Pinnacle Studio

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aviban van
az az 1 órás anyag milyen formátumban van a gépen, hány Gb?

Huhh mekkora vinyoval probalkozol hogy ninc helyed?! Nalam televagyok minden "sz*rral" de igy is legalabb 5-30gigaval fogok neki editalgatni (hossztol fuggoen)

Egyebkent a lassu, gyenge gep okozhat rossz, "frame drop"-os vegeredmenyt!
akkor lehet hoyg ez is baj
az elõbb premierrel beolvastam egy rövid jelenetet,amit sazerkesztés elõtt elmentett(avi) az nem rángat,tettem bele egy átmenetetet,kiírtam aviba,és nem rángat!!!,csak az abaj hogy nagyon hosszú.ezért írta hogy nincs elég hely a vinyón aamikor az egy órás anyagomat csináltam,hogy lehet rövidíteni.amikor pinnacleval csináltam akkor az nem lett ilyen hosszú,de rángatott
Haat az nem sok....nekem az 1 giga is keves mar erre a munkara...epp minap epittettem egy ilyen melora masnak egy gepet 2 giga rammal, 320 giga vinyoval meg C2D 6550-el...nah az korrekt mar!
köszi a válaszokat,
a gépem 512 ram van benne,ez lehet hogy kevés?
most megnéztem,hogy amit beolvastam a premierrel és elmentett a gépre(ez még szerkesztetlen avi) és ha ezt elindítom akkor ez teljesen jó,nem rángat.lehet hogy csak a pinnacle szarakodik,csak az a baj hogy a premierehez nincs maygar nyelvû leírásom.nem tudom mi lehet a baj
Nem a kamera a hibas..hanem a programok...meg lehet lassu a geped ehhez!

Lattam olyat hogy valaki celeronnal meg 256MB-val akart videot szerkeszteni...

egyebkent ajanlom inkabb az Ulead video Studio 9-10-11 Plusokat...azok sokkal korrektebbek mint a Pinnacle Studio (en az elozo kerdesemre a megoldast nem talaltam meg..de osszehasonlitva kb feleanyit tud a szoban forgo mint az Ulead/Corel fele megoldas!)

Premirer mas kerdes..az profi/felprofi/profi-amator szoval egy joval komolyabb program...de ha gyenge a geped azt is b*szhatod...
Eros proci, sok RAM, es nem art ha van tarhelyed is....
sziasztok
nagy segítségre lenne szükségem,nemrég vettem egy canon minidv kamerát,már van kb 1 órás anyagom és próbálom szerkeszteni. a szerkesztés megy(pinnacle studio 9),de amikor kiírom és beteszem az asztali dvd-be vagy a gépen próbálom lejátszani,akkor szaggatott a kép,darabos,olyan mintha nem mindegyik képkocka került volna ki.mi lehet a baj? megpróbáltam abobe premiere pro-val is,de avval meg szerkesztés után nem tudom kiírni,mert olyan hosszú formátumra akarja kiírni,hogy nincs rá elég hely egy dvd-n.segítsen valaki,mert kidobom a kemrát 😊)
Hali!

Kerdes/gond:

Studio 11 +, DVD beimportalva mpg fileba, de amikor rabokok azt irja ki hogy a program nincs a PAL szabvanyra felkeszitve!

Tudja valaki ezt miert, vagy hogy vagy mit?!

Koszi

Asguzai

ui.: ha volt mar ilyen kerdes bocsi, de perpill nincs idom visszaolvasni ÿmelo)
Közben megoldódott mert fölraktam az 1.6-os peccset. Tiszta szánalom hogy az alapfunkciói hibásak egy programnak, mintha senki nem tesztelte volna.

A memóriakezelése egyszerûen botrányos a 10-es verziónak, 1 Gb- RAM-ból 500Mb szabad, a program 100Mb-ot foglal le, a processzor 50%-on, és lassú mint az állat, lehetetlen vele hatékonyan szerkeszteni. Egyszerûen érthetetlen. Más videoszerkesztõk simán mennek, úh nem a géppel van a gond.

+ nem lehet több lépcsõs DVD menüt csinálni
+ nem lehet több filmet összefûzni egy DVD-re

Asszem maradok az Ulead VS-nál, pedig ígéretesen indult ez a program, kár érte.

Helo!

Nekem olyan gondom lenne h a tömörítetlen DV hangját a PS10 torzítva (lassítva) játsza le.

Ha bármilyen más programmal játszom le a fájlet (mediaplayer/bsplayer) akkor jó a hang.
Ennek mi lehet az oka és hogy tudom megjavítani?
Elõre is köszi a segítséget.

urbijoe
mért van az hogy a studio 10.6-ban alapbol sokkal több efekt volt mint a studio plus 11-ben?
másnak is kevés efekt van az alap studio plus 11-ben?

ennyi van csak benne
másnak is csak ennyi?
a 10.6-ban 2x ennyi volt a bonus dvd nélkül

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

chopin42
hmm ?

chopin42
Hellá !

Szóval az az egyszerû kérdésem, hogy hogyan lehet a 'szinte' tömörítetlen Dv Avi-ból asztali DVD lejátszón is élvezhetõ kristálytiszta DVD-t(Vob fájlt) varázsolni ?
Ugyanis a Pinnalce 11-ben való efféle mentés után teljes minõség mellett borzasztó az eredmény: 4GB DV-bõl(20 perc) csinál 1,7GB-ot. De nem is a méret lenne a baj, ha a kép és hang Dvd-hez méltó lenne, de nem az !
Miért nem így történik: 4GB-ból nem tömörít különösképpen, csak egyszerûen átírja a DVD lejátszó nyelvére, jelen esetben úgyis még lenne a lemezen 500 Mb szabad hely ??!
Biztosan van megoldás, kérlek segítsetek!
Köszönöm.

Tudna nekem vki ajánlani egy szakembert, vagy egy hozzáértõ amatõrt, aki megnézné, hogy miért nem mûködik a Studio Plus 11 a gépemen, illetve miért hibás a hang és a kép a Panasonic HDC Sd1 kamerával felvett anyag? Lehet, hogy egy pár dolgot még frissítenem kell, a videokártya illesztést elvileg már elvégeztem, és mégsem jó...A Hotline nem veszi fel...Köszi.
Tirex
na , sikerült megoldanom, sõt a a PAL szabványos para is kezelhetõ.
Üdv mindenkinek !

Tirex
Hali !
nekem is ez a problémám 1394-es ( pinnacle-s av/dv kártya még a 9-es bõl az felismeri)a 11-es plus nem ismeri fel a kamerámat ( pana DV)
az xp látja hogy új hardver - tehát kapcsolat van .
Van 5let ?
Köszi !

Gerisone
valakinek sikerült megoldani a PAL szabványos parát?????

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Üdv!
Segítség kéne. Studio 9-et használok. 640x480-as filmet torzítva mutatt a player ablak. Miért? 320x240 OK, de az kicsi felbontás.

Köszi

Sziasztok!
Nem tudja-e valaki mitõl lehet az, hogy a studio 11 plus nem ismeri fel a DVD-írómat, de minden más progi igen? Már próbáltam sokmindent, de eddig semmi. Nem tudok DVD-filmet írni, elég idegesítõ. Ha valaki tudna pár tippet adni, azt megköszönném.
Nekem olyan gondom van a studio 11 el hogy egyszer felraktam és mûködött jól, néhány effektet felszabadítottam, aztán egyszerre csak a szokásosokon kívül nem volt semmi. Hiába oldom fel a zárolást, nem látszik csak mindenbõl a szokásos. Hiába telepítem újra akármilyen seriallal, nem tudom elõcsalni a többit. Valami ötlet?
wolfaud
Én is FireWire-t használok és simán mukszik!

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Ja ÉN FireWire kapcsolatot használok.
Érdekes probléma!
Nekem is Pana kamerám van, igaz az még mini DV-s a Pinnacleból pedig 10 Plus, de simán megy a kettõ együtt. Ezt megelõzõen a Pinnacle Studio 8 se verziója volt meg, azzal sem volt semmi gondom.
Nekem is Studio 11-es van, több funkció is nem mûködik, aminek talán alapból mennie kellene. Az egyik, hogy menüszerkesztés közben vagy elfogadja a fejezet létrehozását vagy nem, nem találok rendszert, hogy mikor enged fejezetet létrehozni és mikor nem. És a kész projektet sem tudom kiírni, egyrészt azt írja, hogy "nem található lemezíró eszköz", pedig van, és lehetõségként sem ad mást, csak "lemeztartalom létrehozása felírás nélkül", a többit nem lehet beállítani. Nem kalkulálja ki a méretet és a "Létrehozás" gomra nyomva semmi nem történik. Ilyen gondok a 10-essel nem voltak. Ezeket be kell/lehet állítani valahol?
Ceko
Megoldódott a gondom ,rossz serial-t írtam be,olyat amelyiket csak észak amerikában lehet használni😊De most van még egy gondom,amikor rányomok a film készítésére ugye elkezdi a mûveletet: Û"Képkockák írása" csak, ha mondjuk 83985 képkockát kéne kiírni nekem mindig megáll egy pár kockával elõtte és onnan nem mozdul,most pl:83981-n Nem tudjátok mi lehet a probléma???

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

Ceko
Sziasztok

A Studio Plus 11-t használom és megszeretnék nyitni egy videót és azt írja hogy,"A Pinnacle Studio Plus nincs felkészítve PAL-szabvánnyal való használatra".Nem tudjátok mi lehet a gond?vagy netán milyen modult kell aktiválni hogy müködjön? Köszönöm

Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,

wolfaud
Én használtam a progit de az nálad mit jelent hogy utálják egymást??
Hogy kötöd össze a kamerát és a gépet? USB, FireWire, vagy csak simán bedugod a dvd-t a gépbe?

Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!

Sziasztok! Új tagvagyok a fórumon,de lenne egy kérésem. Vettem a Média Marktban egy teljesen hivatalos Pinnacle Studo 10 Titanium Edition-t.
Panasonic DVD-RAM kamerám és a kettõ szinte utálják egymást. Ha valakinek lenne magyar nyelvû használati útmutatója és azt elküldené nekem nagyon megköszönném, sokat segítene rajtam, tudnám használni a programot. Köszönöm elõre is. E-mail címem: [email protected]
wolfaud
nem jó a telepitõd!

wolfaud
Nincs huzva a géped mert nekem akkor produkalt a Pinnacle Studio hibákat amikor huzva volt!

wolfaud
Sziasztok lenne egy kérdésem nem tudom feltelepiteni a Pinacle Studi 11 pluszt mert kiirja hogy tegyem be az 1 es lemezt ami a Studio_en.pdf et tartalmazza a dvd- csak Studio_es.pdf van átmásolom a vinyora átnevezem és megadom az utvonalat de akkor is kiirja hogy nem találhato a file az utvonalon

boltból, rajta van a tokon

sziasztook!
most szereztem meg a studio 11-et de nincs hozzá gyártási számom.
Ti honnan szereztetek?
install le-fel, 1 próbát megér

Mrena
a studio 8 mindíg kilép amikor el akarom menteni a kész videót. mit kéne csinálnom vele?valaki segítsen pls

Örm
Van benne magyar nyelv. Eddig simán ment nem volt vele semmi baj. Egyik napról a másikra írja ki ezt a hibát.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

keress pal-os studio-t

Örm
Hello!
A következõ lenne a problémám. Feltelepítettem a Studio 11 Plus-t. Feltettem a videot kameráról a gépre. Azt a hiba üzenetet kapom, hogy a Studio 11 nem támogatja a PAL-os szabványt. Ilyenkor mi lehet a probléma? Kösz a segítséget!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Megjelent a Studio 11
Használható Vistára is és HD filemkhez is..

Pinnacle Studio™ Plus version 11 helps you harness the power of the
latest technologies - HD, Windows Vista, Web Publishing and more -
without compromising ease of use. Enjoy a full range of automated and
advanced features to meet all your video editing needs.

<#wave><#wave><#wave>
sziasztok

Lenne egy óriási problémám a a pinnacle studió 8.4,9.0,10.5 verzióit mind kipróbáltam és nem játsza le a digitális videókamerán lévõ filmeket
hogy ez mitõl van ez lenne a kérdésem és az hogy hogy lehet beletenni hogy lejátsza mert van egy lejátszóm nem tudod ismeritek e a PÓWER DIRECTOR elég lassú, ha tudtok létszi segitsetek
a választ elõre is köszi
Firerock
én se szoktam mindent megvenni(ez a 4edik eredeti programom/játékom....)és 10ezerért vettem....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

geri777
az én problémámra senkinek sincsen semmilyen használható infoja?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

azt a szót hogy "cserélni" véletlen nyomtam oda.xexe
használja valaki a Studio Pluszz 10 est?cserélni?
S-VHS kazettákat digitalizálok.Miután bevittem az anyagot,megtörténik a "scene detection".Eddig minden ok,viszont ezután a proci továbbra is levan terhelve szinte 100 százalékosan,percekig,sokáig,attól függ mennyi anyagot vittem be.Miért csinálja ezt?Mit számol olyankor?Az elözö verziónál a 9 esnél nemvoltak ilyen gondjaim.3 évig használtam és sok lakodalmas felvétel készült vele.
nekem nincs, 9-es van, de már nem használom

geri777
ujra raktam és nem mükxik ugyan azt csinálja valkinek tippje ?
valami patch féle van hozzá ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

geri777
mindegy akkor is valaki nem engedheti meg magánnak

10envalmennyibe kerül a studio10