715
Pinnacle Studio
-
vili 27 #595 Te milyen filmeket készítesz? Én 3barátommal voltam tavaly egy kalandos úton. Vettünk repjegyeket Malagába, és onnan hátizsákkal 10napig jártunk be amit tudtunk (Marokkó, Portugália, Gibraltár stb.) Ezt még nem vágtam meg, csak az idei utazást (Róma, Nápoly, Szicília) Az idei főleg a tűzhányókról szólt. Szeretnék még kalandosabb dolgot kitalálni,és egy jó géppel megörökíteni, a hely azt hiszem Thaiföld lesz :) -
drob #594 hobbitól több ;)
igen bit/sec, legjobb ,imőségre állítottad? és az mennyi, mert 8000-nek kellene lennie. képminőséget nagyban befolyásoló tényező: kamera típus, fényviszonyok, tömörítés. 3ccd-s kamival, adobe család programjai -
vili 27 #593 Ahogy olvasom neked a videokészítés a hobbid. Örülök neki, emberemre akadtam. A bitrátával az egymásodpercre eső kbájtokra gondolsz ? Én a legjobb képminőségre állítottam, amiből 27 perc fért egy dvd-re, de a dvdre másolás után, lehet látni hogy a disz nincs tele, sőt csak félig. Bájtokban viszont azt írja, hogy csak 27perc,és nem is csinál többet. A képminőség így se valami hűha, persze csak egyszerű Sony kamerával csináltam a felvételt, enyhén szemcsés a video. Te milyen kamerával, és milyen programmal dolgozol ? -
drob #592 9-es sorozat stabil
állíts a bitrátán és 2 óra is rá fog férni -
vili 27 #591 Hello ! Melyik Pinnacle Studiot ajánlanátok ??? Amivel most dolgozom 9.3, ha dvd formátumba csinálom át a filmet, egy dvd-re 25 percnél nem fér több. A 11-es megvolt, de nem indult el mert nem eredeti volt. -
#590 mikor elinditom a atudio 11-et ezt irja
miért????? -
Gezaba #589 Ki tud segíteni? Studio 11-hez kellene a HFX effekteket feloldó fájl vagy kulcs. A 10-eshez van egy exe fájlom, de az itt nem működik. Köszi -
#588 gyors help kéne a vista alatt miért nem ismeri fel a digitalizáló kártyát mert xp-alatt ment de vistára felraktam és nem érzékeli a videót sehogy de elég lenne 1 driver hogy lássa és akkor a windows alap vágóját használnám -
#587 én sajna ebbe nem tudok segiteni -
ojgy #586 hello!! Régóta keresem az Angliai csata magyar feliratát!! Ki tudna segíteni?? Előre is kösssz.Üdv.ojgy -
#585 En se vettem meg a programot -
gernya #584 NEM EREDETI a program, írtam hogy gondolkodom a megvételén...
de ha továbbra is ennyi vele a probléma (amennyit olvastam) akkor nem veszem meg
Akkor picit pontosabban a kérdés:
Nincs itt valaki akinek eredetibe van meg a program, esetleg regisztrált felhsználó, letöltötte a patchet és sikerült DVD-t írnia? -
dodokamanoka #583 Szia gernya!
Esetleg probáld itt:http://www.pinnaclesys.hu/index.php
-
gernya #582 Szevasztok,
Nekem sem ismeri fel a DVD-írómat a Studio 11 plus
Kicsit utánaolvastam a problémának angol oldalakon is, nagyon sok embernek ugyanez a problémája. Állítólag az 11.1 patch orvoslja a problémát. (több DVD irót felismer a progi)
Sajnos ezt csak a hivatalos oldalon regisztrált felhasználoknak lehet letölteni (egyelőre).
Most gondolkodom a program megvételén, de ha ez sem javítja a problémát akkor elvetem az ötletet.
Nincs itt valaki aki esetleg regisztrált felhsználó, letöltötte a patchet és sikerült DVD-t írnia? -
dodokamanoka #581 Sziasztok!
Studio 9 Plus-t használtam régebben, akkor tökéletesen működött.
Kb. egy hete újra elővettem és meglepődve tapasztaltam, hogy a fényképeket teljes képernyős lejátszás módban megapixelesen ( homályosan) jeleníti meg.
Azokkal a fényképekkel is ezt csinálja amikkel régebben jó minőségű videókat készítettem.
Azóta rendszert is telepítettem , de a problémát nem oldotta meg.
Van-e ötletetek, mit csináljak, hogy a fényképek élesek legyenek?
Köszike a segítséget!!!
-
marcio mela #580 Üdv!
Mit jelent ez a hiba?
The video filmcímÿ could not be opened.Studio does not support this progressive scan (non-interlaced) MPEG2 video file format. -
Pergab #579 Még egy kis kiegészítés közben, hátha így van ötlet: Ha a legelső részletből menüt csinálok (Pl teszek rá egy <<Tovább>> gombot), akkor belekódolja a kész videóba is, sőt, akkor a 2. és 3 részlet is belekerül. Úgy néz ki, mintha a program csak az első menütől kezdené kódolni, és az intrókkal nem foglalkozna. A baj csak az, hogy egy intróba nem szeretném beletenni az a <<Tovább>> gombot, mert felesleges. Várom az ötleteket, bármi is az. Köszi! -
Pergab #578 Sziasztok! Lenne egy kérdésem azokhoz, akik profin használják a Studio-t. Szerkesztek egy DVD-t, amiben nem a legeleje lenne a Menü. Van 2-3 rövid részlet zenei aláfestéssel, és csak utána jönne be a menü. A Studio belső DVD üzemmódja le is játssza szépen, de mikor meg akarom csinálni belőle a DVD-t, már akkor látszik, hogy az első 3-4 kockával nem is foglalkozik, hanem rögtön a fejezetválasztós menütől kezdi el a kódolást és a végleges DVD-re sem kerülnek rá a felvezető jelenetek. Elindítom, és egyből a menü jön be. Ezt tudja valaki, hogy mitől lehet, és hogy lehet azt beállítani, hogy az is felkerüljön a DVD-re? -
drob #577 nem nekem van gondom... -
tb75 #576 nekem is volt ilyen a 9essel,vagy rossz verziód van,vagy a kódod nem jó,én letöltöttem egy másikat és egy másik telepítőkódot is,és akkor már ment a pal
-
drob #575 nemtom, de szerintem installnál már eleve PAL-t választani -
FGB #574 és ezt hol lehet beállítani, mert felvételkor már az összes lehetséges felvételmódot kipróbáltam, de eddig még nem jött össze.
Csak most használom először ezt a progit és nem igazán vágom, hogyan mükszik. -
drob #573 ezért: "A Pinnacle Studio Plus nincs felkésztve PAL-szabvánnyal való használatra"
mert nem állítottad be, h Pal szabványként tudjon szerkeszteni, nyilván NTSC-be van... -
FGB #572 valaki tudja, hogy miért írja ki ezt a PS 11: ?
"A Pinnacle Studio Plus nincs felkésztve PAL-szabvánnyal való használatra"
Ez miatt a kameráról átjátszótt videót nem tudom szerkeszteni, valakinek van ötlete mit kezdjek vele? -
grfc #571 Köszönöm a választ, a régebbi Ulead St-8-al írtam ki, de ez dupla idő, meg ennyi pénzért a Pinnacle St11 plusz-nak kellene tudni ezt a müveletet. -
#570 Ha máshogyan nem megy, írd merevlemezre és utána írd meg NERO-val. -
grfc #569 Erre én is gondoltam, de amilyen a környéken létezik minden fajtát kipróbáltam (TDK, MAXELL,VERBATIM, MIC, DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, nem létezik,hogy egyik sem jó,máshol mind írható csak a Pinnacle Studio 11 Plus nem fogadja el! -
kissadam007 #568 rakj egy másik tipusú dvd a meghajtóba.
(nekem volt már ilyen problémám hogy egy tipusú dvd márka nem ment.) -
grfc #567 Pinnacle studio 11 plus használók, szakértők segítségét kérném. Az a gondom , hogy bármilyen DVD lemezt teszek a meghajtóba, nem ismeri fel, azt írja ki, hogy a program érvényes adathordozó betöltésére vár. Találkozott valaki ilyennel, mi lehet a hiba? Hogyan lehet DVD-t írni? Segítséget előre is köszönöm. Ferenc -
tb75 #566 EZT AZ ULEAD VIDEO STUDIOT LE LEHET TÖLTENI VALAHONNAN? mert itt a letolteseknél megtaláltam,de ez valami próbaverzió vayg teljesen jó? -
tb75 #565 aviban van -
drob #564 az az 1 órás anyag milyen formátumban van a gépen, hány Gb? -
Asguzai #563 Huhh mekkora vinyoval probalkozol hogy ninc helyed?! Nalam televagyok minden "sz*rral" de igy is legalabb 5-30gigaval fogok neki editalgatni (hossztol fuggoen)
Egyebkent a lassu, gyenge gep okozhat rossz, "frame drop"-os vegeredmenyt! -
tb75 #562 akkor lehet hoyg ez is baj
az előbb premierrel beolvastam egy rövid jelenetet,amit sazerkesztés előtt elmentett(avi) az nem rángat,tettem bele egy átmenetetet,kiírtam aviba,és nem rángat!!!,csak az abaj hogy nagyon hosszú.ezért írta hogy nincs elég hely a vinyón aamikor az egy órás anyagomat csináltam,hogy lehet rövidíteni.amikor pinnacleval csináltam akkor az nem lett ilyen hosszú,de rángatott -
Asguzai #561 Haat az nem sok....nekem az 1 giga is keves mar erre a munkara...epp minap epittettem egy ilyen melora masnak egy gepet 2 giga rammal, 320 giga vinyoval meg C2D 6550-el...nah az korrekt mar! -
tb75 #560 köszi a válaszokat,
a gépem 512 ram van benne,ez lehet hogy kevés?
most megnéztem,hogy amit beolvastam a premierrel és elmentett a gépre(ez még szerkesztetlen avi) és ha ezt elindítom akkor ez teljesen jó,nem rángat.lehet hogy csak a pinnacle szarakodik,csak az a baj hogy a premierehez nincs maygar nyelvű leírásom.nem tudom mi lehet a baj -
Asguzai #559 Nem a kamera a hibas..hanem a programok...meg lehet lassu a geped ehhez!
Lattam olyat hogy valaki celeronnal meg 256MB-val akart videot szerkeszteni...
egyebkent ajanlom inkabb az Ulead video Studio 9-10-11 Plusokat...azok sokkal korrektebbek mint a Pinnacle Studio (en az elozo kerdesemre a megoldast nem talaltam meg..de osszehasonlitva kb feleanyit tud a szoban forgo mint az Ulead/Corel fele megoldas!)
Premirer mas kerdes..az profi/felprofi/profi-amator szoval egy joval komolyabb program...de ha gyenge a geped azt is b*szhatod...
Eros proci, sok RAM, es nem art ha van tarhelyed is.... -
tb75 #558 sziasztok
nagy segítségre lenne szükségem,nemrég vettem egy canon minidv kamerát,már van kb 1 órás anyagom és próbálom szerkeszteni. a szerkesztés megy(pinnacle studio 9),de amikor kiírom és beteszem az asztali dvd-be vagy a gépen próbálom lejátszani,akkor szaggatott a kép,darabos,olyan mintha nem mindegyik képkocka került volna ki.mi lehet a baj? megpróbáltam abobe premiere pro-val is,de avval meg szerkesztés után nem tudom kiírni,mert olyan hosszú formátumra akarja kiírni,hogy nincs rá elég hely egy dvd-n.segítsen valaki,mert kidobom a kemrát :)) -
Asguzai #557 Hali!
Kerdes/gond:
Studio 11 +, DVD beimportalva mpg fileba, de amikor rabokok azt irja ki hogy a program nincs a PAL szabvanyra felkeszitve!
Tudja valaki ezt miert, vagy hogy vagy mit?!
Koszi
Asguzai
ui.: ha volt mar ilyen kerdes bocsi, de perpill nincs idom visszaolvasni ÿmelo) -
mindero #556 Közben megoldódott mert fölraktam az 1.6-os peccset. Tiszta szánalom hogy az alapfunkciói hibásak egy programnak, mintha senki nem tesztelte volna.
A memóriakezelése egyszerűen botrányos a 10-es verziónak, 1 Gb- RAM-ból 500Mb szabad, a program 100Mb-ot foglal le, a processzor 50%-on, és lassú mint az állat, lehetetlen vele hatékonyan szerkeszteni. Egyszerűen érthetetlen. Más videoszerkesztők simán mennek, úh nem a géppel van a gond.
+ nem lehet több lépcsős DVD menüt csinálni
+ nem lehet több filmet összefűzni egy DVD-re
Asszem maradok az Ulead VS-nál, pedig ígéretesen indult ez a program, kár érte.