Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
DFTBA ಠ_ಠ
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A sorozat pedig tökéletesen emészthetõ számomra és egyik nagy kedvencem, pont emiatt a nem lineáris vonalvezetés és idõmanipulációk miatt.
Szóval mielõtt emészthetõbb sorit ajánlanál nekem, ismerj meg, olvass jobban és nem lesz gond.
De nincs harag mindenki sztereotípiák alapján ítél elõször 😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
De ugye azt sem feledhetjük el, Locke hisz. Ennek az alapja nem feltétlen a logika és egzakt tények.
Jack pedig jellemváltozáson ment át. A sikeres vezetõbõl egy olyan ember vált, aki rossz döntéseket hozott, egész életében konfliktusban élt, és nem tisztázta a helyzetét apjával. Volt ugye elutasítás, depresszió, függõség.
Talán most jutott el oda, hogy nem megértse, csupán felfogja, ez nem véletlen lehetett, neki most talán az a feladata, hogy ne másokat vezessen, hanem önmagát. Nem tudja lehet még magának sem bevallani, nem hogy Juliettnek.
A jellem és attitûdváltozás elkerülhetetlen volt.
Én különösebben nem csalódtam, az utolsó két - három rész annyira nem jött be. Csütörtökön meg meglátjuk mit fõztek ki.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
How do you know, you're right?
I just know it. (Locke)
Why did you come back?
I was supposed to!(Jack)
Supposed to do what?
I don't know yet.
Why did you lie?
'Cause I have to.(Kate)
Amúgy a vitának nincs értelme, mert a jelen tényállás szerint nem tudjuk még, hogy fogják mindezt felfûzni egy értelmes szálra. Aki mást állít az fáradjon át a vallás, filozófia/miben hiszek c. topicba.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Én azért még nézem persze.
Én ezt nem tényként írtam, csak egy teória féleség, egy a sok száz közül, nem kell ám vele egyetérteni. Az egészet arra a gondolatra alapoztam, hogy TEGYÜK FEL, hogy ami az 1-4 évadban történt, az a mostani történések következménye. Igen, tudom. A mostani történés az a szereplõknek a jelen, nem a múlt. Ezért is mondtam, hogy talán kaptak egy formatot az emlékeikre, és nem emlékeznek rá, ezért jelenként élik meg azt, ami a múlt 😊
Mind1. Szerintem sem ez lesz, de ennek az "elméletnek" is van annyi sansza mint a többinek 😊 Érdekességképpen írtam le, hogy mire gondolok. Ha nagy fájdalmat okoztam vele, elnézést.
Bazinga!
Sokminden egyéb hiba mellett egyszerûen lerontják a szereplõk jellemét. A dokiból egy elszánt mindent megoldó figura helyett egy elfuserált gyökér lett. A dagi totál elmebeteg, Sawyer egy selyemfiú aki megpróbál fõnökösködni de roppant rosszul áll neki stb.. A Lockos vonalig még nézhetõ volt ez az évad, de amit itt ezek a multba szerencsétlenkednek... A 11 es rész rgész egyszerûen félbe kellett hagynom mert ugy gondoltam jobban járok ha bebújok a fürdõbe valami könyvel. Majd befejezem valamelyik reggel.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
6. évadban tér vissza úgy tudom
meg ha visszatér azt látomásban teszi mint anno az elõzõ évadban
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
hogy is mondta a mester: "eszem-faszom megáll, áúúúú"
két Jack, Kate, Jin, Sawyer, Hurley, Miles, Juliet (kihagytam valakit?) létezik '77-ben: mindegyikük, mint gyerek (vagy pajkos gondolat Kate, Miles(nem tudom hány évesek) szülei fejében) és egy idõutazó a szigeten. ennyire alap dolgot hogy a búsba nem lehet megérteni?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a többiek szerepe a szigeten is az hogy megtalálják a vanzetti egyenlet megváltoztatására a megoldást. Csak õk a saját természetes adottságikkal teszik ezt, és azzal hogy õrzik a sziget titkait. Talán felnevelhették a késõbbi szereplõket akiket kiküldtek a világba hogy új életet kezdjenek, és ezáltal változzon az egyenlet faktora. Na most a szigetre történõ lezuhanásuk 2004-ben pedig tulajdonképpen hazatérés. Mivel újra kitörnek, és Ben elfordítja a kereket, ezzel megváltozik a megváltozhatatlan, és a sziget próbálja egyensúlyozni rendbe rakni az idõvonalat. (Ami megtörtént azon nem változtathatsz) , ezért kerültek vissza csak Jackék. Az õ tulajdonságaik (karmájuk) képes az eredeti idõvonal helyreállítására. Sun ezért nem került vissza. Locke meg azért nem mert ugye halott volt, ugyanakkor õ pontosan azt tette amit a sziget elvárt tõle. Ha õ is visszakerül a múltba akkor felborul minden.
Azt nem tudom még Richard hogy kerül a képbe, és az Egyiptomi vagy milyen szobornak mi szerepe lesz... 😊
Kicsit zavaros amit írtam de remélem értitek 😊
Most nem értem mi a bajod ha te most visszamész 30 évvel korábban arra mért kéne emlékezned mondjuk 5 éves korodba? Mert te ezt mondod csak a lost szereplõkkel hogy nem emlékeznek az elsõ 4 évadban arra hogy ott voltak 77.ben. azért nem emlékeznek rá mert még nem történt meg velük akkor nem pedig mert kitörölték az emlékezetüket. gondolkodj kicsit
EZ az a sorozat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a ben-sayid dolog pedig elég alaposan meg lett magyarázva, amikor richard azt mondta, hogy ben semmire nem fog emlékezni, ha hozzájuk kerül.
Ha igen, akkor nem Benbõl jön a füst.😊
Charlesra meg... Lehet találgatni.. 😊 😊
Kíváncsi vagyok mit szövetkeztek ezek közesen már a 70-es években. Meg hol van Farraday??
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun