Pinnacle Studio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent a lassu, gyenge gep okozhat rossz, "frame drop"-os vegeredmenyt!
az elõbb premierrel beolvastam egy rövid jelenetet,amit sazerkesztés elõtt elmentett(avi) az nem rángat,tettem bele egy átmenetetet,kiírtam aviba,és nem rángat!!!,csak az abaj hogy nagyon hosszú.ezért írta hogy nincs elég hely a vinyón aamikor az egy órás anyagomat csináltam,hogy lehet rövidíteni.amikor pinnacleval csináltam akkor az nem lett ilyen hosszú,de rángatott
a gépem 512 ram van benne,ez lehet hogy kevés?
most megnéztem,hogy amit beolvastam a premierrel és elmentett a gépre(ez még szerkesztetlen avi) és ha ezt elindítom akkor ez teljesen jó,nem rángat.lehet hogy csak a pinnacle szarakodik,csak az a baj hogy a premierehez nincs maygar nyelvû leírásom.nem tudom mi lehet a baj
Lattam olyat hogy valaki celeronnal meg 256MB-val akart videot szerkeszteni...
egyebkent ajanlom inkabb az Ulead video Studio 9-10-11 Plusokat...azok sokkal korrektebbek mint a Pinnacle Studio (en az elozo kerdesemre a megoldast nem talaltam meg..de osszehasonlitva kb feleanyit tud a szoban forgo mint az Ulead/Corel fele megoldas!)
Premirer mas kerdes..az profi/felprofi/profi-amator szoval egy joval komolyabb program...de ha gyenge a geped azt is b*szhatod...
Eros proci, sok RAM, es nem art ha van tarhelyed is....
nagy segítségre lenne szükségem,nemrég vettem egy canon minidv kamerát,már van kb 1 órás anyagom és próbálom szerkeszteni. a szerkesztés megy(pinnacle studio 9),de amikor kiírom és beteszem az asztali dvd-be vagy a gépen próbálom lejátszani,akkor szaggatott a kép,darabos,olyan mintha nem mindegyik képkocka került volna ki.mi lehet a baj? megpróbáltam abobe premiere pro-val is,de avval meg szerkesztés után nem tudom kiírni,mert olyan hosszú formátumra akarja kiírni,hogy nincs rá elég hely egy dvd-n.segítsen valaki,mert kidobom a kemrát 😊)
Kerdes/gond:
Studio 11 +, DVD beimportalva mpg fileba, de amikor rabokok azt irja ki hogy a program nincs a PAL szabvanyra felkeszitve!
Tudja valaki ezt miert, vagy hogy vagy mit?!
Koszi
Asguzai
ui.: ha volt mar ilyen kerdes bocsi, de perpill nincs idom visszaolvasni ÿmelo)
A memóriakezelése egyszerûen botrányos a 10-es verziónak, 1 Gb- RAM-ból 500Mb szabad, a program 100Mb-ot foglal le, a processzor 50%-on, és lassú mint az állat, lehetetlen vele hatékonyan szerkeszteni. Egyszerûen érthetetlen. Más videoszerkesztõk simán mennek, úh nem a géppel van a gond.
+ nem lehet több lépcsõs DVD menüt csinálni
+ nem lehet több filmet összefûzni egy DVD-re
Asszem maradok az Ulead VS-nál, pedig ígéretesen indult ez a program, kár érte.
Nekem olyan gondom lenne h a tömörítetlen DV hangját a PS10 torzítva (lassítva) játsza le.
Ha bármilyen más programmal játszom le a fájlet (mediaplayer/bsplayer) akkor jó a hang.
Ennek mi lehet az oka és hogy tudom megjavítani?
Elõre is köszi a segítséget.
másnak is kevés efekt van az alap studio plus 11-ben?
ennyi van csak benne
másnak is csak ennyi?
a 10.6-ban 2x ennyi volt a bonus dvd nélkül
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Szóval az az egyszerû kérdésem, hogy hogyan lehet a 'szinte' tömörítetlen Dv Avi-ból asztali DVD lejátszón is élvezhetõ kristálytiszta DVD-t(Vob fájlt) varázsolni ?
Ugyanis a Pinnalce 11-ben való efféle mentés után teljes minõség mellett borzasztó az eredmény: 4GB DV-bõl(20 perc) csinál 1,7GB-ot. De nem is a méret lenne a baj, ha a kép és hang Dvd-hez méltó lenne, de nem az !
Miért nem így történik: 4GB-ból nem tömörít különösképpen, csak egyszerûen átírja a DVD lejátszó nyelvére, jelen esetben úgyis még lenne a lemezen 500 Mb szabad hely ??!
Biztosan van megoldás, kérlek segítsetek!
Köszönöm.
nekem is ez a problémám 1394-es ( pinnacle-s av/dv kártya még a 9-es bõl az felismeri)a 11-es plus nem ismeri fel a kamerámat ( pana DV)
az xp látja hogy új hardver - tehát kapcsolat van .
Van 5let ?
Köszi !
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Segítség kéne. Studio 9-et használok. 640x480-as filmet torzítva mutatt a player ablak. Miért? 320x240 OK, de az kicsi felbontás.
Köszi
Nem tudja-e valaki mitõl lehet az, hogy a studio 11 plus nem ismeri fel a DVD-írómat, de minden más progi igen? Már próbáltam sokmindent, de eddig semmi. Nem tudok DVD-filmet írni, elég idegesítõ. Ha valaki tudna pár tippet adni, azt megköszönném.
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Nekem is Pana kamerám van, igaz az még mini DV-s a Pinnacleból pedig 10 Plus, de simán megy a kettõ együtt. Ezt megelõzõen a Pinnacle Studio 8 se verziója volt meg, azzal sem volt semmi gondom.
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
A Studio Plus 11-t használom és megszeretnék nyitni egy videót és azt írja hogy,"A Pinnacle Studio Plus nincs felkészítve PAL-szabvánnyal való használatra".Nem tudjátok mi lehet a gond?vagy netán milyen modult kell aktiválni hogy müködjön? Köszönöm
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
Hogy kötöd össze a kamerát és a gépet? USB, FireWire, vagy csak simán bedugod a dvd-t a gépbe?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Panasonic DVD-RAM kamerám és a kettõ szinte utálják egymást. Ha valakinek lenne magyar nyelvû használati útmutatója és azt elküldené nekem nagyon megköszönném, sokat segítene rajtam, tudnám használni a programot. Köszönöm elõre is. E-mail címem: [email protected]
most szereztem meg a studio 11-et de nincs hozzá gyártási számom.
Ti honnan szereztetek?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A következõ lenne a problémám. Feltelepítettem a Studio 11 Plus-t. Feltettem a videot kameráról a gépre. Azt a hiba üzenetet kapom, hogy a Studio 11 nem támogatja a PAL-os szabványt. Ilyenkor mi lehet a probléma? Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Használható Vistára is és HD filemkhez is..
Pinnacle Studio™ Plus version 11 helps you harness the power of the
latest technologies - HD, Windows Vista, Web Publishing and more -
without compromising ease of use. Enjoy a full range of automated and
advanced features to meet all your video editing needs.
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Lenne egy óriási problémám a a pinnacle studió 8.4,9.0,10.5 verzióit mind kipróbáltam és nem játsza le a digitális videókamerán lévõ filmeket
hogy ez mitõl van ez lenne a kérdésem és az hogy hogy lehet beletenni hogy lejátsza mert van egy lejátszóm nem tudod ismeritek e a PÓWER DIRECTOR elég lassú, ha tudtok létszi segitsetek
a választ elõre is köszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
S-VHS kazettákat digitalizálok.Miután bevittem az anyagot,megtörténik a "scene detection".Eddig minden ok,viszont ezután a proci továbbra is levan terhelve szinte 100 százalékosan,percekig,sokáig,attól függ mennyi anyagot vittem be.Miért csinálja ezt?Mit számol olyankor?Az elözö verziónál a 9 esnél nemvoltak ilyen gondjaim.3 évig használtam és sok lakodalmas felvétel készült vele.
valami patch féle van hozzá ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD