Parasztvakítás, porhintés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem tiesto, szeifert, bajwa, dale anderson a kedvencem!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Parasztvakítás:
"Versenyképes jövedelem."
Én épp most keresgélek másik melóhelyet, mert sajna a mostani fél év múlva megszûnik, és ahova ezt írják, az azt jelenti, hogy minimálbér + ha benyalsz a próbaidõ alatt akkor kaphatsz még feketén egy kis prémiumot. Ha valóban versenyképes jövedelmet kérsz (értsd: legalább annyit amennyit az elõzõ munkahelyeden elértél x év alatt) akkor páros lábbal rúgnak ki...
Pl. a "Közkívánatra, a Lagzi Lajcsi flée "Csak itt, csak most, csak Önöknek", "Sok levelet kaptunk arról, hogy...", a Dáridó legújabb felfedezettje", "A nagy érdeklõdésre való tekintettel" beszólásoktól néha lehánytam a tévét. Ennél jobban már csak a politikán tudok nevetni, tudtátok, hogy Magyarországon politikusnak lenni a legrosszabb? Nem keresnek semmit, állandóan dolgoznak és ennek a tetejébe mindenki õket szidja...
A topict mindenesetre elteszem a kedvenceim közé!
fluga: a Humor 1 helyén van. 9-tõl Y-akták, akkorra haza kell érnem!
\"Life is around you and in you.\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Igy mar ismeros...koszi😊
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
aki egy picit mögé néz a dolgoknak az látja, hogy mi van ott, és élvezi a pankráció-szerû felhajtást ami megy (zárójelben megjegyzem van ismerõs aki a pankrációt is elhitte hosszú ideig 😊) ), aki pedig nem, az meg élvezi a 10millió magyar világbajnok országát 😊 szerintem ez abszolut nem gáz, a panem et circenses-nek egy jól felépített része 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
pl. a box: hogy lehet az, hogy a bokszolóink állandóan címmérkõzéseket játszanak? ki hiszi ezt el?
médiafelhajtás az egész. valakit fel akarnak futtatni, erre kreálnak neki egy világbajnoki címet (nagyváltólégsúlyú interkontinentális kisvilágbajnokok országa vagyunk 😊, és máris megy a cím(védõ) meccs. lehetõleg botrányos legyen, mert akkor lehet visszavágó.
nagyon gáz, hogy ennyire hülyének nézik az embereket.
tudtok még ilyeneket? 😊