9
-
mechorg #9 Egy kicsit megkésik a válasz. : )
Az tud telefonálni is rendesen, simkártyát lehet belerakni? -
DOT #8 Nem sokat tudsz a duplex rádiók lelkivilágáról, mi ? :) Ha ilyen kell, bemész a boltba és veszel, nem is drága. PMR rádiónak hívják. -
mechorg #7 "A walkie-talkie szerű funkciót GPRS hálózaton át bonyolítja le a telefon."
Miert nincs olyan telefon, ami mondjuk reszben *igazi* walkietalkie? Mondjuk 2 km-es korzetbe halozat nelkul is tud telefonalni? Ki kellene talani egyet, hasznos dolog lenne sokszor. -
p00h #6 nemnagyobb a kijelző, hanem a jobb oldalin a kijelző 1 részét nem használja és fekete, és beleolvad a fekete műanyag részekbe... -
ThomasTheKoRner #5 Ha megnézitek az első kettő képet,akkor csak én látom úgy hogy a baloldalin nagyobb kijelző van mint a jobboldalin? 
Amúgy ált a Nokiáknak nagyon ocsmány designjuk van,de ez speciel nekem bejön...(feketében) -
feketébe még egész jól néz ki , de ez a gerinctörött telefon koncepció a többi 3 képen nem jön be :/ -
tetszik ez a szó: csatolmány:DDD -
ide vele:) -
Dinosaur #1 Én nem értem már hogy mért ekkora divat ez a legyező design a Nokia-nal. De kurvára unom már hogy csak ilyenek vannak.