46
-
#46 Mert az nem a teljes volt, tele volt buggal, alfabéta vagy nemtommilyen kiszivárogott verzija. -
#45 nekem már fél éve megvan. Szerintem nem egy nagy cucc!!!!!!!!!!!!!! -
#44 az ántiálájzing bevót kapcsóva? -
Wing Rockling #43 Az én videókártyámmal biztosan nem lesz gond, tegnap alávetettem egy tesztenek, és a szupermárió több mint 20 fps-el száguldott, szal... -
Csaba #42 Kb., mint a Doom3 Geforce4Mx-en. Felejtős... De a 2ghz és az 1 gb ram szerintem elég lesz neki, csak hát a videokártya is legalább Geforce-4 TI legyen, mert a GF2 már igencsak leamortizálódott... -
#41 és játsszható is lesz rajta olyen 2ghz meg 1 gigaram körül...:) -
#40 nem annyira, nem elterjedt.. meglepődnél...
Más: jó, a fejelsztők szerint egy Gef2 elég lesz :) -
Picador #39 Miért nem csak DVD-én adják? Szerintem elégge elterjedt már...
Más. MIlyen videokártya kell hozzá? -
Tiby #38 De amit én láttam a HL2 videót , abba volt realisztikusság is.Hát ha így vesszük a grafika meg minden azért 6 cd-s. -
Wing Rockling #37 Ja, ezt és is olvastam a PCdome-on :DD -
Wing Rockling #36 A grafika nem vág földhöz, de erősen szimpatizálok a HL-el, és tudom hogy ez lesz az év játéka -
RpPRO #35 Hat aki ezek alapjan a kepek alapjan mond velemenyt, az biztos bunkerban elt 2 evig. Ha a neten nem kering vagy 500 szkrinsot a jatekrol evek ota akkor egy sem. Azok jobbak. :) -
DW #34 Nem mondod? Én is játszottam vele. Szerintem akkoris szar a grafikája a Doom3-nak. Semmi extra. Nekem ez vhogy jobban bejön.
-
Major #33 Egy kicsit sok lesz a 13 cd! Számolj már utánna! max 7 cd! -
#32 Én sem vagyok elragadtatva a képektől, de a HL 1 nél sem a grafikát néztem, lévén anno melóban próbáltam ki a demóját, szoftveres módban, és a játék menet miatt játszottam végig nem egyszer a játékot, nem pedig az über grafikája miatt. Ha megjelenítés miatt veszel, töltesz le, próbálsz ki valamit, az szerintem nem sok jót sugároz. -
AS #31 dvd-rom 2-3 ezer forint! -
GreKom #30 Azé kő cd, mert még nincs mindenkinek DVD-jee -
#29 6 cd vagy kicsit többé' már van 1 dvd-n is ..
amúgy végülis amelyiket hamarabb lehet tőteni az lesz a nyerő :D -
rolika #28 ezek a képek meg sem közelítik az előzetes screenshotokat... -
#27 Még nem tették közzé, de már terjengenek az olyan hírek, hogy a Valve egy negyedik "Diamond Extra Special Editiont"-t is készül a piacra dobni. Ez tartalmazni fogja A HL2-őt, a HL1-et az új motoron és a régi motorral készült HL1-t az összes kiegészítőjével együtt. Tartalmazni fog a csomag HL-s pólót 3 színben és méretben. A játék forgatókönyvét, az ötödik Harrypottert, egy fogkefét, Britney Spears telefonszámát HL-s posztert Eminem aláírásával, a játék Audio trackjét tartalmazó cd-t "ajándék" discmannal, és a gyerekeknek egí Gordon-jelmezt a farsangra.
A Doom 3 meg grafikailag veri, "csak" gépigényben marad alul(a fizika meg az AI nem függ a vizuális megjelenéstől). Abban minden ki van dolgozva, csak világítani kell a zseblámpával, hameg az árnyékokat kikapcsolod jéé mi lesz(?), látni fogod a a kidolgozott textúrákat. -
AS #26 Nem lessz rossz!
DE a S.T.A.L.K.E.R. JOBB LESSZ
SAjnos csak jövöre!
-
#25 akinek megvan az 1 az tudja hogy nagyjából milyen a zenéje.
Amúgy az alfában meghallgattam és fasza -
#24 Ugyanmár srácok, idehaza úgyis majd DVD-tokban lehet csak kapni, akkor meg minek ez a hír? Amúgy herótom van ettől az egész DVD-tokos baromságtól, régebben frankó dobozos stuffot kapott, aki eredetiben vette a játékait, most meg egy nyamvadt DVD-tok, és jobb esetben 5 A5-ös oldalnyi "kézikönyv". Azért ez viccnek is rossz... (meg az áruk is) -
DW #23 ooops, az előbbi nem Árnyvadásznak, hanem Macc-nek ment. -
DW #22 Nem tudom te miről beszélsz. Doom3 és grafika? A nagy sötétségben nem kellett sok grafikát használni. Ebben meg nagy nyílt terek vannak, és ahhoz képest egészen szépen kidolgozva (látszik, hogy nincs AA bekapcsolva). Szerintem össze se lehet hasonlítani a Doom3-al, mert nem egy kategória (grafikailag). Doom3 ehhez képest kiscserkész. -
#21 Már letöltöttem :)De minek ? -
#20 Hat ezek vagy a legrosszabb screenshotok a jatekbol, vagy ne akarjuk a doom3-hoz hasonlitani grafikailag. Mert ezek enyhen szolva semilyenek. A CD rengeteg meg tenyleg rohelyes. Nemigaz, hogy keptelenek DVD-n is kiadni (es nem a gold super extra edisonre gondolok). UT2K4 tenyleg 6CD-s (pc-n), Mac-re mar DVD-n adtak ki. Na de azert kivancsi leszek ra. -
Árnyvadász #19 Ha mondjuk eredetiben vetted volna meg, akkor tudnád, hogy 6CD. Szóval ne okoskodjál. -
Rockk #18 Most eloszor banom hogy nem fogok meg venni egy eredeti jatekot..marmint, meg lesz ez a jatek, de a posztereket nagyon szeretnem...hmm..na faszsag, kene valami warez Golden pack is :)) -
#17 Röhögni fogsz, de tömörítve annyi! -
AS #16 S.T.A.L.K.E.R.T JOBAN VÁROM! -
:) #15 doom3ba sok extra nem volt.. semmi gondolkodtató meg ilyenek.. a half 2 sokkal látványosabb lesz -
haxoror #14 sztem mindenki :) -
#13 még jó hogy 20 éve kitalálták azt hogy tömörítés! no comment! -
#12 jah és ha letöltöm netről a cuccot, akkor majd kiküldik postán a pólót meg a mittoménmit? ez csak vakítás... nameg milyen ez az audióCD-s fasság? még meg sem vetted a játékot, azt sem tudod hogy milyen a zenéje, de már 1 olyan változatot veszel meg amihez lesz audio cd? baromság, parasztvakítás... dehát akinek van pénze és nincs esze az vegye is meg... meg is érdemli
-
HUmanEmber41st #11 AS ! az ut2k4 bizony 5 CDs!! 2 napig szedtem le.. -
#10 a hl1-et az összeg kiegészításável 1-ütt adhatnák ingyé a sima hl2-höz... végülis csak 1-2 évet csúszott a kiadás nem? -
whitehawk #9 Ezért van hozzá a merchandise ;)) Az steamet legfeljebb egy vasalóból lát ;)) És felkereshetem a valvet fogadok ez ilyen *Only for US mainland and Canadian residents..... -
#8 érdekes a doom3 miért lett csak 1,5 giga?
a másik 6CD-t ki fog letölteni netről?
-
Cat #7 a half life 2 sokkal inkább érdekes egy másik szempontból, és ez a valve-vivendi közötti vita. Mivel a Half life 2nél a klasszikus kiadói feladatok háttérbe szorul(hat)nak (pl. reklámozás), és a terjesztésre is ott van a valve saját Steam rendszere, az internetes saját értékesítés hatalmas pénzösszegeket huzhat ki a vivendi zsebéből, ami persze a fejlesztőnél, a valve-nál maradhatna. Az hogy most ki nyer a vitában hosszu távra eldöntheti hogy a kiadók használni tudják e erőfőlényüket, és rá tudják-e kényszeríteni az akaratukat a még oly erős fejlesztőkre is, vagy pedig nem - utóbbi esetben a perspektívák beláthatatlanok.