105
Steven Spielberg TV sorozata
-
Cat #65 nekem nem hiteles, ilyen ember nincs -
#64 Jó volt a mai rész is.Ez a Crawford egyre durvább -
#63 Azert akik itt lehuzzak az effektek meg a kameraalasok miatt a filmet kicsit elgondolkodhatnanak rajta,hogy ez talan tudatos.
Nemcsakhogy az 50-es evekben jatszodik a film hanem ugyis van "elkeszitve" ahogy az 50-es,60-as evekben keszultek a filmek.
Szerintem ez tisztan latszik.
Ez nem gagyi,hanem direkt ilyenre van csinalva a hangulat miatt.
-
#62 Nem, akkor már hazament. -
#61 amikor égett a pajta, akkor vitték el, nem ? -
BlackWolf #60 el se tudta vinni a csavo mer jacob csinalta valami a faszival -
#59 nem is értettem azt, aztán má igen. :)
végülis Jacob beindította az UFO -t ? -
#58 Ez a rész jobban tetszik, mint az előző, s ahogy látom szép összetett történet lesz. Az a mókus nagyon vicces volt :DD -
#57 dettó -
#56 Jut eszembe, ma lesz.
Én speciel várom... -
#55 a képen legalul,, egég uffgenerált felye van a kiscsajnak :) -
#54 "A tíz részből az utolsó három-négy darab képez szorosabb egységet; ez az utolsó, grandiózus felvonás, amikor már „felgyorsulnak” az események, illetve a történet elérkezik a kilencvenes évekhez."
Csak ezt akartam kiemelni innen, hogy ne siessék el nagyon, akik fikázzák. -
#53 Nem erről van szó, másból indult ki az effekt téma.Olvasd el a #46-os végét:
"Legalábbis nekem sokkal jobban tetszett, mint a rengeteg agyoneffektezett gagyi viasat,rtl,tv2-s sorozatok."
Szóval itt egyáltalán nem az effekteken volt a hangsúly.
-
winnie #52 kit érdekelnek az effektek? rég rossz, ha az effektek miatt lesz egy film jó. -
#51 Nem azt mondtam, hogy normális grafikák vannak bennük.Épp az, hogy tele vannak igénytelen gagyi effektekkel(Főleg az ilyen Xéna és társai) -
#50 Nem azt mondom, h szörnyű volt, de én a trailer alapján többet vártam, persze lehet, h a többi sokkal jobb lesz. Amúgy milyen agyoneffektezzett sorozatokat láttál te? Mert én csak a csillagkapura mondanám, h normálisak a grafikák benne, ám az 3-4 résztől eltekintve egy jó sorozat. -
#49 Ehh, ezek szerint kicsit álmos voltam :D Tényleg, miért adják ilyen későn, és egyáltalán miért hétköznap? Nem hiszem, h olyan olcsó volt, h csak így berakják egy szélső műsorsávba. -
Cat #48 szal szerinted azért kezdték el fikázni mert nekem nem tetszett? azért ennyire nem tartom magam véleményformáló tényezőnek -
Cat #47 te értetted félre, az mind ugyanaz volt bazzeg :)
az a három fényes pont egy üfó alján lévő fények voltak -
#46 Bírom, amikor valaki elkezd szarozni utána sokkal bátrabban jön be mindenki fikázni.Nem tudom mit kell túldramatizálni.Mit vártatok?Csillogó-villogó Star Wars effekteket?Nekem egyáltalán nem volt szörnyű és szerintem lesznek még jobb részek is és megint csak szerintem, összeségében biztos még jobb lesz.Legalábbis nekem sokkal jobban tetszett, mint a rengeteg agyoneffektezett gagyi viasat,rtl,tv2-s sorozatok. -
#45 És még Spielberg a nevét adta hozzá! HA HA HA -
#44 Sajnos egyet kell értemenm :( Nemcsak a kameraállások voltak zavaróak, hanem a minőség is, olyan érzésem volt, mintha egy legalább 10 éves filmet néznék. És bár az űrhajót szépen megcsinálták, az ufók grafikáján még dolgozhattak volna, mert nem lettek annyira élethűek, s így félelmetesek sem. Ahhoz űképest, h feltatlálták az űrön át történő gyors utazás móódját, elég bénák, mindjárt 4 hajójuk is lezuhant(3 az út mentén - amit a nő is megnézett, 1 pedig az erdpben), vagy csak én értettem félre? Azért kíváncsian várom a következő részt, mert még így is sokkal jobb, mint a most vetített műsorok. -
Alias #43 Szerintem iszonyat gázos volt. Szerintem azokban a filmekben, amelyekben kevesebbet mutogatják az ufókat, sokkal hihetőbbek, mint azok a filmek, amelyekben állandóan ezeket az űrizéket nyomják. Szerintem az X-aktákban tízszer jobban meg van csinálva, mint ebben a xarban. -
#42 salynos én csak az 1. reklámig láttam :( de addig 2 szabálytalanságot vettem észre:
1. az ufók gondolom idegen technológiát allkalmaznak, és nem egy sima forocelás légzáras ajtót...
2.: a majomtól az emberig történő felylődést ha kivetítjük hogy hogy nézne ki az ember ugyaniszen felylődési ütem közepett akkor nem így ahogy megformálták -
#41 ahha,, sok filmnél,, itt is! folyton azt mutatják hogy milyen nagy megdöbenés a félelem adig adig hogy a fő elenség vagy valami látványa egsz rövid lessz! meg én akor szeretek egy filmet ha ultrabombasztikus brutal a látványa! -
#40 nem volt nagy szám, de a többi részt is megnézem.
-
#39 Hát ez elég szar volt! -
Cat #38 nekem nem jött be tulzottan, a kameraállások nem tetszenek (azt mutatjuk ahogy megdöbben, nem azt amit lát), tulságosan erőltetett az egész -
#37 Mindjárt kezdödik! -
#36 NA de nézétek,, majd kieszéljük,,, jól leoltjuk :D bye mnetem tv-zni ;) -
#35 ma lessz!!!!!!!! Előte meg a kolumbó,, JÓÓÓ ESTE !! :DDDD -
#34 minél többször láttom a promót, annál jobban várom.
-
winnie #33 ez csak off volt azzal kapcsolatban, hogy az st-t senki nem nézte a viasaton -
#32 kit érdekelnek a nézettségi adatok ?!
remélem az első rész után már a filmről szól a fáma ...
:) -
winnie #31 és mivel a 0-4 éves korosztály nincs mérve, ezért a 2300 több, mint elegendő nagyság mintának (ezért írtam lentebb, hogy nálunk még a kellőnél nagyobb is) -
winnie #30 azaz 812 háztartás -
winnie #29 nálunk 2300 ember van a mintában. -
Cat #28 az AGB adataiban nemcsak mi, hanem a müsörkészítők maguk is kételkednek (pl. árpa attila könyvében részeletesen kifejti miért), ráadásul a kis adók is erősen támadják (viasat3, spektrum), mert ők ebben a rendszerben szinte mérhetetlenek
a megoldás a mintabővítés lenne, csak annak a költségeit senki nem vállalja - a nagy adóknak nem érdeke, a kicsiknél pedig nincs összefogás (sztm meg tudnák oldani, akarat kérdése) -
Cat #27 azaz nálunk 1500nak kéne lennie - iszonyat nagy különbség! -
Cat #26 nem pár ezer, épp ez a legnagyobb hiba, hanem mindössze 800, azaz nyolcszáz
és ebből határozzák meg hogy tizmillió ember mit néz és mit nem
0.008%ra én nem alapoznék...