Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
SÜN!

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

5c0rp330n
mikor a mennyezet repedezett

Kicsikiraly
most járok itt elõször úgy hogy pont amikor lejár a számláló 😄 tök vicces 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Szolnokboy1
de ha a hétfõ 11 óráról esetleg lemaradnál, akkor hétfõ 12:16-kor újra tölthetõ lesz.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

passatgt
majd mindjárt

tommygear
hétfõn 11 órakor
FRenkie
mikor lesz tölthetõ az
új rész????????????????

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

trident
Én is várom, jöhet a zorrvérzés.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Köszi hogy láthatatlanban is az értelmi képességemet becsülöd, de tegyük hozzá hogy amit írtam csak a fantáziával való játék volt, semmi konkrét és vélt igazságot nem akartam kihozni az okfejtésembõl. Egyszerûen csak továbbcsavartam a sztorit magamban és írtam egy lehetséges kavarást.

A sorozat pedig tökéletesen emészthetõ számomra és egyik nagy kedvencem, pont emiatt a nem lineáris vonalvezetés és idõmanipulációk miatt.

Szóval mielõtt emészthetõbb sorit ajánlanál nekem, ismerj meg, olvass jobban és nem lesz gond.

De nincs harag mindenki sztereotípiák alapján ítél elõször 😊
Grove4
#16409--->nagyon egyet értek vele!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Klemice
ezek az utóbbi részek olyanok, amik mindig elõvezetnek valami nagy vatafakot, reméljük holnap után nem csalódunk 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

trident
Világos mire célzol.

De ugye azt sem feledhetjük el, Locke hisz. Ennek az alapja nem feltétlen a logika és egzakt tények.
Jack pedig jellemváltozáson ment át. A sikeres vezetõbõl egy olyan ember vált, aki rossz döntéseket hozott, egész életében konfliktusban élt, és nem tisztázta a helyzetét apjával. Volt ugye elutasítás, depresszió, függõség.
Talán most jutott el oda, hogy nem megértse, csupán felfogja, ez nem véletlen lehetett, neki most talán az a feladata, hogy ne másokat vezessen, hanem önmagát. Nem tudja lehet még magának sem bevallani, nem hogy Juliettnek.

A jellem és attitûdváltozás elkerülhetetlen volt.
Én különösebben nem csalódtam, az utolsó két - három rész annyira nem jött be. Csütörtökön meg meglátjuk mit fõztek ki.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Drámai párbeszédek, amik nálam kiverik a bullshit-biztosítékot:

How do you know, you're right?
I just know it. (Locke)

Why did you come back?
I was supposed to!(Jack)
Supposed to do what?
I don't know yet.

Why did you lie?
'Cause I have to.(Kate)
Klemice
most mit kell besértõdni azon hogy van még 23 rész amiben le tudják zárni a dolgokat?

Na, igen. Ám van egy olyan alacsony szintû intelligencia is, ami logikát lát ott is, ahol az nincs és ehhez ragaszkodik. Mindez megtámogatva egy elvakult hittel, miszerint Lindelof egy nagyon intelligens tudósember.
Amúgy a vitának nincs értelme, mert a jelen tényállás szerint nem tudjuk még, hogy fogják mindezt felfûzni egy értelmes szálra. Aki mást állít az fáradjon át a vallás, filozófia/miben hiszek c. topicba.
BlackShadow
ilyenkor látszik, h amikor egy sorozat megkíván egy bizonyos szintû intelligenciát, akkor jönnek a "nincs értelme", "ez egy szar", "következetlen" kifejezések 😊 kinek nem inge 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Klemice
Figyeld meg, hogy mégis lehet..

Én Line-nal értek egyet, sõt szerintem lassan a hõsök színvonalát közelíti (következetlenségben). Az a gond, hogy egyszerûen nem lehet értelmes befejezést csinálni már.
Én azért még nézem persze.
Klemice
Pedig igencsak nézhetõ a cucc, nem úgy mint a hõsök meg a született feleségek amirõl leálltam...

precision
Ember, akkor nem olvastad el jól a hozzászólásomat!
Én ezt nem tényként írtam, csak egy teória féleség, egy a sok száz közül, nem kell ám vele egyetérteni. Az egészet arra a gondolatra alapoztam, hogy TEGYÜK FEL, hogy ami az 1-4 évadban történt, az a mostani történések következménye. Igen, tudom. A mostani történés az a szereplõknek a jelen, nem a múlt. Ezért is mondtam, hogy talán kaptak egy formatot az emlékeikre, és nem emlékeznek rá, ezért jelenként élik meg azt, ami a múlt 😊

Mind1. Szerintem sem ez lesz, de ennek az "elméletnek" is van annyi sansza mint a többinek 😊 Érdekességképpen írtam le, hogy mire gondolok. Ha nagy fájdalmat okoztam vele, elnézést.

Bazinga!

Egyszer már sikerült elrontani a sorozatot A második évad kb. 14-15 ödik részétõl ha jól emlékszem. Most ahogy elnézem ez megint sikerült.
Sokminden egyéb hiba mellett egyszerûen lerontják a szereplõk jellemét. A dokiból egy elszánt mindent megoldó figura helyett egy elfuserált gyökér lett. A dagi totál elmebeteg, Sawyer egy selyemfiú aki megpróbál fõnökösködni de roppant rosszul áll neki stb.. A Lockos vonalig még nézhetõ volt ez az évad, de amit itt ezek a multba szerencsétlenkednek... A 11 es rész rgész egyszerûen félbe kellett hagynom mert ugy gondoltam jobban járok ha bebújok a fürdõbe valami könyvel. Majd befejezem valamelyik reggel.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Klemice
na hozza a magyar szinkron a "színvonalat"

Túl nagy falat ez a sorozat neked, nézz valami egyszerûbbet.
jAsOn VoOrHeEs
A TV2-n most szerdán a 48. rész fog menni "Nincs menedék" címmel, ami a harmadik évad negyedik epizódja. Szóval igen, egyszerre lesz a két csatornán.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

LasDen
a tv2-n ha jól tudom a 2. évad megy.....vagy nem??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kirol
A szellemekkel suttogó már TV2-n megy kis ideje nem? Egyszerre 2-n is adják?

ronihun
belenézek már ha tv közelben leszek😊

...

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Klemice
áá nem hinném :S még üldögél apucival a kunyhóval..
6. évadban tér vissza úgy tudom
meg ha visszatér azt látomásban teszi mint anno az elõzõ évadban

Grove4
Gondoltam ,hogy attól,de nem nagyon került itt szóba,esetleg lehet az ,hogy kijött a szigetrõl Aaronért?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Klemice
Szerinted mitõl parázott be Kate?..

Grove4
Más:A nõ,aki "elvitte" Aaront a boltban,az kísértetiesen hasonlít egy öreg Claire-re!:Svagy csak én halucinálok?

ProGabe
"Jackék sosem tartoztak a Dharma-hoz.. eleve 77-ben még mindegyikük gyerek volt,"

hogy is mondta a mester: "eszem-faszom megáll, áúúúú"

két Jack, Kate, Jin, Sawyer, Hurley, Miles, Juliet (kihagytam valakit?) létezik '77-ben: mindegyikük, mint gyerek (vagy pajkos gondolat Kate, Miles(nem tudom hány évesek) szülei fejében) és egy idõutazó a szigeten. ennyire alap dolgot hogy a búsba nem lehet megérteni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SötétBarom
Szerintem közel sem 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

passatgt
na ez egy értelmes magyarázat

Jackék sosem tartoztak a Dharma-hoz.. eleve 77-ben még mindegyikük gyerek volt, és a tisztogatást sem élték volna túl. Hacsak a "többiek" tényleg el nem vitték õket abba templomba. És miután olyanok lettek mint õk, kiküldték õket a nagyvilágba. Talán pont ezt akarják kihozni a dologból.

Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a többiek szerepe a szigeten is az hogy megtalálják a vanzetti egyenlet megváltoztatására a megoldást. Csak õk a saját természetes adottságikkal teszik ezt, és azzal hogy õrzik a sziget titkait. Talán felnevelhették a késõbbi szereplõket akiket kiküldtek a világba hogy új életet kezdjenek, és ezáltal változzon az egyenlet faktora. Na most a szigetre történõ lezuhanásuk 2004-ben pedig tulajdonképpen hazatérés. Mivel újra kitörnek, és Ben elfordítja a kereket, ezzel megváltozik a megváltozhatatlan, és a sziget próbálja egyensúlyozni rendbe rakni az idõvonalat. (Ami megtörtént azon nem változtathatsz) , ezért kerültek vissza csak Jackék. Az õ tulajdonságaik (karmájuk) képes az eredeti idõvonal helyreállítására. Sun ezért nem került vissza. Locke meg azért nem mert ugye halott volt, ugyanakkor õ pontosan azt tette amit a sziget elvárt tõle. Ha õ is visszakerül a múltba akkor felborul minden.

Azt nem tudom még Richard hogy kerül a képbe, és az Egyiptomi vagy milyen szobornak mi szerepe lesz... 😊

Kicsit zavaros amit írtam de remélem értitek 😊
Grebber te meg hagyd ezt a sorozatot amint látom nem fogsz fel semmit még azután se miután elmagyarázták neked
Ember most olvastam el a hozzászólásodat,
Most nem értem mi a bajod ha te most visszamész 30 évvel korábban arra mért kéne emlékezned mondjuk 5 éves korodba? Mert te ezt mondod csak a lost szereplõkkel hogy nem emlékeznek az elsõ 4 évadban arra hogy ott voltak 77.ben. azért nem emlékeznek rá mert még nem történt meg velük akkor nem pedig mert kitörölték az emlékezetüket. gondolkodj kicsit
Klemice
csütörtökön kiderül

ProGabe
"Az idõutazással is rátettek egy lapáttal, ezek érdekes dolog, és egy külön sorozatot is rá lehetne építeni."

EZ az a sorozat

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
szerintem nincs külön elmélete miles/faraday-nek, mint hurley-nek. lényegében ugyanzt mondják mind2en.. mikor mondták õk, hogy a múlton változtathatnak? nem hiszem, hogy mondtak volna ilyet, mert nem változtathatnak semmin: sem a múlton, sem a jövõn, pont ez a lényeg.
a ben-sayid dolog pedig elég alaposan meg lett magyarázva, amikor richard azt mondta, hogy ben semmire nem fog emlékezni, ha hozzájuk kerül.

trident
A Richard és Horace beszélgetésében nem a füstre való utalás van (hogy a szónikus kerítés csak a füstöt tudja kinn tartani, Richardot, netán a többieket nem)?
Ha igen, akkor nem Benbõl jön a füst.😊

PrisonMan
Huppsz, ja 😊

Klemice
Én beszarok hogyha a füst 77ben született amikor ricsárd bevitte bent a templomba..

Szolnokboy1
ennek a becézése az Ellie. 😊

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

PrisonMan
Tuti, hogy "Ellie" az Mrs. Hawking. A rendes neve Eloise Hawking, ennek a becézése a Hawking.
Charlesra meg... Lehet találgatni.. 😊 😊

Kíváncsi vagyok mit szövetkeztek ezek közesen már a 70-es években. Meg hol van Farraday??

SötétBarom
Nem. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

AntiHero
Az senkit nem izgat hogy abba a "templomba" vitték a "kis" Bent amibe a füst szörny volt/(lesz?)?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

precision
Charles az tuti Widmore
Ellie talán meg Mrs. Hawking, nem emlékszem már a nevére

Bazinga!

FRenkie
Ó, és még valami. Ki az az Ellie, és ki az a Charles? Talán Widmore? hehe

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"