Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
pár screenshot :)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[merlinw.org]
Desmond volt a kulcs, jó, hogy ott van. Penny meg a konstansa. ahogy Hurley-nek Libby, ezért lehet õ ott
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Továbbá azért csak elsõ évados karakterek vannak a templomban, mert ezt a befejezést pontosan akkor írták meg, mikor megírták a sorozat Pilot-ját, vagyis a legelsõ duplarészt." - Desmond? Penny?????
Amúgy nem rossz a felvetés.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Minél jobban megértem, átlátom az egész történetet, annál jobban tetszik.
A Donnie Darko-nak is fantasztikus a hangulata, de kevesen értik meg elsõ nézésre. Nekem is csak akkor állt össze a kép miután többször elolvastam Roberta Sparrow "Az idõutazás filozófiája"-át.
Hálás köszönet a Lost összefoglalóért.
Lynch tud valamit az biztos..., Inland Empire-rel próbálkoztam, de utsó egy órától lenyomtam, majd újrakezdem, rákészülve, másképp nem megy
OFF
Emlékszem mikor kijöttem a moziból a Mulholland Dr. címû csaknem 3 órás alkotás után. Egymásra néztünk a csapattal és kijelentettük, hogy "fogalmunk sincs mirõl szólt a film, de k*va jó volt":) Aztán ahogy leülepedett, témázgattunk róla, újra megnéztem, utánaolvastam, kitisztult a kép. A legjobb mozibefektetés volt. Egy mozijegy árával lekötöttük magunkat vagy 3 napra:) Azóta is a legnagyobb kedvencek között trónol.
[merlinw.org]
"- És akkor ki védi meg a szájbabaszott családodat?"
<#nyes>#nyes><#awink>#awink>
Ez mondjuk max azért furcsa, mert az emberek 70%-a vagy nem érti és ezért nem tetszik neki, vagy nincs fantáziája/nem akarja használni. Aki ismeri és szereti a Lynch filmeket (Twin Peaks, Lost Highway, Mulholland, stb) az nagyon tuja értékelni a sorozatot és a lezárást. Aki nem az meg vakarja a fejét. Ez sosem volt "casual" sorozat, el kell fogadni, ez van:)
[merlinw.org]
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
És továbbra is van egy csomó dolog, amit elég alaposan kihangsúlyoztak, és késõbb nem hogy nem magyaráztak meg, hanem semmi köze nem volt a történethez, és sokszor értelme sem volt.