Reklámok a játékokban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékokban alkalmazott reklámokról készülõ szakdolgozatomhoz gyûjtök adatot az alábbi kérdõívvel: http://survey.e-businessportal.hu/index.php?sid=93799&lang=hu
(A dolgozat témája: eredményesség, alkalmazhatóság, szoftverkalózkodásra való hatás, stb.)
Kérlek, töltsétek ki, sokat segítenétek vele.
Köszönöm.
ui: a fórumban lévõ hozzászólások is hasznosak voltak, látszik belõle valamennyire a fórumozók véleménye, de a kérdõív jobban összevethetõ válaszokat, pontosabb képet ad
halljátok néha hogy ez és ez a játék "nagy bukás volt az XY számára". ha a párszázezer vevõ "nagy bukás" akkor simán megoldható hogy nem veszünk. talán egyfajta sztrájknak veszik és felfogják hogy a "fogyasztó" nem egy birka aki legel egész nap. pár hónapig szenvedünk majd, de talán észrevesznek minket is
Amúgy majd meglátjuk pontosan hogy is akarják ezt a dolgot, de nem félek túlságosan, mert a fejlesztõk sem fognak belemenni, hogy szétgányolják a munkájukat. Ha meg mégis nagyúr a zsé, akkor lesznek erre gyógymódok. ;-)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A reklámoknak akkor lesz jó oldala, ha pl vmilyen autós játékban nem mehetünk egy BMW kocsival, mivel nem veszik meg a jogokat, de azért a BMW plakát ott fog figyelni a pálya szélén. :-))
Figyi "öcskös", honnan tudod, hogy mennyit fizetek a játékokért? Nem ismerlek, te sem ismersz engen, nem kötöttem beléd, szállj le rólam, de ez a fórum nem errõl szól. Egyébként a figyelmedet felhívnám az alant található szövegre, a modorodat figyelembe véve ide copy/paste-zom neked hátha el is olvasod:
"A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére. Az itt megjelenõ vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye."
Kiemeltem az ide vonatkozó szövegrészt, csak a te kedvedért. De a gumiban folytathatod a hasonló hozzáállású posztjaidat.
ON
azért jó vastag bõr van a pofádon, hogy van képed reklamálni, miközben lopott szoftvert használsz...... azt kívánom, bármit csinálsz az életben, lopjanak meg, és utána reklamáljanak nálad, hogy szar a terméked, bár ilyen hozzáállással úgyis alkalmazottként pusztulsz meg
Riszpekk
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ilyen szoftverárak mellett nem sok emberke fogja megvenni legálisan a játékot - legalábbis itthon nem. Mindezek mellett baromira zavar továbbra is, ha kéretlenül a pofámba nyomják a reklámokat...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha vki okos és pénzt akar, usába megy perelni. és melleseg az amikat szerintem nem igazán érdekel jómagam személye, aki nem a default deskop hátteret, sõt témát használja, és egy "kezelt" veriójú játékkal játszik. Kele-Európai a körözési listák élén? ugyanmá, egy játék miatt? ugyan.... mondjuk, amerikában élnék vagy valami.
gyuri http://gyur6.uw.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mellesleg meg a pénz beszél...
4 percig mennek a reklámok, majd játszhatsz tovább

*hihi ** *
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
football without ultras is nothing
Ha a warezolás ekkora teher lenne nem tartana most ott az EA meg társai ahol..
És igen dögöljenek meg az ilyen gigakiadók mert miattuk vannak eltûnõfélben az eredeti játékok, a zenék mert egész egyszerûen nem hagyják érvényesülni az eredeti ötleteket.
Ha holnap mindenki megvenné jogtisztán a filmeket, könyveket, játékokat akkor sem csökkenne az áruk. De lassan eljutunk odáig, hogy eredeti dvd-t nézel és popup reklámokkal találod szemben magad. Az analóg postaládámban napi 20 kiló papírszemét terem, naponta 3 fiszfasz cég ügynöke telefonál, hogy szoktam-e utazni. TV-t már nem nézek mert a 8 órás film éjfélig tart a 10 percenkénti 20 perces reklámblokkok miatt. Télleg tök szemetek a "fogyasztók"
Warez felhasználók miatt meg ne bûnhõdjön az aki eredetiben veszi meg az adott holmit.

hát az még elmegy h fake cég helyett fizetett hirdetés...
én nem gondoltam h gém közben pop-up jönne reklám. szép is lenne, bah! bár sztem hamarosan eljõ az idõ... 😞
Mellesleg ezt néhány hónappal ezelõtt olvastam elõször. :o)

ugyanmár! ebben a kurva kapitalista társadalomban nem a fogyasztó a lényeg! ugyanúgy le fogják (vagy legalábbis akarják) majd gombolni rólad a 10e forintot. csak õk még ezen felül kapnak lét... ennyi. mi szopunk, õk meg röhögnek a markukba
és nem mi vagyunk a picsogó ovodások! amennyiben teremtenek olyan életkörülményeket, h mindenki tud havonta 2-3szor 12ezret játékra költeni, majd akkor szóljanak a warez miatt. engem kurvára nem érdekel, h az EA éppenséggel 20milliárd dolcsit, vagy 22 milliárdot tesz zsebre
Ha bejönnek ezek a reklámok, két dolgot remélek:
1: ÉSSZEL rakják be (doom3 tv-iben pl elmegy a libero reklám, de a falakon lévõ képeken már nem annyira)
2: emiatt legyen jóval olcsóbb a game. Reklám ide-vagy oda, akkor lehet, hogy én pl megveszem, mert 2, neadjisten 3000 ft-ot nem sajnálok ilyen célra...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
csak egy kicsit, csak 10 percre gondolnátok bele a helyzetbe.... mégis mibõl vegyék meg legközelebb a licenszeket? mibõl fizessék a stúdió bérletet? a mûvészeket? az új technológiákat?
a warez siteoknak fizetett pénzbõl, amit lenyúl a freeweb????????
Riszpekk
Emlékszem régen még Start volt ott! Hova jutottunk...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Egy sportjátékban a hirdetõtáblákra kiiródo reklám még azt mondom ok,de gyanitom itt nem csak errõl lesz szó.
Eh...,undoritó ez az egész ha jobban belegondolok.
Mellesleg szerintem csak mégjobban eltántoritja a játékosokat az eredeti vásárlásától,amiben ez benne lesz.Azért adjon ki x ezer forintot hogy a egymás hegyén hátán bejövõ reklámokat bámulja?
VS
"Elsõdlegesen a masszív multiplayer On-line játékokat célozzák be"
Na, kreáltál egy megoldhatatlan problémát 😄
Riszpekk
Ha megoldják, hogy a lövés látszódjon a Coca-Cola feliraton is akkor no problem 😊
A Fifa szerû játékokat pedig még életszerûbbé is teszik.
Ha pedig nem tetszik akkor kihúzzátok azt a retkes kábelt a gépbõl és volt net nincs net 😊