112
NOKIA 6630 KI MENYIRE VÁRJA!
-
borix #112 Üdv mi annak a proginak a neve amivel a memóriát lehet kipucolni /Felszabadítani/? -
#111 Kössz a válaszodat :)
Még egy kérdés. V 6.03.40 ez régi vagy új verziónak számít? -
#110 egy Creative Muvo-val tudtam csak osszehasonlitani. Szerintem hozza kb. azt a szintet. Persze en botfulu vagyok :D Szoval nekem tokeletesen megfelel -
#109 Szépen szól rajta a zene? -
#108 Arra ott a 3650-es(nekem is van 1 szép állípotú) Amúgy infrát nagyon úgy se használok, max akkor ha csak infra van másik fél telefonján -
#107 Nem beszelve arrol, hogy MP3 lejatszasra is kivalo. Menet kozben cserelheto a kartyaja ami szerintem nagy elony. Az egyetlen ami picit hianyzott rola az az infra... nem lehet a Media Marktban szorakozni azzal, hogy allitgatom a TVket :D :D :D -
#106 Kb. 2 eve hasznalom, nem volt eddig gondom a telefonnal. A kamerajat sosem hasznaltam komolyabb fenykepezesre, maximum 1-1 hirtelen helyzetet kaptam el vele (csak a telefon volt keznel). A kezelhetosege nekem bejon, a billentyuzet kimondottan kenyelmes. A hang- es kepminosegere nincs panaszom (ellentetben a 3650-es keszulekemmel, amit egy kicsit zajosabb helyen hasznalva mar nem igazan hallottam a masik felet). Van benne egy 256-os mmc, nekem azon elfernek a programjaim, illetve ha valami filmet radobok, az is eleg bosegesen. A symbian pedig egyszeruen csak rulez :] -
#105 És a többi tulajdonságairól mi a véleményed? -
#104 nem a mpix szamit hanem a kepminoseg. Abban nem kiemelkedo. -
#103 1.3 mpx-es kamera miatt kérdem -
#102 mihez kepest? Olyan telefonos kameras minoseg. Anno baratnomrol csinaltam vele egy kepet amit aztan elohivattunk... kicsit zajos volt de egesz jo. Nem pixelesedett szet. De nem egy DSLR kategoria :D -
#101 Kamerája jó képeket csinál amúgy? -
#100 En hasznalom kb 2 eve es totalisan meg vagyok elegedve vele meg mindig. Vannak sokkal csilivilibb telok amik mittomen hany megapixelesek es igy meg ugy meg amugy... de megsem valtanek. Jo ez a telo meg mindig... Tobb ismerosom cserelt mar ez ido alatt 2-3x is telot... en meg legalabb ennyi ideig nem szandekozom megtenni :D -
#99 Sziasztok
Kinek mi a véleménye a Nokia 6630-ról? -
#98 na csak N70 lett...
azért köszi. -
#97 Szerintem ar/ertek aranyban a 6630-as a nyero, akar az n70-et, akar az n73-at nezzuk melle. -
#96 és akkor N73 vagy ez? -
#95 Az mp3 lejatszast huzamosabb ideig sosem tudtam tesztelni headset hianya miatt, ugyhogy annak hasznalhatosagarol erdemben nyilatkozni nem tudok. Viszont ezen tapasztalatlansagomon kivul minden tekintetben szivesen ajanlom a keszuleket, mert szerintem nagyon osszerakta a Nokia, nekem nagyon bejott. -
#94 érdemes venni ilyet most 25ért?
n70-et szerettem volna,de drágálom.
ami nekem kell:
mp3
bővíthető oprendszer
esetleg játék -
#93 infra csak a távirányító progi miatt hiányos -
Kenarf #92 Hi Fatboy a My WayFinder a Te programod en azt hasznalom nap mint nap. Nagyon jo, beszelo rengeteg opcioval. Egyebkent most egy "milyen telefont vegyel" forumbol jovok ahol a lamak a idiota samsungokat istenitik mikozben azt sem tudjak elkepzelni mi mindenre lehet hasznalni egy mobiltelefon es minden NOKIA SZAR-ral jonnek. -
#91 nekem sem hiányzik:) -
#90 nekem nem hianyzik az infra ... kartyaolvasoval pl 20x gyorsabb minden adatatvitel ^.^ ... de meg akar Bluetoothon is -
#89 háát infrát én is sajnálom dehát engem annyira nem érint -
#88 jah, a modemes net sem elavult... :P -
#87 csak 50nel adják többért és sztem nem elavult dolog az infra, azt nem értem mért hagyták ki az infrát meg a ráfiót -
#86 ez nem kérdés hogy melyik jobb!!6630!!!!!:D -
#85 én simán kiveszem és nem ir ki semmi rosszat:)
-
#84 nekem meg eos 1d ^^
van is digit gépem. csak kíváncsi voltam... (: -
#83 Ezt a nem kapcsolom ki a telót és úgy veszem ki a mem. kártyát nem értem. Amikor megpróbálkoztam vele, akkor a teló kiírta, hogy megsért az adatállomány/ adatok elvesztek. Egyszer ott voltak a fájlok a kártyán egyszer nem. Bevittem szervízve, ők elküldték a központi Nokia szervízve. Műszerrel bemérve nem észlelték a hibát :S Dobtak rá egy új Symbian-t és jó lett:S Azóta nincs semmi gond vele, de ezt akkor sem értem. Kell vmit állítani a telón, mielött bekapcsolva kiveszem a kártyát? -
#82 Hi! Érdekelne engem erre a típusra GPS program. Néztem a TomTom-ot, de az még nincs erre a típusra. Ha tudtok valamit, akkor kérlek írjatok.
Tibor: A 3G-t már támogatja, de infra nincs benne, csak Bluetooth. És szerintem százszor jobb mint a 3230. -
#81 ebben van 3G,infra?
jobb mint a 3230as?
-
#80 1 hete szedtem le egy oldalról a telóra az ETI camcorder 2 progit:
marhajó minőségben avi ban vesz fel!! nagyon tuti:) -
#79 nekem ilyen kell ^.^ -
Nadi #78 A Debreceni VSC topikban ha visszaolvasol pár száz hsz-t van 1-2:D -
#77 hm, up, nekem kell ilyen.
esetleg egy telóval készített videót nemtudna felrakni vki?
^^ -
kito #76 Sziasztok, tudja valaki , hogy hol lehet kikódóltatni Nokia 6630-t?
A választ előre is köszönöm -
#75 aham lehet én is veszek egyet majd
csak most elQször memo kártya kell bele -
#74 En Media Marktban vettem es eredetileg iPodhoz gyartotta a Case Logic -
#73 jaja!!
a 2. az nagyon jól sikerült