715
Pinnacle Studio
-
drob #675 nemtudom milyen dv kazia az amin 5 óra anyag fér el. ha tényleg annyi van rajta (perc) akkor az 75 gb kb...
nem a vinyón lévő szabad helyel kevered azt az adatot amit mutat??? -
#674 Az ok, csak azt írja hogy a kazettán lévő film hossza 5ó 44p ezért kell neki 75Gb. Ez hogy az annyába lehet???? -
drob #673 a dv az...
1 óra ~12 gb -
#672 Csak DV és MPEG1,2 közül választhatok. Vagy rossz helyen keresgélek? -
drob #671 dv avit válaszd ki, 12 gb lesz, későbbiekben is dv avi-val dolgozzál... -
#670 A tömörítést hogy lehet megoldani? Az 1 órás DV kazettát szeretném feltenni a gépre de 75Gb kell neki. pls hlp -
Dakkon #669 nekem is pont ilyen bajom van, és nem tudom mit csináljak. nekem egy Dazzle DVC 170-es ketyerével csinálja. anno felhívtam az ügyfélszolgálatot, és mikor elkezdtem panaszkodni, létrejött a jel...... azóta most cseréltem windowst (sp3asra) és megint ua. a baja. a jobb felső kijelző/visszajelző telejsen sötét. semmi jelét nem adja a kommunikációnak. -
koand1 #668 Sziasztok!
Problémám hogy a WinFast 100-as digit. kártyám nem akar együttműködni a Pinnacle stúdio szoftverrel.Mpegben rögzitek és a felvétel az emberi alakok kontúrja körül hullámzik.Találkozott-e már valaki hasonlóval és mi lehet az orvosság? esetleg szerezzek be másik kártyát?
Előre is köszi. -
vftsforever #667 Nekem már késő, ezért jöttem segítségért. A Pinnacle TvTuner programja hardwer initializition failed üzenettel nem indul el, próbáltam patchet, új XP-t mindent. A chris TV befagy, a DS caler pedig recseg ha TV közbe valami mást is csinálok. VAgy erre a két programra, vagy egy teljesen másik programot mondhatna valaki aki ért hozzá:) -
#666 Helló Mindenki!
Akinek SP3 -as hibája van (nem akar telepíteni), annak itt a megoldás:
Megkeresed az ID számod és felhívod a Pinnacle magyarországi szolgálati számát. Ja... Eredetinek kell lennie a szoftverednek. Bekérik az ID számot, majd megnézik,hogy hiteles -e. Majd kérik a e-mail címet, amit megint megnéznek,hogy hiteles -e. Elküldenek egy alkalmazást, amit le kell tölteni, a pinnacle dvd -t fel kell másolni a merevlemezre (bárhova) és ezt a fájlt mellé kell rakni, majd vele indítani. Ezután elkezd telepíteni.
Remélem tudtam segíteni a probléma orvoslásába. -
BBakter #665 helyesírás nulla , de lényeget értitek nem :D -
BBakter #664 Bocs Sajátgép\Felhasználó domkumentumai -
BBakter #663 Szasztok!
Megoldódott a problémám. Na elmondom mi volt a baj.
A winyó C: mappájában van egy "Felhasználó" dokunmentumai mappa.
Ebben ugye vannak a Pinnacle Studionak meg még sok más programnak mappái.
Valahogyan ezt sikerült irásvédetté, vagy hozzáférhetetlenné tenni.
Nem vagyok benne biztos de lehet hogy a Mic. Grovee- val vagy valami ilyesmivel rendeztem el a sorsát. Vagy megosztottam a hálózaton nem tom.
Na de mindegy a lényeg a lényeg hogy ez miatt nem tudtam folytatni a szerkesztést. És miután letöröltem mindent utána jöttem rá...
Úgyhogy nagy szívás volt! Most gyakorlatilag kezdhetem előlről, felírkáltam a szerkesztett dolgokat képkocka szerint de valahogy nem stimmel, lehet azért mert más verziót tettem fel.
Nem egyeznek az időpontok.
A 12 től meg nem estem hasra ugyhogy maradt a 11. - nem tudom mi a különbség a kettő között-
Csak gondoltam leírom hátha akadt valakinek más hasonló gondja.
Csáztok -
MONKESZ #662 Sziasztok!
Vettem karácsonyra anyukámnak egy Dazzle Video Creatort, de sajna nem nagyon akar működni.Studio11 progit adták hozzá, mikor rákötöm a kamerát, nem nagyon mutatja semmi jelét hogy kommunikálnának.A kamera RCA-n keresztül csatlakozik az átalakítóra, és lejáttszási módba állítom.Sajna a szoftver súgója eléggé szgényes, semmi konkrétumot nem ír csak általnosságokban beszél a működésről.
Üdv.! -
#661 Helló mindenki!
A Pinnacle Studio 11 -el lenne problémám... SP3 -as Xp -t használok,de mikor telepíteném fel azt írja nekem,h nem elég friss a rendszerem és rakjak fel egy SP2 -t vagy valami hasonlót. Olvasgattam Pinnacle fórumon (nem valami erős az angoltudásom) és ott azt írták,h a registry -be kell átírni 1-2 dolgot. Esetleg nem tudná valaki leírni nekem,h mégis mit tudnék vele kezdeni? Ide vagy inkább e-mailba, [email protected]
Előre is köszönném!
Üdv. Krisz -
#660 Sziasztok!
Vettem karácsonyra apámnak egy Dazzle Video Creator Platinum-ot. Összekötöttük a géppel a videót, feltettük a Studio szoftvert, de nem látszik semmi a kis ablakban. Mit rontottunk/felejtettünk el? (A gépe: E6400, 2GB RAM, 8500GT) -
sjucus #659 Sziasztok!
A gondom a következő: JVC kamerával felvett filmet szerkesztettünk Pinnacle Studio 12-sel és a végeredmény katasztrófa. Csak számítógépen lehet normál minőségben megnézni, mert az asztali DVD lejátszó vagy le sem játsza, vagy teljesen elcsíkosodik a képernyő. A hang elég jó.
Mi lehet ennek az oka?Előre is köszi! -
slylecz13 #658 Sziasztok!
A gondom a következő:
Pinnacle 12-höz miért nem telepíthető a Pinnacle 11-es bónusz DVD?
(A 12-höz nem találtam 12-es bónusz DVD-t a neten!)
A segítséget előre is köszi! -
#657 Sajnos nem tudok studioval digitalizálni mert nem támogatja a pinnacle kártyámat... Pff,hihetetlen.
Igen,minden mással meg tudom nyitni,van kép,hang minden tökéletes csak a studioban nem. Pár próbálkoztam reinstallal ugyanez. -
drob #656 studioval digitalizálj, vagyis célszerű azzal a progival, amivel később szerkeszteni is fogod a filmet.
Másik dolog jobb ha dv avit használsz, könnyebb dolgozni vele, bár nagy a fáljméret.
nem tudom mivel digiztél, de ha capture ablakban nem volt kép, akkor logikusan a bedigizett anyagnak sem lesz.
winplayer (vagy bármi más) ha lejátsza van kép? -
#655 Sziasztok!
Nekem is gondom lenne. A Pinnacle Studio 12 ultimate teljesen meghülyült. VHS-röl digitalizálok mpg-be egy másik alkalmazással. Ezután studioban megnyitom az mpg fileot-megcsinálom a dvd menüt és a képfájl kiírom lemezre minden ok.
Azonban mostanában az mpg fileokat beolvassa de nem játssza le őket az előnézetben,megy a másodperc számlálás de hang van csak a kép nem mozdul. Ha így készítem el a lemezt akkor a lejátszó sem játssza le. Valakinek valami ötlete a megoldásra?
Köszönöm előre is! -
#654 sziasztok!
Segítsetek lécc'i!
Pinnacle 12 Ultimate-el készítettem egy DVD-t... a film kb. 2 óra hosszú. nincs benne semmi extra és mégis akár mit csinálok vele, a DVD elkészítésekor a film maga éles marad és élvezhető, de a menüjét teljesen lerontja... tiszta pixel lesz az egész.
Aki tudja a megoldást ossza meg velem! -
#653 császtok
hogy tudom beállitani hogy a bevágott kép minöségét ne roncsa el..mert pl ha beteszek egy 8megapixeles képet...szinte teljesen el homályositja -
balcsi70 #652 bármelyik efektet belehet tenni elejébe is meg utána is.Csak szerintem nálad az a kérdés hogy lehet hogy nincsenek aktiválva benne a kodok.nem? -
#651 császtok
pinnacle studi9 em van és a kérdésem hogy tudom a title (szöveget) ugy beállitani hogy effektet csináljon pl tesz egy kört....eltünik iylesmi...mert csak azt találtam hogy alulrol fölfele és hogy jobbrol jön be...csak ezt a kettöt tudja a pincale ???mert pl ulead video studionál lehet title effekteket is csinálni -
fepapa #650 Sziasztok!
VHS digitalizálásnál pinnacle 11-el lehet javitani a minőségen,vagy valami más progi kell? -
drob #649 igaz hogy studio topic, de ha már ide írtad, itt válaszolok :)
premi is külön fájlként kezeli, ha bekapcsolod a scene-t jobb alul (capture ablak) -
#648 premier is jó én abba szoktam már vágni mert hozzászoktam.
viszont kameráról leszedni a cuccost a vegas tudja nagyon jól nekem.
miden 1es felvételt külön fájlba tesz, megadtható az is milyen néven, esetleg "dátumozva" ha a kazira folyamatosan lett felvéve -
Monoton #647 Tehát a kérdésemre nincs válasz :D
Akkor felrakom a premiert -
drob #646 akkor premiert vagy ediust :) -
Monoton #645 Én nem szeretem :) -
#644 használj sony vegast, aaz sokkal jobb:D -
Monoton #643 Hali
Olyan problémám van, hogy egy JVC kamera merevlemezéről importálom a jeleneteket a progiba, és nem időrendi sorrendben teszi be hanem név szerint.
Lehet valahol álltani sorrenden?
Mert 9-10 jelenetnél okés volt még hogy átrakom kézzel őket de 100+ ná, már problémás -
#642 Hello!
Megtudnátok mondani, hogy a 11 és a 12 között mi a lényegi különbség? Mert szerintem a 11-hez képest a 12-ben sokkal kevesebb beépített átmenet és effekt van. -
Totya77 #641 Sziasztok!
A kovetkező lenne a problémám (PS12.
Kiválasztom a zenéz a videómhoz és a 7:55 számból csak 5:40-et hajlandó
berakni.
Mitől van ez?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv Totya -
HewjR #640 Sziasztok!
Pinnacle Studio 12-t használok és egy olyan problémával találkozom, hogy a végleges DVD-re kiírt film minősége pocsék. Egészen pontosan a kép elmosódott. Ahol a főcím rajta van a videón ott éles a kép, de mihint a főcím eltűnik a kép elmosódottá válik. A bemeneti állomány jó minőségű általam renderelt 720x576-os mpeg és semmilyen szűrőt nem tettem rá. A jpg képekkel is ez a helyzet. A legjobb beállításokkal írom a DVD-t mivel mindössze néhány perc anyagot kell kiírnom. Korábban Studio 9-et használtam, de ott nem tapasztaltam ilyen fokú minőségromlást. Ha tudtok kérlek segítsetek megoldani ezt a problémát. -
do2 #639 Sziasztok! tudja valaki hogy lehet 2 videót úgy összekötni hogy fokozatossan váltson képet amig áttér a második videórészre ? Vagy csak elválasztó animációkkal lehet operálni ? -
szopimalac93 #638 Sziasztok!
Pinnacle studio 9.4.3-at használok de nekem a beolvasás után a videók gyorsított felvételként játszódnak le, a hang meg rendes sebességgel!Egy csomó framet eldob felvétel közben, gondolom azért gyors a videó, bár nem tudom még kezdő vagyok. Lehet hogy még valamit be kell állítani. De ötletem sincs hogy mit. Ha tudtok segítsetek! -
fepapa #637 Sziasztok!
Én a Pinnacle Studio 10-est használom minden jól müködik elkészitettem egy kis uti filmet saját felvételeimböl a saját hangot néhol levettem és a progiban található zenét tettem alá.Létrehoztam a fejezeteket majd az egészet ki irtam egy ujrairható DVD-re.A gépen minden a helyén volt a zene ment a képek alatt de a ki,irt DVD-n több helyen is ki hagyta a zenét.Tapasztat e valaki hasonlót ha tudtok SEGITSETEK. -
BBakter #636 Hali!
Igen ott van de mondom az a gond hogy egyeltalán semilyen videófájlt nem mutat az előnézetbe. És igy nehéz szerkeszteni. Elvileg kodek probléma nem lehet mert ilyenekhez nem nyultam, és ment a szerkesztés simán. Próbáltam ujratelepíteni de az sem segített ha jól emlékszem javítással is próbálkoztam. De ugyanaz. Csak a sötét semmi az előnézetben.