Parasztvakítás, porhintés

← ElőzőOldal 13 / 13

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Ki a legjobb dj szerinted?!
Nekem tiesto, szeifert, bajwa, dale anderson a kedvencem!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Hellhammer
Megnéztem: Kretének klubja a sorozat neve, szombaton 22:30-tól megy.

fluga
aki az angol humort szereti annak tudom ajánlani a Waczak szállót, meg a Csöngetett, Milord? -ot..John Cleese a waczakban akkorát alakít, hogy az valami fergeteges. régebben ment a duna tv-n, mostanában sajna sehol sem játszák egyiket sem, pedig tuti program lenne nekem...

Hellhammer
Szombaton ment egy angol sorozat epizódja, valami kretén farm vagy mi a címe. Hát nem gyengén beteg sorozat 😊 Aki szereti az angol humort ne hagyja ki, aki meg nem bírja az ne nézze, mert kimegy a világból 😊

Parasztvakítás:
"Versenyképes jövedelem."
Én épp most keresgélek másik melóhelyet, mert sajna a mostani fél év múlva megszûnik, és ahova ezt írják, az azt jelenti, hogy minimálbér + ha benyalsz a próbaidõ alatt akkor kaphatsz még feketén egy kis prémiumot. Ha valóban versenyképes jövedelmet kérsz (értsd: legalább annyit amennyit az elõzõ munkahelyeden elértél x év alatt) akkor páros lábbal rúgnak ki...

tomsolo
volt humor1 csatorna...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nash ez egy nekem való téma :-)
Pl. a "Közkívánatra, a Lagzi Lajcsi flée "Csak itt, csak most, csak Önöknek", "Sok levelet kaptunk arról, hogy...", a Dáridó legújabb felfedezettje", "A nagy érdeklõdésre való tekintettel" beszólásoktól néha lehánytam a tévét. Ennél jobban már csak a politikán tudok nevetni, tudtátok, hogy Magyarországon politikusnak lenni a legrosszabb? Nem keresnek semmit, állandóan dolgoznak és ennek a tetejébe mindenki õket szidja...
A topict mindenesetre elteszem a kedvenceim közé!

fluga: a Humor 1 helyén van. 9-tõl Y-akták, akkorra haza kell érnem!

pff ovlassál!Annyi jó könyv van

\"Life is around you and in you.\"

fluga
ez a nap szólása.

Mike
én tudnék mit mondani, de St megmondta, hogy ilyenekt nem szabad leirni, és ban lesz ha mégegyszer

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

fluga
hol lehet fogni ezt a cool tv-t?

Dzsini
"de mi mast lehet csinalni hetkoznap este" - ha ez így felmerül kérdésként, akkor ott már valami nagy baj van...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zakika
sokat nezunk tevet... de ha legalabb valami normalis lenne... de mi mast lehet csinalni hetkoznap este

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

tomsolo
egyszerû a teendõ, nem kell nézni azt a rohatt tévét... vagy pl. hétfõn átnézni a jövõ heti tv mûsort az igényeseket megjelölni az ÖSSZES TÖBBIT kihagyni... pl a cool tv-n jövõ héttõl lesz újra szósz parK !!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Marcell
Messze is vagyunk még Rómától 😊

Amse
Mi ebbõl a csak cirkuszt kapunk. =o)

ThePartyFace
"kenyeret és cirkuszi játékokat"
Igy mar ismeros...koszi😊

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Dzsini
"kenyeret és cirkuszi játékokat" - a régi római birodalom 'népnevelési' módszere volt, tulajdonképpen ez kell az átlag emberkének, hogy ne lázadozzon (mai használat szerint).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ThePartyFace
Sajnos muveletlen vagyok...leforditanad ezt: panem et circenses ?

Dzsini
egyrészt bármelyik önmagát nemzetközinek nevezõ boxklub indíthat világbajnokságot (miért ne tehetné?), ami - ha meghívásos - onnantól az lesz ott a bajnok akit a klub választ 😊 ezzel nincs semmi gond, és azzal se, hogy a média ezt nagy vidáman szétkürtöli.
aki egy picit mögé néz a dolgoknak az látja, hogy mi van ott, és élvezi a pankráció-szerû felhajtást ami megy (zárójelben megjegyzem van ismerõs aki a pankrációt is elhitte hosszú ideig 😊) ), aki pedig nem, az meg élvezi a 10millió magyar világbajnok országát 😊 szerintem ez abszolut nem gáz, a panem et circenses-nek egy jól felépített része 😊

Loál János
Szinte csak ilyeneket tudunk, manapság az emberek igénytelenségébõl jól lehet keresni.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zakika
ki az a tiesto?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

ThePartyFace
Jah... Sokan azt hiszik, hogy Tiesto a vilag legjobb dj-je.

no, arra gondoltam, hogy annyi hülyeséggel és átlátszó baromsággal bombáznak minket nap, mint nap, össze kellene gyûjteni ezeket és egy helyen tárolni 😊

pl. a box: hogy lehet az, hogy a bokszolóink állandóan címmérkõzéseket játszanak? ki hiszi ezt el?
médiafelhajtás az egész. valakit fel akarnak futtatni, erre kreálnak neki egy világbajnoki címet (nagyváltólégsúlyú interkontinentális kisvilágbajnokok országa vagyunk 😊, és máris megy a cím(védõ) meccs. lehetõleg botrányos legyen, mert akkor lehet visszavágó.
nagyon gáz, hogy ennyire hülyének nézik az embereket.

tudtok még ilyeneket? 😊

← ElőzőOldal 13 / 13