Hat CD-n érkezik a Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg2
Mert az nem a teljes volt, tele volt buggal, alfabéta vagy nemtommilyen kiszivárogott verzija.

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

yesss
nekem már fél éve megvan. Szerintem nem egy nagy cucc!!!!!!!!!!!!!!

NEOreg2
az ántiálájzing bevót kapcsóva?

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Wing Rockling
Az én videókártyámmal biztosan nem lesz gond, tegnap alávetettem egy tesztenek, és a szupermárió több mint 20 fps-el száguldott, szal...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Kb., mint a Doom3 Geforce4Mx-en. Felejtõs... De a 2ghz és az 1 gb ram szerintem elég lesz neki, csak hát a videokártya is legalább Geforce-4 TI legyen, mert a GF2 már igencsak leamortizálódott...

paynes
és játsszható is lesz rajta olyen 2ghz meg 1 gigaram körül...😊

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

M@TriX
nem annyira, nem elterjedt.. meglepõdnél...

Más: jó, a fejelsztõk szerint egy Gef2 elég lesz 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Miért nem csak DVD-én adják? Szerintem elégge elterjedt már...

Más. MIlyen videokártya kell hozzá?
De amit én láttam a HL2 videót , abba volt realisztikusság is.Hát ha így vesszük a grafika meg minden azért 6 cd-s.
Wing Rockling
Ja, ezt és is olvastam a PCdome-on 😄D

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
A grafika nem vág földhöz, de erõsen szimpatizálok a HL-el, és tudom hogy ez lesz az év játéka

Hat aki ezek alapjan a kepek alapjan mond velemenyt, az biztos bunkerban elt 2 evig. Ha a neten nem kering vagy 500 szkrinsot a jatekrol evek ota akkor egy sem. Azok jobbak. 😊
Nem mondod? Én is játszottam vele. Szerintem akkoris szar a grafikája a Doom3-nak. Semmi extra. Nekem ez vhogy jobban bejön.

Egy kicsit sok lesz a 13 cd! Számolj már utánna! max 7 cd!

SinClaiR
Én sem vagyok elragadtatva a képektõl, de a HL 1 nél sem a grafikát néztem, lévén anno melóban próbáltam ki a demóját, szoftveres módban, és a játék menet miatt játszottam végig nem egyszer a játékot, nem pedig az über grafikája miatt. Ha megjelenítés miatt veszel, töltesz le, próbálsz ki valamit, az szerintem nem sok jót sugároz.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

dvd-rom 2-3 ezer forint!

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Azé kõ cd, mert még nincs mindenkinek DVD-jee
[HUN]PAStheLoD
6 cd vagy kicsit többé' már van 1 dvd-n is ..
amúgy végülis amelyiket hamarabb lehet tõteni az lesz a nyerõ 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ezek a képek meg sem közelítik az elõzetes screenshotokat...

paynes
Még nem tették közzé, de már terjengenek az olyan hírek, hogy a Valve egy negyedik "Diamond Extra Special Editiont"-t is készül a piacra dobni. Ez tartalmazni fogja A HL2-õt, a HL1-et az új motoron és a régi motorral készült HL1-t az összes kiegészítõjével együtt. Tartalmazni fog a csomag HL-s pólót 3 színben és méretben. A játék forgatókönyvét, az ötödik Harrypottert, egy fogkefét, Britney Spears telefonszámát HL-s posztert Eminem aláírásával, a játék Audio trackjét tartalmazó cd-t "ajándék" discmannal, és a gyerekeknek egí Gordon-jelmezt a farsangra.

A Doom 3 meg grafikailag veri, "csak" gépigényben marad alul(a fizika meg az AI nem függ a vizuális megjelenéstõl). Abban minden ki van dolgozva, csak világítani kell a zseblámpával, hameg az árnyékokat kikapcsolod jéé mi lesz(?), látni fogod a a kidolgozott textúrákat.

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Nem lessz rossz!
DE a S.T.A.L.K.E.R. JOBB LESSZ
SAjnos csak jövöre!

Krinyo
akinek megvan az 1 az tudja hogy nagyjából milyen a zenéje.
Amúgy az alfában meghallgattam és fasza

Anubys
Ugyanmár srácok, idehaza úgyis majd DVD-tokban lehet csak kapni, akkor meg minek ez a hír? Amúgy herótom van ettõl az egész DVD-tokos baromságtól, régebben frankó dobozos stuffot kapott, aki eredetiben vette a játékait, most meg egy nyamvadt DVD-tok, és jobb esetben 5 A5-ös oldalnyi "kézikönyv". Azért ez viccnek is rossz... (meg az áruk is)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

ooops, az elõbbi nem Árnyvadásznak, hanem Macc-nek ment.

Nem tudom te mirõl beszélsz. Doom3 és grafika? A nagy sötétségben nem kellett sok grafikát használni. Ebben meg nagy nyílt terek vannak, és ahhoz képest egészen szépen kidolgozva (látszik, hogy nincs AA bekapcsolva). Szerintem össze se lehet hasonlítani a Doom3-al, mert nem egy kategória (grafikailag). Doom3 ehhez képest kiscserkész.

xj700t
Már letöltöttem 😊De minek ?

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Macc
Hat ezek vagy a legrosszabb screenshotok a jatekbol, vagy ne akarjuk a doom3-hoz hasonlitani grafikailag. Mert ezek enyhen szolva semilyenek. A CD rengeteg meg tenyleg rohelyes. Nemigaz, hogy keptelenek DVD-n is kiadni (es nem a gold super extra edisonre gondolok). UT2K4 tenyleg 6CD-s (pc-n), Mac-re mar DVD-n adtak ki. Na de azert kivancsi leszek ra.

Ha mondjuk eredetiben vetted volna meg, akkor tudnád, hogy 6CD. Szóval ne okoskodjál.
Most eloszor banom hogy nem fogok meg venni egy eredeti jatekot..marmint, meg lesz ez a jatek, de a posztereket nagyon szeretnem...hmm..na faszsag, kene valami warez Golden pack is 😊)
RelakS
Röhögni fogsz, de tömörítve annyi!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

S.T.A.L.K.E.R.T JOBAN VÁROM!

doom3ba sok extra nem volt.. semmi gondolkodtató meg ilyenek.. a half 2 sokkal látványosabb lesz
sztem mindenki 😊

Benedekco
még jó hogy 20 éve kitalálták azt hogy tömörítés! no comment!

Mé há nem?

Benedekco
jah és ha letöltöm netrõl a cuccot, akkor majd kiküldik postán a pólót meg a mittoménmit? ez csak vakítás... nameg milyen ez az audióCD-s fasság? még meg sem vetted a játékot, azt sem tudod hogy milyen a zenéje, de már 1 olyan változatot veszel meg amihez lesz audio cd? baromság, parasztvakítás... dehát akinek van pénze és nincs esze az vegye is meg... meg is érdemli

Mé há nem?

AS ! az ut2k4 bizony 5 CDs!! 2 napig szedtem le..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Benedekco
a hl1-et az összeg kiegészításável 1-ütt adhatnák ingyé a sima hl2-höz... végülis csak 1-2 évet csúszott a kiadás nem?

Mé há nem?

Ezért van hozzá a merchandise 😉) Az steamet legfeljebb egy vasalóból lát 😉) És felkereshetem a valvet fogadok ez ilyen *Only for US mainland and Canadian residents.....
Benedekco
érdekes a doom3 miért lett csak 1,5 giga?
a másik 6CD-t ki fog letölteni netrõl?

Mé há nem?

a half life 2 sokkal inkább érdekes egy másik szempontból, és ez a valve-vivendi közötti vita. Mivel a Half life 2nél a klasszikus kiadói feladatok háttérbe szorul(hat)nak (pl. reklámozás), és a terjesztésre is ott van a valve saját Steam rendszere, az internetes saját értékesítés hatalmas pénzösszegeket huzhat ki a vivendi zsebébõl, ami persze a fejlesztõnél, a valve-nál maradhatna. Az hogy most ki nyer a vitában hosszu távra eldöntheti hogy a kiadók használni tudják e erõfõlényüket, és rá tudják-e kényszeríteni az akaratukat a még oly erõs fejlesztõkre is, vagy pedig nem - utóbbi esetben a perspektívák beláthatatlanok.

6 cd? domm3 is 3cd-s!
unreal 2 meg 2cd-s!
dvd-n kel kiadni mint a FAR CRY-t!

Ha ez a 6CD/2DVD meg gold edition és hasonló baromságok a magyar kiadók fülébe jutnak... lesz itt 20e forintos HL2...
Beb.na. Meg majd görcsölök a steammel is a vagon kidobott lóvé után. Hát persze.
Itt pont olyan warezolás lesz, mint eddig.
Aztán majd kb a megjelenést követõen fél év múlva, amikor emberi áron adják, és a problémák száma is csökkent, talán érdemes lesz megvenni.
A UT2004 már fél éve ennyi CD volt, miért lenne sok a 6CD, egy DVD-re kb. 13 CD anyag is ráfér.
Azért, hogy minnél több bõrt lehessen lehúzni a "láma" vásárlokról. Egy verziót kifelejtettek a felsorolásból.
6 cd... nem lesz az egy kicsit sok? 😄
és majd ha jön a dvd dobozos változat... bele se fog férni ^^

Ottto
Bronz csomag, Silver csomag, Gold csomag, csak tudnám minek?
A játékot adják már ki!!!!!!!!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu