuk tudni, hogy mit keresett Libby azon a klinikán, biztos lesz még szó róla.

Így második nézésre én már megértem Ana Luciát, de elsöre tényleg én is nagyon utáltam. Tudod, hogy mióta meglötték gondja volt a fegyverekkel, ráadásul a visszaemlékezéseiböl kiderül, milyen dolgok történtek vele, mielött a szigetre került, biztos rendesen össze volt zavarodva, értéktelennek érezte magát, és ami az elsö napokban történt, azok után nem bízott már senkiben, na és persze a látszat ellenére teljesen be volt tojva. De szerintem miután találkozik Jackkel, egészen helyre kerül (mármint agyilag)
  • Aspyrin
    Közvetítsd légyszíves
  • freecom
    Végre ITT VAN!!! Elérkezett a 4. évad első forgatási napja...

• zaki
    Az a rész nálam nagyot ütött... :D
  • LasDen #11549
    Én nézem, de csak frissítem a memóriám kicsit..... :D

De te meddig láttad, hogy Libby a klinikán vót rész őj dolog?

Amúgy most rájöttem, hogy mért örültem, mikor Ana Lucia meghalt.....húú én Sayid helyébe fejbe lőtte.....micsoda egy rohatt picsa..... :D
  • JP Forever
    Nézi vki a maratont? Mekkora libi is a klinikán volt. Ezt nem igan értem valaki help pls:D
  • tommyg
    Akkor ok! :)
  • PiszkosFred
    Annak a mondatnak a valosagtartalma egyelore kerdeses... (nem volt meg ra sem cafolat, sem megerosites - vagy en legalabbis nem emlexem ilyesmire)