Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
VÍ HEV TU GÓ BEKK KÉT

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gibson9
4 8 15 16 23 42

Kicsikiraly
ÁJ SZÉVD JÚ A BULIT

DFTBA ಠ_ಠ

Klemice
SZÍ JU IN ÁNÁDÖ' LÁJF BRÁDÁ

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

LasDen
BRADA

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
BLEK ROKK

tommygear
SZAN AF A BICS
LasDen
HÁNSZÓ FÁNDÉSÖN

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
LIV TUGEDÖR DÁJ ÖLÓN

tommygear
DARMA
gibson9
ÓSÖNIK

tommygear
HECCS
Kicsikiraly
JU ÓÓL EVRIBÁDI

DFTBA ಠ_ಠ

precision
fakk ju oll idiots <#wow3><#lama><#wilting>

Bazinga!

VÍ HEV TÚ GÓ BEKK

Marci0115
adzsira

LasDen
ÁJLEND

gibson9
JEGESMEDVE

Laza
Az elsõ igazi sorozat, ami megérintett.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Pf, most fejeztem be az utolsó részt, és borzalmas elmúlás érzésem van ... mindjárt rosszul leszek ... nem akarom tudomásul venni, hogy vége!!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Marci0115
xdxdxd

LasDen
DZSÉKOB

tommygear
EKÓ
LasDen
KÍMI

tommygear
HÖRLI
wesker24
CSÁRLI
Marci0115
SZÓJER

gibson9
KÉT

Klemice
LOK

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lacee
milyen lett volna egy Maniac Mansion- vagy Monkey Island-szerû LOST-játék?
pár screenshot :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MerlinW
Inland szerintem pont nem lett olyan jó (persze még így is túlmutat sok "nagy" alkotáson), egyébként egyetértek:)

[merlinw.org]

LasDen
úúúú bazz....hogy néz ki a kommplett cucc.....ez kell....lesz mi lesz ezt megveszem....

ProGabe
pont az a lényeg, hogy nem anyjukkal, meg apjukkal, stb.

Desmond volt a kulcs, jó, hogy ott van. Penny meg a konstansa. ahogy Hurley-nek Libby, ezért lehet õ ott

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Zenszkij
"De innen aztán csak EGYÜTT léphetnek tovább, hiszen összeköttetésben állnak. Az a sorsuk, hogy az idõk végezetéig együtt maradjanak. Ez a Végzetük." - jah nem az anyjukkal, testvérükkel...

"Továbbá azért csak elsõ évados karakterek vannak a templomban, mert ezt a befejezést pontosan akkor írták meg, mikor megírták a sorozat Pilot-ját, vagyis a legelsõ duplarészt." - Desmond? Penny?????

Amúgy nem rossz a felvetés.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

ProGabe
Also available from the 24th August will be Lost: The Complete Collection which will retail at $229.99 and $279.99 on DVD and Blu-ray respectively. Each will include every episode of the series, along with a full disc of features exclusive to the collection. These will include 16 hilarious Lost “Slapdowns” featurettes showcasing celebrity Lost fans who confront Executive Producers Damon Lindelof and Carlton Cuse to ask press questions about the final season, a humorous yet emotional look at every character who died on the series, a unique series of featurettes that takes viewers on very personal tours of Oahu where the series was created, a closer look at some of the props with cast, writers and producers, and more. The exciting collectible packaging also includes: a Special Edition collectible ‘Senet’ Game as seen in Season Six, a custom Lost island replica, an exclusive episode guide, a collectible Ankh, and a black light penlight. We've attached the package artwork below:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kicsikiraly
+1<#eljen>

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
jah, ezt en is akartam mondani, hogy ahhoz a filmhez hasonlo erzeseim vannak a befejezest illetoen.. ami nem kis dolog.

Ugyan úgy vagyok a Lost sorozattal, mint annak idején a Donnie Darko filmmel.
Minél jobban megértem, átlátom az egész történetet, annál jobban tetszik.
A Donnie Darko-nak is fantasztikus a hangulata, de kevesen értik meg elsõ nézésre. Nekem is csak akkor állt össze a kép miután többször elolvastam Roberta Sparrow "Az idõutazás filozófiája"-át.
Hálás köszönet a Lost összefoglalóért.
gercse
OFF

Lynch tud valamit az biztos..., Inland Empire-rel próbálkoztam, de utsó egy órától lenyomtam, majd újrakezdem, rákészülve, másképp nem megy

MerlinW
Ezeknek a "Lynch" féle megoldásoknak az a lényege, hogy azt nem tudod mi történt eddig, nemhogy utána:) Hogy gondolkodásra bírja az embereket:)

OFF
Emlékszem mikor kijöttem a moziból a Mulholland Dr. címû csaknem 3 órás alkotás után. Egymásra néztünk a csapattal és kijelentettük, hogy "fogalmunk sincs mirõl szólt a film, de k*va jó volt":) Aztán ahogy leülepedett, témázgattunk róla, újra megnéztem, utánaolvastam, kitisztult a kép. A legjobb mozibefektetés volt. Egy mozijegy árával lekötöttük magunkat vagy 3 napra:) Azóta is a legnagyobb kedvencek között trónol.

[merlinw.org]

Herold
A Maffiózókban azokat a kifinomult párbeszédeket szeretem:
"- És akkor ki védi meg a szájbabaszott családodat?"
<#nyes><#awink>

ProGabe
ilyen téren a Maffiózók az örökös gyõztes :)

passatgt
Shield is hasonló vége lett, mármint nem tudni mi történt utána:)

MerlinW
Megnéztem az évadzárót, zseniális lett. Nem emlékszem, hogy volt-e már asorozat történelemben (Twin Peaks-en kívül) ilyen David Lynch szerû szimbólum-orientált anyag, ami a nézõre bízza a dolgokat és nem rágja a szájába.

Ez mondjuk max azért furcsa, mert az emberek 70%-a vagy nem érti és ezért nem tetszik neki, vagy nincs fantáziája/nem akarja használni. Aki ismeri és szereti a Lynch filmeket (Twin Peaks, Lost Highway, Mulholland, stb) az nagyon tuja értékelni a sorozatot és a lezárást. Aki nem az meg vakarja a fejét. Ez sosem volt "casual" sorozat, el kell fogadni, ez van:)

[merlinw.org]

passatgt
dvd-n lesz kb 10 perces rész ben+hurley-rõl

Lacee
sehol, de szerintem az is elegendõ jel, hogy hagyta õket tevékenykedni a környéken - bizonyára hatalmában állt volna kipaterolni/megölni õket, ha úgy látja jónak.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Valóban így már valamivel jobban elfogadható, de ez így nem volt benne mind a sorozatban. (Pl. mikor derült az ki, hogy a Dharma-t is Jacob hozta?)
És továbbra is van egy csomó dolog, amit elég alaposan kihangsúlyoztak, és késõbb nem hogy nem magyaráztak meg, hanem semmi köze nem volt a történethez, és sokszor értelme sem volt.
5c0rp330n
egyebkent kivancsi vagyok mit fognak ehhez a szoveghez szolni akik eddig fikaztak a befejezest, mert igy ezutan valahogy tenyleg kerek egesznek erzem az egeszet, nincs nagyon semmilyen tovabbi kerdesem. ennel szebb befejezest alig csinalhattak volna az egesznek. es belegonolva teljesen logikusnak tunik benne minden, csak mivel egyertelmuen nem mondtak ki a dolgokat, igy elsore meg nem jott ugy at ahogy kellett volna. ennek a tudataban sztem megegyszer megnezem majd a finalet :)

5c0rp330n
nem forditva, egymast akartak megolni. mib is meg akarta olni jacobot, meg is olte.

5c0rp330n
ez kurvara jo. mondjuk az angol szovegbol feleslegesen ki van vagva par erdekes dolog (peldaul hogy a pilot utan, elore megirt befejezes konkretan onnan kezdodott hogy jack megerintette a koporsot es egeszen addig tartott amig becsukodott a szeme amig a masik repcsi elrepul, ezt a legelejen megirta JJ es megtartottak), nem tudom miert, szoval aki maximalista, inkabb az eredetit olvassa :)