Taken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10/9.7-et adnék értékelésnek. Felfedeztem egy-két amatõr bakit, amiket egy ilyen igényes sorozatban nem lett volna szabad elkövetni. A vége lehet egy kicsit üres, bár ha azt nézzük a nézõ fantáziájára van bízva. A szereplõk nagyon tetszettek. Allie szerintem is egy angyal volt (most már kb velem egyidõs), a szinkron pedig zseniális. 😊
folytathatnák egy filmmel vagy valami
az jó húzás volt, hogy Allie-vel mesélteték el a storyt, + a szöveg is jól meg volt írva hozzá
Egyébként annó nekem is tetszett. 😄DD
De azóta már jó pár év eltelt, õ is már 15, meg én is még jobban megöregedtem.
De ez a sorozat legalább az X-Aktákhoz hasonló, a valóságtól nem a végletekig elrugaszkodó fantasy sorozat volt, ez tetszett nagyon benne, és tetszik most is. Az ilyen Star Trek, Babylon 5, Battlestar Galactica, Stargate féle fantasy földönkívüli lényes sorozatok teljes egészében fantasy mesék, de ebben az tetszett, hogy össze lehetett kapcsolni valóságos Földi eseményekkel: Rosewell 1947, stb. Jó volt na. Azóta már DVD-Rip minõségben meg van sztereo hanggal az X-Aktákkal egyetemben, besteller sorozatok, na 😄

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha vkinek megvan szinkronosan DVD rip minõségben, nem kis pénzt fizetnék a részekért! 😊
Nekem szinkronosan jobban tetszett mint angolul, a narrátor (az Amy-t szinkronizáló magyar kislány hangja) pedig kifejezetten bájos volt szvsz.
Letöltésre ajánlom a DC++-t, én is onna cibáltam le mind a TV rip-et, mind a DVD-ripet magyar szinkronnal.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
És szerintetek hogy a jobb? angol+magyar felirat, vagy a magyar szinkron? Ennél is elcseszték a szinkront mint a lost-nál?
Üdv:
DJviolin
mov ah,4ch int 21h end
mi kell tobb? 😊
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
egyébként ilyen filmekben azt nem szeretem hogy senki nem mer bevállalni vmi jo kis ötletet, mindig ez a sejtelmes, x-aktás stilus hogy vannak is meg nem is, jok is meg rosszak is az ufok... pff 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mov ah,4ch int 21h end
a korabeli ábrázolást már megvalositották a Támad a Mars cimu filmben, Spielbergtõl több komolyságot várna az ember ezen a téren...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha nem ez a helyzet(mármint amit az elsõ mondatban írtam), akkor neked lehet igazad... :-)
Amúgy szerintem elég jól emészthetõ a Taken. Mostanában néztem meg a Signs c. filmet, és picit arra emlékeztet hangulatilag.
éppen ez az hogy nem sok cselekmény van...
nem lövöldözést várok, de vmivel gyorsabb menetet, jobb párbeszédeket, stb, ugyanis mint irtam a kislány kommentárjai nélkul a film elég gyenge lenne... tulajdonképpen mit nem értek? milyen mélyenszánto gondolatok vannak a filmben?
Így érthetõbb?
Az is igaz amit Cat mond(emberi nézõpont) mivel azért emberek vagyunk. Ezért is megy nehezen idegen létformák elképzelése, méginkább a megjelenítésük. Valóban nagyon humánközpontúak vagyunk(mi mások is lehetnénk?), de azért voltak már jól megformázott alienek más filmekben. Azonban itt most kifejezetten a kis zöld emberkékrõl szól a sorozat, és az õ megjelenésükrõl már évtizedek óta van egy jól kitalált képe a világnak. Lehet, hogy azért, mert minden pletykának van alapja, és jelen esetben a legtöbb beszámoló ilyennek írta le õket(remélem, hogy ennek is van valós alapja).
Nekem egyre jobban tetszik al sorozat, az eején kicsit elhamarkodott volt a lehúzás. Azért az ufókat nem értem. Ha már ilyen ilyen fejlett a technikájuk, akkor miért dugdosnak csöveket az emberekbe? Pl. nanotechnológiával meg lehetne oldani a dolgot. És ha elaltatnák õket, akkor egyrészt nem ordibálnának - engem biztos idegesítene -, és nem is emlkézenének semmire.
Amúgy Cat: van ilyen ember...
Nemcsakhogy az 50-es evekben jatszodik a film hanem ugyis van "elkeszitve" ahogy az 50-es,60-as evekben keszultek a filmek.
Szerintem ez tisztan latszik.
Ez nem gagyi,hanem direkt ilyenre van csinalva a hangulat miatt.