2
-
shabba #2 Na látod ha tájékozott lennél nem írnál ilyeneket. Mellesleg SG-n negyedévente ugyanígy vannak beszámolók a hazai változásokról is. De csak a te kedvedért itt egy KSH statisztika, ha már ennyire elégedetlen vagy SG-vel.
http://portal.ksh.hu/pls/ksh/docs/hun/xftp/gyor/tav/tav20406.pdf
De itt egy másik összefoglaló cikk ahol az elmúlt évek híreit szedték össze egyetlen cikkbe, ezekről is volt szó itt SG-n.
http://www.terminal.hu/artread.php?id=19201309044914
Mellesleg azért ne írd le a kábelnetet, ha elolvastad volna a fenti cikket akkor láthatnád bizony sok tízmillió háztartásban működik ez az adatátviteli forma és nincs vele semmi gond, egyáltalán nem humbug ha rendesen meg van csinálva. DSL-ből is lehet(sőt csinálnak is) forgalomkorlátos csomagokat árulni ez nem a kábelnet privilégiuma ahogy te próbálod beállítani.
A modemes kapcsolat szintén egy alternatíva, idehaza legfőképp az árazása ami nem megfelelő. Mivel egy régi technológia nem kell csodát várni de amit tud az sokaknak lehet megfelelő akternatíva(pl. amcsiban is van 50 millió körüli DUN tábor akik eddig nem voltak hajlandók váltani pedig az ISP folyamatosan győzködik őket a reklámaikkal.). Én is évekig modemeztem és ki bírtam várni míg bejönnek a weboldalak, nem haltam bele. Az is biztos szélessáv után már nem lenne szerencsés visszaváltani. -
fapapi #1 Öszinten cikkiro ez kit erdekel ???????
Bogy a kifejezesert ki nem szarja le hogy az egyesult kiralysagokban az allamokban, kukutyinban milyen net az elterjettebb.
IRJ a mi problemainkrol hogy mi a feneert ilyen draga a net.
Hol erdekel hogy mennyi szelesavu internetezo van.
Na varj segitek egy nyers paraszti logika lefuttatasaban.
1 KABELNET mivel a komcsi rendszerben nem ugy lett kiepitve a kabeltelevizio hogy mindenhol elerheto legyen ezert nem fogja bevallalni a rendszer frisiteset a varos hogy kabeles net legyen mert nem eri meg.
2 a kabelnet egy humbug letoltesi korlatozas stb nevetseges.
MODEMES KAPCSOLAT: ahoz kepest draga hogy nem tudok letolteni 1 oldal olyan lassan jon le hogy kicsoppen a nyalam kozben.
HAT MI MARAD A DSL szolgaltatas:
ARA nem olcso
de elfogadhato a sebesseg, nincs adatforgalmi korlatozas es majdnem mindenhol elerheto
Ez csak az en logikam.
Kerdes mi ma fenenek IRTAD MEG EZT A CIKKET ??