Pinnacle Studio
← ElőzőOldal 15 / 15
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt próbáltam. Patch nem javított rajta. Sõt a 9.1.2 update után az effekteken megjelent a Pinnacle logo. Nekem meg az nem kéne. :-)
Most leszedtem a 9.3-at. Remélem kompatibilis a projektem. 😊
Egyébként a menünél akad meg. Párszor végigmegy. Gondolom külön csinálja a hangot meg a képet, mert kb. a 3. körnél szakad meg rögtön az elején a menünél.
Most leszedtem a 9.3-at. Remélem kompatibilis a projektem. 😊
Egyébként a menünél akad meg. Párszor végigmegy. Gondolom külön csinálja a hangot meg a képet, mert kb. a 3. körnél szakad meg rögtön az elején a menünél.
Rakd fel az update-eket, hogy 9.1.2 legyen fent, ha azzal is csinálja, akkor valamit keresztbe rakhattál a project-ben, próbáld meg figyelni, amikor számolja, hogy éppen hol akad meg. Esetleg próbálhatod kikapcsolni a hardveres gyorsítást, bár nem tudom, hogy azt használja-e a make movie-nál.
steam, origin: ACE_hun
9.0
nincs ötletetek a problémámra?
nincs ötletetek a problémámra?
JADQC-ABBAA-KOOOP-AAABQ-MDOAZ
Ti melyik verziót használjátok?
Ja és a beállítások:
Make Disc -> DVD -> Best Video Quality -> Mpeg audio
Make Disc -> DVD -> Best Video Quality -> Mpeg audio
Sziasztok!
Szerintetek mitõl lehet az, hogy a renderelésnél kb.75%-nál lefagy az egész. Olybá tûnik, mintha akkor kezdené a vob fájlok létrehozását, ugyanis a temp könyvtárban olyankor ~4.8 GByte-nyi adat marad, és a 3.9 gigás mpegbõl a végére kb.8 gigányi adattal megtömött mappa jön létre, amibõl a vob fájlok összesen kb.4 giga. Az mpeg jó, mert már többször sikerült megcsinalnom a vobokat, csak azóta változtattam a projekt fájlon és most újra szeretném renderelni. Elég sok mindent változtattam, fõleg átmeneti effekteket tettem bele. Ez okozhat fagyást? Eddig XP-vel probálkoztam, de most feltettem w2k-t,mert arra gondoltam, hogy az oprendszer nem szereti a progit, de ezzel is pontosan ugyanott fagy le. A hibát megkeresni elég nehézkes, mert kb 1.5 órás rendering után fagy ki.
Volt már vkinek ilyen gondja?
Elõre is köszi!
Szerintetek mitõl lehet az, hogy a renderelésnél kb.75%-nál lefagy az egész. Olybá tûnik, mintha akkor kezdené a vob fájlok létrehozását, ugyanis a temp könyvtárban olyankor ~4.8 GByte-nyi adat marad, és a 3.9 gigás mpegbõl a végére kb.8 gigányi adattal megtömött mappa jön létre, amibõl a vob fájlok összesen kb.4 giga. Az mpeg jó, mert már többször sikerült megcsinalnom a vobokat, csak azóta változtattam a projekt fájlon és most újra szeretném renderelni. Elég sok mindent változtattam, fõleg átmeneti effekteket tettem bele. Ez okozhat fagyást? Eddig XP-vel probálkoztam, de most feltettem w2k-t,mert arra gondoltam, hogy az oprendszer nem szereti a progit, de ezzel is pontosan ugyanott fagy le. A hibát megkeresni elég nehézkes, mert kb 1.5 órás rendering után fagy ki.
Volt már vkinek ilyen gondja?
Elõre is köszi!
Figyi, én egy régebi verzióval nyomom és az ilyen szürkés,, a 9 nek ugye azért más a skinje?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Vannak benne egesz jo pluginek...de elobb-utobb tul sablonos lesz:/
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
nem
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
← ElőzőOldal 15 / 15